A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Köszönöm a kedves válaszokat!

Most jöttem vissza a sírásból...sokkal jobbat szeretnék (szerettem volna) a babának, mint a mostani helyzet.

A munkahelyem nem az igazi, csak belerugnak a nőkbe,
van egy csomó diákhitel tartozásom, amit ki kellene fizetni, mert gyerek mellett semmi pénzem nem lesz erre, és ha befagyasztják a számlát viszakamatozik a pénz...
meg szeretnék valamennyit megtakarítani magamnak, hogy ne kelljen nemet mondani a gyereknek...
egy biztos, ha most megjön, akkor végiggondolom, hogy érdemes-e ilyen "könnyen" venni a dolgot.
Inkább védekezni fogunk, amíg el nem jön a megfelelő pillanat

ne haragudjatok, ha ez nem kedvesen hangzik, de úgy szeretném, ha minden a legtökéletesebb lenne...

Örülök, hogy köztetek lehetek, és mégegyszer köszönöm a válaszokat. most elmegyek tesztet venni... :roll:
sziasztok!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Meri és Gigi! Nemazért írtam, mert zavart, vagy untatott volna, h erről a témáról írogattok, csak nem tudtam mást írni, és tudatni akartam veletek, hogy követem az eseményeket, csak nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá. De attól még érdekelt, hoogy mi lesz a végkifejlet.

Már alig várom, hogy holnap legyen és megint láthassam a pici babámat, mostanában néha fura érzésem illetve nem érzésem van, mert egyszer csak eszembe jut, hogy e gy baba van a pocakomban és lelkiismeret furdalásom van, hogy egy órája már nem gondoltam rá vagy nem beszéltem róla valakinek. Ez gáz szerintetek? Mondjuk a főnököm azt hiszem idegbajt is kapna, ha nem tudnék a munkára koncentrálni…

Titi! Az nem baj, hogy a Szent Imrében ismered a rendszert, majd egyszer jól kifaggatlak, én a múltkor el is tévedtem, az a két oldalon nyíló lift igen csak megkavart.
Nagyon sajnálom, hogy leesett a hőd, pedig olyan szépen indult… De ha már meg kell jönnie, akkor minél előbb, hogy beleférjen a pé 19-e előtt. Nagyon szorítok, hogy a férjed megtartsa ígéretét.

Ildikó! Mikor lesz pé, amit nem kéne lekésni?

Éva! Én nem tűntem el… Biztosan te érzed jól a tüszőrepedést, és látom dolgoztok eleget az ügy érdekében… Kitartás.

Bíborka! Nincs ezzel semmi gáz, énn is lefényképeztem a tesztet és feltettem a lányoknak, hogy állapítsák meg, jó –e. Te meg tudod ezt csinálni?

Krisztinka! Csak kitartás, lesz az még erősebb is, ne aggódj.

Ágica! A pénz miatt ne aggódj, abból úgyse lenne sose elég. A diákhitelt meg amíg abás vagy lehet felfüggeszteni és esetleg ha van befizetendő pénzed, ebben az időszakban az a tőkét törleszti, úgyhogy kevesebbet fog kamatozni.

Most megyünk megnézni a lakást.

Pusz
verzsike

Nézd Ágica!

Itt azt gondolom,egyetlen kérdést kellene eldönteni,akarsz-e gyereket,vagy sem.Mert ha igen,akkor az összes felsorolt problémád nem számít,mert minden megoldódik,csak ugye akarni kell.Mikor Bálintkám fogant semmim sem volt,de amikor két csík lett a teszten rögtön tudtam,hogy anyává váltam.nem azt éreztem,hogy fogok,hanem ott abban a pillanatban felnőttem és átértékeltem az egész életemet,és soha nem bántam meg.ÍPedig szegényen és nélkülözve teltek a kismama napjaim.Perzse nem érzi ezt mindenki így az első perctől és én nem is akarok ítélkezni,csak leírtam,hogy én hogy gondolom,velem mi volt annak idején.

Kép

Kép
anubias

Ágica! Ne legyél már így letörve! Elárulom neked, hogy ha én arra a pillanatra vártam volna, hogy minden tökéletes legyen, és csak akkor legyen gyerekem, amikor mindent meg tudok neki adni, akkor szerintem sosem lett volna gyerekem. Mi annyit tűztünk ki, hogy legyen egy saját kertes házunk, és ahogy beköltöztünk /pedig még ma sem 100%-os a ház/ fel is avattuk rendesen, 9 hónap múlva már megérkezett a kisfiam! De így sem könnyű, hiszen ott az építési kölcsön, ami azért nem kevés, és az én fizetés kiesésem nagyon sokat számít. Azt hiszem a szeretetnél nincs nagyobb dolog, amit adhatsz neki, és az nem kerül semmibe! Most az a legfontosabb, hogy örülj neki! Hidd el, gyerekkel együtt teljes az élet!
Ha pedig még mindig nem tudsz felhőtlenül örülni, akkor olvass el pár történetet, hogy például köztünk is min mentek keresztül csak azért, hogy babájuk legyen!
Ha megcsináltad a tesztet, írj, hogy mi lett az eredmény!
Vendég

Egyébként még valami! Ha azt veszed, akkor van még egy pozitív oldala a dolognak. Ha terhes vagy egyből kiírathatod magad táppénzre, és nem kell dolgoznod, ha olyan rossz a munkahelyed! :lol:
Vendég

Little, Eszter! Olyan szépeket írtatok!! Teljesen igazatok van! Mi sem akkora terveztük Gergőt amikor jött, csak kb. fél évvel későbbre gondoltuk a babaprojektet, de nagyon örültünk neki a legcsodálatosabb dolog az életünkben ez a kis Manó, aki belőlünk lett és amikor odabújik hozzánk az valami fantasztikus érzés!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!
Nem tűntem el, csak a tegnapi szélvihar miatt nem volt áram nálunk. Az egész utca nagy sötétségbe borult, és csak késő este kapcsolták vissza.
Gyönyörű gyertyafényes vacsorával vártam a férjem. Fel sem tűnt neki az áramszünet. Nagyon meglepődött a sok mécses láttán és azt hitte, hogy ez már megint valami "babagyártós turpisság".....női rafinéria...
csak a vacsi nem illett a képbe: mákostészta volt :lol: :lol: :lol:

Ági2, Ágica és Bíborka! Sziasztok!! Remélem, jól érzitek majd magatokat velünk!

Ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek, de rengeteget kellett olvasnom, hogy újra képben legyek!!

Krisztinka! Örülök, hogy újra velünk vagy!!
Little! Pihengess sokat! Jókat írtatok Eszterrel. A véleményem hasonló. A gyerkőcöd arany pofa!!! :lol: :lol: Jókat derültem...
De jó, hogy újra itt vagy Meri!! Valóban alig találkozunk a m.helyen... kész kabaré....
Titi!! Nagyon megy a drukk!! A holnapi vizsgálat miatt szorítok!! Jó, hogy végre már este is tudsz jönni!! :lol:
Anna! Ne várakoztass meg bennünket!! Nagyon izgulunk érted!!
Gigi! Megértelek. Én is sokszor vacilálok, hogy most akkor mi van... meg, hogy mi lenne a helyes..stb. Ezért vagyunk. Tök jó, hogy ilyen hamar tudtak neked segíteni a lányok!!
NA EZÉRT JÓ VELETEK LENNI!!
Verzsike! Írj, hogy milyen a ház! Tetszett a lakás, amit kinéztetek?
Zora! Mi a helyzet? Hogy bírod?
Koda! Sajnálom, amit veled műveltek a dokik!! Kegyetlen!! Alig találok rá szavakat!!

A vonalzómat még nem tudom mutatni, mert a fertihez nem jutottam ma a m.helyemen. Sőt, holnap se tudok.... A héten a hővel együtt majd meglátjátok. :wink:
Vendég

Little! Az iwiwen bármilyen nevet használhatsz! Érdemes a lánykori nevedet leírni, mert könnyebben megtalálnak az ismerőseid....
Vendég

Sziasztok!

Megnéztük a lakást, elég lehangoló volt, oda biztosan nem költözünk. Pénteken megyünk egy másikat nézni, az egy 4 éves házban van, remélem jobb lesz...
verzsike

sziasztok!jajj ezer bocsánat drága barátnöim!adok magamrol életjelet de sajnos nincs idöm sosem irni!elolvaslak titeket aztán már megyek is mindig van valami!jol vagyok jol vagyunk!hál isten telnek a napok!remélem az öt honap is ilyen gyorsan elmegy!a mensim még a habokba de nem is érdekel nincs idöm most ezen rágodni!

titi azért én még szoritok neked!még nem ment a piros vonal alá!de ha te jobban szeretnéd februárt amit meg is értek akkor inkább akkorra kivánok neked egy kisbabát!

balimama te hogy állsz?

verzsike rosszullétek?

ági kérünk uj képet pocirol!rakj minden héten olyan jo látni hogy kismami vagy!

eszti veled mi ujság?jol érzed magad?bálintod tudja már kistesot?

meri de jo hogy megint itt vagy!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág! De jó hogy végre hallatsz magadról. Mit csinálsz, hogy úgy el vagy havazva?

Pusz
verzsike

erzsike mindig mást!takaritás,szoba rendezés,jönnek barátnömék vagy mi megyünk!jön a kisgyerek álandoan!mindig valamivel lefoglalom magam hogy hamar teljen az idö!mire meg ideérnék hozzátok a tesom itt van a gépnél és a csajával beszélget!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Virág!
De jó újra hallani rólad! már azt hittem valami mély depresszióba zuhantál! Ezek szerint e tesód kint van veletek! Hihetetlen gyorsan el fog telni az az 5 hónap és, ha mégsem, akkor gyere és beszélgetünk!!!! Mi még mindig dolgozunk, de mostmár igyekszem tutira menni!! :lol:

Erzsike!
Remélem legközelebb nagyobb sikerrel jártok és lesz még időd berendezkedni az új lakásban!

Mororo!
Olyan aranyos volt a gyertyafényes mákostésztás vacsi!!!! :lol:
talán jobb is ilyenkor, ha az ember nagyon el van foglalva!!

Krisztinka!
Én is megcsodáltam ám a képeidet, gyönyörű menyasszony voltál és nagyon édes Gergőkéd!
Én is úgy szerettem volna terhes lenni, hogy már jöhet, de még nem muszáj. Aztán ember tervez...

Lányok!
Én is várom ám a pocakos képeket!!!

Zora!
Hát nagyon eltűntél! Pedig én is szeretnék Veled beszélgetni!

Ne haragudjatok, de már tényleg képtelenség mindig mindenkinek írni! Azért egy nap egyszer mindenkire sort kerítek, mert nagyon szeretlek ám benneteket!

Éva

Kép
balimama

Lányok!

Még egy kérdés! Az normális, hogy nekem a tüszőrepedés után azonnal kezdődik a mellfeszülés és fájdalom?

Éva

Kép
balimama

Erzsike! Nagyon sajnálom!! Remélem, nemsokára meglelitek álmaitok házát!!
Sziiia Virág!! Jaj, nagyon vártunk már! Jó, hogy itt vagy!!! Gyere gyakrabban! Mi még ugyan keveset "beszélgettünk", és nem annyira ismerjük egymást.... bízom benne, hogy többször lesz majd lehetőségünk!!! A ciklusunk hosszúsága miatt, azt hiszem bátran állíthatom, hogy egy hajóban evezünk.... :wink:
Vendég

Szia Éva! Nem tűntem el, csak emésztem a történteket. Ez egy elég sajátos lelkiállapot, próbálom teljesen más dolgokkal elütni az időmet, mert most csak a várakozás maradt a következő mensire, aztán jöhetnek a vizsgálatok és mindez olyan messze van még. Aztán újra az eseménytelen hónapok, szóval kicsit visszavonultam. Mindenesetre nagyon szeretnék beszélgetni veled, de lehet hogy nekem inkább a privi személyesebb. Szóval írj!!!! Egyébként a mellfeszülést az emelkedő progeszteronszint okozza, azért nem mindig egyformán jelentkezik, mert a test minden hónapban kicsit más arányú hormonkoktélt kever. Pusz
zora7

Hoppá Mo.! Lelki társam, szinte percre egyszerre írtunk!! Éppen írni akartam Neked!!!!!
zora7

Éva! Szerintem teljesen természetes amit érzel!! Nagyon megy a drukk!!! Vedd lazán a dolgokat!!! Remélem, hogy nemsokára mi is babázhatunk!! :D
Vendég

Szia Zora!! Maximálisan átérzem a gondodat!!!! Ne fújj visszavonulást, mert sokkal rosszabb!! NEKED IS ÉS NEKÜNK IS!! Gyere és mondd el, hogy milyen napod volt, hogyan éled meg a várakozást, a fájdalmakat, milyenek veled a m.helyeden, milyen vizsgálatok jönnek és mikor, mikor kell izgulni a mensi miatt....stb. Hidd el, velünk gyorsabban telik az idő, még akkor is, ha ez most nem babavárós időszak. Egy kicsit nekem is elszállt a kedvem és a nagy lelkesedésem. Meri is úgy látom már nem beszél a hőről, meg a pé-ről.......DE VELÜNK VAN!!!!! ÉS EZ A LÉNYEG!!!!!

MARADJ VELÜNK!!!!! OLYAN JÓ KIS TÁRSASÁG EZ!!! OLYAN KLASSZ DOLGOKAT ÍRSZ!!! FÁJNA A SZÍVEM NÉLKÜLED!!!!

A mensi utáni hónapot én is "kikapcsolom". Leállok az agyalással. Nem érdekel. Ha jön a baba, akkor én leszek a világon a legboldogabb, de ha nem, akkor sem lesz kudarc. Visszafogtam magam. Örülök minden percnek, amit a szerelmemmel tölthetek.... jaa, és a védekezés nélküli gondtalan akcióknak!!!! :oops:
Vendég

Oké Mo! Egyébként imádlak! A melóhelyen kedvesek voltak, totál őszintén kitálaltam, én ilyen vagyok. Nem érdekelnek a következmények. A gyerekek cukik, csak egyre sürgetőbb, hogy Nekem váltanom kell, annyira szeretnék nőkkel, kismamákkal foglalkozni. Semmi a világon nem érdekel ennyire. Mit tegyek??????????????
zora7

Na megyek, mert a kedvesem éppen figyelmeztetett, hogy inkább vele kéne törődnöm, mint hogy nektek irogatok. Hát igazság szerint a bébit tényleg inkább vele tudom összehozni, így hát távozom! Viszlát holnap
zora7

mo,
teljesen igazad van és azért mertem is itt vacilálni meg pánikolni meg ect. mert éreztem hogy szívesen segít nekem mindenki.mint ahogy én is szívesen segítek bárkinek és remélem hogy eredménye is lesz :wink: csak mikor azt olvastam hogy "jól elvoltunk" kicsit megszeppentem :oops: :( de én is úgy szeretlek titeket és oylan jól érzem magam köztetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szuper egy ilyan csapathoz tartozni :D

éva,
mellfeszülés:nekem akkor jött ilyen hamar mikor nem maradtam terhes :( :( :( én meg jól az hittem mindkétszer hogy azért jön ilyen hamar mert hogy már talán ágyazódik be.........mikor meg terhes maradtam akkor jó egy héttel pé után kezdett el fájni :?
de ezek csak az én észrevételeim :oops: ,nem kell ám hogy nálad is így legyen,csak gondoltam megosztom veled,hátha tudsz vele mit kezdeni........

zora,
igen,ez az időszak a legnehezebb ebben :( én is még a műtét elött csak csak elvoltam mert tudtam hogy mi vár rám,mi a feladatom,mit kell tennem.aztán mikor túl voltam rajta és arra vártam hogy leteljen a 4 hét és kontroll,hát az maga volt a pokol :cry: semmi más csak ez a céltalan semmittevés hogy múljon már az idő...........aztán a kontroll után jobb lett mert újra megkaptam az instukciókat és megint tudtam hogy mikor mit kell tennem :wink: nekem kb a műtét utáni első két hét volt a legkeményebb.aztán jobb lett.de pl ha terhes nőt látok vhol a mai napig sírógörcsöt kapok és menekülnöm kell kifelé :oops: :cry:

jó éjt
Vendég

Gigi! Remélem, nemsokára babát várunk majd mindannyian!!!
És a tükörben is láthatsz majd kismamit!! Na, de akkor nem sírni ám!! Kunc-kunc. :lol: :lol: :lol:
Lepihenek én is. Búcsúzom Tőletek!

Zora! A váltással meg ne késlekedj!!
Amúgy, meg egy kicsit váltottál már!!! :lol:
ITT VAGYUNK NEKED MI!! FOGLALKOZZ VELÜNK!!! :lol: :lol: (Mi is azok vagyunk vagy leszünk.....vagy micsoda?!)

Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Olyan sokat írtok, hogy egyszerűen lehetetlenség visszaolvasni. A gyerekek mellett egyszerűen nem tudom bekapcsolni a gépet csak este vagy az ebédutáni alvásnál.

Ildikó
Köszi a segítségedet. Most tartok még csak a második napon és így nem kezdtem még el mérni a hőmérsékletemet. Én a másik topicba írok petra néven csak most azért regisztráltam be magam újra mert az már régen volt és nem emlékszem a jelszavamra és ott kell beállítani a vonalzót is. Azt, hogy tudok csinálni? Legalább azon lássátok, hogy hol tartok.

Gigi
Örülök, hogy végre megoldódott a gyógyszer problémád. Én is szedtem a kislányomnál és a harmadik hónapra jött össze és olyan 14-15 napon volt a peteérés. Nekem a harmadik napon kellett elkezdeni szedni. Majd holnap előkeresem és megnézem, hogy mekkorák voltak a tűszők.

Titi
Nagyon sajnálom, a jövőhónapban biztos fog sikerülni. Ilyenkor az a legrosszabb, hogy megint egy hónap és az baromi lassan telik el.
Írtam neked egy privit de valamiért nem tudom elküldeni. Tudnál adni egy e-mail címet?

Anna
Teljesen megtudlak érteni. Én is halálra izgulnám magam. Sajnos vannak ilyen bunkó dokik, bele sem tudnak gondolni, hogy ez a másiknak milyen nagyon fontos tud lenni.

Eszter
Jobbulást!

Koda
Hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet.

Verzsike
Milyen lakást néztetek? Miért akartok költözni?

Ági2
petra2

Jó reggelt!Éva, Gigi! Tényleg így van, ahogy Gigi mondja. Az elmúlt 8 hónapban kétszer voltam terhes és sokszor nem, tehát jól emlékszem. Nekem mindig nagyon korán kezdődnek a mensi előtti tünetek, szinte a peteérés utáni 4. naptól. Mellfeszülés, hányinger stb. Próbáltam bemagyarázni, hogy korai beágyazódás meg bla-bla, de az igazság az, hogy a foganásnak lelki megérzése létező dolog, de a 7-8. napig tényleg nem lehet testi tünet. És valóban, amikor sikerült a baba, pont az volt a fura, hogy a peteérés után 8-10 napig tök jól voltam. Semmilyen panasz, tünet. Aztán finoman indul egy kis szédelgés, émelygés egyre gyakrabban. A cicim csak és kizárólag a mensi várt időpontja után kezdett érzékennyé válni (ez első terhességnél viszont másképp van, ott hamarabb jelentkezik!!!!). És még annyit. Ez is megfigyelés (4 terhesség!!!) Nem mindenki hányingeres, ez oké. DE ha Te az vagy és hetekig kóvájogsz az émelygéstől, aztán a 7-8. hét környékén varázsütésre jobban leszel , hát az nem jó jel, nekem elhihetitek. Pedig úgy örültem, hogy jól érzem magam. Persze tényleg ne aggódjátok túl a dolgot, de figyelni érdemes rá.
zora7

Még valami. Tanulmány mutatta ki, hogy azoknál, akiknek nagyon erős hányingerük van, jóval ritkább a vetélés. Csak nehogy ebből azt vonjátok le, hogy aki jól van , az el fog vetélni, könyörgöm!!!! Ez csak a szenvedőknek egy kis bíztatás.
zora7

Sziasztok, Lányok!

Nagyon büszke vagyok rátok, és mindig megbizonyosodok benne, hogy nagyon jó választás volt, hogy közétek jöttem – itt most éppen arra utalok, ahogy segitettetek Biborkának és Ágicának.
Egyszóval, szeretlek titeket!

Biborka, Ágica, üdvözöllek én is. A lányok már válaszoltak a kérdéseitekre, igy nincs mit hozzafűznöm. Remélem, még visszajösztök, és megirjátok a végkifejletet!

Little, ma hány órára mész dokihoz? Várlak az eredménnyel!

Erzsike, kivánom nektek, hogy minél hamarabb találjatok olyan lakást, ami megfelel.
A lekésett pé-vel kapcsolatban: álmodtam az egészet :) – vasárnapra berajzolta a ferti a pé-t – teszek képet is a görbémről. :)

Eszter, remélem nem betegedtél le!!! Pihenj minél többet, és közbe irjál magadról!

Virág, olyan jó tudni, hogy azért olvasol minket – ez azt jelenti, hogy nem felejtettél el, és ha majd több időd lesz, nagyon várunk, hogy többet irjál magatokról! :)

Éva, jól értettem? Neked is most volt pé-d? Melyik nap? Nem teszel fel görbét?
Úgy néz ki, tényleg igazad van a görbémmel kapcsolatban: eddig úgy néz ki, hogy ez a legszebb az eddigi „pályfutásomban” :D – igaz, hogy ez még nem jelent semmit, hisz láttam már gyönyörű görbéket hanyatlani, és összevissza görbét babával végződni....
Mindenképp a görbém alakulását a folsavnak tudom be, amit a dokinéni irt fel (E vitaminnal). Tényleg, meg akartam kérdezni, hogy mi a különbség az Elevit és a Folsav között?

Zora, tényleg szörnyű végigélni ezt az időszakot, de remélem, hogy többet tudsz jönni közénk, és hamarosan együtt örülhetünk az egészséges babádnak! Úgy legyen!!!!

Mo, nem az számit, hogy mi volt a kaja, hanem a hangulat :) – azon gondolkozok, hogy én is ki kellene próbáljam :D – a mákos tészta nagyon beválna a páromnál :D

Titi, várlak a mai helyzetjelentéssel!

Petra, vonalzót csinálhatsz a www.tickerfactory.com oldalon, majd a végén a BBc Cod-ot bemásolod a profilodban található aláiráshoz. Azt nézd meg, hogy legyen bejelölve, hogy mindig betegye az aláirásod. Ha nem igazodsz el, nyugodtan kérdezz!

Hú, lányok, tényleg nagyon sokan vagyunk, igy nem tudok mindenkinek irni.

Azért mindenkit puszilok!

KépKépKép
ildiko74

és még jöjjön a görbém is:

Kép

KépKépKép
ildiko74

petra,
de drága vagyok,nagyon örülök neki hogy ezt megosztottad velem :) és a tüszőméretért is köszönöm :wink:

zora,
ezt valóban így van ahogy írod de sztem erről nem ebben a topicban kéne beszélni :oops: :( egy egészséges félelem sztem mindenkiben van a vetélés miatt és ezzel csak felébresszük ezt mégjobban.én egy életre megtanultam néhány dolgot...................

titi,
ma mész dokihoz,drukkolunk nagyon,siess hozzánk a hírekkel :)

ildi,
ma sem sikerült mérnem :oops: :cry: :cry: úgyhogy sztem feladom :roll:

virág,
mire rájöttem hogy ki vagy........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jáááááááááááj,most mennem kell de kösőbb jövök
cupp
gigi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek, szia Ildikó!!!

Hát, minden változatlan sajnos! Már úgy várom az esti dokilátogatást!

Ildikó, a görbéd szuperül alakul!!!

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok mindenkinek!

Sajnos :( a megismételt teszt egyértelműen negatív lett, valszeg szindrómáztam és a tegnapin azért láttam két csíkot.
Viszont a mell fájásom aggaszt, ha nem múlik el a köv. mensi után, akkor azt hiszem doki lesz a vége.

Ezzel itt a pályafutásom is végetért.

További kellemes mindenfélét nektek lányok - asszonyok! :)

Üdv. Bíborka
bíborka5

Titi, én még nem adtam fel a drukkolást!!!! Igaz, hogy meg kell duplázzam a +++++++++++++ energiát, amit feléd küldök, hogy a barnázás ne jelentsen bajt, de nem bánom!!! Nagyon örülnék neked, ha ma este jó hirrel jönnél!!!! - nem csak te várod az eredményt, úgy hogy irjál, ahogy tudsz!
A görbéddel nem volna gond, sőt! - csak az a barnázás zavar, de reméljük minden OK lesz.

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

hát van végkifejlet, nem is akármilyen!
Ilyen pozitív tesztet nem látott a világ!!!! Csak álltunk a fürdőszobában a párommal némán. Aztán rögtön vissza az ágyba, hogy megünnepejük :wink:
az egész reggel pajkos összemosolygásokból állt
majdnem elkéstem...

Öszintén szólva a pénzel nincs sok gond, a párom jól keres, nem az én fizumból élünk, de nem baj, ha és is kapok fizut
("kezdő" gépészmérnök vagyok egy nagy cégnél)
A párom annyit kért tőlem, hogy mindent áll, csak a diákhitelemet rendezzem, ami nem kevés
a felét már kifizettem, meg félre is raktam már az első 3 fizumból egy biztonsági tartalékot, a fogaimat megcsináltattam...szóval nagyon vigyáztam a pénzemre.
most mégjobban kell vigyázni

érdekes volt megtapasztalni a tesztet, hagyne mondjam rögtön hányingerem lett, most fokozódik (eddig persze semmi bajom nem volt, ez szerintem most csak hiszti)
holnapra akarok dokihoz menni
köszönöm a kedves üdözléseket!!!
akinek van jó ötlete, hogy most mit kell csinálni, hogy minden rendben legyen, azt megköszönném

baj ha fáj a petefészkem? egy kicsit szúr. és persze telítettségérzetem van

sziasztok!

Ágica
Kép
ágica_26

Biborka, köszi, hogy irtál! Nem értettem igazán, hogy akartál-e babát. Ha igen, akkor sajnálom, hogy igy történt. Ha pedig nem voltál biztos magadban, akkor jobb igy - eljön az ideje, amikor te is nagyon boldog kismama leszel!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Hú, Ágica! NAGYON NAGY GRATULA!

A lényeg az, hogy most ne pánikolj! Pihenj minél többet, és most már akkor gyere minden nap hozzánk! :D
Rólunk, bővebben a www.babanet.mindenkilapja.hu oldalon olvashatsz, és ha velünk akarsz maradni, és anyagot küldesz Merinek, akkor téged is betesz. :D
A telitettségérzet, tudtom szerint, a vérbőségtől van, de erről a lányok biztos több információt tudnak adni.
Ha jól emlékszem, 3 napja késik a mensid (?) - még várjál néhány napot, és akkor menj el dokihoz UH-n megnézetni, hogy jó helyen tapadt-e meg a baba. Biztos minden rendben van, ne idegeskedj! :D
És ha bármi kérdésed van, itt jó kis csapat van, aki megpróbál azonnal segiteni! :D

puszi

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan benéztem megmutatni, hogy a ferti adott nekem 5 nap VIP-et ajándékba. A görbém szerintem tök jelentéktelen, de lagalább szép színes!
Meg is mutatom:
Kép

Ez a mellfeszülés dolog nálam így van minden hónapban. Nem is igazán mellfeszülés, hanem oldalt egy kicsit érzékenyebb. Nem emlékszem rá, hogy terhesen hogy volt.
Rohanok, mert a fiam már nem tud hiányolni, de délben jövök!
Puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Igen nagyon szerettem volna, mert a párom januárban azért hagyott el, mert azt mondta, hogy Ő nem tud nekem gyermeket adni, mert egy ezeréves orvosi lelet szerint neki nem lehet gyereke.
Én mindig azt mondtam neki, hogy a gyermek Isten ajándéka, és ha Isten úgy akarja akkor sikerülhet.
Mivel nem lettem terhes sosem, ezért Ő elhagyott, mondván, hogy keressek valakit aki ezt nekem megadhatja.
Én viszont őt szerettem, és ha szerettem volna gyermeket, akkor tőle szerettem volna. És mondtam neki, ha nem lehet, én azt is elfogadom, de e miatt ne hagyjon el.
Ő makacs és így döntött.

Szóval igen, Tőle nagyon szerettem volna ezt a babát.

Üdv. Bíborka
bíborka5

Éva, te is elég alacsony hőn működsz :) - ha már megadta a vip-es napokat a ferti, legalább láthatod, hogy leghamarabb jövő vasárnap tesztelhetsz :D
A görbéd miért jelentéktelen???? - néhány nap múlva egyet kellene zuhanjon, aztán meg az egekbe visszaszökjön :D
Neked 2 nappal hamarabb volt pé-d, mint nekem, úgy, hogy megint néhányan egyszerre fogjuk várni az eredményeket....

KépKépKép
ildiko74

Jaj, Biborka, ezt nem tudtam - nagyon sajnálom. Azért, ha szereted a párod, próbálj meg még beszélni vele. Esetleg rávehetnéd, hogy még egyszer vizsgálják ki, talán még segiteni is tudnak, ha tényleg baj van..... hmmmm.... nem tudok mit irni. Szerintem, mindenképp próbálj meg még beszélni vele!

KépKépKép
ildiko74

Bíborka!

Ez azért nem ilyen egyszerű,fekete,vagy fehér.Ha a párod és te vágytok egy babára,akkor azonnal irány kivizsgáltatni magatokat,ha már a párodnak van egy olyan lelete,hogy gond lehet,akkor először őt kell megnézni.A vizsgálatot a Tb finanszírozza és csak egy üvegcsét kell leadni spermamintával,és ott azonnal meg is mondják az eredményt.ha gond van,akkor pedig gyógyszerekkel segítenek.Tényleg Isten ajándéka a gyermek,de a körülményeket nekünk kell megteremteni ahhoz,hogy adhassa ezt a csodát.Ha egészségügyi akadálya van,akkor ezt rendbe kell tenni,nem pedig szakítani.Hiszen egy babához egyetlen életképes spermium elegendő.Úgyhogy néha kevés csak várni a babát,van,hogy el kell gördíteni az akadályokat az útjából,hogy le tudjon mászni azon a tündérlétrán.Beszéld ezt át a pároddal és értékeljétek újra a kapcsolatotokat,megéri.

Én nem tudtam dolgozni menni,kivagyok,mint a kutya. :cry:
Nagyi lettem,született 3 törpe hörim. :D

Ildi!

Egyszerűen meseszép a görbéd.Sok sikert hozzá.

Titi!

Alig várom,mit mond neked a doki.Ezek szerint még most sem jött meg rendesen!

Éva!

Te mikor mész dokihoz?Nekem olyan korai a te pé-d?! Persze nem az számít mikor van,csak hogy jó legyen a vége. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!!!

Ágica! Nagyon nagy gartula a paocaklakóhoz!!!!

Kép

Bíborka! Nagyon sajnálom :( , de meglátod amikor eljön az ideje, hozzád is beköltözik a várva-várt jövevény!!! :D

Lányok köszi a bókokat! Én is visszajelöltelek benneteket! Nagyon örülök, hogy megismerhetlek benneteket és várom a többieket is!!!

Meri! Tök természetes, hogy ezeket a neveket használjuk és nem az igazit. Én sem szeretném, ha a rendes nevem lenne itt, mert szerintem az enyém sem szokványos (mármint a lánykori).

Titi! Remélem jó hírekkel tész vissza este, én nagyon bízom benne, hogy sikerült, hiszen, most mindent megtettetek a babáért és minden teszt, hő, apaelkapás jó időben volt!!! :lol:

Eszter! Hogy vagy?

Erzsike! remélem hamar megtaláljátok az ideális fészket magatoknak, ahol felhőtlenül várhatjátok a kis Picur megérkezését!! :lol:

Ildi, Éva! Nektek már volt pé-tek? De jóóóóó!

Hát nem tudom nekem lesz-e??! Ma ugyanannyi volt a hőm, mint tegnap, ráadásul a tojásfehérjém még sehol!!! :cry: Lehet így ma nem is csinálok LH tesztet, majd csak holnap! De azért este összebújtunk apával!!! :lol: :lol: :lol: Ez már a 20. nap!!! Utálom ezt a várakozást!!! :cry: :cry: :cry:

Szép napot Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Bíborka! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: De igaza van Eszternek, ez nem így működik, hogy van egy régi lelet és kész, fel kell adni, és szakítani kell! Beszéljétek meg a pároddal ezt az egészet, szánjátok rá magatokat, ha szeretitek egymást és tényleg babát akartok, a vizsgálatokra!

Ágica! GRATULÁLOK!!!! Látod, nem is olyan szörnyű az a pozitív teszt! Ne aggódj, a szervezeted jelezni fog, ha valami olyasmit csinálsz, ami nem jó neki! Ha pedig nem találsz dokit, akkor szólj, szerintem itt mindenki szívesen segít, és megadja az ő dokija elérhetőségeit, és TE kiválasztod amelyik neked tetszik!

Ildikó! 4-re megyek dokihoz, már alig várom! A görbéd nagyon bíztató!

Titi! Kíváncsi vagyok mit mond a dokid! Te hányra mész?

Éva! Nincs semmi baj a te görbéddel sem! A cicim nekem most másképpen fájt, mint szokott. A pé utáni 5. napon kezdtem először érezni, és inkább égett mint fájt, és olyan volt, mint amikor szoptattam, és sok volt benne a tejcsi.

Zora! Nem tudom mit mondhatnék neked ami segítene azon, hogy könnyen túl legyél ezen az időszakon. Gyere sokszor közénk, addig is azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél. :wink:

Virág! De jó, hogy jöttél. Mi még nem ismerjük egymás, de már annyit hallottam rólad, hogy már nagyon vártam, hogy újra itt legyél köztünk. Ha van időd írj, akár csak két sort is, csak, hogy tudjuk, hogy itt vagy!

Bocs, hogy nem írok most mindenkinek, de megyek csinálok valami kaját, aztán délután a doki után jövök!
Vendég

Nem semmi,hogy mi milyen pontosan esünk teherbe.Mindíg egész hetek vannak köztünk.Little ma 5 hét 1 nap,én 7 hét 1 nap,Erzsike,10 hét 1 nap,Csak az a baj,hogy Erzsike anno elrontotta a teherbe esést így Ágink nem egész héttel van előttünk.Tudom,hogy semmi jelentősége,de olyan furi és jó,hogy egész hetek vannak köztünk! :lol:

Nincs lázam,de pont úgy érzem magam.nagyon félek,nehogy baja legyen a babának.

Éva!

A torokgyuszi,vagy nátha,vagy tudomisén mi ez okozhat problémát?Annyira félek!

Ági!

Ugye jól vagy?!

Titi!

Azt a fekete kismami gatyódat megkérdezhetem hol vetted? Mert nekem is rá kell szánni magam egy gatyóra.Tegnapig volt egy nacim,ami átért,de ma már ezt sem tudom begombolni.És így meg lecsúszik a hasam alá és taposok a szárán.Szóval ha meggyógyulok veszek egy maminacit,és olyasmit szeretnék mint a tiéd,mert az elegáns és szép.Előre is köszi

Puszi

Eszter

Ui!

ha bárki volt beteg az első trimeszterben,az nyugodtan megnyugtathat,vagy adhattok tippet,mert úgy érzem nincs bőr a torkomon és alíg bírok nyelni.Délután elmegyek a házidokimhoz,akit csak Dr.Genyának hívok,nem a szívem csücske,és semmi bizalmam benne,de kell a paír a melóhelyre. :roll:

Kép

Kép
anubias

sziasztok!de jo hogy igy örültök nekem ugy imádlak titeket!
mororo lassan de biztosan tuti megismerjük egymást:)
little szerintem csakaz uj neved nem ismerem:)
most rhannom kell majd irok késöbb mindenkinek!puszi szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22

Köszönöm a gratulációkat! :D
mostmár minden jó, és szép. a párom félpercenként telefonálgat nekem :D :D :D
elmúlt a telítettség érzetem is, csak sokat kell pisilnem
szerintetek mikor kell elmennem orvoshoz?
szerintem január elején történhetett a dolog, mert akkor sokat voltunk együtt a párommal, és akkor egyáltalán nem védekeztünk

vettem be vasat, folsavat, és c vitamint
majd veszek elevitet

dokik közül Dr. Balogh Tibort találtam, aki a fehérváriban rendel, a kende utcában van a magánrendelője, és a SzentImrében szül. tavaly tavasszal már jeleztem neki, hogy babát szeretnénk egy év múlva és szeretnék majd jönni.

amúgy másfél hete véreztem egy kicsit, amikor a párommal együtt voltunk, de csak egy-két csepp volt. és tavassza ugyanezzel a problémával kerestem fel a dokit, és azt mondta, hogy ilyen előfordul, ne aggódjak, nincsensemmi bajom. akkor jobban véreztem mint most.
szóval ha terhes vagyok nem gond, ha múlthét hétfőn véreztem? de tényleg csak nagyon kicsit!
és égett a hüvelyem, mintha kicseszerték volna :oops:

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica, pecsételő vérzés jelentkezhet a beágyazódáskor, vagy nagyon sok nőnél 2-3 hónapig is lehet a mensi helyett. 1-2 csepp nem gond. Akkor kell sűrgösen dokihoz menni, ha több van, és fájdalom is társul hozzá.... Ne idegeskedj! :)

Nem emlékszem, hogy irtad volna: mikor volt utoljára mensid?

KépKépKép
ildiko74

Virág!

Én annyira boldog vagyok,hogy végre jössz!

Amikor a talin kaptam tőled azt a babzoknit könnybe lábadt a szemem,tegnap apa kivette a vitrinből,mert hogy díszhelyen tartom,és ő is könnyes szemmel nézegette.Olyan jó,hogy láttalak,mondjuk így még jobban tudsz ám hiányozni,de nyáron újra talizunk! :D

Ágica!

Erről a vérzésről a dokit kell megkérdezned.Lehetett a beágyazódástól,ez esetben teljesen normális.Viszont lehet valamilyen fertőzésed,gyulladásod és egy nyálkahártyasérülés okozhatja.Szóval doki mielőbb,főként ha sok megválaszolatlan kérdés motoszkál benned.A "kicseszerték" kifejezést nem értem,bocsi.A sok pisilés természetes.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter! Én voltam beteg az elején én pl. minden más tünet nélkül tök lázas voltam. Kaptam is gyógyszert, de a nőgyógyászomat is megkérdeztem, hogy szedhetem-e. Mindjár megnézem mi is volt a neve? Mexalen 500 mg
Persze mindenképpen menj el orvoshoz! Ja és se Neocitránt, se Mebukaint semmi ilyesmit nem szedhettem, mert a gyógyszertárban is kérdeztem, ja még orcseppet sem, mert méhösszehúzódást okozhat! Szóval csakis az orvos tud segíteni.

Egyébként mikor kismami voltam a C&A-ban vettem fekete pocakos szövetgatyót magamnak.

Remélem hamar meggyógyulsz és nem kell aggódnod!!!
Vendég

Köszi Kriszti,délután megyek a dokihoz,holnap meg a nődokihoz,de szenvedek rendesen.A gatyóra is köszi a tippet,ha meggyógyulok benézek.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, Ildikó!

A vérzés a párommal való együttlétkor volt, és a következő napon amikor együtt voltunk már nem volt. asszem egy kicsit hevesek voltunk,azért történhetett :oops:
menszeszem utoljára december 30-án volt, akkor csak kevés, és 31-én már jó sok. most kellett volna 27-28-án megjönnie
Azért vettem a tesztet, mert ennyit nem szokott késni,
és láss csodát...

Ágica
Kép
ágica_26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?