Sziasztok!
Norka!
Én sajna nem tudom, hogy mûködnek ezek a párásítók, de szerintem próbáld ki, biztos érezni lehet, hogy mikor elég. Nincs valami használati utasítás mellékelve?
Brokkoli!
Szuper, hogy jól vagytok, gyönyörû a kislányod, még egyszer gratulálok!!!!!!!!

Leszter!
És mi lenne, ha valami csini kismamaruhát vennél, meg egy téli kismama-harisnyát? A Kálvin téri Városkapu-üzletházban azt hiszem, van mindkettõ, bár én még nem jártam ott, de azt mondta egy ismerõsöm. Asszem Mutta Kismamaruházat, talán ez a neve, ha jól emlékszem. Persze lehet, hogy blúz is van ott?? Próbáld meg szerintem felhívni õket.
Sasha!
Tök jó, hogy jössz néha, jó olvasni rólatok!!!
Judó, milyen eredményeid lettek?? Nekem ezek vannak a papíromon:
Magzat fekvése: fejvégû
Placenta tapad: mellsõ falon
Érettségi foka: I.
Szívmûködés: látható
Szív: négy üregû
Magzatvíz: átlagos
Arc: defektus nem látható
BPD: 78 mm, OFD: 92 mm, HC: 268 mm, TAD: 75 mm, AC: 257 mm, FL: 58 mm.
29-30 hetesnek mondták a babát az adatok alapján. Ja és minden adat mellett ott van, hogy az kb. hanyadik hétnek felel meg, és nekem is van olyan, ami csak 27 hetesnek (OFD), és van olyan is, ami 32 hetesnek (AC) felel meg. De nem mondták, hogy aggodalomra lenne ok ezek miatt, tényleg nem egyformák ezek a babák.
Ja, és még azt mondta a dokinõ a szombati barnásozásomra, hogy a lepény teljesen rendben (hurrá!), attól lehetett esetleg, hogy a baba feje nagyon lent van, és talán nagyon nyomakodott ott lenn. Kérdeztem, hogy ez probléma-e, de azt mondta, hogy "nem vészes". Úgyhogy eldöntöttem, hogy nem fogok aggódni!
Különben a kis Anna annyira aranyos volt, megmutatta nekünk a pofikáját, láttuk, ahogy tátogatja a száját, iszik a magzatvízbõl, kalimpál a kis kezével, és az egyik lábát felhúzta valahogy a feje mellé.

Amikor kinyomtatta a doktornõ a fotót, a párom kezébe nyomta, és azt mondta: "Itt a lánya!" - hát az valami csúcs érzés volt, Kispapinak is, láttam rajta...

Holnap megpróbálom beszkennelni a képet, és megy a képtárba!
Nnna, megint egész kis regényt írtam...
Puszi mindenkinek!
Franyo
30