A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Áfonya: én is a 12. DPO-on teszteltem egy negatívat, de látod, maradt a hő, de ma reggel nem mertem.... kicsit hülye vagyok, tudom :)

Lombikra vártál? Milyen rendes kisgyermeked van :) Ne kínlódjon már az Anya :) jövök én....

Klarissza: hát szerintem is, ez nagyon jó doki. Holnap lehet, hogy megteszem :)

Veramama
veramami4

Jó reggelt!

Pocsék éjszaka után, fejfájós napra ébredtem. Éjjel a Viola szórakoztatott, kajabált, nem bírt aludni :lol: :evil: Hajnal 3-kor rázendített és fél 6-ig ébren volt, közbe megetettem, tisztába tettem, át is öltöztettem, mert kifolyt a pisi.. , ha le merészeltem tenni, ordított, ígyhát áthoztam a mi szobánkba (egyedül voltam apa éjszakás volt) és néztük a tévét, közbe meg-meghúnytam, de ő hősiesen tűrte az ébrenlétet :D, néha meghúzta a hajam, belémrugott,belenyúlt az orromba... stb :lol: Mertem remélni, én a naiv, hogy ilyen icaka után talán hagynak reggel aludni, ahham :lol: Álmodik a nyomor :wink: 7kor már kakukkolt mindkettő, baromira örültem neki :lol:
Most ez a fejfájáááááááás! Kettős fronthatás van, hát ha nem mondja be reggel a Hír tévé akkor is tudom.... :roll:

Szilcsi: Csak így tovább fel a fejjel :wink:

Vera: Drukkkk++++++++++++++++++++++++

Na megyek megpróbálom túlélni ezt a mai napot valahogy.... Lemegyünk egyet sétálni, hátha jót tesz a fejemnek....
Szép napot!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zajlik második ébredésem...

Kösz Vera, cocával minden rendben. Nemsokára kezdődik a "buli"!

Klarissza? És Te hogy vagy?

Kép
zölddisznó

Enikő! Huss fejfájás!!!

...jut eszembe...a nővérkék már tudják , hogy kistesójuk lesz?

Kép
zölddisznó

Vera,
holnap reggel is ráér a teszt, legalább nem azon agyalsz hogy tényleg ott van-e az a második csík, vagy csak te látod oda... de mostmár várd meg a holnap reggelt!!! Első pisi!!!
Enikő,
jobbulást!!! Én még nem vettem észre a frontot, de ami késik nem múlik :evil:
Vendég

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok. El vagyok szomorodva:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Eddig olvastalak Titaket...

Ancsa, jó hírek ezek!

Szezso, hát valóban nem bíztuk a véletlenre.

Athiz, biztos minden rendben. Fontos a nyugalom, ok???

Szirmi, édes pofa Miksa!

Szilcsi, ölellek!!!

Enyém görbusz:

Kép

Megyek, sütni, főzni, vendégeink lesznek ma és holnap is. Később jövök!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

babaimádó: miért? ez nem jelent semmit, nézd meg az enyémet, nekem is visszakúszott, persze nem tudom még miért....

Veramama
veramami4

Babaimádó, beágyazódás is lehet. Mensinek még korai!

snufi

AKIT ERINT:

KB.8PERC MULVA A TV2-N A BABAS MUSORBAN A LOMBIKROL LESZ SZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Eddig tartott visszaolvasni!
Köszi, Veramami és SNufi, de szerintem ennek nem szabdna lemenni..nem maradt fent..a fenébe..én hülye..miért is hittem azt, hogy most csoda fog történni és spontán sikerül.. :( :( :( :( :( :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok
reggeli hő 36,9 és 1 cn :( ez van :? köszi a drukkokat.

Kép
gaby25

Tegnap elmentem néhány esküvői ruhakölcsönzőbe. Mivel aug.-szept. környékére tervezzük, így azt sem tudom, milyet kellene nézni. A vonalú szabottakat néztem, és kérdezgettem, mi van, ha nagy lesz a pocim. Persze mindenhol kérdezték: terhes? Most hány hónapos?
Legszívesebben sírva menekültem volna...nincs is kedvem az egészhez..se pénz..így hogy tervezzek???????????? :(

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby................................el sem tudom mondani, mennyire sajnálom!!!!!!!!!!Annyira hittem benne..annyira jónak tűnt a hőd!4Magamban mondogattam, hogy Gabinak tuti baba van a pocijában :( :( :(

Majd legközelebb...

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
ezek szerint azért volt ennyire magas a hőm, mert az alaphő is magasabb volt mint eddig :?

Kép
gaby25

Gaby: sajnálom :(

Baba: Te most az 1 tizedes eséstől vagy elkámpicsorodva?! :shock: Ne már!!! 6.-napon ez nem jelent semmit!!! Ha nyitott szájjal alszol, akkor attól is eshet 1 tizedet :D

Javaslom, hogy sűrűn nézegess görbéket a ferty-n ott aztán olyan terhesgörbéket láthatsz, hogy csak mereszted a szemed, hogy ugyan mi késztette az anyukát tesztelésre?!? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Ancsa!

Gaby! Francba!!!

Babimi! Szezsó jól beszél!
Miért akarsz addig esküvőt, amíg nem készültél fel rá, és pénzetek sincs rá? Nem ér rá baba után?

Kép
zölddisznó

Gaby, :cry: !

snufi

Babaimado
Nekünk júniusban volt az esküvő, és januárban foglaltuk le a ruhát, bennem is ott volt a kérdés, mi van ha poci lesz :wink:
Pénzünk nekünk ssem volt sok, anyu fizette a ruhámat, az 100ezer volt :? a többi durván 500ezer volt 50 főre, szóval aránylag olcsón megúsztuk :P

Kép
gaby25

Babaimádó,
komolyan csak a te kedvedért tettem fel a másikba a terhesgörbéimet! Légyszíves nézd meg!!!
Vendég

Sziasztok!

Szezso, köszi tegnap valamelyik csatornán aztán bemondták, hogy melyik az a 4 megye.

Cenikő, én köszi jól vagyok, remélem mi nem kapjuk ki ezt az influenzát. Neked meg jobbulást!

Szirom, nagyon aranyos Miksa. Réka is annyit tud rohangálni, hogy én már attól elfáradok, hogy nézem. :D Energiabombák ezek a kölykök :D

Ancsa örülök, hogy jók lettek az eredményeid!

Gabi nagyon sajnálom :cry:

Babaimádó, 1 tizedes eséstől ne legyél elkámpicsorodva!

Kata hol vagy?

Veramami, drukk a holnapi teszthez!

Snufi, ha még egy tizedet feljebb megy, akkor szerintem a 15. napra beteszi a vonalat.

Kép
Kép
robcsi03

Itt van a mar tegnap emlitett 10.DPO-n az elindulas lefele!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Snufi,Robcsi!
Koszonom! :D

Kép
Kép
ancsa81

Mindenkinek üzenem:

Köszönöm. ..igenis, értettem!! :) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Loptam:

Az idős nőgyógyászt gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik. Egy rámenős újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a doktorral:
- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!
- Hát, fiam, az hosszú történet -mondja az orvos.
- Nem baj, meghallgatom -biztatja az újságíró.
- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három terhességmegszakítás, négy vizsgálat. Másnap délelőtt benn maradtam, mert egy páciensem szült, és ha már ott voltam, levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van. Elvállaltam. Volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat. Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy ribanc, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a pináját. Mondd, fiam, te nem fojtottad volna meg?

Kép
zölddisznó

Coca, ez jóóóó, nagggggyon jóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Milyen bo beszeduek vagytok ma! :shock: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

KATA,KATICA!

JELENTKEZZETEK!!!!!!!!!!!!!UGYE MINDEN RENDBEN VELETEK????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Én csak fél percekre néztem be eddig :lol: Tényleg, mi volt a tv2 műsorban? Már későn olvastam, hogy a lombikról lesz szó, így csak a végét csíptem el...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az elejet en sem lattam!50-re irta az ujsag hogy akkor kezdodik,de akkor mar ment! :evil: igazabol semmi kulonos nem volt benne! :? Legalabb is amit ne tudtam volna!Egy dolog volt szamomra meglepo amibe eddig bele sem gondoltam!A mar megtermekenyitett petesejteket amiket nem ultetnek vissza azokat lefagyaszjak!Es ha valakinek sikeres a beultetes,baba(k)szuletnek akkor ket ev mulva megkerdezik a 'szuloket"hogy mi a tovabbi szandekuk veluk!Megsemmisittetik vagy esetleg felajanljak olyan parnak akinek mas modon nem lehet babajuk!Nem tudom hogy en kepes lennek-e ilyen dologban donteni! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Hát, én sem tudnék dönteni! De talán inkább a felajánlás felé hajlanék...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!
most keltem fel :D
most mennem kell valami ebédet összedobni, de délután leszek, és akkor részletesen írok nektek!

katica
katica30

Sziasztok,
és bocs, hogy beleszólok!

Ancsa :)

Már a lefagyasztáskor nyilatkoznunk kellett, hogy mi legyen egy év után a preembriókkal: másnak adjuk, kutatásra ajánljuk v. megsemmisíttetjük.

A fagyasztást egy évre kellett kifizetni, gondolom hosszabbítani lehet. Addig sajnos nem jutottunk el.

Persze intézetfüggő is lehet a dolog.

Ezt csak azért mondom, mert lehet, hogy hamarabb kell esetleg egy ilyen döntéssel szembesülnöd, nemcsak egy sikeres lombik után 2 évvel!

Drukk Mindenkinek, kinek mihez kell! :) +++++

Áfonya,
neked gratulálok! :)
angel37

Szia Angyal!

Akkor lehet hogy tenyleg intezmeny fuggo.. :? Ha jol emlekszem a BMC-s doki volt a musorban!En meg ennyire reszleteiben nem tudom a dolgokat,de ami kesik nem mulik! :wink:
Koszi hogy szoltal rola :D ,mert igy legalabb van idonk rajta gondolkodni!A multkori privit megsem koszontem! :oops: Koszonom!!!!Viszont volt ott megegy info a tamogatasokrol!Hat az tul szep lenne ha igaz lenne,nem?
Azt megtudod irni nekem hogy mennyibe kerul a fagyasztas?Fugg attol hogy hany babyt tesznek el?Mindenhol kell fizetni erte?
Ja es HURRA!!Egy ciklussal kevesebb neked mar! :wink:

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Hát nem tett jót a fejemnek a séta, úgy fújt a szél, hogy mostmár még az arcüregem is fáj :shock: De a csajok annyira élvezték, hogy motoroztak (már rég volt elővéve) hogy nem volt szívem felvonszolni őket, úgyhogy egy jó órát lent voltunk!

Megfőztem az ebédet (a lakóhely szerint szegedi kismamák ebédje topikba megtalálható, oda szoktam beírni miket főztem, álatlában képekkel, már amikor eljutok odáig, hogy le is fotózzam -mielőtt elfogyna a kaja :lol: ) Most lefektettem a csajokat de Viola még nagyon nyomja a sódert :lol: Apja szerint anyja lánya :lol: :lol: :oops:

Coca: Hja tudják, illetve Bogi tudja és fel is fogja , Viola még nem. Bogi nagyon örül:) És nagyon kislányt szeretne :lol:

Athiz: Neked megint kisfiad lesz???? :lol: Mikor látszott, hanyadik heti UH-án?? Figyuka, a Bogit én is csak 22 hetesen éreztem először, ez miatt ne aggódjál, és azon csodálkozom, hogy most 3.-kat hogy ilyen hamar :shock: De ma is éreztem már többször is, szal tuti, hogy Őaz :lol: De nem vagyunk egyformák, lehet nem olyan helyen fekszik, nekem a mellsőfalon van megtapadva a lepény, egészen elöl a hasamnál.....

Gaby: Sajnálom nagyon :( Nem lehet hogy azért volt magasabb a hőd, mert valami kerülget? Benyeltél egy bacit vagy valami???

Ancsa: A Házon kívült nézted a héten? Vagy valaki nézte? Szintén a lombikról volt benne szó, a szőke államtitkár "asszony" volt a vitapartnere 3 érintett nőnek. Hát iszonyat ledöbbentem, hogy az a picsa milyen hangnemben beszélt velük.... :shock: :shock: Meg egy kisbabát, méhnyakrákos nőkhöz hasonlított (hogy egy lombik árán hány nőt lehetne megmenteni a ráktól, -már ha elmenének időben szűrésre :evil: - ) A kurvaéletbe nagyon berágtam. Hogy mondhat ilyet???? Hogy lehet egy babát összehasonlítani egy rákbeteggel??? Egyáltalán hogy lehet párhuzamot vonni a kettő között????? Az a stuílus ahogy beszél, gyomorforgató, az ember zsebében kinyílik a bicska, teljesen lekezelően, pökhendi stílusban próbálta elmagyarázni a 3 érintett nőnek, hogy a lombik (ergo gyermek) az valójában "nem is fontos" :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:

ceniko
Szeged

Eniko!

Jobban vagy?

Kép
Kép
ancsa81

Egyszerre! :wink:
Valaszt mar meg is kaptam!Kis delutani szunya?? :wink:Biztos jobban lennel!!

Lattam en is!
En mar jelzot sem tudok irni arra a picsara! :evil: Azok amiket mondott meg...................................... :evil:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: Alvás? :lol: Várom, hogy kimosson a gép aztán terigetek. Apa visszaaludt ebéd után, éjszakás volt és fáradt! Majd ledőölk kicsit, de aludni nem fogok tudni, Viola nagyon nyúlfaroknyikat alszik délután. Pont mire elaludnék már keltene is, többet árt mint használ :roll:

Nálatok Marci spontán jött össze?????

Asszem beveszek egy Panadolt.. :(

ceniko
Szeged

Ennyire rosszul vagy? :(
Igen,spontan!Pont egy ev probalkozas utan!
En is az elobb teregettem!Meg olvadnak az ujjaim! :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Gaby! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ceniko! Akkor én csak egy kis nyugalmat, és pihenési lehetőséget kívánok!

Katica! Kíváncsian várlak!:oops:

Az én hőm sem azt akarja, amit én! :lol: :lol: :lol:
Kép

Zöldi! Hogy sikerült a tegnapi nap?

Snufi! Nem téged kellene ünnepelni?? Ezért ez a nagy készülődés?

Kép
bettike
Eger

Kezdve ott, hogy nem az egészségügyből kellene átcsoportosítani a lombikra pénzeket, hanem az ő zsebükből. ...sszák meg!

Kép
zölddisznó

Sfufi!
Te ma vagy utoljára negyed évszázados!!!!!!!

Kép
zölddisznó

Bettike! Nekem holnap lesz, ma a férjemnek van a szülinapja!
:lol:

snufi

Sziasztok!

Látom, Ti már nagyon otthon vagytok görbeolvasásban, tudnátok nekem segíteni?

Kép

Kép

Mi a véleményetek az enyémről? Egy kicsit "lemaradtunk", ugye?
dera

Snufi! Ő is így megöregedett mint te? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Csajok!

Sajna most sietnem kell, disznót vágunk este meg buliba megyek: Öreg diák bál!! és mivel e hónapot lecsúsztuk ezért ma kirugok a hámból! nem félreérteni nem berugok :lol:

Gaby :cry:

baba: ilyen kis hőesésre nem adunk :!:

snufi: nektek is jó vendégeskedést kívánok

Coca: köszönöm kérdésed jól vagyok!

Kép
klarissza32

Zoldi!
Teljesen igazad van!!!Lattad hogy mennyit keresnek???????? :evil: Az is a Hazon kivulben volt!
A segely keres meg olyan dolog hogy egyetlen egyszer mentem az onkormanyzathoz segelyert,meg iskolaba jartam de mar egyutt eltunk apaval!Valaki behulyitett hogy menjek nyugodtan,fognak adni!Azt a valaszt kaptuk hogy A FERJEM KOTELEZZEN ENGEM ARRA HOGY ELMENJEK DOLGOZNI!!!!
Ennyit az onkormanyzati segelyrol!

Snufi!
Boldog szulinapot apanak! :D

Dera!
Hany naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Klarissza, nektek is jó mulatást!!!!

Bettike, nem, ő "pár" évvel öregebb, mint én leszek! :lol:

Dera, szerintem a 15. napon volt a pé., nem a 10.-en. Ez esetben lemaradtatok. Vagy csak nem írtad be az együttléteket és akkor nemtom... Hány naposak a ciklusaid általában? :idea:

snufi

Ancsa, Snufi:
30 naposak a ciklusaim általában. Sajnos csak azon a három napon voltunk együtt, amit beírtam.

"az élet utat tör magának"
dera

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?