Hát nem tett jót a fejemnek a séta, úgy fújt a szél, hogy mostmár még az arcüregem is fáj

De a csajok annyira élvezték, hogy motoroztak (már rég volt elővéve) hogy nem volt szívem felvonszolni őket, úgyhogy egy jó órát lent voltunk!
Megfőztem az ebédet (a lakóhely szerint szegedi kismamák ebédje topikba megtalálható, oda szoktam beírni miket főztem, álatlában képekkel, már amikor eljutok odáig, hogy le is fotózzam -mielőtt elfogyna a kaja

) Most lefektettem a csajokat de Viola még nagyon nyomja a sódert

Apja szerint anyja lánya
Coca: Hja tudják, illetve Bogi tudja és fel is fogja , Viola még nem. Bogi nagyon örül:) És nagyon kislányt szeretne
Athiz: Neked megint kisfiad lesz????

Mikor látszott, hanyadik heti UH-án?? Figyuka, a Bogit én is csak 22 hetesen éreztem először, ez miatt ne aggódjál, és azon csodálkozom, hogy most 3.-kat hogy ilyen hamar

De ma is éreztem már többször is, szal tuti, hogy Őaz

De nem vagyunk egyformák, lehet nem olyan helyen fekszik, nekem a mellsőfalon van megtapadva a lepény, egészen elöl a hasamnál.....
Gaby: Sajnálom nagyon

Nem lehet hogy azért volt magasabb a hőd, mert valami kerülget? Benyeltél egy bacit vagy valami???
Ancsa: A Házon kívült nézted a héten? Vagy valaki nézte? Szintén a lombikról volt benne szó, a szőke államtitkár "asszony" volt a vitapartnere 3 érintett nőnek. Hát iszonyat ledöbbentem, hogy az a picsa milyen hangnemben beszélt velük....

Meg egy kisbabát, méhnyakrákos nőkhöz hasonlított (hogy egy lombik árán hány nőt lehetne megmenteni a ráktól, -már ha elmenének időben szűrésre

- ) A kurvaéletbe nagyon berágtam. Hogy mondhat ilyet???? Hogy lehet egy babát összehasonlítani egy rákbeteggel??? Egyáltalán hogy lehet párhuzamot vonni a kettő között????? Az a stuílus ahogy beszél, gyomorforgató, az ember zsebében kinyílik a bicska, teljesen lekezelően, pökhendi stílusban próbálta elmagyarázni a 3 érintett nőnek, hogy a lombik (ergo gyermek) az valójában "nem is fontos"