A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ja én sem tudok még mindig hason aludni. Pedig Jázmin már másfél hónapos. De már megszoktam. Pedig oldalt sem valami kényelmes a cicik miatt. :?

Na megyek, mert utazunk a szüleimhez vidékre. Így hétvégén lehet hogy nem lesz időm írni, de azért majd benézek. Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
gyorgyi33

Én csak a szülés utáni első éjszakára gondoltam, mert az előtej még nem csinált akkora lökhárítókat, de bevallom a szoptatás utolsó pillanatáig (8 hónap) én se mertem a tej miatt hason aludni. Féltem hogy akkor nem termelősik annyi. :? De azóta 8) :wink:
Györgyinek igaza van. Túl drasztikus lenne az átmenet, ezért már tréningez a gyerek a szülés előtt. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Monacs
Gratulálunk jó hírekhez! Akkor azért ideje elkezdeni készülődni nem? Két gyerekkel, még ha nem is sátoros lagzi lesz, lesz dolgod!!!!

Valentina
Én egy ideje már csak oldalt tudok elaludni, és lábam (térdeim) között van a szopipárna, vagy valamilyen kemény párna. A lényeg, hogy tulképpen az oldalamon alszom terpeszben, ez ellazítja csípőt! És viszonylag magasan van a fejem, mert a karjaim zsibbadnak éjzsaka, ha nincs megemelve a fejem! Én is hasonalvós vagyok amúgy és kipróbáltam a hason pihenést úgy, hogy a szopipárnából gyűrűt csináltam, és abba tettem a hasam, Na akkor is kell még egy kis magasítás cicinél, de elég kényelmes, de azért aludni nem merek így.
Én mostanság elég türelmes vagyok, és sajnos nem érzem, hogy Bebe előbb akarna kibújni, sőt!!!!

Monacs
Én sokat aludtam hason, tuti nem megy el tőle a tejed tőle (Oli 2 évig szopizott, meg is hülyültem volna, ha nem tudok hason aludni), de az elején nem ment, mert elázott az ágy simán. Ha van szopipárnád, próbálj azon aludni tekerd valahogy a cicid köré vagy tedd alá, fölé.

Jövök még este!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!
Hát igen, ezek az édes "nyűgök", mármint a készülődés :) . Párom, biztos emlékeztek rá nem magyar, úgyhogy még ki kell azt is deríteni, hogy milyen papírok kellenek neki. Jövőhéten elmegyünk az anyakönyvezetőhöz, aztán majd megmondja a tutit. Igazából mi csak ilyen ebéd szerűben gondolkodunk. Van itt Pomázon egy nagyon szép étterem (barátnőmnek is ott volt tavaly a lagzija), van benne szökőkút, kis játszótér, lehet kint is lenni és bent is, tehát mindegy hogy milyen az idő. Úgyhogy ha már biztos a dátum, akkor lehet szervezni a többit. Ruhát én úgy gondoltam, hogy ilyen estélyi ruha boltba nézek/veszek. Persze a szűzi hófehérről már lemondhatok így két gyerek után, valami tojáshéjszínűben gondolkodom. Van ötletetek hol érdemes megnézni?

Györgyi
Napirend nálunk is van, én igyekszem eléggé tartani is , ezért néha elég hülyének néznek, de már Daninál hozzászoktam ehhez. Mert ugye nem más szív a gyerekkel, ha kizökken, hanem én!!! Hát nálunk is egyedül alszik el már rég óta, csak sajnos cumival. Igyekszem utánna kivenni a cumit, de gyakori hogy felébred rá. Erre nem ír vmi okosat a könyv? Vagy Te nem tudsz vmi praktikát?

Monacs

Kép
Kép
monacs

Monacs!
Gratula az esküvőhöz!
Nekünk is egy étteremben volt egy estebéd és mindenki nagyon jól érezte magát. Én akkor már terhes voltam, igaz pocim még nem nagyon látszott.

Én a Westend-ben vettem magamnak ilyen estélyi szerű ruhát és hozzá egy stólát és mindenki el volt tőle ájulva milyen szép. És összvissz 30.000 ft sem volt és ugye örökre megmarad és senkin sem volt, szóval szerintem is jobban megéri ilyenbe beruházni, mint kölcsönözni.

A bolt neve: Dress box. Ha megnézed a westend honlapján, akkor biztos megtalálod, hogy hol van pontosan a bolt, de szerintem ott több ilyen boltot is találsz.
marcsim

Sziasztok! Én is itt vagyok... :P

Marcsi!
Gyönyörű a kisfiad!!!!

Eni!
Jó, hogy jöttél és jól vagytok, Beni is egy kis tündérke!!!!

Veronikusz!
A lányok is klasszak!

Szerdán voltunk 4hós oltáson, apa itthon, úgyhog inkább nem jöttem, nehogy csúnyán nézzen rám... Martin megduplázta a születési súlyát és jön a fogacskája ez már biztos! A tegnapi éjszakánk tűrhető volt, az előtte lévőkről inkább nem beszélek... :?

Ma voltunk az Árkádban a H&M-ben és olyan cuki cuccok vannak, 30-50-70%-kal olcsóbban, hogy csak na! Vettem Martinnak egy micimacis, tigrises pizsit, nagyon édes és egy takarót is. Érdemes megnézni aki gondolja. Corában is voltunk (fótiban), ott is jó cuccok vannak, libero pelenka valami jumbo pack vagy mi 4500 Ft-ért!

Durci, Gabi, Jube, Vica????

Puszi mindenkinek!

Ja, horoszkóp (bár már nem aktuális, de azért mégis :D ) Martin mérleg, apa Kos én meg halak... :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hű, Steffi, de veszélyes, amit írsz, jövő héten kapok fizu/táppénzt :lol: , félek ott hagyok belőle jó sokat a H&M-ben.
Jó éjszakát mindenkinek!
Tényleg hol van mindenki?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok lányok!

Tudom eltűntem, mentségemre szolgáljon, hogy visszaolvastam 1 hetet és képben vagyok :-)
Igyekszem felvenni a fonalat, pusza mindenkinek, gyönyörűek a babák!

pusza
Masni

Kétségbeesés, mert a csap nem akar játszani Mátéval :D
Kép

Masni
masni

Jó reggelt!
HÚÚÚ én vagyok az első??? Hát ilyen sem volt még :lol: .
Képzeljétek bazi nagy monitorról olvaslak titeket :) . A régi 15"-es le lett cserélve egy 19"-re, hát gondolhatjátok a hatást :wink: .

Marcsim
Köszi az infót meg fogom nézni egész biztos. Én is vmi ilyesmire gondoltam. Egy képet nem tennél fel??? Persze csak ha gondolod, vagy lehet, hogy iwiw-en van is , mindjárt megkuksizom :wink: . Látom is, de sajnos nem egész alakos :( . Ha esetleg célzásnak vennéd, akkor az tök jó lenne :D .

Sajnos nekünk az Árkád tök messze van, nem baj ha minden igaz, akkor én eljutok ma turiba.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Masni addig tötyögtem, hogy beelőztél :lol: !!!

Kép
Kép
monacs

Monacs!
A Westendben több ilyen estélyis bolt is van, érdemes jól körbejárni. Van Lehel tér felől asszem a földszinten, aztán van a legfelső szinten is, aztán útközben a nyugati fele is fent, de azok a legdrágábbak, aztán van a nyugatis végén is, asszem alul, de lehet, hogy a földszinten. Szóval áldozz rá egy jó kis gyerekmentes fél napot, és egy barátnő sem árt :)
Én a menyecskeruhámat vettem így, asszem 17.000.- sajnos képet nem tudok mutatni.

A Mammut 1-ben is van ilyen bolt, az meg az alagsorban van az egyok sarokban van a Rossmann, a másikban meg egy ilyen elegáns-ruhás bolt, de asszem ott is van több is.

Én mégis a Westenben mennék, ha nincs sok napom nézelődni :)

Benétől sem lehetett (lehet) elvenni a cumit éjszakára, mert főleg, amíg kicsi volt, néha álmában is cumizott és akkor felébredt, ha nincs cumi. Erről le lehetett volna szoktatni? Most mrá késő, de 1 év múlva úgyis vége a cumikorzsaknak :)

mtunde

Sziasztok!

Én is voltam tegnap a Corában (budakalászi) és nagyon jó volt, tök sok kismama volt és mindenki lázasan válogatott, még Liptai Klaudia is ott volt és nagyban keresgélt a babarucik között!

Steffi
Én is vettem olyan Jumbo Libero pelust, mivel eddig is azt használtam és nagyon jó szerintem. Meg vannak cactus clone ruhák is (Merci! :D ), meg nagyon sok ruha 50%-os leértékelésben van, vettem pár body-t (799), rugit (899), pizsit (899), meg felsőt (599)...ja meg egy pulcsit is :lol: nagyon élveztem a dolgot és Dani nagyon jól viselkedett, kocsiban oda-vissza végig aludt és miközben válogattam, szépen elvolt a babakocsiban apával!! A H & M-ben amúgy mennyi volt a pizsi?

Eni
Nagyon megható volt a történeted! mi van veletek? Van elég tejed? Éjszakáitok milyenek?

Györgyi
Mi is ugyanígy csináljuk Danival, kb. 6-ig hagyom ,hogy aludjon, ha akar, aztán onnantól már fennt van, de ő csak 11-kor alszik el, bár ennek örülök, mert jobb 11-től 4-ig aludni és utána 8-ig, mint mondjuk 9-től 2-ig, aztán 6-ig. Így csak egyszer kell kelnem éjjel, ami egyébként is már inkább hajnal 4-5 körül... De napközben ő végig a nappaliban van velem, nem szoktam bevinni a kiságyába, hanme a nappaliban lévő mózebse teszem le, mivel az a laptop mellett van és ha kiesik a szájából a cumi, csak odahajolok, visszateszem és akkor alszik tovább! Este szerencsére ő is cumi nélkül alszik! Este egyébként, miután már hiába játszol vele, akkor is nyűgi, mit szoktál vele csinálni? cumi is aszájba és utána? ölben van?

Monacs
Gratula az esküvőhöz! Én is a Westendben vettem a menyecske ruhámat 20 ezerért, legalsó szinten, éttermeknél van egy bolt (majdnem a Burgernél), mindenki el volt ájulva tőle és szerintem se drága, pláne, ha azt vesszük, hogy semmilyen "báli" ruhám nem volt, így nagyon megérte szerintem! (asszem én tudok felrakni képet, mivel du. megyek anyáékhoz és az ottani gépen van kép rólam)

Masni
Ez a kép isteni, dani is szokott így ajakbiggyeszteni és olyankor meg tudnám zabálni, annyira cuka!!!

Valentina
Én is szopipárnával aludtam szinte végig ea terhesség alatt és nekem nagyon bevált! Szépen begyürködtem magam alá végig az egész hengert és így tudtam félig-meddig hason-oldalt fekve aludni ,azaz imitálni, hogy hasom alszom :lol: Kórházban is azzal aludtam, plusz első hetekben jó volt azon szoptatni! persze most már nem használom!

Ja, jut eszembe, valaki még Született feleségek rajongó rajtam kivül? Az milyen jelenet volt, amikor az 5 éves kisfiú még bement anyuhoz az irodába és közölte vele, hogy szomjas vagyok, mire az megszoptatta??? :lol: A kollegák meg olyan rosszul lettek, hogy eldobálták a szendvicseket, amit ettek éppen... :lol: Apa azóta állandóan azzal ugrat, hogy ő szomjas :lol:

Puszi mindenkinek:
Barimami

KépKép
barimami

Sziasztok!

Hol vannak a többiek????

Olyan pocsék idő van kint :(
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Decathlon vasárnap is nyítva van-e? Mert a férjem ma is dolgozik és így holnapra tolodik a vásárlás, meg a csavargás. :cry: :oops: :?

majd még jövök.
V

valentina

Ja,Veronikusz, édesek a törpikéid! :D Az a mosoly tényleg verhetetlen! :wink:

KépKép
barimami

Valentina
Nyitva van! Reggel 9-től este 9-ig minden nap!

KépKép
barimami

Ja, bocs, reggel 9-től este 8-ig "csak", bár gondolom olyan későn már nem terveztek menni....

KépKép
barimami

Barbi!
1245 Ft volt a pizsi, majd lefényképezemés ha minden jól megy este felrakom! Nagyon édes kis micimaci és tigriske van rajta! Tényleg nagyon cuki! Én 68-as méretet vettem, de Martin nagy!

Valentina!
Itt hétágra süt a nap! Szerintem vasárnap is nyitva van a decathlon.

Tényleg jól eltűntek a többiek... :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nálunk csak pislákol a nap :? de a szél az ezerrel fú :x
Köszönöm,a nyitvatatrást. Reggel szeretnénk menni vásárolni, pontosabban délelőtt mert délután pihenni fogunk, legalább is remélem tudunk majd pihenni :)

valentina

Ja, azt akartam kérdezni, hgy nekem azt mondték bennt a csecsemősök, hogy napközben azért ébresszük fel a babát, ha nem kel fel 3 óránként enni. Ti ezt mennyire tartjátok be, illetve mennyi idős koráig kell betartani? Az oké, hogy az első pár héten így csináltam, de most már nem szoktam felkelteni, örülök, ha alszik :lol: Ez baj?

Steffi
Várom a képet! :wink: Én is micimacis bodyt vettm, de én alapból 68-asat vettem mindenből, mivel Dani már most 62-es, de van egy-két 68-as rucija is, ami már jó rá...ezek szerint ő óriás baba? :shock:

KépKép
barimami

Hahó!
Nálunk már mindenki beteg. Még a gyerkőc van a legjobban. Engem tegnap ütött el a hajókötél, apa ma fetreng egész nap.

Monacs! Granulálok!

Veronikusz! Nagyon szépek a lányok!

Kép

Kép
Kép
kriszta36

Na még egyet. Az előbb is többet akartam, csak elbénáztam. :oops: Kép

Kép
Kép
kriszta36

Monacs!
Keresek egészalakos képet mindjárt és felrakom.

Lányok! Ti aztán tényleg vásárlási lázban égtek rendesen. Mondjuk Én könnyen beszélek, hiszen a keresztfiamról folyamatosan örököljük meg a szebbnél szebb ruhákat, így a ruhavásárlás még egy jó darabig várat magára. De azért egy-két szebb darabnak én sem tudok ám ellenállni :wink: Akkor Én már le sem merem írni, hogy Kolos már a 74-es ruhákat is növi ki :roll:

Jó hétvégét mindenkinek.

Most fejeztem be a palacsintasütést, apának ma van a névnapja és ez a kedvence :lol:

Monacs itt az esküvői képem:
alig találtam egész alakosat

Kép
marcsim

Mindenki el ment vásárólni??

Én is menni akarok... :cry:
Most már a nap se pislákol...
Na megyek csipegetek valamit, este még visszanézek.

valentina

Sziasztok!
gyerek a kezemben egy kézzel bénázok!

Marcsim
Nagyon szépek vagytok! Hát én is ilyesmire gondoltam, majd körbenézek.

Hát ez így nem megy, majd jövök!

Kép
Kép
monacs

Helló Lányok!

Elszűllt tegnap előtt este a netünk, azóta sincs, most apósom gépéről írok.

Marcsi: ém férjemnek is ma van a névnapja :lol: Boldog Balázsnapot!
Látom nagyon nagy dolog nem történt, jaj Valaki férjez megy . sorry- de csak átfutottam,( perzse el is felejtettem, hogy ki ) de azért gratula neki!

Beni is meg én is taknyosak vagyunk, remélem nem lesz több belőle. Már csak azért is , mert jövő hét csüt.-pénteken megyünk a 2 napos romantikázásra :lol: Azért izgulok a kölkök miatt, de annnnnnnnnyira várom! :lol: Tök jó progik vannak a csomagba, le sem cserélném semmilyen luxusra. És sikerült baldachin ágyas szobát foglalni :lol:
Azért remélem lesz netünk hamar, addig is puszi mindenkinek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi!
Tiszta hülye vagyok, azt akartam írni,hogy Martinra nagy a 68-as pizsi! Ma akartam kisebbet venni, de technikai okok miatt elmaradt...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ez lemaradt:

Masni!
Cuki a kisfiad! :wink:

Monacs!
Sok boldogságot! Jól meggondoltad? :lol:

Kriszta!
Nagyon szép Panka!!!

Barbi!
Én nem keltem fel, ha nem ébred fel magától, szerintem ők tudják igazán, hogy mikor éhesek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hű csajok, ma tényleg sokan el vagyunk tünve, nálunk most mentek el a vendégek, délelőtt vásároltunk, szóval nem voltunk!

Monacs
Én meg mindent bejártam valami szolíd fehér hajcsatért és végül a Westendben vettem meg a legalsó szinten!

Barimami
Azért ma mi is Corába mentünk és én is vettem két plüss rugit (1200-1300-ért) meg Olinak ruhát pólóval, és jelentem én Született Feleségek rajongó vagyok. Hát igen, picit bizarr volt az 5 éves kisfiú!!!!
Ja én én sosem keltettem fel Olicskát, csak a legelején max 2 – 3 hétig, de csak akkor ha 4 óránál tartottunk, és leginkább azért hogy biztos legyek benne, hogy „él” :lol: , mert akkor még 5-10 percenként ellenőriztem, hogy szuszog-e! A benti csecsemősök nem sokat tudnak a szoptatásról, bár nagyon kedvesek!!!! Addig jó míg alszik!!!!

Valentina
És te hogy vagy? Nagyon veszélyes az a vonalzó :lol: :lol:

Kép

Képurl]
eszesmerci

Hali!
Ez a felkeltés dolog szerintem is csak az elején fontos, amíg besárulhat, ha nem jut elég folyadékhoz. De ezen már rég túl vagytok.
Na meg persze én du felkeltettem néha Benét, ha nem akartam, hogy éjjel ne aludjon.
Bene is nyűglődött este 2 óra hosszát 6-12 hetes koráig, ez "természetes" így jön ki rajta a napi eseménydöping. Nálunk is csak hasamra húzva, cumival, ringatva járkálva bírta...

Aztán elmúlt.

Ja, a H&M, C&A-ban érdemes nézni mindig az akciós bodykat, vannak ilyen 3-as csomagok 1000 környékén. Én olyanokat vettem mindig.

mtunde

Monacs,
szerintem is a Westendbe menj, biztos hogy fogsz találni kedvedre valót! A kolléganőim is ott vettek nemrég a céges fogadásunkra és gyönyörűek voltak. Én anno, még szülés előtt Art'z Modell rajongó voltam, igaz ott kicsit borsosabb áron mérik az alkalmi ruhákat, viszont most leárazás van!
Mondtam apának, hogy nyáron esküvő lesz nálatok, mire a válasz: látod, két gyerek után lesz esküvő, akkor mi még ráérünk...
ááááááááááá!!!!! Igaz, szavam sem lehet, én egy válással a nyakamon igen izgalmas körülmények között találtam rá a páromra, nem várhatom el tőle hogy rohanjon az anyakönyvvezetőhöz.

Barimami,
köszi szépen, szerintem is édes ez a kis akarnok arckifejezés :-)

Steffi,
a németeknél meg az olaszoknál minden méret nagyobb mint nálunk! Máté most hordja a Chicco 56os rugikat, pedig a Kenguru Goldból már a 62es jó rá, sőt néha kicsi! Szóval mindig 1 mérettel kisebbet nézzél a H&Mben :) A Chiccoba egyébként úgy van beírva a méret, hogy 56 - 3 months.

Masni
masni

Jó reggelt mindenkinek!

Merci tényleg elég veszélyes a vonalzóm, de Viktor jól érzi magát odabent. Nem akar kijönni :?
Pedig már mindenki nagyon várja.

Este visszajövök,megyünk vásárolni. :lol:
V

valentina

Jó reggelt!

Tegnap már nem jutottam el idáig, mert hazajöttünk a zsúrról vittük Martinit fürdeni, aztán már nem volt erőm képet feltölteni.

Barbi!
Priviben küldöm a képeket a pizsiről és a takaróról!

Voltam tegnap C&A-ban is vettem hosszú újjú bodykat, nagyon aranyosak, 2összecsomagolva 890 Ft volt, meg volt egy ami 1490 volt a 2 együtt. Rövid újjú még nem volt, pedig én azt is szerettem volna. Az mikortól kapható?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszönöm a lányok nevében is :D

Masni!
Nagyon aranyos Máté :)

Kriszta!
Nagyon édes Panna. Gyönyörű kis arca van.

Marcsi!
Csinosak voltatok :)

Hát Lányok!
Mi is voltunk a Corában és ahogy szoktuk: szétosztottuk a gyerekeket. Én mentem Szofival, a férjemre meg rábiztam a Katát, a cumiját és a tigrisét. Ebből sikerült Katát nem elvesztenie. :? Így tegnap kétszer is voltunk kint Törökbálinton, de nem lett meg az imádott TIGRIS. Szegény azóta is sír utána, mert bár van egy új tigris, de neki a "tigris, tigris" kell. Úgy sajnáljuk szegénykét. Teljesen el van anyátlanodva :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Van egy kis gondom: kijött egy herpesz a számon,ill. kijövőben van. VAn telviran és zovirax krémem, a tájékoztatón azt olvastam, hogy nem igazán ildomos terhesség és szoptatás alatt alkalmazni. Szerintetek?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát igen, tudja a Cora is, hogy mikor kell baba heteket tartani (hó elején már ott a fizetés is esetleg), így pénteken én is beszabadultam a gyerekkel a fótiba. nálunk cipő, zokni és sapka került a kosárba, mivel mi szerencsére rengeteg ruhát örököltünk, így azt nem szoktam venni (csak megcsodálom, hogy milyen édesek.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
Masni
Teljesen felcsigáztál, mesélj :D ! Hát igen vicces ez így két gyerek után.

Mi is voltunk tegnap a corában, mi babakaján kívűl semmit sem vettünk.
Igen, majd megyek West Endbe, de hát előbb legyen meg az a dátum :wink: .

Steffi
Herpesz ügyben lövésem sincs, szerencsére ez kimaradt az életemből!!!

Veronikusz
Szegény kicsi Kata. Milyen volt az igazi tigris? Hátha van valakinek használaton kívüli. Nekünk Fülesünk van :wink: .

Eszesmerci
Én is Született feleségek rajongó vagyok. Annyira jók a karakterek, kedvencem Gabriel, de mindegyik jó.

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

Na, már megint jó rég nem voltam! Léna estére azóta is hőemelkedéses, de úgy döntöttünk, hogy nem tekintjük betegnek...
És péntek este megfordult a hátáról a hasára!!!! :lol: És tegnap is megismételte néhányszor! :)
Ezen kívül tegnap elmentünk vele a H&M-be meg a Kenguru-ba, és bevásároltunk neki, anyósom pénzelt minket... :oops: :lol:
Ma meg voltunk vele a Van Gogh kiállításon, aranyosak voltak a felügyelő nők, mindenki megcsodálta Lénát, meg figyelmeztettek, hogy az egyik teremben hideg lesz, de nem volt. És amikor elkezdett csuklani, akkor az egyik nő kedvesen szólt, hogy rá nem vonatkozik a tilalom, és nyugodtan itassam meg... Amikor már harmadszor is erősködött, akkor mondtam neki, hogy elég viccesen nézne ki, ha a kiállítás kellős közepén megszoptatnám. Asszem zavarba jött. Eszembe jutott a Kismama cikke az Alexandráról, amit Steffi is írt.
Délután meg a nagymamájára bíztuk Lénát, és magunknak is bevásároltunk. :lol:
Úgyhogy jó kis pörgős hétvége volt!

Steffi! Mi most voltunk a C&A-ban, és vettünk Lénának rövid ujjú body-kat. A Westendben voltak aranyosak, asszem 600 Ft-ért. Herpeszhez sajnos nem értek.

Monacs, gratulálok az esküvőhöz! Lehet, hogy nekünk is kell még egy gyerek és csak aztán lesz esküvő???

Szopipárna szerintem is nagyon jó, szerintem a fél terhességem alatt azzal tudtam csak aludni, meg ha hónaljtartásban szoptatok, akkor is használom.

Masni! Nagyon jó a kép, Lénáról is van ilyen!

Kriszta! Nagyon szép Panna!

Marcsi! Szép menyasszony voltál!

Veronikusz! Sajnálom a tigrist, meg persze Katát! :cry:

Na, megetetem a lánykát, majd még jövök!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Monacs

A könyv azt írja, hogy nem szabad cumival altatni a gyereket, hanem egyedül kell elaludnia. De még mindig nem olvastam el részletesen. De amit már látok, hogy nagyon drasztikusan beprogramozza a gyereket szó szerint és ez nem valami szimpi. Minden gyerek más nem?

Barbi

AMikor már nagyon nyűgös, akkor egy kis cumi. :lol: Aztán megnyugszik, ha kiköpi akkor megint elvan egy kis időt, gagyarászik, vigyorog, aztán megint nyűgi megint cumi. :lol: Aztán már el is telt a 3 óra. Ölben nincs, csak amikor fájt a pocija akkor vettem fel. Egyébként sincs sokat kézben, mert nem akartam, hogy nagyon nagyon megszokja. De valahogy nem is igényli, mert amikor nyűgös akkor az sem segít. Én a szopipárnát kötöm össze, az ilyen tönkölybúzás és arra fektetem, nagyon szereti. Ja és én is felébresztettem 3 óránként először, aztán pár hét után nem. Annyira beállt, hogy magától ébred szinte takkra 3 órára, vagy kicsit előbb. Egyébként 2 hete kipróbáltam, hogy nem etetem meg csak 4 óránként. Azt vettem észre, hogy nem kéri annyira és még 4 óra után sem volt annyir anagyon éhes. De inkább visszaálltam a 3 óránkéntire, mert nem hízott annyit és megijedtem hogy nem eszik. Ez akkor volt, amikor sikerült kicsinálnom szegényt az édesköményteával. :roll: Lehet hogy azért sem evett annyit, mert mindig fájt a pocija. Egyébként a védőnő azt mondta, hogy simán etethetném 4 óránkánt, ha hízik eleget. Te már biztosan etethetnéd így Danit. Vagy ő sír három óránként? Egyébként szerintem ha éjszaka alszik, akkor aludhat többet.

Marcsi

SZépek voltatok!

Valentina

Hú, de mindjárt kórház!!!! :lol: :lol: :lol:

Steffi

Valakinek már írtam itt, hogy nagy herpesszakértő vagyok. Sajnos! :( Nekem egyik krém sem jött be azok közül amit írtál. Van egy vektavir nevezetű, az nagyon jó. Nekem a terhesség alatt volt herpeszem, bekentem vele. Szerintem bekenheted, csak vigyázz ne érjen a gyerekhez.

Kép
gyorgyi33

Steffi!
Én a Pólusos C&A-ban pár hete még láttam rövidujjú bodykat. Biztos lesz majd megint máshol is. Szokott lenni. Én, ha találtam jópofát, megvettem későbbre nagyobbakat is, ki tudja alapon.

A magyar méretek egyébként tényleg elég kicsik, de a C&A sem olyan nagy.

Steffi! Szerintem nyugodtan kend be a szádat. A kérm külsőleg van. A gyógyszergyárak meg védik magukat, nehogy bepereld őket. Lassan azt is ráírják, hogy a szedése alatt ne járj az utcán, nehogy a fejedre essen egy tégla :)

mtunde

Sziasztok!

Györgyi:
Jó lenne ha már a kórházban lennék, mert akkor nem aggodnék annyit mint most. Na meg akkor tudnám, hogy nem kell attól félnem,hogy egyedül leszek ha felgyorsulnak az események körülöttem :lol:

A herpeszre én mentolos fogkrémet szoktam tenni, mert a zovirax sose hatott nekem. A márka nem fontos, nekem mindegyik bevált eddig. :P
Jó éjt mindenkinek.
Valentina

valentina

Steffi,
sajnos nem értek a herpeszhez :-(

Zsófi,

jobbulást Lénának, ügyesek voltatok, hogy ennyi helyre eljutottatok a hétvégén!

Monacs,
hááát, ez egy hosszú történet, a mostani párom ott volt az esküvőmön, sőt még a nászutamon is, aztán hirtelenjében elváltam és ő is kilépett a majd 10 éves kapcsolatából. 2 hét alatt összeköltöztünk, 3 hónap elteltével közösen vettünk egy házat és 1,5 év után megszületett Máté. Tiszta romantikus filmtéma :-) Ezután még esküvőért kiáltani??? :-)))

Veronikusz,
szegény Kata, szegény Tigris!

Györgyi,
ne vedd készpénznek a könyvet! Az elején jó, hogy ad valami támpontot, nekem pl. a hasfájásnál segített.
Igaz, van egy barátnőm, aki teljesen eszerint szoktatta a gyerekét. Nálunk ez kizárt volt, mert Máté 5 perc alatt evett és aztán aludt.
Nekem az elv jött be nagyon, hogy következetesnek kell lenni és bármire rá lehet "nevelni" vagy inkább terelni a babát.
Máté ma 16 hetes és tegnap szinte átaludta az éjszakát (este 18.30tól reggel 5.30ig) és magától átállt a 4 óránkénti evésre. Nem kellett görcsölni vele egy percet sem. Biztos, hogy érzi a baba az anya nyugalmát és hogy a legjobbat akarja neki. Nálunk azóta van nyugi amióta nem görcsölök én sem. (no és letelt a 8 hét hasfájás)
Ja, és nekünk az álometetés sem jött be, Máté ugyanúgy kelt éjjel, nem aludt többet.

pusszancs mindenkinek, jó hétkezdést!

Masni
masni

Köszönjük az együttérzést. Sír az egész család, ő a TIGRIS miatt, mi meg miatta. Volt már pót tigris, az is NICi-s, de az már egy XXI.századi: köldökkel. Az mégsem olyan mint a régi. Akkor keresi főleg mikor fáradt. :cry: :cry: :cry: Majd csak megbarátkozik vele. Hisz nincs más. :(

Lányok!
S.O.S. kellene annak a székesfehérvári nőnek az elérhetősége, aki Römer és egyéb autósüléseket újít fel új huzattal.Előre is nagyon köszönöm.

Zsófi!
Nagy gratula Lénának. Nagyon kis ügyes. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi
A férjem zoviraxot használt, neki bevált! Szerintem is használd nyugodtan, jobb, mintha elkapná tőled Martin a herpeszt, nem?
Várom a képeket!!! A C & A-s bodykkal teljesen felcsigáztál!!!! :lol:

Györgyi
Sajna nálunk ha a cumi már bekerült a szájba, akkor nincs visszaút... vagy elalszik vagy nyűglődik, ritkán van olyan, hogy utána megint el van magában :( na sebaj, majd idővel, a pasik kevésbé bírják a gyűrődést :wink:

Zsófi
Gratula a forgáshoz, úgy látszik most mindenki beindult! :D Sajnálom, hogy még mindig betegeskedtek! Én is nagyon csodálkozom, mivel daninak most már csak napi egyszer, fürdés előtt szoktuk porszívózni az orrát, de elég sok minden jön ki belőle, pedig már majdnem 1 ónapja csináljuk neki :(

Veronikusz
Ez a tigrises sztori olyan megható, elmeséltem apának, hogy tanuljon az esetből! (ő is nagy "elhagyó"... :? )

Köszi mindenkinek a nyűglődéssel+felkeltéssel kapcsolatos tanácsokat, tegnap már nem keltettem fel, 4 órán át nem evett, de utána 180-at! :lol: Egyébként az esetek 90%-ában 3 óránként eszik továbbra is, persze az éjjelt leszámítva....

Merci
Ne is mondd, az első éjjel, amikor a kórházban Danit betoltam magam mellé, kb minden alkalommal, amikor felébredtem, mint az őrült, néztem, hogy lélegzik-e :lol: tiszta hülye voltam!! A végén betoltam magam mellém úgy, hogy az arcunk egy vonalban legyen és ő legyen az első dolog, amit meglátok :lol: :lol: no comment!

KépKép
barimami

Masni

Mostmár részletesebben átnéztem a könyvet és nagyon nem értek vele egyet. Ezt lehetetlen betartani. Ez programozás!!! Dehát a gyerekek nem gépek!!! Egyébként ti mióta esztek 4 óránként? Mert Jázminnál olyan mintha már elég lenne neki 4 óránként, csak félek hogy még korai, vagy nem lesz elég tejem, vagy nem hízik eleget.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gyorgyi33

Ja Steffi, örülj, hogy nem jött meg a könyv. Vagy neked kivitték?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Remelem nem haragudtok, megint benezek hozzatok.

Meg valamit szeretnek kerdezni, a multkor kimaradt: Milyenek a szuloszobak a Kutvolgyiben??
Wc, zuhanyzo van bent vagy kulon? Labda? Lehet setalni vajudas kozben? CTG-t automatikusan rakotik az emberre?
Ferj bemehet? Hagyomanyos a szuloagy, lehet allitani?
Minden reszlet erdekel, ami eszetekbe jut. Nagyon koszonom :) !

Veronikusz, nem tudom erre a lanyra gondolsz-e, en ettol a csajtol vettem Romer ulest 4500 Ft-ért (+500 postakoltseg):
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=150590&page=4

Sára

Kép

Kép
saara

Sára!
Köszi. Félek ő nem tart Römer Kid vagy Kid Plus vagy KidFix ülést :( de azért nagyon köszi.
remélem Satuk (vagy Jube) benéz, mert ő írta a hölgyet. :)

Nyugodalmas jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, én is beállok a sorba: kimentem zuhanyozni, nagy nehezen kipréseltem az utolsó utáni adagot a tusfürdő flakonjából, majd a hajamra kentem... :twisted:

Masni! Hát ez izgalmasan hangzik! Ott volt a nászúton???
Az álometetés nekünk sem jött be, bár igaz, hogy csak egyszer próbáltuk...

Barbi! Remélem mostmár hamarosan Dani is meggyógyul! Neki is van hőemelkedése? Mi reggel szoktuk szívni az orrát. Ja, és én is így helyeztem el Lénát a korházban. Még néha most is hosszasan állok ott, és hallgatom, hogy szuszog-e. A múltkor, amikor gyanúsan sokat aludt az autóban (utána lett beteg), akkor addig birizgáltam, amíg meg nem mozdult...

Evés-alvás: én nem keltem már rég Lénát, az első időkben is csak akkor keltettük, ha már 4 óra is eltelt, és éjjel soha. Most már ő is kibír 4 órát kaja nélkül, néha viszont a 3-at is alíg. Én mindig akkor adok neki, ha "szól", hogy éhes.

Na, remélem éjjel nem fog "szólni"...
Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi,
ne aggódj, tudja a baba hogy mikor és mennyit akar enni. Ha éhes, úgyis felébred és követeli az adagot! Vannak napok mikor 4 óránként enne, vannak mikor 3 óránként.

Nekünk most néhány napja állt be, volt olyan korszak mikor délután 2 óránként evett, volt olyan hogy éjjel többször ébredt.
Ha szépen gyarapodik, nincs gáz!

Nekünk egyébként az altatás bejött a könyvből, Máté nehezen aludt el napközben olyan 2-3 hónaposan és bebugyoláltuk meg susogtunk a fülébe. Ma már leteszem, picit ütögetem a pelusát meg susogok a fülébe és két perc alatt alszik. A napirend nagyon nem klappolt nálunk sem :-)))

Zsofi,
majd ha találkozunk elmesélem a megismerkedésünk történetét, leírva hosszú lenne :-)))

Lányok,
Máté néhány hete elég keveset eszik (6-700 gr), eddig nem izgattam magam, mert jókedvű volt és hízott is. Tegnap viszont negatív rekordot döntött, 440 gr!
Este nem volt hajlandó enni, csak sírt majd elaludt és aludt hajnal 4ig!
Azóta nagy nehezen megeszegetett 2x100 gr-ot, a kedélye jó, nem látom hogy beteg lenne. Szerintetek????

Masni
masni

Masni!
lehet hogy feszít neki a kis ínye. Szerintem ne aggódj. Szofi nekem is szinte mindig csak 100ml-t eszik, ha épp tápot kap. (reggel, este és hajnalban). Ő tudja mit csinál. Most épp lehet hogy a tartalékából él, de majd bepótolja. Gondolj bele, hogy neked milyen az étvágyad ha fáj a fogad. Most ő is nyűgös, de remélhetőleg hamar elmúlik! Mielőbbi jobbulást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?