Sziasztok Lányok,
Annak ellenére, hogy az uram tegnap este 2 után jött haza a buliból és reggel 5-kor nem kelt fel 2x sem az ébresztőórára és utána még negyed hétkor felhivott a munkahelyéről, hogy jól van és a szüleim 8-kor rámcsörögtek, ha van kedvek menjek át hozzájuk családi reggelire egész jól aludtam 9-ig

. Csúcs volt ez a reggel.
Látod babácska, no izgalom, jó lesz ez. Jovo hétvégén szerintem szorithatunk majd érted is.
Lili, ne aggódj emiatt pé előtt két nappal és után egy nappal is esélyes még a babó. Igy esélyesebb a lányka, hogy előtte voltatok együtt
Surmi, 11dpon szerintem nincs olyan teszt ami kimutat valamit, legyél türelmes várj még pár napot.15.dpo-n reggeli pisit javaslom én is. A lut. fazis max 14 napos így a 15.-en tuti ki kell mutatnia a babát.
Bettike, kár, hogy nem látni a görbéd elejét
Szirom, mi a mai menü nálatok?
Áfi, az egészségügyről lehetne szép dolgokat írni

. Az anyukám nagyon beteg lett, 37 évig aktívan dolgozott, mindig bejelentve, soha nem volt egy napot sem betegállományban és mot a kezelése nem biztos, hogy továbbra is térítésmentes marad, mert a kórháza nem kap elég támogatást rá. Kérdezem én, hogy ha valaki egész életében fizette a járulékot akkor rokkantnyugdijasként (sajnos nem tud dolgozni, de ha tudna tuti, hogy menne még betegen is) a saját kezelését is finanszírozni kell minden egyéb más rossz dolog mellett (mellékhatások, nem biztos gyógyulás

) Ez a katasztrófa. Csak abban reménykedünk, hogy ez nem így lesz.
Na de nem akarom a topic hangulatát rontani, alapban optimista vagyok, mert az anyu meg fog gyógyulni, de néha kitörök.
Szép napot mindenkinek.
Én megyek mosni, vasalni, takaritani, mire jön a férjecském ragyogjon minden, aztán megyünk ebédelni anyósomékhoz és pihenés egész este. Holnap, meg 4D

.
Puszi mindenkinek.