A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok lányok, ha hazaérkeztem anyuéktól, most már leszek újra!

Rakok fel pocis képet, a párom most csinálta! :)
Kép

Amúgy befejeztük a vásárlást, megvan mindenünk, az utazóágyat kivéve, úgyhogy ha apának lesz lelkiereje, holnap megcsináljuk a babasarkot a hálóban! :)

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Elizabeth

Kép
elizabeth25

Babancs, igen, előre vagyunk,mivel nekem meg az utolsó három hónapban nem lesz időm, mivel készülök ezerrel a középfokú angol nyelvvizsgámra.....és most ráakarok feküdni és megakarom csinálni végre! A bababútorokat nem fogjuk kerülgetni,mivel a helyén lesznek...a kocsi meg a hordozót úgyszintén, mert anyuméknál vannak becsomizva a gardróbba! Úgyhogy NO PROBLEM! :)

Kép
elizabeth25

Liza! Szép a pocid!!! Mikorra tervezed a nyelvvizsgát pontosan?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bettike, örülök, hogy kerestél :) :) Ma anyós nap volt, ott voltunk ebédelni meg egész délután.
Holnap én családomhoz megyünk. Szerencsére minden vasárnap nagyiéknál van :):)

Egyébként semmi változás. Hőm 37,1 de fáj a torkom. Tegnap napközben 37.4 volt a hőm hónajban. Mai tesztem pozitív, de még nem olyan meggyőzős :( Na mindegy. Ha átestünk a jövő héten akkor tudok ezzel a dologgal foglalkozni addig nem.

Snufi: Holnapra Boldog születésnapot!
Kép

Szilcsi, :( hát szomorú dolog ez, de legközelebb remélem teljes lesz a siker.

Cicuka, Máskor is nézted a hőd? És máskor is ilyenkor volt PÉd?
Mert remélem nem lesz igazam, de nekem 12. DPOn már 90%ban megjött és 10-től meg barnázás volt-

Dera, én is hallottam a rádióban ezt a dolgot, de szerintem ez még a kisebbik rossz mert az a baba még kerülhet jó helyre. Na de ennél már sokkal szörnyűbb dolgokat is hallottam ... :(

Eliza. Szép pocak. Grtula a már majdnem teljes babakelengyéhez :)

Mi meg köszönjük a drukkokat!!!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok,

Bettike, örülök, hogy kerestél :) :) Ma anyós nap volt, ott voltunk ebédelni meg egész délután.
Holnap én családomhoz megyünk. Szerencsére minden vasárnap nagyiéknál van :):)

Egyébként semmi változás. Hőm 37,1 de fáj a torkom. Tegnap napközben 37.4 volt a hőm hónajban. Mai tesztem pozitív, de még nem olyan meggyőzős :( Na mindegy. Ha átestünk a jövő héten akkor tudok ezzel a dologgal foglalkozni addig nem.

Snufi: Holnapra Boldog születésnapot!
Kép

Szilcsi, :( hát szomorú dolog ez, de legközelebb remélem teljes lesz a siker.

Cicuka, Máskor is nézted a hőd? És máskor is ilyenkor volt PÉd?
Mert remélem nem lesz igazam, de nekem 12. DPOn már 90%ban megjött és 10-től meg barnázás volt-

Dera, én is hallottam a rádióban ezt a dolgot, de szerintem ez még a kisebbik rossz mert az a baba még kerülhet jó helyre. Na de ennél már sokkal szörnyűbb dolgokat is hallottam ... :(

Eliza. Szép pocak. Grtula a már majdnem teljes babakelengyéhez :)

Mi meg köszönjük a drukkokat!!!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!
Igen, tegnap nem voltam egyértelmü.
Én a terhességi tesztre gondoltam, hogy mikor érdemes megcsinálni!? Ma 11-ik napos vagyok és ma 36,9 volt a hőm.
Még kérdés? Nem tudjátok, a 2007 tanévtől felvételiző kismamáknak kell fizetni tandíjat, vagy annak is kell, aki már halgató?

UI: reggel csináltam tesztet, de ------- volt.
Ez már 4.hónap probálkozás.
Talán a tavasz hozz valamit vagy VALAKIT
surmi
kockasfulunyul

Csikken, köszi! :)

Babaimádó, május áprilisra, valamikorra!

Surmi, nem feladni! Nekünk 1,5 év alatt sikerült! DE SIKERÜLT! :) Négy hónap még nem sok, abszolult!
Tandíjfizetés, aki hallgató annak már nem kell, de aki idén felvételizik, annak igen! :(

Kép
elizabeth25

Eliza. Ha tavaly felvettek egy főiskolára, elkezdtem ,de elhalasztottam és idén folytathatnám szeptemberben akkor nekem nem kell még fizetnem???
(Tavaly nem kellett GYED miatt)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Köszi ELIZ! Csak a hírekbe erre nem tértek ki.
Reménykettem, hogy nem kell fizetnem, mert akkor nem kérte volna suli a Gyes-ről az igazolást.
Amikor, szeptemberben megcsinálta a doki az átjárhatoságot a petevezetőkőn, azt mondta, hogy nagyon hamar teherbe fogok esni. Csak azt nem kérdeztem meg a dokitól,hogy nála mit jelent a hamar. Remélem nem hiába vagdosták fel a hasam
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
tedd a szívedre a kezed! A 11. DPOn mit vártál? Várj még ennek a hónapnak a temetésével! Nekem a 12. DPOn is negatív lett, és mégis terhes vagyok! Várj pár napot, bár megértem hogy nehéz.
Vendég

Megjöttem. de mivel már megint öreg éjszaka van, ma sem fogtok megúnni, mert bújok a paplanom alá máris.

Puszilom mindenkit!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

most nem volt nehéz visszaolvasni :) Mi volt ma? Együtt voltatok valahol, csak lemaradtam valamiről :D

Gaby, nagyon sajnálom, nekem is olyan babás görbe megérzésem volt a tiéddel kapcsolatban :cry:

Babaimádó, te csúcs vagy, teljesen jó ez a hő még. No para :wink:

Én most értem haza a musical estről, szuper jó volt!!!!!!!! Apa meg elment iszogatni a barátaival. Megyek olvasok még, aztán alvás.

Jó éjszakát mindenkinek.

Pussz.

Már csak kettőt kell aludni, hogy lássam a babámat :)

Kép
melcsi6

Csajok, esküszöm, hogy előbb csak Ancsa 13:33-as hozzászólását láttam, közben megjött a többi üzi is.

Cocácska, egyetértek egyébként az övtartóval kapcsolatban, de szerintem ez sok minden mással is igy van, hihetetlen milyen pénzrablás van..

Jó éjt mostmár tényleg.

Kép
melcsi6

liza: szép a pocifotód.

jó éjt lányok!

katica
katica30

Jó reggelt!Látom, mindenki alszik..én nme tudok....talán majd visszafekszem....későb

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi..drága vagy..Ma megint jobb a kedvem! Az oka:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

nme=nem, későb=később :D

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi boldog születésnapot!!

Kép
klarissza32

baba látod, kár volt tegnap úgy elszontyolódni, még elugrálhat így nyugodtan 9 hónapot :lol:

Kép
klarissza32

Sziasztok, jo reggelt mindenkinek!

Csikken, szerintem nem kell fizetned!

Surmi, szerintem is varj turelemmel, tudom nehez, par napot, es ismeteld meg a tesztet! Szerintem nem hiaba csinalta a doki azt a beavatkozast! Majd meglatod! :)

Snufi, nagyon boldog szulinapot! :)

Baba, nagyon jo ez a gorbe, csak igy tovabb!

Katica, koszi a bokot! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Snufi!
Boldog szülinapot és gyors babásodást kívánok!!! :lol: :lol:

Csikken!
Én úgy tudom nem kell fizetni. :wink:

Babimádó!
Látod nem kell rögtön elszomorodni. Szép a görbe!! :lol: :lol:

Liza!
Nagyon szép pocid van!! :lol:

Szilcsi!
:cry: :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

A ferti átpakolta a pé napját. Pont amikor éreztem. Csak sajnak az nap nem volt akció. :( lehet, hogy lemondhatok erről a hónapról is. :evil:

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Az egészségügyi reform kapcsán főként ágyszámokon, vizit- és dobozdíjon megy a vita. Miközben januártól hatályba lépett egy törvény, amely akár százezer forint többletkiadásra is kötelezi a kórházi kezelésre szoruló, egészségügyi járulékát tisztesen fizető beteget.
Az új törvény szerint a kórházi kezelés díjának harminc százalékát, de legfeljebb százezer forintot kell kifizetnie annak, aki nem a lakóterületéhez tartozó kórházba megy, illetve orvost választ, vagy nincs beutalója. Orvosokra, nővérekre is vonatkozik a szabály: ha nem ott lakik, ahol dolgozik, fizet a kezelésért. Hungarikum lesz a munkahelyén, saját költségén, önmagát kúráló orvos szürreális példánya.
Vendég

http://www.168ora.hu/cikk.php?id=7074
A teljes cikk linkje
Snufi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Vendég

sziasztok.

gaby:(

szilcsi:(

snufi boldog stulinapot.

zsuvi.szia.en is vajdasagi vagyok.hajdukovoi.kihez jarsz dokihoz:?
orulok neked.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Snufi! Happy Birthday! Sok babát kívánok nektek! :lol: :wink:

Liza! Nagyon szép pocak! (Nekem is ilyen szennyestartóm van! :lol: :oops: :lol: )

Babaimado! Látod, látod, vissza ment az a hő!

Surmi! Nagyon korai teszt volt! Pár nap és ismételj!

Zöldi! A hiányzást tessék ma bepótolni!

Kata! Nem ér így eltűnni!

Robcsi! Ugye, hogy túlélted??? És máris 13+2!

Csikken! Tedd csak fel, és mi majd megállapítjuk, hogy még mindig ott van (bár ezek szerint azt te is látod) az a csík és igen egyértelműen (ezt fogjuk mi látni)!

Lili! Az előző napi akció pont jó lesz!

Katica! Hát nem voltál bőbeszédű! Vagy titok, hogy miért nem akarja most a párod?

Én meg csak annyinak örülök, hogy az enyém szép egyenletes! :lol:
Kép

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Ahhoz képest, hogy hétvége van, szépen termeltetek :wink:

Gabi! Nagyon sajnálom! :cry:

Szilcsi, hogy vagy?

Snufi! Nagyon-nagyon boldog szülinapot neked! Kép

B.imádó! Nagyon szép a görbéd, tegnap nem volt időm leszúrni téged a nyavalygásért :lol: :roll:

Lili! Szerintem nem vészes, hogy épp azon a napon nem volt huncutkodás. A kiskatonáknak annyit ki kell bírnium, sőt. Nyugi :wink:

Csikken! Drukk nektek a jövő hétre!

Köszi aki kérdezte, tegnap délután fejeztem be a munkát.

Muszáj mennem, mert a gyerek foglalkozásigényes. Vagyis a gép kellene neki, hát nem semmi :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Akkor most már ha a gyermek is engedi, akkor ki is pihenhetnéd magad! :lol:

Megyek babázni! 4 hónapos kislány! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Az a baj, hogy én is kellek mindenhez előbb-utóbb. Az apja meg dolgozik, úgyhogy engem lehet nyúzni. Majd délután lefekszem én is, amikor letettem aludni. Ma kicsit zokon vettem, hogy fél 8-kor keltett a kölyök, főleg, hogy máskor simán alszik 9-ig .. és én is valami ilyet terveztem :oops: No megyek, mert amíg elvan békében, addig rendezem a konyhát...

Jó babázást :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziaztok, sajnos nem lett pozitív, nem tudom mi van velem, mert a tünetek és görbém szuperek. melleim szétpattannak....
lehet, hogy később volt a PÉ-m?

nem engedi feltenni a görbém :( szóvak ami eddig és ma is 37,00

Mindenkinek szép napot!

Snufi: Boldog szülinapot!!!

Veramama
veramami4

Jó reggelt!

SNUFINAK BOLDOG 18. SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szilcsi! Remélem ma már jobban vagy! Szép napot! :lol:

Zsuvi és Dera: a legjobb helyre jöttetek! :wink:

Zsuvi: vajon a dokidnak röntgenszemei vannak és azt is látja, hogy átjárhatók a petevezetőid?! Remélem jó kezekbe kerülsz most már.. :D

Enikő: remélem tudsz picit pihenni... Talán Viola is elfárad egyszer :lol:

Eliza: szuper fotó! :-D

Baba: na ugye!!! :lol:

Lili: szuper görbe!!! És ha van megfelelő méhnyaknyákod (és úgy látom van...) akkor a kiskatonák jó sokáig élnek!!! :lol:

Bettike: felettéb érdekes a görbéd...hát nem tudom..nem lehet, hogy ez megint egy anovulációs ciklus lesz?

Szirom: akkor most szabadnapos vagy? :D

Na, éngörbém:
Kép

Képzeljétek, tegnap megkérdeztem az egyik netes nőgyógyászt, hogy kellene-e aggódnom amiatt, hogy én már mensi előtt 1 héttel érzem a hasam, meg enyhén görcsölgetek. (Ugye ekkor még javában a beágyazódásnak kellene zajlania). Azt mondta, valószínűleg a megduzzadt méhnyálkahártya miatt van. Ez megnyugtatott, mert nekem már közvetlenül a tüszőrepedés után 9 mm-t mértek, gondolom 1 héttel utána még vastagabb lehet...Úgyhogy ez nem mensis görcs!!! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok,

Annak ellenére, hogy az uram tegnap este 2 után jött haza a buliból és reggel 5-kor nem kelt fel 2x sem az ébresztőórára és utána még negyed hétkor felhivott a munkahelyéről, hogy jól van és a szüleim 8-kor rámcsörögtek, ha van kedvek menjek át hozzájuk családi reggelire egész jól aludtam 9-ig :D . Csúcs volt ez a reggel.

Látod babácska, no izgalom, jó lesz ez. Jovo hétvégén szerintem szorithatunk majd érted is. :D

Lili, ne aggódj emiatt pé előtt két nappal és után egy nappal is esélyes még a babó. Igy esélyesebb a lányka, hogy előtte voltatok együtt :D

Surmi, 11dpon szerintem nincs olyan teszt ami kimutat valamit, legyél türelmes várj még pár napot.15.dpo-n reggeli pisit javaslom én is. A lut. fazis max 14 napos így a 15.-en tuti ki kell mutatnia a babát. :wink:

Bettike, kár, hogy nem látni a görbéd elejét :(

Szirom, mi a mai menü nálatok?

Áfi, az egészségügyről lehetne szép dolgokat írni :( . Az anyukám nagyon beteg lett, 37 évig aktívan dolgozott, mindig bejelentve, soha nem volt egy napot sem betegállományban és mot a kezelése nem biztos, hogy továbbra is térítésmentes marad, mert a kórháza nem kap elég támogatást rá. Kérdezem én, hogy ha valaki egész életében fizette a járulékot akkor rokkantnyugdijasként (sajnos nem tud dolgozni, de ha tudna tuti, hogy menne még betegen is) a saját kezelését is finanszírozni kell minden egyéb más rossz dolog mellett (mellékhatások, nem biztos gyógyulás :( ) Ez a katasztrófa. Csak abban reménykedünk, hogy ez nem így lesz.

Na de nem akarom a topic hangulatát rontani, alapban optimista vagyok, mert az anyu meg fog gyógyulni, de néha kitörök.

Szép napot mindenkinek.

Én megyek mosni, vasalni, takaritani, mire jön a férjecském ragyogjon minden, aztán megyünk ebédelni anyósomékhoz és pihenés egész este. Holnap, meg 4D :D :D .

Puszi mindenkinek.

Kép
melcsi6

Szezso! Nincs kizárva, az előzmények ismeretében meg pláne! Főleg ha csak a hőmet nézem! Bár azért volt egy kisebb leesés! Inkább az a baj, hogy felmelegedni nem nagyon akarok, meg lehet, hogy nem is fogok! De ha a tüneteimet veszem csak figyelembe, akkor a 17. napra rá merném tenni a fejem! De így görbével, meg tünetekkel együtt már nem! A méhszájamat figyeltem egész ciklusban és az a rész, hogy zárt, aztán nyitva, puha és most megint zárt, kemény vigasztal annyira, hogy hátha még is volt pém! Ha megjönne a héten, akkor visszaszámolva kiderül, hogy jól éreztem e! Végül is pár nap és kiderül! Nagyon remélem megjön időre, ahogy gondolom! Mert csak ezért hőmérőztem, hogy ki tudjam számolni!

Látom neked is már csak néhány nap! Kívánom neked is,hogy jól alakuljon a hét! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Veramami, a mellfeszülés jó jel, mondjuk nekem totál mensis tüneteim voltak a mensi napom előtt már majdnem egy héttel kezdődően (Szezsóka, ezt neked is irom :D ).
Jó lenne, ha fel tudnád tenni a görbédet.

Szezsó, szorítok, hő fent, mensi el, babó ide :!: :!: :wink:

Kép
melcsi6

Veramami, Szezsó, amit írtam (tünetek) a bebabásodós hónapomra értendők :D .

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Snufi, boldog szülinapot és jövő heti pozitív tesztet kívánok! :D

Ceni, kislánykádnak is boldog 2. szülinapot! :D

Bettike, igen túléltem! Hallelúja! :D

Baba, na látod mondtam én hogy alakul ez a görbe! :)

Szezso, nagyon tuti a görbéd. Ja és csak úgy mellékesen én is úgy éreztem pont 1 héttel mielőtt meg kellett volna jönnie, hogy bármikor megjöhet. Érthető voltam? :shock:

Veramami, tudod amíg nem jön meg addig van remény!

Szilcsike, ez nagyon jó hozzáállás! Mensi után doki!

Melcsi, irigyellek a 4D miatt! :D

Nem is meséltem, péntek du. bementem a hugomért a kórházba és láttam 2 kicsi-pici újszülöttet. Legszívesebben kikaptam volna a csecsemős kezéből. Olyan jó volt látni ilyen picurkákat. :D

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi: felrakom a tegnapit, ma is 37,00 a reggelim.

Kép

Veramama
veramami4

Robcsi: köszi nagyon :)

lehet, hogy később volt PÉ-m?
Nekem jan 24-én az UH-n 10 mm vastah nyálkahártyát mértek...

Veramama
veramami4

Jjjjjjó reggggggelt babaneeeeet!

1 órája talpon coca,
(pontosabban fenéken)
bámulja a képernyőjét
s kávét szürcsöl serényen.

Lenne dolog, nem is kevés,
na de coca túl lusta,
mi lenne ha mosogépe
őhelyette nem mosna?

Sajna, hogy a teregetés
nincsen gépesítve még,
és a gázon sem rotyog a
vasárnapi jó ebéd.

Na de sebaj, ruha várhat,
üres hasam kibírja
míg a termést átolvasom,
s megyek megint dógomra.

Kép
zölddisznó

Veramami én is pont arra gondoltam a görbéd alapján, hogy később lehetett. Esetleg a 16. napon?

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi! Ez belőled jön?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most megyek babázni! Elnéztem egy órával! :oops:

Kép
bettike
Eger

Csikken!

Igen már 3 hónapja mérem a hőmet és eddig általában a 15. napra tette, de csak szaggatottan. Tegnap délután is megmértem a hőmet, mert megijedtem, hogy mi ez a barnázás, de 37,4 volt. Ez az első hónap, hogy nem szaggatott vonalat tett be a ferty, hanem biztos vastagot. Ma reggel is banáztam egy kicsit, de bízom abban, hogy többieknek van igaza és ez csak a terhességi barnázás :) Dobok egy görbét tájékoztatónak
Kép
cicuka78

Jön ám Bettike!
Jó picicsajozást!!!

Ki hogy van ma? Milyan az idő felétek? mit csináltok? mit főztök?

Kép
zölddisznó

KATICA, ATHIZ, DERA, BABAIMÁDÓ, CSIKKEN, KLARISSZA, ELIZA, LILI, ÁFONYA, MONYÓ, BETTIKE, SURMI, VERAMAMI, SZEZSO, ROBCSI: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!! :lol:

Cicuka, szerintem beágyazódás!

Lili, 2 nap előtte, 2 nap utána,így nem maradt ki az action!!!!!! Simán lehet ebből Baba!!!!

Enyém görbe:

Kép

Lh teszt szerint előző nap volt pé. Ha beírom, szaggatottá teszi a vonalat. Eddig egyszer volt nem szaggatott a vonal, akkor is azért, mert a + lh teszthez tette. Ezért hagyom inkább így!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Cicus! Jó nagyon! Mit érzel?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt lányok! ma korán keltem a hétvégéhez képest. :D

visszaolvasok.

katica
katica30

Sziasztok!!

Veramami: Sajnálom, de lehet, hogy még korai volt ám :wink: Nagyon drukkolok!!++++++++++++++++++++++++++++

Snufi: Isten éltessen szülinapod alkalmából :lol:

Eliza: Nagyon szép kismami vagy, szééééép a pocakod is :)

Ma voltam a Corába tortát venni, a jövő héten ha apa megkapja a fizuját kimegyünk venni egykét nyári kismamagatyót. A barátnőm küldött Londonból rucikat tavaszra jók lesznek, de nyáron meggyulladok bennük!!! Láttam tök jó 3/4-edes csíkos vékony kismamagatyót, olyan mindenképpen veszek majd!
És a babaholmik is tényleg nagyon jó árban vannak!
Millpuszi
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

babaimádó: te aztán korán kelsz. látod, látod, csak visszament a hőd. :D

lili: nem baj, ha pont pé-kor nem volt akció, előtte utána való nap jó :D drukk, hogy sikerüljön a babó.

bettike: nagyon egyenletes a görbéd.

szirom: ma már pihenj!

vera: szerintem túl hamar teszteltél. próbáld újra néhány nap múlva.

szezso: szép a görbe. drukk++++

melcsi: nem semmi volt a reggeled. na én ezért szoktam minden hétvégén az összes telefont elnémítani.

coca: benned egy költő veszett el :D

cicu: gyanús vagy te nekem :D lassan tesztelhetsz majd...

szilcsi: hogy vagy?

bettike: nem titok, hogy miért mondta a férjem. lassan meg is emésztem, amit beszéltünk, no meg értem én ésszel, de még sem értem. röviden: az alapprobléma az, hogy ha terhes leszek akkor egy gyógyszert, amit szedek, nem lehet majd szedni, és már most megmondta a doki, hogy onnantól kezdve no munka, no egyetem. így a férjem szerint, ha már elkezdtem a 2.félévet a suliban, és most fizetek ki egy vagyont erre a félévre az egyetemre, akkor próbáljam végig csinálni, és majd nyár környékén visszatérünk a kérdésre. :(

katica
katica30

Ceniko, köszönöm! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jaj lanyok annyit dicsertek, hogy a vegen elbizom magamat, meg jo, hogy van onkritikam, es tudom, hogy azert annyira nem vagyok szep! :lol: :lol:
Ti mit foztok, esztek ma ebedre?

Puszi

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?