Sziasztok!
Ági2, mivel a hődet csak a 15. naptól kezdtel el mérni, nem lehet pontosan betájolni, hogy most hol is tartasz .... a magas hőd szerint úgy néz ki, hogy már megvolt a pé-d, de ez nem biztos, mert mindenki más hőfokon működik. Akár 16-án is lehetett pé-d – mindenképp, ha együtt voltatok abban az időszakban, akkor nincs más mit tenni, csak várni kell
Titi, nagyon megértlek, és gondolatban veled vagyok! Remélem ez a nemérdekelmilesz ebben a hónapban babát fog hozni a pocidba – mindenképp nagyon megérdemled, és azt a baba is tudja, amelyik a létra tetején vár...
Erzsike, igy ahogy irtad, hogy megint összekaptatok a párotokkal, az jutott eszembe, hogy én néha a mensi idején is nagyon érzékeny vagyok.... ki tudja mi lesz, ha majd babás leszek
Éva, várom a görbéd! Az enyémen semmi változás nincs..... A teszteléssel kapcsolatban én is sokat agyaltam, hogy mikor lenne a legjobb. A legszivesebben már ma teszteltem volna

– de visszatart az, ami a múlt hónapban történt velem. Nem is tudom, talán péntekre vagy szombatra szavaznék, ha addig nem jön meg – várom a véleményed!
Krisztinka, Gergőnek gyógyulást! – és nehogy összeszedj valami betegséget!
Gigi, Krisztinka válaszolt a kérdésedre....
A tegnap délután hallottam, hogy a dokinénim azért lett nőgyógyász, mert 9 évig kellett próbálkozzon, amig összajött a babája. Ekkor te juttál eszembe, hogy az ember a saját kárából tud a legtöbbet tanulni..... Különben, igy már megértem, hogy miért annyira kedves mindenkivel a dokinéni, és miért nem utasit vissza senkit, még akkor sem, amikor éjjel 12-ig kellett rendeljen, hogy mindenki sorra kerüljön.
Ági2, nagyon szép lett a vonalzód!
Puszilok mindenkit!