A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

krisztinka,
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,már csak egy,ha sima x van az mi :lol: ?mert ha az am de a pm du i sex akkor az X déli :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Vendég

sziasztok!látom zajlanak az események rendesen,Ágica_26 lehet a barnázás a méh összehúzódástól sex után,de mindenesetre óvatosságra int,de egyébként szerintem semmi gáz.tudtok segítséget adni a vonalzó elkészítéséhez?+egy kérdés lszerintetek lehetséges,hogyjan.23-án jött meg utoljára,pontos 26 napos ciklusom van,és az lh teszt csak most lett pozitív?az az a tüszőrepedésem holnap-holnaputánra tehető,szerintetek nem késő?lehet ebből még baba e-hónapban? :?
évi26

az X azt akkor jelölöm, amikor csak annyi van szex és kész és nem tulajdonítok jelentőséget de éd du között

évi26 itt regisztrálj:

ha méred a hődet akkor itt vonalzót is tudsz vezetni, meg görbét is
http://www.fertilityfriend.com/ttc/logi ... odule.php&

join....free-re kattintva
(segítek ha nem megy csak szólj)

ha nem hőmérőzöl akkor :
ciklusos vonalzót itt: http://lilypie.com/baby_login.php
A lilipe.com-os vonalzónál lesz majd a saját vonalzódnál egy GET CODE fül és onnan tudod majd bemásolni a kódot ide a babanetre.

Lilypie 3. lepesnel, ahol beirod az utolso menstruaciot es ciklus hosszat, a "Create ticker" felett van a beklikkelendo "Remember my details on this computer?" Ezt klikkelni, UTANA klikkeljetek a "Create Tickerre". Utana feljon a krealt ticker es alatta van 4 kulonbozo "dolog", nektek a 2. kell, a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" ablakaban levo szoveget masoljatok ki (legegyszerubb megnyitni vmit, uj email, word doc., stb., es egyelore oda masolni).
Aztan Babanet. Beleptek, lap tetejen 2. legordulo hulyeseg "Segedletek"-et legorgetitek, ott van a "Profil". Megnyilik, lap kozepe tajan "Profil Informacio", ennek a vege fele "Alairas". Ide beirhatod a neved es ide masolod be azt a szoveget, amit a Lilypie-rol kimasoltal. Ne felejts el a vegen az "Elkuldre" klikkelni, kulonben nem ert az egesz semmit
Vendég

Ágica!

A gombás hüvelyfertőzést nem csak elkapni lehet.Normál esetben egy nő hüvelyflórája nem steril.Rengeteg kórokozó éldegél bennünk,ami nem betegít meg bennünket.Ha megborul az egyensúly,akkor viszont ennek annak kedvezőbb lesz a táptalaj és elszaporodhat,ami okozhat panaszokat.A terhesség hormonváltozásokkal jár,és ez befolyásolja a hüvelyünk Phját is és az immunrendszerünket is.Terhesség elején megfontolandó az ilyen fertőzések kezelése,a panasz pedig gyakori.Van doki,aki felír rá ezt azt,de ami mehet,az neomagnolos lemosás,de csak kivülről.A hüvely égését okozhatja az is,ha száraz a nyálkahártya és így jobban iritálódik szex közben.Ha ilyen panaszokat okoz a házasélet,főként még barna váladékod is volt én nem élnék a helyedben házaséletet,amíg el nem megyek a dokihoz.Fő a biztonság.A szex utáni vérzés pedig egyáltalán nem mondható természetesnek,meg kell találni az okát.Rákszűrésen mikor jártál? A dokid ezt is el fogja végezni,ha nem volt az elmúlt egy évben.Nekem váladéktenyésztést is végzett,hogy kizárhassa,nincs e olyan kórokozóm,ami esetleg felkúszhat a méhbe és ártalmas lehet a terhességre is.A gomba nem ilyen,de fő az óvatosság.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Rákszűrésen nyár elején voltam, de nme értesítettek ki. persze nem tudom, hogy ilyenkor mit kell csinálni, hogy esetleg az én hanyagságom volt, hogy nem személyesen érdeklődtem....
sex közben soha nem égek, sőtt szerintem a párommal tulzottan is nedvesedünk (bocsánat, hogy ilyen témáról iírok :oops: :oops: :oops: ) szóval azzal nincs gond, ez a dolog utána volt...
most délutánra megszünt a puffadásom, megint lapos a hasam, és a mellem továbbra sem érzékeny, csak enyhe nyomkodásra (az már érzékenységnek számít?)
soha nem volt mensi előtt sem mellfeszülésem, mert olyan picik, hogy nincs minek feszülnie... :D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

Évi26! Szerintem nem túl késő, nem mindig egyformák a ciklusok. Szóval akkor tessék apát elkapni!

Képzeljétek Gergőm délutánra belázasodott. :cry: Remélem semmi nagy baj nem lesz , holnap délben rendel a doktornéni és akkor elmegyünk hozzá.

Szép estét mindenkinek!
Vendég

krisztinka!

köszi a segítséget,most megyek megpróbálom meg csinálni. az lh csúcsos kérdésemre nem tud valaki válaszolni?
évi26

Eszter!
intim kérdés: (mert új felhasználó vagyok...)
Te vagy a képen? és 9 éves kisfiad van??????

Ágica
Kép
ágica_26

sziasztok! hazamentem

Ágica
Kép
ágica_26

na nem tudom hogy sikerülni fog-e?

meghaladja a bonyolúltsági szintemet!

Kép

Kép
évi26

és íme sikerült

Kép

Kép
évi26

nagyon köszi a segítséget!

Kép

Kép
évi26

Tuti lett!
Vendég

Szia Évi!

Igen én vagyok a képen és 9 éves múlt a gyerkőc.Miért? :oops: Ha arra gondolsz nem annyira hamar 22 évesen szültem.Mondjuk nem is későn.

Ágica!

Melyik nap mész a dokihoz? Bocs,ha figyelmetlen vagyok,lehet,hogy írtad már.Szóval ne ilyedj meg,ha rendszeresen jársz nődokihoz bizti nincs semmi nagy gond.Semmi,ami a terhességgel ne függene össze.

Eszter

Kép

Kép
anubias

hogy tudom egyszerre megjeleníteni mind a kettőt?

Kép

Kép
évi26

na most mit csináltam?

Kép

Kép
évi26

hát mind a két kódot másold be a profil és aláíráshoz

csak az url-től
nézd az enyém ilyen: Kép
Vendég

jaj meg is jelenítette nem gondoltam

az a lényeg hogy az elején meg a végén is legyen az url a kapcsos zárójellel
Vendég

ma most kint van mid a kettő, de egymás mellet és nem alatt ,ezen is lehet változtatni?bocsi ha sok hülyeséget kérdezek de nem értek hozzá :oops:

Kép

Kép
évi26

na és sikerült,nem is gondoltam volna,nagyon köszönöm a segítséget :lol:

Kép

Kép
évi26

szerintetek nem utal valami problémára ha 26 napos ciklusban 15-16.napon van tüsz.repedés/mármint hormonális problémára gondolok/ez már a második ilyen hónapom,nem akadályozza a teherbeesést?

Kép

Kép
évi26

Sziasztok!

Éva! Nem tudod a dokival elintézni, hogy írjon fel clostyt meg bromochriptint megint, bár én nem értek hozzá de ha ennyire kézenfekvő lenne a megoldás a doki miért nem ezt csinálja? Esetleg ha elmennél egy másikhoz??

Tudtok összeszedni igazán hülye kérdéseket… Már olvasni is fáj.

Ildikó! Jobbulást, nekünk az csak jó, ha írogatsz munka helyett… A görbéd meg abszolút nem gáz, akkor kellene aggódni, ha lemegy a vonal alá…

Gigi! Nagyon ari lehetett a kisfiad. Biztosan tetszeni fog neki a bábszínház a gyerekek azt mindig nagyon szeretik. Én annak idején 12 évig báboztam és még nem találkoztam gyerkőccel, akinek nem tetszett volna.

Anna! A mindjártmegjön érzés majd előjön megint ne aggódj, nekem volt h egy-két napot éreztem, utána meg egy hétig semmi.

Ágica! A dokim azt mondta, h a kismamák a gombás fertőzést majdhogynem a buszon ülve is összeszedhetik… Nem nagyon lehet mit tenni ellene, de könnyen kezelhető.

Eszter! Minden ok???

Puszi
verzsike

Sziasztok!

Erzsike!

Köszi,igen.És veled? Ugye azóta nem ájultál el.Te most dolgozol?

Évi!

Nekem 28 naposak a ciklusaim és a 18 napon volt pé-m minden második hónapban.Pont egy ilyenben estem teherbe.De persze ez nem jeleti azt,hogy normális dolog.Azért konzultálj a dokival.

Éva!

Te bizti nem szeretnél dokit váltani? Most már én is úgy érzem,neked closty kell. :roll:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Évi!
Biztos, hogy a 15-16. napon van pé-d? Ha így van és valóban 26 napos lesz a ciklusod akkor az baj. Mert nem marad idő a beágyazódásra. Ez progesteron hiányra utal. Gyógyszeresen nagyon könnyen kezelhető. Szóval, ha ebben a ciklusban nincs baba és 16 napra jön meg akkor érdemes orvoshoz menned. Nem mindenkinél van pé-kor LH csúcs! Szerintem sokkal biztosabb a pé megállapítására a hőmérőzés!

Eszter!
Szomorú voltam, hogy megint elvesztél! Most minden rendben van veletek? Bálintkád sokat beszél a babáról? A párod hogy áll hozzá? Hiszen Neki az első babája lesz!

Erzsike!
Úgy döntöttem, hogy most megcsináltatom az új hormonprofilt a Duphastonnal és a következő mensi alatt a prolactint, azzal visszamegyek az orvosomhoz és, ha megint azt mondja, hogy ki kell várni, akkor orvost váltok! Végül is 35 éves leszek. Nem akarok várni már semmire! Ha így haladok még 40 évesen is GYES-en leszek!! Azt meg nem engedhetem meg magamnak! Igazság szerint már gyártom az elképzeléseket hogy lesz, ha nem lesz baba. Akkor jövőre elkezdem az egyetemet, amit erre az évre terveztem, de, hát így minden csúszik. Nagyon várom a doktornő válaszát a z NL-Cafe-n. Gondolom holnap reggel fog megérkezni. Mindent leírtam és kértem, hogy mondjon véleményt a leletek alapján a terápiáról.
Báboztál????? A kicsi lányom is bábozik és csellózik is. Mind a kettőt nagyon nagy örömmel csinálja!

Krisztinka!
Ugye nem hagyjátok ki a mai estét sem?!

Ildikó!
Egyszerűen nem volt időm feltenni görbét, de majd reggel! Mikor tesztelünk???

Titi!
Annyira hiányzol! :cry: :cry: :cry:

Ági!
Tessék minél előbb orvoshoz menni, ha pansz van. A rákszűrésed lelete nála lesz. Azzal nem kell foglalkozni, ha baj van kiértesítenek.

Éva

Kép
balimama

Eszter!

Igen dolgozok, szerencsére nem volt ma semmi gáz, pedig reggel még vérvételen is voltam. Nagyon régóta ez az első este, hogy aránylag jól érzem magam (gyorsan le is kopogtam), persze ennek örömére megint sikerült összekapnom a párommal a családja miatt... Az a baj, hogy most olyasmiket is kimondok, amit ezelőtt tudtam kontrollálni magamban, h nem kéne, de hát ez van.

Nem tudjátok Titi mikor jön?

Pusz
verzsike

Lányok, itt vagyok, olvasgatlak benneteket, de nem igazán van kedvem még élni sem. Sajnos sok újdonságot magamról nem tudok úgysem mondani, csak sopánkodnék sanyarú életemről, arra meg nincs szükség.

Sajnos apám nem képes összekapni magát, azt mondja, még mostani sem mosdott napok óta. Csak ül, és néz ki a fejéből. El bírom képzelni. És persze mindent rám zúdít, hisz napok óta 3x, 4x beszélek vele naponta. Néha olyan, mintha nem is hallaná, amit beszélek hozzá, csak mondja a magáét. Gondolom, beszédhiánya van. Szóval baromian fárasztó, de nem tudok mit csinálni, hisz az apám, muszáj gondoskodnom róla.

Amúgy az 5. napon járok, tegnap voltam vérvételen, aminek az eredménye csak hó végére várható. A párom 19-én utazik el egy hétre, talán mázlim lesz, és előtte meg lesz a pé, de most nem igazán érdekel az egész. Ma elég magas hőt mértem reggel, szerintem nem valós, biztosan a fáradtság teszi, hogy magas. Azért próbálom mérni a hőmet...

Lányok, én lemaradtam mindenről, csak annyit tudok, hogy Eszter hétvégén rosszul volt, beszéltem is vele, és hogy Verzsike, Te rosszul voltál... látom az új topiklakókat is, de kicsit most úgy érzem, hogy nem vagyok közétek való. Ne haragudjatok rám, igyekszem összekaparni magam, és hamarosan újult erővel jönni közétek. Sajnos úgy érzem, az apámon múlik, mert ha ő jobban volna, nekem is más volna a hangulatom. Amíg ő búslakodik, addig én sem vagyok nyugodt, és nem tudok másra gondolni.:(

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám!!!
titi_27

Sziasztok!

Ildi kérte: itt a görbém!
Kicsit később összeszedem magam és végigolvasok!
Addig is puszi! Kép

rózsa22

Titi! De jó hogy jöttél. Nagyon szörnyű lehet neked most, sajna még segíteni se tudunk. Reméljük apukád mielőbb jobban lesz és a te életed is helyreáll.
Puszi neked
verzsike

Próba
ági2

A vonalzómat próbálgatom de ezek szerint még nem sikerült
ági2

Ezt nem értem bemásolom a kódot és miért nem mutatja a vonalzót, a kép már sikerült.

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Na végre sikerült.

Ildikó
Megkaptam az e-mailt és köszi mégegyszer.

Rózsa22
Szerintem nagyon jó ez a görbe, elég magasan van a hőd csak maradjon is így.

Gigi
Én a 23 hétig bírtam.

Titi
Nehéz lehet most neked nagyon, a helyedben én sem tudnék a babával foglalkozni és hidd el ez nagyon jó mert így fog sikerülni. Nálam is az volt, hogy olyan görcsösen akartam, hogy a nap 24 órájában csak erre tudtam gondolni (két vetélés után) és ahogy vissza mentem dolgozni 2 hét múlva pozítiv lett a teszt.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Ági2, mivel a hődet csak a 15. naptól kezdtel el mérni, nem lehet pontosan betájolni, hogy most hol is tartasz .... a magas hőd szerint úgy néz ki, hogy már megvolt a pé-d, de ez nem biztos, mert mindenki más hőfokon működik. Akár 16-án is lehetett pé-d – mindenképp, ha együtt voltatok abban az időszakban, akkor nincs más mit tenni, csak várni kell :)

Titi, nagyon megértlek, és gondolatban veled vagyok! Remélem ez a nemérdekelmilesz ebben a hónapban babát fog hozni a pocidba – mindenképp nagyon megérdemled, és azt a baba is tudja, amelyik a létra tetején vár...

Erzsike, igy ahogy irtad, hogy megint összekaptatok a párotokkal, az jutott eszembe, hogy én néha a mensi idején is nagyon érzékeny vagyok.... ki tudja mi lesz, ha majd babás leszek :roll:

Éva, várom a görbéd! Az enyémen semmi változás nincs..... A teszteléssel kapcsolatban én is sokat agyaltam, hogy mikor lenne a legjobb. A legszivesebben már ma teszteltem volna :D – de visszatart az, ami a múlt hónapban történt velem. Nem is tudom, talán péntekre vagy szombatra szavaznék, ha addig nem jön meg – várom a véleményed!

Krisztinka, Gergőnek gyógyulást! – és nehogy összeszedj valami betegséget!

Gigi, Krisztinka válaszolt a kérdésedre....
A tegnap délután hallottam, hogy a dokinénim azért lett nőgyógyász, mert 9 évig kellett próbálkozzon, amig összajött a babája. Ekkor te juttál eszembe, hogy az ember a saját kárából tud a legtöbbet tanulni..... Különben, igy már megértem, hogy miért annyira kedves mindenkivel a dokinéni, és miért nem utasit vissza senkit, még akkor sem, amikor éjjel 12-ig kellett rendeljen, hogy mindenki sorra kerüljön.

Ági2, nagyon szép lett a vonalzód!

Puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74

kedves alapítótagok :wink:

arra szeretnélek kérni titeket hogy gyertek vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimondtalanul is tudjuk miért jövünk ritkábban és ha kell magamra veszem a mumus szerepét :lol: meri ugyis megkérdőjelezte hogy voltam e valaha is diplomatikus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez már igazán nem fog számítani a népszerűségi indexemnek,már úgysem tud tovább romlani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: de nagyon nagyon hiányoztok :oops:

titi,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ildi,
elmondom a nagy titkomat :oops: az orvosihoz én kevés vagyok,érzek magamban annyi elhivatottságot de nem lennék elég kitartó.olyan hosszú ideig tanulni nem tudnék már :roll: viszont a titkos álmom mindig az volt hogy szülésznő legyek :oops: :oops: de ehhez meg sosem volt elég bátorságom :evil: képzeld el hogy nekem nem volt :shock: :lol: vicces,nem..........?anyám az általános után nem engedett eü-s szakkközépbe,gimibe kellett mennem.utána meg főiskolára.akkor azt gondoltam hogy majd utána elvégzem.aztán kideült hogy gimiből csak nappali tagozatra lehet menni :roll: mire lediplomáztam már megvolt b,tehát hova menjek most már nappalira.......lehetetlen :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gigi, sajnálom..... nem akartalak megbántani, de le kellett irnom, hogy te juttál eszembe, hisz te is tapasztalatból tudsz sokmindenhez hozzaszólni.... és az a véleményem, hogy azok a dokik, akik a saját bőrükön megtapasztalnak valamit, utána sokkal érzékenyebben tudnak reagálni arra, amit az ember érez....úgy érzem, jó szülésznő lett volna belőled. Én bevállaltam volna, hogy nálad szüljek! :D

KépKépKép
ildiko74

ildi,
nem bántottál meg,dehogyis :D örülök neki hogy ezt írtad mert szerintem is szuper szülésznő lehettem volna.........de azért jó hallani hogy rajtam kívül is gondolja ezt vki :wink: amúgy én a dokimon csodálkoztam el az elején hogy férfi létére annyi empátiakészség van benne...................ahogy velem viselkedett pl mikor baj volt.......hát tudod.....a családom egy része olyan bunkó volt hozzá képest hogy mamutot lehett volna ütni velük :shock: :shock: :shock: :shock: pedig ő aztán max mint férfi tapasztalhatott meg sokmindet......úgyhogy én nagyon szerencsés vagyok :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ildikó, nagyon jó napokat néztél ki teszt ügyben 8) NAGYON DRUKKOLOK!!!

Gigi, én is szültem volna nálad, de még mennyire :roll:

Éva, lehet írtad már, de mi a baj a lánykáddal?

Titi, anyira szeretném, ha ez a hónap sikerülne neked... Vigyázz magadra nagyon!!!

Olyan sz..r kedvem van ma, hogy már lassan hányok magamtól :evil: Pedig még csak 10 óra lesz... Annyira nincs kedvem semmihez, mintha nem is én lennék. Az viszont nagyon boldoggá tesz, hogy még mindig nem jött meg. :roll:
Na, nem rontom tovább a hangulatot...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gigi!
A kettővel ezelőtti hozzászólásodból látszik, hogy bizony nagyon nagy szíved van és hajlamos vagy magadra venni dolgokat. Amiket nem kéne. Nem vagy Te mumus! Szerintem egy kicsit érthető is, hogy aki babás lett háttérbe húzódik, hiszen neki már nem a ciklusnapok számolgatása a legfontosabb. Titinek pedig nagyon fáj a lelke most.
Remélem Meri azért visszatalál hozzánk!
Miért gondolod, hogy olyan bonyolult folyamat szülésznőnek tanulni. Ha igzán akarod! 2 éves OKJ-s képzés és 4 év a főiskolán. Te még elég fiatal vagy hozzá!
A másik lehetőség és egyre többen élnek is vele, hogy dúla legyél. Ők olyan segítők, akik maguk is szültek gyermeket és igen nagy hasznára tudnak lenni a terhesség és a szülés alatt a kismamának.

Ági2!
Gyönyörűek a gyerekek!!!

Egyébként nagyon egyetértek Gigivel!Nagyon hiányoztok Lányok!
Eszter, Titi, Ági, Meri, VIRÁG, és akiket kihagytam!!!

Ildikó!
Hát ez a 9 év. Én feladtam volna! Az iwiw-en megtaláltam egy régi kolléganőm, aki most GYES-en van. Közel 20 év próbálkozás van mögöttük. Gondolom örökbe fogadtak. Még nem mertem megkérdezni. A kicsi lányom ovónénijének, pedig 15 év próbálkozás után lombikkal lettek 3-as ikrei.
Én még nem tervezem a tesztelést, mert szerintem nem a 10, hanem a 8. DPO-n vagyok és még 8 nap van a Duphastonból, addig úgy sem fog megjönni. Most elvagyok a terhestüneteimmel, amiket a Duphaston okoz.
A görbém sem mond túl sokat:
Kép

Éva

Kép
balimama

annácska,
hű,már egészen beléltem magam :lol: :lol: :lol: és szuper hogy nem jött meg,nem is fog :wink:

éva,
akkor te többet tudsz erről a képzésről mint én.én szülésznő képzést úgy találtam hogy főiskola,felsőfokú akkreditált képzés keretében.okj-s szülésznő képzéssel még nem találkoztam :shock: de miven nincsen eüs előképzettségem így nappalin kéne megcsinálni.2év.nem tudom b-t 2 éven keresztül minden nap bérbe adni reggeltől estig :( rádásul most dolgozunk a következőn........nem megy egyszerűen.dúla is megfordulta fejemben.megmondom miért nem leszek az.mert ő az én szememben már felesleges :oops: nekem ott volt a férjem.ott volt a szülésznőm. és ott volt a dokim.végig.még + egy embert én soknak találtam volna.és ilyenkor azért az én szememben a dúla a + egy ember :?
Vendég

Éva, a görbéd eddig tökéletes!!! Cserélhetünk, ha akarod! :D :D
Még minimum 1 hetet kell várj??? Hát, én azt biztos nem tudom kivárni - addig vagy megjön a mensim, vagy tesztelek.
Én ma vagyok a 28 cn.-en, és ha a ciklusaimat vesszük, akkor mára vagy holnapra esne a mensi megjövetele, amit nagyon nem szeretnék!
Nagyon drukkolok! ++++++++++++++ már szeretnék újra olyan vidám Évát olvasni, aki az elején voltál!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Anna, most meg van engedve, hogy sz@r kedved legyen - de néhány nap múlva, amikor visszajössz a dokitól, nagyon jó kedved legyen ám!! :D

KépKépKép
ildiko74

Gigi!
Ha gondolod utánanézhetek pontosan a szülésznőképzésnek, mert az utóbbi években ez sokat változott. Én már öreg vagyok. Amikor én végeztem az Eü. Szakközépet, akkor elég volt egy szülészeten elhelyezkedni és a szakosító vizsga. Több régi osztálytársnőm is szülésznő lett. Az egyikük teljesen véletlenül ott is volt Balázskám születésénél. Igazából soha sem lesz annyi időd tanulni, mint amíg otton vagy a gyerekekkel. Persze, ha nincs, aki vigyáz néha rájuk, akkor nem könnyű. Ráadásul az egészségügy nem éppen családbarát munkahely.

Ildikó!
Most a Te helyzeted a legizgalmasabb! Tényleg, ez már a 28. napod! Nagyon szorítok! Szeretném, ha vissza tudnánk hozni ide a topikba azt az igazi örömet és egymásért izgulást.
Az pedig természetes, hogy lassan cserélődik a társaság. Ez jó, mert azt jelenti, hogy előbb-utóbb mindannyian kismamák leszünk!
Persze ezen én is sokat agyaltam, mert nagyon hiányoznak a kismamik!!!
Tudod, engem már a hőgörbe sem érdekel. Undorral mérem reggel a hőmet, egy hónappal ezelőtt pedig még este is méregettem. Már mindegy milyen a hőm, csak jöjjön a baba!

Éva

Kép
balimama

Anna!
Én is nagyon izgulok a kis pocaklakódért!!!!
A lányommal kapcsolatos rettenetet majd leírom röviden, persze másokat talán nem érdekel. Szörnyű nehéz ma egy 15 éves lány anyjának lenni. Ma, amikor egyszerűen már senkit semmi nem érdekel, nincsenek is értékek a világban és mindenki csak magával foglalkozik! Szóval horror!

Éva

Kép
balimama

éva,
nagyon hálás lennék ha utánanéznél nekem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem az a baj hogy tanulni kell gyerek mellett,csináltam jómagam is,sőt még most is ugye........hanem az hogy én úgy tudom csak nappali képzésre mehetenk így előképzettség nélkül és nem tudok úgy iskolába járni mint gimiben.......hogy reggeltől du-ig.
Vendég

Éva, hogy fordulhat ilyesmi meg a fejedben, hogy nem érdekel valami, ami veled kapcsolatos? Engem minden érdekel, úgy, hogy várom a beszámolód!

Gigi, nagyon jó lenne, ha összejönne a képzésed :D

KépKépKép
ildiko74

éva,
téynleg rohadt egy világ van,de sztem mi azért vagyunk itt ebben a fórumban mert mi kivételek vagyunk :wink: és nagyon is érdekel minket minden,képzeld még én is tanulhatok :lol:

valaki az újak közül írta hogy a szent imrét és BT -t választotta.akkor az most olvasson bele a szent imrés topicba és vonja le a konzekvenciát :shock: :shock: :shock:

ildi,
tudod az a baj hogy ha még ki is derülne hogy mégsem csak nappalin lehet és meg tudom oldani.......nem tudom merném e vállani anyámmal szemben :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: világ életében mindent megtett hoyg engem távolt tartson az eütől :roll: én meg mindig azt szerettem volna.......most van 3 szakmám,2 felsőfokú és egy fél középfokú nyelvvizsgám + egy diplomám és egyiket se szeretem csinálni :evil: azza a fordítást talán........ha lesz munkám.....
Vendég

JÉZUS MÁRIA GIGI MIRŐL BESZÉLSZ?????????????

Ágica
Kép
ágica_26

ágica,
kérlek szépen ne keríts már mindennek ekkora feneket :roll:
Vendég

GIGI!
Nem kerítek, csak nem tudom, hogy isszák vagy eszik a terhességet… ez az első...
Voltam a Balognál egyszer az sztk-s rendelésén úgy, hogy csak beestem egy nyári napon, zárás előtt negyed órával, és még a betegkártyámat sem adtam le…csak érdeklődni mentem (volt egy pici gondom is), hogy kihez mehetek. Akkor nem fogadott valami kitörő örömmel…beszélgetni (teherbe esésről) sem volt hajlandó, pedig az egész fehérvári rendelő pangott az ürességtől…
De én vidéki vagyok, 5 éve lakom Pesten, és egy orvosom sincsen
Nagyon gáz…a kismamáktól szoktam érdeklődni a váróban, hogy ki a jó doki…
Azért alakult ez így, mert az egyetemen volt egy egész sereg doki, de megszüntették az egészet

Ágica
Kép
ágica_26

ágica,
igen,nem vagyunk egyformák,mikor én 20 évesen terhes lettem azért ezt már tudtam :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?