A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Monyó,
Én elmennék a helyedben, a 12cn-en már látszani kell a tüszőknek!

Kép
macspacs

macspacs azért, mert jócskán lekéstünk a pé-ről :wink:

Kép
klarissza32

Klarissza :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

Sajnos mennem kell leltározni ! :cry: :cry: :cry:
Pusssz

Kép
macspacs

Monyóka!
Én is elmennék, max elmész hétfőn is!

Junkó!
Semmi gond, nem törtem le, azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy mi a helyzet ilyenkor! A doki azt mondta a viszérre, hogy nem komoly, de mint írtam a párom mindenre hajlandó, még műtétre is :)
A fejhibákra is azt mondta, hogy nem olyan mértékű, hogy ez gond lehet, de hát a meddőségiben csak tudják, hogy ilyen értékkel mit lehet kezdeni! Azért is kérdeztem, hogy mondjuk egy inszemnél kiválogatják a jókat, vagy mit csinálnak?
Csak az a fránya 21-e van még messze! :) Akkor majd okosabb leszek! És mindent meg fogok kérdezni, ami most felmerült!!!!
sonjus

Sonjus!

Ja hogy a te dokid mondta! Azt hittem az akinél a párod volt.
Tudod azért írtam amit, mert kb. másfél éve, amikor mi voltunk először vizsgálaton még az én férjemnek is jók volt az eredményei. Semmi akadálya nem volt a spontánnak. Ám így sem jött össze, ezért mentünk el a Kaáliba most ősszel. Ott a biztonság kedvéért megcsináltak neki egy kontrolltt, és kiderült olyan mértékben lecsökkent a mennyiség az előző eredményhez képest, hogy még a lombikból is csak ICSIT javasoltak.
ÉS viszere van gyerekkora óta. A csökkenést erre fogták és így műteni kellett.
Persze nem vagyok biztos benne, hogy jól tettük, de patthelyzet. Amíg van olyan probléma ami elméletileg orvosolható nincs támogatott lombik.
Bár nektek egyébként lehet inszemre elég. Mindegy ez is csak okoskodás, és a doki majd elmondja.
Viszont jól teszed, ha te is érdeklődsz a témában, mert hát az orvosok... :shock: nem mindig mondanak el mindent.
Vendég

Hahó!

Levették a vért, de azt mondta a vélevevő hölgyike, miután fél perc keresés után nem találta a papírjaimat, hogy még egyiknek sincs meg az eredménye. Az első vérvétel 3 hete volt!!!!!! Ezren várakoztak kint, ezért nem ért rá velem foglalkozni, gondolom én. Mindegy, majd egyszerre a 3 vérvételes eredményt elhozom. De az még 1.5 hét, azt mondta. Kész vok. Remélem jók lesznek, meg, hogy nem tüntek el a papírjaim, nincs kedvem újra csapoltatni magam... :evil:

Bettike, gyönyörű emelkedés! Volt már ilyened?

Cicuka, :cry: .

Ancsa, de a hőd szép!!!

Monyó, örülök, hogy kibékültetek!!!

Délután jövök, üdv.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Cicuka nagyon sajnalom, hogy megjott! :cry:

Macspacs nagyon remelem, hogy nemsokara eljon a te idod is! :)

Gaby, semmi irigykedes, csak ido kerdese.... :) (bar tudom konnyu ezt mondani)

Bettike, en is ugy gondolom a gorbed alapjan, hogy nem igazan fogsz vigasztalasra szorulni! :lol: Holnap reggel tessek tesztelni! :)

Sonjus mi volt a vervetelen? Tul vagy mar rajta ugye? Apa kiskatona vizsgalata milyen lett?

Melcsi, koszi a bokot :), a te babcid is nagyon aranyos, csak kar, hogy nem volt valami jo minosegu a felvetel! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szezso, én most mielőtt terhes lettem voltam petenéző uh-n, de (szerintem) későn a 15. nap, és az uh-s doki azt mondta, hogy ő csak 9 mm-es petéket lát, ebből minden lesz csak baba nem. Viszont a 13. nap este nagyon fájt a hasam, előtte ilyen még sose volt, mondtam is a dokinak, amire az volt a válasz, hogy középidős fájdalom volt. Utána többen is azt mondták, ha valóban lett volna érett petesejt, azt látnia kellett volna.
Mindebből csak az a lényeg, hogy nem biztos, hogy uh-val is mindent látni.
Nagyon sajnálom hogy megjött. :cry:

Snufi, ez a lábfeldobás sex után sokaknak bejött. Aztán babagyártásra kifejezetten a misszionárius pózt ajánlják ha jól emlékszem.

zsuvi, én pont azt hallottam, hogy akinek hátrahajló méhe van, annak kex után a hasára kell fordulnia. Egy barátnőmnek mondta a dokija, már régóta próbálkoztak és ezután az első hónapban babás lett.

Liza, nagyon édes a kis tökös! És nemsokára már élőben is láthatod :D

Stella, sajnálom hogy megjött :cry:

Melcsi, örülök, hogy rendben lett a terhesléses cukrod és nagyon teccik az új tickered is :D

Sonjus, én ehhez a kiskatona dologhoz nem értek. Viszont vannak a clostyn kívül más szerek is amivel a peteérést tudják stimulálni. Tudom, hogy nagyon rossz lehet ennyit várni az eredményre, de igazából majd ott fog kiderülni minden.
Nem tudod ezt a konzultációt valahogy előbbre hozatni?

Monyó, örülök, hogy szent a béke :) Szerintem menj el holnap uh-ra, veszteni nem vesztesz vele semmit.

Bettike, nagyon ott van ez a görbe, annyira, de annyira drukkolok neked a szombati teszthez!

Cicuka, nagyon sajnálom hogy neked is megjött. :(

Ancsa sajnálom a - tesztet, de még nem jött meg, úgyhogy fel a fejjel!

Csikken, örülök, hogy jól sikerült Rolika műtétje és sajnálom, hogy megjött. Lehet, hogy a műtét körüli izgalmak nem tettek jól a kis manónak :cry:

Elküldöm mielőtt elszáll.

Kép
Kép
robcsi03

Junkó!
Nem az én dokim mondta, hanem a páromé, de nagyon alapos volt és rendes és sok mindent elmondott, így megbízunk benne és a véleményében, de a meddőségiben majd megmondják mit tudnak velünk kezdeni, ezért annyira nem izgulok, csak türelmetlen vagyok :)

Eliza!
Az előző oldalon leírtam már, hogy mi volt :wink:

Robcsi!
Nem tudom előrébb hozatni, mert a jövőhét szerdán is lesz még egy vizsgálata a páromnak a meddőségiben, és csak utána 1 héttel van meg az ottani eredmény, így azt meg kell várni!
sonjus

Snufi!
Ez őrület, hogy nincs lelet :evil:
sonjus

kaptam ajándéjk vip-et a fertyn
csináltam görbeösszesítőt:
Kép

Kép
gaby25

Szia Gaby! Irtó szabályosak a görbéid, könnyen kiszámítható előre a pé-d! Nekem sajna 9-16 napig az összes variáció volt már! :roll:
Vendég

Lányok!
Most hívtak egy ilyenre! Még az is lehet, hogy elmegyek :wink:

"Az A R W E N t o r n a egy komplex saját technikájú tréning: szervi és nem szervi eredetű (PCOS, endometriosis, preklimax, elhízás, petevezeték lezáródás stb.) meddőségek kiegészítő terápiája; egy olyan adaptált zenés torna, amely a női vegetatív idegrendszerre, az izomműködésre, ezáltal a kismedencei női belső nemiszervekre hat."

http://www.arwentorna.tk/
sonjus

sonjus
hogy mik vannak :shock: kérjük majd a tapasztalatot, és lehet csatlakozom majd :)

Kép
gaby25

Pelenkázáshoz, ezt nézzétek meg:

http://www.videopost.hu/video.php?vid=63

Kép
Kép
robcsi03

Ez nagyon édi volt! Ezek a pasik... Azért nem mondhatjuk, hogy nem találékonyak! :lol:
Vendég

Sziasztok, minden reménykedőt nagyon sajnálok :( sztem holnapra nálam is itt van piri:(

37-ről 36,7 re ment le ma reggel...

Bettike: Neked szorítok, hát ha nem jön meg én még szombaton tesztelek Veled...
Mindenkinek sok puszi! Este jövök még.

Veramama
veramami4

Hát csajok ez nagyon durva, én majdnem a pasasok reakciójától rókáztam :lol:

Kép
klarissza32

Sziasztok Csajok!
Köszi mindenkinek!

Snufi! Nem volt még ilyen! Ilyenkor már lefelé indul, de most biztos nem volt mihez képest lefelé mennie! Ezért felindult, hogy legyen honnan leindulnia, vagy passz! Egyébként reggel így néztem a hőmérőmet :shock:

Csikken! :cry: :cry:
Rolinak további gyors gyógyulást!

Monyó! Szerintem menj a 12. cn és hétfőn is, az tutibb! :wink:

Kép
bettike
Eger

Robcsi
nekem nem nyílt meg :(

Felhívtam ezt az arwentornás számot, és csak 500 Ft egy alkalom, nem kell előre bejelentkezni. Szerintem én hetente egyszer elmegyek. Azt mondta a nőci, hogy pl. az inszemnél is több esély van ezzel a bweágyazódásra. De spontán is :wink:

Kép
gaby25

Gaby!
Ezek után lehet én is megyek :)
sonjus

Sonjus
király, akkor már nem megyek egyedül :) Biztos hogy jó lesz, elvileg már a sima intimtorna is jó hatással van :wink:

Kép
gaby25

Az az igazság csajok, már most érzem magamon, hogy kezdek nyugodtabb lenni attól, hogy elhatároztam belevágnék az inszembe apa eredményétől függően. Persze most is bosszant a cigi dolog, de így nem frusztrál az, hogy lehet amiatt nem lehet gyerkőc, és így kevesebbet fogom cseszegetni, akkor kevesebb lesz a stressz, és talán kevesebbet fog magától cigizni :wink:
Húú, ezt jól megasszondtam Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Próbálok írni nektek egy picit, amíg kajálok, aztán vissza a robotba. Bár, végülis úccse szól hozzám a kutya se :wink:

Sonjus, Gabi! Szerintem tök jó ez a torna, megnéztem a honlapot. Úgy tűnik, minta a torna meg a jóga közt lenne valahol félúton. Biztosan agyilag is pihentető, legalábbis nekem ez ugrott be, mikor olvastam. Menjetek!

Monyó! Örülök, hogy kibékültetek, így kell ezt :wink: Én elmennék pénteken meg hétfőn is a helyedben, az a biztos! Ha nem túl nagy érvágás anyagilag, azt nem tudom, ez hogy megy nálatok.

Veramami! Amíg nem jött meg, tudod.... :wink:

Gabi! lehet, hogy hülyeség, majd jön valaki okosabb, aki megmondja, de nem rövid a 12 nap luteális fázisnak?

Snufi! Nem semmi a leletügyed! :roll:
Kérdezted a kaját: háát, most le vagyok punnyadva, átmenetileg föladtam. Pedig milyen szépen indult... És ti?

Bettike! Nagyon-nagyon drukkolok neked! :wink: Egy kalappal :wink:

A többieket pedig irtóra sajnálom, akiknek megjött :( . Úgy át tudom érezni...

Áfi! Ti holnap mentek Pécsre? Jól emlékszem?

Ancsa! Én még minding optimistán nézem azért a görbéd!
Mérés előtti apaaktivitás :lol: Tényleg csajok, ti mit csináltok ilyenkor, mondjuk a hőmérőzés szempontjából stratégiai napon? :oops: :wink: :roll:

Csikken! Klassz, hogy Roli túl van a műtéten. Gondolom, megkönnyebbültetek. Mikit sajnálom :(

Klarissza! Tutira lekéstétek?

Lányok, ennyi fért bele a rövid kajaidőmbe. Jönnék én többet is, ha nem lennék elhavazva, mert így elég nehéz bekapcsolódni a dolgokba, de azért igyekszem követni, kivel mi történik.
Nekünk mindjárt itt a 14. nap, amikor el kell kezdenem a gyógyszert. Már akartam kérdezni, hogy a Duphastontól lesz-e vacak közérzete az embernek, vagy semmi különös?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
én úgy tudom, hogy 10-14 nap között kell lennie :? :roll:

Kép
gaby25

Gabi! Én már annyiféle számot olvastam, a legtöbb helyen 14-15. napot. Ha jól emlékszem. Nem akarnám rád a frászt hozni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ne is :shock: :(

Kép
gaby25

Gaby, látom, máris jobb a kedved, hogy elhatároztad az inszemet! :lol:

Szirom, akkor én kutya vagyok, mert szólok hozzád. vauvau :lol:

Csikken, Rolinak jobbulást! Neked pedig :cry: és ölelés. Én is így jártam, tudom, milyen érzés. :cry:

Szirom, a stratégiai napokra nekem vannak szexi pizsijeim, amiket nem nagyon használok máskor, mert fázós vagyok és inkább kezeslábas pizsiben alszom. :lol:

Basszus, a nagy januári babaeső után így kezdődik a február... :x
Sajnálom. De most új ciklus kezdődik, új lehetőségekkel. :wink:

Képzeljétek, felhívtam az új doki asszisztensét időpontért, és jövő péntekre kaptam időpontot, és pont aznap leszek a 14. cn-n. Remélem, csinál uh-t, hogy megnézzük a tüszőket meg néz egy nyálkahártyát is, hogy megnyugodjak, hogy elég vastag.

Kép
szilcsi

Kutyuskám :wink: Én úgy értettem, hogy a hőmérőzés szempontjából stratégiai napokon, szóval hogy baromira fontos aznap, hogy mennyi a hőd (mondjuk 14. dpo vagy középidő, amikor be kéne lőni a pé-t, mert ha nem sikerül, akkor utána 2 hétig azt se tudom, mikor volt), de apa támad. És az embernek még kedve is lenne, de egy hancúr elrontja a mérést. Az valszeg senkinél nem jön be, hogy várjál, mérek, aztán jöhetsz :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Légyszi véleményezzétek már! Ti mikorra tennétek a pé-t?

Köszönöm!

Kép [/img]
Vendég

Lafie
én a 14. napra tenném :wink:

Kép
gaby25

Lafie, én a 14. napra tenném. Vagy esetleg a 12.-re, de az nem tuti, mert nem ugrott akkorát másnap és állt is egy napot.

Szirom :oops: :lol: . vau Szóval nálunk ez úgy műxik, hogy amíg én mérek, addig párom fel sem ébred. Úgy kell felébresztgetni, szóval nálunk nem zavar be a mérésbe. :wink: Kelj fel 5 perccel hamarabb, hogy tudj mérni. :wink:

Kép
szilcsi

vau én lépek. :lol:
Sietnem kell.
Holnap megint jövök belevauzni a topikba. :lol:
Vau! :wink:

Kép
szilcsi

Gaby! Köszi! Ettől féltem én is, mert akkor lemaradtunk róla! Ma kellett a férjecskémnek vizsgálatra menni, így az 5 napos szünet keresztbe húzta ezt a hónapot. Reméltem a 12. napot, mert akkor éreztem, de hát nincs szerencsém... :(
Vendég

lafie
ha akkor érezted akkor lehet ott is volt az :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Sajnos az érzéseimre már nem lehet alapozni, fantasztikusan tudok tüneteket produkálni... :?
Vendég

Hello,

Sonjus,jó lehet ez a torna!!!

Szirmi: mi még nyomjuk a diétát, de lightosabban,... gyümölcsnapot már nem (kkor arra figyelek csak, hogy egy félét együnk), meg kis bűnözések is becsúsznak... :oops:

Gaby, nekem is ilyen kiszámíthatóak (viszonyleg) a görbéim:

Kép

Lafie, szerintem is a 14. napon volt!!!

Pussssssssz.

snufi

Gabi! Aha, akkor ti pont fordítva vagytok. Nálunk nem én vagyok a koránkelő :wink: És ő nem órára ébred, hanem magától, viszonylag kiszámíthatatlanul, szóval nincs olyan, hogy tudjam, hogy mikor van 5 perccel korábban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Már arra is gondoltam végső elkeseredettségemben, hogy abbahagyom a hőmérőzést és akkor hancúrozunk apával amikor jól esik! De ismerem magam és kiváncsiságból úgyis méregetnék. Szerintetek hogyan lehet lekattanni a témáról? Mert ugye nem jó, ha az ember görcsösen akarja? Ötelte van valakinek?Ez olyan igazságtalan, hogy mi annyira szeretnénk kisbabát és nem sikerült eddig, és aki nem akar annak meg elsőre összejön. :cry:

Nagyon fáj a pocim és nagyon erősen vérzek. Azt hiszem, ha hazamegyek veszek egy forró zuhanyt és ágyba bújok meleg borogatással a hasamon.

Bettike: Remélem legalább neked sikerkül, ha már nekünk megjött.

Tényleg jól kezdődik ez a hónap!

Üdv:
Cicuka

Kép
cicuka78

Cicuka, nekem sikerült lekattani a témáról ( igaz voltak/ vannak gondjaim)! Nem is hiányzik a mérés! Se az Lh teszt! Úgyis eljön az idő mikor besokkalsz tőle, és akkor kell abbahagyni!

Kép
kata05

:lol: :lol: :lol:

holnap 18:15 re megyek tuszonezobe :lol: :lol: bibibi

Kép
monyo83

Monyóka, tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

snufi

Helyes Monyó! :D

Cicuka! Szerintem mesterségesen nem lehet abbahagyni, hiába is akarná az ember, legalábbis velem így van. Majd telítődöm, és akkor talán egyszer. Illetve remélem, odáig nem jutunk el, inkább egy baba miatt hagynám abba :wink:
Most különben hiányozna a hőmérőzés, mert így tudom belőni a ciklus végét, hogy mikor nem kéne megjönnie. Ha csak sötétben tapogatóznék, az borzasztóan zavarna.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken!
Örülök apicúr sikeres műtétjének! Mielőbbi gyógyulást kívánok!A mensihez meg: :( :( :( :( :( :(

Snufi! Jó fej volt az a nő.. :twisted: :evil:

Bettike! Drukolok!

Sonjus! Sajnos nem tudok mit mondani az eredményedre én sem, mert ehhez nem értek. Sajnálom:-( Apa is megy majd ebben a hónapban.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok, én is barnázom, úgyhogy az én tesztemnek is lőttek :(
felrakom a görbém, úgye kizárt,hogy beágyazódás?
épp csak egy picike barnázás van.... a hőm meg megint 37,1

Kép

Veramama
veramami4

viszont ha megjön baj van velem, a ciciből jövő előtej miatt :( :(

Veramama
veramami4

Veramami, nem lesz baj..esetleg hormonális probléma, amit lehet gyógyszerrel kezelni. OKÉS???

Felteszem én is a mai görbém. Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Veramami, ne aggódj!!! Gyógyszerrel kikezelnek és jöhet a babó!!!

snufi

Hello Lányok!

Sonjusnak Apaeredmények:
koncentráció: 80 millió/ml
jól mozgó: 53%
jó morphológiájú: 36%
Az urológus szerint kezelést nem igénylő, jó eredmény, spontán teherbeejtésre alkalmas :lol: Csak én nem vagyok rá alkalmas :(
De azon elgondolkodtam, amit Junko írt, hogy leromlottak a férje eredményei....

Monyóka: hurrá, kibékültetek! :lol: majd írd meg mi volt az UH-n :lol: végre valaki, mert mostanában senki nem UH-zott, így most van UH párom! :lol:

Bettike: rajtad a topik szeme, éjszaka szájon át lélegezz, nehogy kihűlj :wink:

Baba: Te sem panaszkodhatsz, de lehet, neked még korai lenne a szombat teszteléshez, nem?

Cicuka: sajnálom a mensit, együttérzésem...

Ancsa: a reggeli hancúr ennyit dob a hőn?! :shock:

Macspacs: gratula a negatív teszteredményekhez :lol: de fura leírne ezt egy ilyen topikban :lol:

Csikken: örülök, hogy túlvagytok a műtéten, annak kevésbé, hogy megjött, a korábbi pozitív teszjeid ellenére :cry:

Áfi: drukk holnapra az UH-ra :lol:

Klarissza: hát én kíváncsi leszek, mi sül ki a görbédből :lol:

Gaby: majd számolj be a tornáról :D sajna, csak Pesten van :(

Snufi: anno én is aggódtam, hogy elkeverték a progeszteron leletemet, de a doki megnyugtatott, hogy ki lehet nyomtatni újra...

Robcsi: a dokim múltkor azt mondta, hogy mivel a petefészek nem egy fix szerv, így mozoghat, és nem mindig látszik pl. a bevérzett tüsző...gondolom ez érvényes a tüszőkre is.

Veramami: hát, nem akarok károgni, de ekkora esés a hőben már nem túl bíztató :( ha magas a prolaktinod, arra tudnak gyógyszert adni, én is szedek, és az jól karbantartja...

Rólam: jövő pénteken megyek tüszőnézőbe, 9. napon, most aztán remélem nem lesz túl késő :lol:

Köszi Áfi, hogy feltetted a linket a másik Hőmérőzésbe, felteszem a hormontáblázatot is...

Szirmi: én is így vagyok a hőmérőzéssel, kacérkodtam a gondolattal, hogy elhagyom, de utálnám, ha nem tudnám, mi van, még így is, hogy UH-zok. Így legalább UH előtt tudom, hogy mi várható :lol:

Puszi

Szezso
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?