Hello Lányok!
Sonjusnak Apaeredmények:
koncentráció: 80 millió/ml
jól mozgó: 53%
jó morphológiájú: 36%
Az urológus szerint kezelést nem igénylő, jó eredmény, spontán teherbeejtésre alkalmas

Csak én nem vagyok rá alkalmas
De azon elgondolkodtam, amit Junko írt, hogy leromlottak a férje eredményei....
Monyóka: hurrá, kibékültetek!

majd írd meg mi volt az UH-n

végre valaki, mert mostanában senki nem UH-zott, így most van UH párom!
Bettike: rajtad a topik szeme, éjszaka szájon át lélegezz, nehogy kihűlj
Baba: Te sem panaszkodhatsz, de lehet, neked még korai lenne a szombat teszteléshez, nem?
Cicuka: sajnálom a mensit, együttérzésem...
Ancsa: a reggeli hancúr ennyit dob a hőn?!
Macspacs: gratula a negatív teszteredményekhez

de fura leírne ezt egy ilyen topikban
Csikken: örülök, hogy túlvagytok a műtéten, annak kevésbé, hogy megjött, a korábbi pozitív teszjeid ellenére
Áfi: drukk holnapra az UH-ra
Klarissza: hát én kíváncsi leszek, mi sül ki a görbédből
Gaby: majd számolj be a tornáról

sajna, csak Pesten van
Snufi: anno én is aggódtam, hogy elkeverték a progeszteron leletemet, de a doki megnyugtatott, hogy ki lehet nyomtatni újra...
Robcsi: a dokim múltkor azt mondta, hogy mivel a petefészek nem egy fix szerv, így mozoghat, és nem mindig látszik pl. a bevérzett tüsző...gondolom ez érvényes a tüszőkre is.
Veramami: hát, nem akarok károgni, de ekkora esés a hőben már nem túl bíztató

ha magas a prolaktinod, arra tudnak gyógyszert adni, én is szedek, és az jól karbantartja...
Rólam: jövő pénteken megyek tüszőnézőbe, 9. napon, most aztán remélem nem lesz túl késő
Köszi Áfi, hogy feltetted a linket a másik Hőmérőzésbe, felteszem a hormontáblázatot is...
Szirmi: én is így vagyok a hőmérőzéssel, kacérkodtam a gondolattal, hogy elhagyom, de utálnám, ha nem tudnám, mi van, még így is, hogy UH-zok. Így legalább UH előtt tudom, hogy mi várható
Puszi
Szezso