A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus, Ancsi :) az első szám helyett kellett 9-est írni. Tényleg, lehet, hogy így sikerülne? :roll:
Juc :) azért ne add fel, lehet, hogy tök nagy örömöt jelentetek majd neki, ha megtalálod, hiszen Soma volt - sajnos - az első 1 napos betege.

Ruz :) köszi :D Esetleg, ha elküldöd a címet, meglátjuk, tudunk-e menni :) Ezek a jogvizsgák nem semmik :shock: Na, ezért voltam vele úgy anno, hogy nem leszek jogász, többek között, mert a római jogon a büdös életben nem mentem volna át :roll:

Vica
vica94

És még akartam azt írni, hogy aki jön hozzánk holnap remélem megkaptátok az e-maileket és sikerül majd idetalálnotok. Ugye írtam, hogy nem működik a csengőnk ami a kapunál van, de ha nem zárom kulcsra, akkor sem olyan egyszerű még úgy sem rajta bejönni, így mindenképpen le kell mennem beengedni titeket, szóval ugye mindenki meg tudja oldani, hogy a mobilomon felhív és akkor lemegyek?

Meg ugye jó lesz kajának, ha sütök palancsintát? Lesz édes is meg sós is, oksi? Ez a palancsinta olyan bevált módszernek tűnik a találkákra. :P

ruz
ruzicsky

Irina,
én nem vagyok körzetes, de a dokim azt mondta, semmi akadálya , hogy az Imrében szüljek.

Ancsi,
plusz info, Füli 3300g és 56 cm-el született, többit méltem :)

Megyek, meert nem otthon vagyunk, csak kikölcsönöztem a gépet....

csók

Macs
macskanyu

Angi írta nektek :lol: : Wd22222222222222222222222222222222Aawtrfv

Zuz! Gratula Pannának a szép növekedéshez! :lol:
neked:+++++++++ de téééényleg olyan ügyi vagy ám!!!!

Bazsón és Bálinton is el vagyok ájulva. Aaaaaaaanyira édesek!!! :lol: :lol: :lol:

Indi! még tegnaphoz annyit, hogy az agykontroll nem ezoterikus tudomány.

SzRekuc! Én meg elbőgtem magam a Született feleségek végén. :oops: :lol:

Votív! De szépeket, jókat írtál Zuzinak! :D
Nagyon tetszik a pocaklakód csíkja. :lol:

Uxi! Éljen! :D

Rylie! Sajna konkrétat nem tudok (akkor emileztem volna), csak ötlet. Drukk hozzá öcsinek!!!
Szegény Kamilla! Én is bizti tökre megijednék. Gyógypuszik

Ancsi! Szerintem már dolgoztál így is eleget, s hagyjuk az igazi neveket, s szülinapokat. Persze ez szerintem.

Vica! Igaza van a párodnak: GYERTEK! :lol:
Gratula az évfordulóhoz! S még sok ilyet! :lol: :lol: :lol:

Én nem vettem észre, hogy saját kort is írni kell a táblicskuba. Én idén leszek 30 :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica

Kültem e-mailt, meg Zalakarossal kapcsolatban is egyet. Remélem megkaptad őket.

Ancsi

Nekem beírhatod, hogy Bendi 3400 gramm és 54 cm-el született, és a korom már nem 28, hanem 30. :?
Amúgy nagyon szupi a tábla. :)

ruz
ruzicsky

Zuz :)
tényleg, nem is írtam, hogy nagyon gratulálok Panna súlyához, ezek szerint ő sem tagadja meg magától a jót :D

Barbi :) köszi :D , még meglátjuk, mert én mostanában nem nagyon vezettem a belvárosban és ebből a szempontból van nekem messze. Ha meg jön a párom, akkor meg szegény kakukktojás lenne, meg sztem nem is örülne neki mindenki. :roll: :oops:

Ruz :) a zalakarosis mail-t még nem látom.

Vica
vica94

Vica!

Az a gond,hogy CSak és kizárólag a saját TAjom alapján mozoghatok az ügyfélkapun belül.Egyx regisztrációhoz egy TAj tartozik és gyereknek nem lehet egyáltalán csináltatni,tehát ez az út nem járható. :cry:
20170114224602

Sziasztok lányok!

Nem próbálkozom a visszaolvasással, esélytelen.

Barnikám egész éjjel nem alszik, minden éjjel 2 körül ébred, hasa fáj és 4-5 óra ébrenlét és sírást követően tud csak kakálni, ma fél 2-kor ébredt szopizni, aztán csak sírás-rívás, fél 6-kor kaka, utána még szopi, így 6-kor én is el tudtam aludni. Most jó, mert itt van anyukám, de jövő héttől húzós lesz.
De ezt a hasfájósságot ugye legkésőbb 3 hónapos korukra kinövik? Addig csak kibírom valahogy.

Grétim olyan édes, úgy imádja Barnabást. Barni akármit csinál, Gréti rögtön rákérdez, hogy és most mit csinál a Bajnabás? Nézi, ahogy fürdetem, sír, amikor leápolom a köldökét, hogy biztosan fáj neki. Mellesleg a köldökére hitte, hogy a kukija.
És Barnim minden áldott nap lepisil :lol: , ami még a jobbik eset, de volt már, hogy hajszál híja volt, hogy a saját arcát nem pisilte le.

Tejci napról napra több van, msot már reggel-este fejek, mert annyi van, így napi fél litert simán lefagyasztok. Remélem Barnikám hamarosan kiszopizza az összeset, illetve lehet ha éjjel nem szopizna, illetve cicizne annyit, nem termelődne ilyen sok.

Viszont a sok szopinak meg az éjszakázásnak köszönhetően mára visszanyeretm a versenysúlyomat, azaz -14,5 kiló a szülés napjához képest. Tegnap már a rendes farmergatyámban voltam a Campónában. :lol: Aztán ha így haladunk, lehet még a Gréti előtti súlyomat is sikerül elérni (az még -6 kiló).
lindicita

Lindi!
ügyes vagy, már ami a fogyást illeti! látod, nem kell neked a 90 napos ;-)
én nagy örömmel meséltem a férjemnek, hogy a vasgyúród csak eszik, alszik, hogy mi is reménykedhetünk, hogy másodszorra nem hasfájós babát kapunk, erre tessék. :) mivel engem mindig a 6 hetes korra való elmúlással áltattak, megmondom, már elmúlt 3 hónapos, mikorra abba maradtak a hatalmas és néha órákig tartó hasfájás miatti üvöltések. addig meg tényleg ki lehet bírni, csak az ember lássa a végét. :) csináltam táblát, de hiányoznak belőle adatok:
http://babanet.extra.hu/tabla1
ancsipancsi

Juc :) bocsi, nem akartam erősködni, csak nekem is jár az agyam, mióta anno írtad, és semmi nem jut eszembe. :(

Lindi :) nagyon édes a kis Gréti, hogy így aggódik a tesóért :D És tényleg semmi féltékenység nincs benne? Ez nagyon jó. Hogy csinálod/csináltad? Érdemes lenne eltanulni Tőled :D És fél liter nem semmi. Gondolom hulla vagy az éjszakák miatt, de nem gondoltál arra, hogy anyatej leadó legyél? Igaz, hogy sok plusz munka, de ennyi tejecskével megérné. És nem utcsó sorban pénzt is kapnál érte. De gondolom erről hallottál? Neked ki a védőnőd? Lehet, hogy ugyanahhoz tartozunk?
És súly tök jó. Én is hamar tudtam hordani a régi ruháimat. És ne viccelj, az a hat kiló még jót is tesz Neked. :) Nagyon jól nézel ki!!!
Hasfájósság: kinövi, nővéremék kisfia szintén hasfájós volt és 10 hetes korára már túl vannak rajta.
Pisilés: engem is rendszeresen lepisilt Máté. Párom mindig kinevetett, egészen addig, amíg egyszer neki a markába alkotott :mrgreen: , miközben fürdeni vitte.

Vica
vica94

Ne haragudjatok, hogy csak úgy betörök ide! :oops:
Most érett meg bennem az elhatározás, hogy a Szt Imrében szeretnék szülni (egyébként a Margitból jövök). 6 hetes terhes vagyok, de szeretnék idejében orvost találni. :)
Megtennétek, hogy ajánlotok, akár magánban? Nagyon köszi előre is:

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Indi,
El sem hiszem, hogy nem vettek fel téged :? 3 évvel ezelőtt már nem én csináltam a üfsz felvételeket, sejtem ki interjúztathatott. Ja és mindjárt küldök püt. Egyébként téged a gyerekdoki nem cseszegetett a csípőszűrés miatt, mi ha nem mentünk volna el, akkor biztos, h már lógnék :D

Zuzi,
Panna babának aztán van étvágya :D Gratula a szép súlyhoz, lassan beértek minket :wink: Édes lehetett Bazsó, amikor vigasztalni próbált.
Kitartás!!! Nincs esetleg vki, aki tudna segíteni neked napközben, hogy legalább akkor tudjál pihenni?

Gabi,
Jobbulást!!!

Rylie,
Hát nem hangzik jól a láz, meg az öklendezés :( +++++++++++!!!
De talán tud a doki vmi okosat mondani, ha megvan az eredmény.

Ruz,
Minden elismerésem. Én bizti nem tudnám a jogot csinálni. A munkajogot szeretem a munkából adódóan, de ahhoz, h az ember munkajogász legyen, az egész jogi képzést végig kell csinálni :evil:

Ancsi,
Nagyon szuper a tábla. Adatok: 2006.11.12. Doki: Kósa Mariann (ü) és Széles Jánosné (ü) szülésznő. Érd és 28.

Lindi,
Gratula az alakodhoz :D és hát Gréti biztos nagyon édes lehet :D És kitartást a hasfájáshoz!!! Nem lehet, h azért van, mert sokat eszik Barni baba?

Tinu,
Bocs, ha tegnap félreérthető voltam. Szóval csak azt akartam írni, h nem kell feltétlen a 6 héthez ragaszkodni. Nálunk sem szólt a gyerekdoki, hogy később mentünk.

Votiv,
Az következő emberkék közül ismerős neked vki. Homeopátiás könyvet akarok itthonra venni, de nem tudom, ki az, aki tuti jó :?
Walter Glück, Gabrielle Pinto és Murray Feldman, Henrietta Walls, Dr. Andrew Lockie.
Gratula a cipővásárláshoz :D

Kép Kép
curse

Eszter,
Üdv itt. Szerintem írjál paramétereket. Mi az elképzelésed, milyen dokit szeretnél? Úgy jobban tudnánk segíteni.

Kép Kép
curse

Ancsi,
Lemaradt még két adat: 3900 g, 54 cm.

Kép Kép
curse

Vica, Andi köszi!!!!!! :)

Rylie!
öklendezés :shock: :cry: Szegény Kamilla, gyógyulj meg gyorsan!!!!

Johi!
Ti hogy vagytok??? Doki????

Uxi!
Szuper, hogy végül sikerült találni dokit!

Curse!
Segítség sajnos nincs :? Szülők Kecskeméten és Esztergomban, és még dolgoznak. Nem baj, legalább megedződöm! 8)

Vica!
Engem le is kakilt Panna több soron :lol:

Ruz!
Logika után nekünk ismeretlemélet következett, szarabb, mint a logika, na abból az egy tárgyból kellett pótvizsgáznom egyedül :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
És Te tényleg jogász akarsz lenni???? MIért???? Én harmad évben rájöttem, hoigy ezt nem nekem találták ki, de én egy olyan embre vagyok, hogy ha valamit elkezdtem, akkor azt be is fejezem :roll:

Sáfrány!
Milyen dokit szeretnél? Alternatíkodót, hagyományoskodót, nőt, vagy férfit, fiatalt, öreget, sztárdokit, kevésbé felkapottat, olcsót, drágát. Ha már várandós vagy, kicsit nehezebb találni, de még időben vagy! És gratula a pocakhoz :D

Lindi!
Hasfájósság biztos hamar elmúlik, kitartás!!!!!!!!! Grétid egy angyal!

Kép
Kép
zuzmo1

Vica! Nincs még féltékenység, de azért most itt a nagymama, aki lesi minden kívánságát. Biztos más lesz a helyzet, amikor csak 3-asban leszünk, főleg fürdetés időben, mert apa olyankor tuti sose lesz itthon. Meg mintha azt mondták volna itt többen is, hogy a féltékenység is később jön náluk. Hát, majdcsak túléljük valahogy.
Tejleadás: nem akarom hosszú távon fejni, meg nem akarom kényszerből, azért, mert jönnek érte. Fejem, amikor muszáj, egyébként nem. És még lehet, hogy helye is lesz, legalábbis Blaye Verának már felajánlottam, bár lehet, hogy az ő tejcije is elég lesz az ikreknek.

Curse! Alapvetően nem eszik olyannagyon sokat Barni, legalábbis nem zabál, csak éjjel cicizne, amikor meg már egyébként is fáj neki. De úgy tudom,ha túlennémagát, akkor zöles lenne a kaksi, igaz?

Zuz! Azt hiszem, mi egy cipőben fogunk járni, segítség nekem is jó messze van. Majd ha már nagyon nem bíron idegileg a dolgot, húzunk le Szolnokra regenerálódni.

Ancsi! Milyen adatok kellenek a táblicskuba (nekem nem nyílik meg)
lindicita

Zuzi :) alkotás alatt kakilást értettem :mrgreen: És nagyon szívesen, nincs mit :D

Curse :) privi ment.

Sáfrány :) Üdv itt :D tényleg írj néhány ismérvet és utána tudunk ajánlani Neked dokikat :D

Vica
vica94

Lindi :) ezen a linken megnyílik. Ezúttal lemaradt véletlenül Ancsinál a vége :) http://babanet.extra.hu/tabla1.htm
A lényeg, hogy jó helye lesz a tejecskének, és egyébként, ha szólsz nekik, hogy mondjuk nincs mit leadnod, akkor nem jönnek. Anno én utánanéztem, csak sajna mégsem tudtam annyit "termelni". De tényleg az a jó, ha van aki hasznát veszi ismeretségi körben. :D

Vica
vica94

Ancsi!
Bajnabás, 4740 gr / 58 cm, 2007.01.30. , Bálint Balázs (ü) (Bardóczy Zsolt) / Kecskeméti Vera (v), XXII.ker.
Ja, és köszi,hogy betetted a képed Bajniról, majd mindjárt frissítem a vonalzót is.
lindicita

Igazatok van :)

Jó lenne, ha fiatal, vagy fiatalos lenne és olyan típus, akivel könnyű kommunikálni. Az előző dokimmal nehéz volt, és nagyon zavart. Nem ártana, ha nem nézne kerek szemekkel, ha megkérdezném, nem lehetne-e gátmetszés nélkül. (Ez csak egy példa, amivel már előzőleg megjártam). Az ideális dokim :) empatikus és részletesen elmagyaráz mindent.
És jó lenne, ha nem kéne a babát bolygatni szülésindítással 3 nappal a kiírt időpont után, még akkor sem, ha cukrom lesz megint (ha amúgy minden tökéletesen rendben, ahogy a múltkor is).

Hirtelen ennyit tudok mondani, remélem ezen már el lehet indulni :)
És kösz.

KépKép
KépKép
safrany

SZOLGÁLATI:

A Brendonban most akciós az ABC Design pihenőszék, 17.900.- helyett 9.900.-ft.
És akciós a Graco gyerekülés is, amit 3 éves kortól 12 éves korig lehet használni, 30.000.-ft helyett most 18.000.-. Mi vettünk is egy ilyet, mert hamarosan Gréti átadja az ülését barnabásnak.
lindicita

Curse: értettem ám. :D Most már nem aggódok akkor.

Ancsi: én nem vagyok a táblában... :cry:

Kép
Kép
tinu

Votiv:
A többiek leírása alapján Te nagy homeo-tudós vagy!LÉgyszi, ha tudsz, segíts! A zuramnak hörgőgyulladása van/volt, köhög és fáj a háta. Most inhalált kamillával (remélem ez nem ártott neki...). Tudsz valami bogyeszt ajánlani rá?
Előre is nagyon-nagyon köszi!

Szolgálati2:
Ma én is voltam a Brendonban és akciós még a kakis vödör (Captiva), bimbóvédő és van bébi ülés is!

Kép
nukada

Szia Eszter!!!! Micsoda meglepetés! Gratulálok, Gondolom, Flóra alig várja már, hogy egyszer csak kistesója legyen :) Mivel én nem itt szültem, most nem osztom az észt, sok fiatal doktor van, mindjárt elárasztanak az ajánlatokkal :)
Gátvédelmet pedig a szülésznők gyakorolják, úgyhgoy abban nem lesz hiba :)

indianyo

nahát hogy micsoda üresjárat van itt :)

Zuzi, mesekönyveket bármikor rendelhetsz, emilben átküldöm a csajszinak és köv. péntekre hozza.

Nukada, az inhalálással rosszat biztos nem tett a párod! :) és kipróbálhatja a kakukkfüves fürdőt is, esetleg egy légzéskönnyítő mellkas-kenőcsöt. a homeobogyóknál fontos lenne tudni, hogy hurutosan vagy szárazon köhög-e. de van egy nagyon jó homeopátiás komplex szer, egy köptető, a neve Stodal, ez mindenféle köhögést "visz", nyákoldó és nyugtatja a hörgőket is.
itt egy link hozzá: http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... plex&sub=1
és a legtöbb sima patikában is kapható, nem csak homeósban.
gyógyulást férjecskédnek :)

Curse, ezek közül nekem egyik szerző se mond semmit, de én nem is tartok itthon sok homeós könyvet, vagyis főleg inkább az alkati szerekről, meg van egy Gyógyítás a családban homeopátiával című, dr. Kürti Katalin, Molnár Mariann és Zelecsényi Judit tollából, és a neten is nagyon jó homeós szerválasztók vannak, pl. a www.abchomeopathy.com vagy a www.natursziget.hu szerkeresője. egyébként rossz homeós könyv igazán nincs, legfeljebb kevésbé részletes, vagy nagyon szaknyelvi, de ha van lehetőséged vásárlás előtt belepillantani, mindjárt kiderül, szimpatikus-e.

votiv 8)
votiv

közérdekű:

Szülésre felkészítő tanfolyam
Az Online Akadémiában februártól ingyenessé tettük 70 (videós) leckéből álló szülésre felkészítő tanfolyamunkat

Több órányi videó tananyag és bemutató azok számára akik első kisbabájukat várják, legyenek akár kismamák, akár kispapák.

Riportok, élménybeszámolók, bemutatók és minden más, amit hasznos tudni, mielőtt világrajön szemünk fénye.

Válasz mindenre amit tudni szeretnél, hogy felkészülten és félelmek nélkül várhasd a kisbabát.

A videók letöltéséhez kattints IDE!
http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

votiv 8)
votiv

Lányok, nagyon köszi a válaszokat!
A tekintetben megnyugodtam, hogy felárért szülhetek a Szent Imrében, de nincs még ottani fogadott dokim, mert akinél szülni szeretnék, azt mondta, nem tudja a terhesgondozásomat vállalni, nem azért, mert nincs hely, hanem mert nem tudja elvégezteni a szükséges laborvizsgálatokat. nem igazán értem, ha más szent imrés tudja (nem oda tartozó kismamáknak a magánpraxisa keretében). lehet, hogy mást kellene keresnem?

Kép
Kép
irina

Sziasztok,
csak gyors bekukk, mert most értünk haza (szülésznönél voltunk, elötte meg Zsanciéknál :) )

Ruzi,
nem jött át a méled sem :( de szerencsére Indié igen :D a 10 ora nem tuti, mert minden attol függ, hogy ébredünk reggel (per pill elég fáradtak vagyunk). majd irok sms-t, ha a héven vagyunk :)

Vica,
Pocaknak egy másik könyvet adtam kölcsön (a Születés müvészete), nemsokára visszaadja, és akkor a Tiéd lehet :) Ina May-t most Zsancinak adtam, mert az tényleg a szülésre készit fel, és neki most elég aktuális 8) Utána azt is kölcsönbe kapod, oké? :) amugy a 2 könyv elég hasonlo, csak Ina May-ében több a szüléstörténet.
Montessori privit igérem, bepotolom, ha összeszedem magam a 7végén :oops:

KépKép
fibi

Köszönöm szépen a könyv ajánlásokat!!!

Fibi,
Peti is irigy. Sot, 12.03-kor irigy, 12.45-kor odaadja a kedvenc játékát az elso gyereknek. Engem nem zavar. Majd ha 20 évesen is irigy lesz elgondolkozom. Persze akkor már minek...
Azért mindig mondom, hogy mutassuk meg a játékát v. adjuk kölcsön, de ha épp irigy hangulatban van, akkor a másik gyereknek mondom, hogy bocsi, most Peti nagyon ragaszkodik a századik, egyébként kerék nélküli kisautójához.

Zuzmó,
Én is sírtam már anyámnak - elég rendszeres pr. volt egy idoben. Peti miatt, hogy én nem vagyok jó anyja, mert totál kiborított. Azzal, hogy nem aludt nappal és egy hisztibomba volt és utálatos rémanyává változtam :twisted: , aztán lelkiismeret furdalásom volt...
És neked most annyival nehezebb! Azért is jó, hogy írod, mert tuti, hogy nálam is lesznek hasonlók. Nem mondom, hogy kiismertem Petit, de vmennyi kétségbeesést/féltékenységet kinézek belőle.

Ancsi,
Leírok pár adatot:
Fazekas Péter Botond, Bardóczy, Kecskeméti Vera 2004.12.26. 3800 gr, 59 cm én 73-ban születtem (nem vagyok hajlandó szembesülni a korommal, de azért most kiszámolom - 34 éves vagyok)
Marci (Márton) is ua-oknál születik meg majd vmikor feb-már-ban. És Zuglóban lakunk.

Safrany,
Biztos jó sok dokit/szülésznőt ajánlanak majd. Bardóczy Zsolt pl az összes felsorolt 'elvárásodat' teljesítené. Szerintem legalábbis.
(Nekem mindig mindent elmagyarázott, a nagy részét meg is értettem :D !!!) És szülésznők is klasszak vannak. (pl. Kecskeméti Vera, aki nagyon kedves és megnyugtató.)

Lindi,
Nagy gratula az alakodhoz!!!!! És nem biztos, hogy Gréti később (túlzottan) féltékeny lesz B-re. Egyik barátaimnál a nagyobbik rendületlenül bírja a kistesót (egészen apró összezördülések voltak csak).
Hogy szoptatod Barnabást? Mit csinálsz akkor Grétivel? (Ha én leülök Peti automatikusan a nyakamba ugrik. Ha meg lefekszem, arról jobb nem is beszélni. Szóval nekem ez elég beláthatatlan projektnek tűnik. Az elején biztos nem tudnék sétálva szoptatni, vagy esetleg porszívózás közben - mert azt Peti nagyon bírná. Nálatok ez pl. hogy van?)

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni,
ja, nálunk nem igy van, ö sajna mindig ilyen. ha játszik vmivel, akkor abbol nem vehet el senki semmit. én is cska nagy ritkán, de gyerekek abszolut nem.

Macs,
Ti nem tudtok jönni holnap Ruziékhoz? közel laktok :wink: Pocak nem adta oda tegnap a könyvem Neked?

Votiv,
Ina May-böl még csak a szüléstörténetekig jutottam, és hát jo-jo, sok érdekes vizualizácios technikát meg lehet ismerni belöle (engem föként ezek érdekelnek). Ami viszont nem jött be az eddigiek alapján, hogy nagyon-nagyon kihangsulyozza hogy aki a Farmon szül (ez a neve a helynek, ahol a szüléseket levezetik), az a tuti, és a többi nem az igazi..... nos, ebben nekem más a véleményem (elvileg sztem nem kellene hogy hely-függö legyen a szülés kimenetele). Addig oké, hogy a körülmények nagyon meghatározoak, de mégis..... nem tudom, érthetö voltam e :?
fibi

A kismama magazinban olvastam, hogy febr. 10-én a Nórák vetítése lesz, utána beszélgetés a film készítőivel-főszereplőivel. Ha valakit érdekel, kikeresem az újságból, hogy pontosan hol-mikor!

Móni!
Volt, hogy úgy szoptattam, hogy egy nagy bohócot raktam Pannira (hogy eltakarja), és meséskönyvet lapozgattunk B-vel :wink:

Fibi!
Most épp "Zsófid" rucija van a csajomon :D

Ma este mondtam a férjemnek, hogy milyen jó, hogy holnap már péntek, erre beszól, hogy ja, gyorsan telik az idő, ha jó a kedve az embernek :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hát, borultam egyet! :lol: :lol:

Votiv!
Akkor én majd lehet rendelnék! :D

Vica!
Hülyeséget fogok kérdezni :mrgreen: Amikor maszírozol vkit, akkor érzed is, hogy hol a bibi??? szóval hogy ha meg van húzódva, vagy a gerincnek van valami baja, stb... Mert nekem már mindenem fáj!

Ancsi!
Szuper a tábla! Köszi!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
akkor bocs, rosszul emlékeztem :oops: azt hittem, kétféle olajad volt/van, egy gátmasszázsos meg egy másik (talán mellápolos?). Most kicsit összekavarodtam: akkor ezek szerint Weledábol nincs olyan olaj, amivel a pocakot kell kenni, hogy ne repedjen be? :roll:
fibi

Ja, én azt5 hittem a vajúdó olajra gondoltál, na az volt a Gabinak!!!!! Bőrkirepedésmegakadályozós :lol: nem volt..... csak mellápolós, ami tényleg csúcsjó!
zuzmo1

Fibi, Faaarm??? :shock: :D hűűű... ez vmi amish cucc? :wink:

Ancsi, bocs, lefelejtettem, hogy az elsőszülöttem István György, 2004.12.10., 3700g és 57cm, a pocakom szavideje meg elvileg 2007.04.01.-én jár le.... :D

Irina, Sárfány,
ha már nem tartoztok körzetileg a SztImréhez, esetleg vegyétek számításba, hogy van-e a kerületben rokon vagy ismerős, akihez be lehetne jelentkezni ideiglenesen, és mindjárt nem lenne probléma se a beutalás és nem is lenne pluszköltség!

votiv 8)
votiv

Vica

Elküldtem az e-mailt még egyszer, remélem most már megkaptad. :roll: Mi lehet az e-mailemmel? Lehet, hogy csak minden másodikat küldi el?? Ki érti ezt?

Zuz

Ismeretelmélet? olyan nekünk nincs is. Bár lehet, hogy csak máshogy hívják. Logika meg boáááááááá, nem tudom, hogy fogok abból levizsgázni, de nincs kedvem megtanulni olyan hülyeség, viszont muszáj lesz, mert szigorúan veszik és csomóan megbuktak belőle, volt aki többször is. :? Amúgy én igen akarok jogász lenni! :D Végül is elég későn kezdtem el az egyetemet, úgyhogy volt időm gondolkodni, hogy mit szeretnék, szóval úgy érzem ez nekem való dolog és egyelőre nem változott a véleményem. Csak ez a sok hülye vizsga ne lenne. :wink:

De én is voltam így, régebben tanultam fotózást és én abba is hagytam, mert rájöttem, hogy nagyon nem az én világom. Mondjuk hobby-ként szívesen csinálom, de életformaként nagyon nem tudnám.

Fibi

Nem értem miért nem kaptad meg az e-mailemet, csúnya számítógép. :twisted: De jó, hogy az Indié átment, akkor várom az sms-t. :)

ruz
ruzicsky

Ja igen és még azt akartam írni, hogy:

Vica

Szerintem nyugodtan, hozd el a párodat, biztosan senkinek nem lesz ellene kifogása, nekem aztán főleg nem, én is volt, hogy csak úgy tudtam eljutni talira, hogy a férjem vitt! :) Majd amíg mi trécselünk ő vigyáz a gyerkőcökre. :mrgreen:

És igen, igen Macs gyere te is ha tudsz! :)

ruz
ruzicsky

Lindi! Gréti tényleg édes! :lol: B pisilése sem semmi! :lol:
Köldök=kuki :lol: :lol: :lol:

Ruz! Kalapom leemelem, hogy jogra vállalkoztál gyerkőc mellett. Én még nélküle sem futnék neki. :roll:

Zuz! Bazsónál is beválhat ám a kazi amit vittem . Próba cseresznye :wink:

Votív! de jó hogy megvan a cipő is :D Oszt tényleg rakjál majd föl képet! a tavalyi is tök jó volt!

Fibi! oszt meséljél a szülésznőtaliról!!! :lol:

Angi még sosem aludt el ilyen későn mint ma. 7kor majd bealudt, s utána majdnem 10ig úgy kavart, mint aki sosem alszik.

Nem is meséltem, hogy már lépcsőzik :D . Persze csak úgy mint a sétázást, segítséggel. Úgy jött hogy sokszor hülyültem vele, hogy felugráltattam a lépcsőn. Egyik nap pedig elkezdte felrakni rá a lábát. No így kezdtünk lépcsőzni...

Jószakállt :lol:
gödibarbi

Ruz,
és mi vigyünk vmi tölteléket pl.? :lol:

Votiv,
aha, olyasmi, amish 8) ez különben a hely neve, valojában nem egy farm ám :) bár itt lenne Recca, és jol elmagyarázná.

Zuzi,
és a vajudo olaj, az milyen? és mellápolosat Johitol lehet rendelni? akkor végülis hányféle olaj van összesen? :roll:
fibi

Zuz, Ruz,
én viszont tanultam ismeretelméletet. Pedig nem is jogra jártam, csak mezei bölcsészre. És volt logika is, boá de utáltam, de legjobban a politikatudományt gyűlöltem!!!
és a franc az az ismeretelmélet??? :roll: és minek tanultam????? :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

azaz:
MI a franc az az ismeretelmélet??? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

amishokat meg különben csipem ,de sztem ez a Farm inkább vmi hippi dolog.
Na, én őket nem tudom hova tenni...
peace, freedom, happiness, love :?
:lol: :lol: :lol:
nekem viszont tetszik a könyv, már amennyit ennyi idő alatt el tudtam olvasni... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz!
Logika vizsgéára úgy mentem, hogy az előző években igaz-hamis teszt volt. Na, én gondoltam, majd bemegyek és beírom, hogy HIHIHIHIHIHIHIHIHIHI, így tuti meg lesz a kettes. Na, bemegyek és mondanom sem kell A B C D válaszos teszt volt :shock: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibi!
Johinak van szülős csomagja (tea, gátmaszi és mell-olaj), én azt vettem. És a Gabinak volt vajúdóolaja, amit a csuklómra, a derekamra és a hasamra kent.
És ma taliztál a Gabival? milyen volt??????

Barbi!
kipróbáljuk! :)
lépcsőzés szuper! lányod egyre veszélyesebb vizekre evez :wink:
zuzmo1

JAJ, esik az eső, mi nem tudunk közlekedni esőben - egyszer már szarrááztunk, mert babakocsi beázik. Nagyon sajnálom , készültünk a talira, de hát ember tervez....

indianyo

Szia Indi :) örülök, hogy találkozunk itt is.

Bardóczy Zsoltot pont tegnap ajánlotta nekem egy ismerős. Monisa, esetleg meg tudnád mondani hogyan,hol rendel magán, vagy a kórházban? Jó lenne felkeresni mihamarabb. Szerinted van esélyem, hogy elvállal, nincs nagyon tele?

Bálint Balázs milyen? Őt is ajánlották a minap...

KépKép
KépKép
safrany

BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt az időt... Ilyenkor csak punnyad az ember (már aki megteheti és én sajnos megtehetem :wink: ). Szegény kutty is itt bújkál a fenekmeben, mert ilyenkor ő sem szeret kimenni.

Szerintetek lehet összefüggés a között, hogy a hasam felső része kicsit érzéketlen, azzal, hogy mindig ott simizem, meg oda teszem a kezem?!?!?!?!?!?! Pont ma reggel mondtam a Zapának, hogy olyan kerek és tükörfényes popóval fog születni a poronty, hogy abban fog borotválkozni... (mert, mint említettem, a popsija van már legfelül)

Amúgy, azért jó reggelt mindenkinek! :D

Kép
nukada

Indi,
de már elállt az esö! Gyerteeeeek, megirtam Neked az agykontrollos cédét.

Szrek, Barbi,
Ti jöttök?????

Zsan,
örülök, hogy tetszik a könyv :D

Zuzi,
Gabi nagyon-nagyon szimpatikus, minden tekintetben bejött nekünk :D természetes kedvesség árad belöle, még Zsolo is megjegyezte, hogy milyen jofej, és nagyon örül, hogy öt választottam :D sokmindenröl beszélgettünk, több mint fél orán át! hát, a beszélgetés elején mondta, hogy a szabik miatt nem tuti, de aztán a végére már másképp fogalmazott (azt mondta, hogy mivel májusban lelép egy hétre, igy a junius eleje valszeg nincs veszélyben) :) :)

KépKép
fibi

Jó (?) reggelt mindenkinek!

Nukada,
időjárás: Kép

Fibi,Ruzi,
sajnos nem tudunk menni a talira, mert perceken belül indulunk Szolnokra... De legközelébb nagyon szívesen megyünk.

Fibi,
Pocaktól a fenti okok miatt nem hoztam el a könyvet

Szép hétvégét mindenkinek, már amennyiben a téli eső szép.... :roll:

azért azt még elmesélem, (elbüszkélkedem :) ), hogy Füles egyedül felmászik a hintalovára és hajtani is tudja :D

na eldugultam :)

csók

Macsek
macskanyu

Fibi :) itt ömlik az eső és kétszer 20 perc gyaloglás hévig + hévtől villamosig nem megy :( Sajnálom.

indianyo

votiv, köszi, ez nagyon jó ötlet, rokon van a 11. kerben, csak nem eddig nem voltam benne biztos, hogy ideiglenes lakcímmel is lehet szülést igényelni az adott kerületi kórházban. köszi még egyszer!

Kép
Kép
irina

Macs,
értem. akkor jo utat! :)

Indi,
sajnálom én is :(

Zuz,
vajudo olaj nagyon jol hangzik :) és mesélt Gabi homeos cuccokrol is, meg illooljarol, és hogy nem a gyogyszer az elsödleges, amit mind-mind extra jo volt hallgatni :D
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?