Köszönöm szépen a könyv ajánlásokat!!!
Fibi,
Peti is irigy. Sot, 12.03-kor irigy, 12.45-kor odaadja a kedvenc játékát az elso gyereknek. Engem nem zavar. Majd ha 20 évesen is irigy lesz elgondolkozom. Persze akkor már minek...
Azért mindig mondom, hogy mutassuk meg a játékát v. adjuk kölcsön, de ha épp irigy hangulatban van, akkor a másik gyereknek mondom, hogy bocsi, most Peti nagyon ragaszkodik a századik, egyébként kerék nélküli kisautójához.
Zuzmó,
Én is sírtam már anyámnak - elég rendszeres pr. volt egy idoben. Peti miatt, hogy én nem vagyok jó anyja, mert totál kiborított. Azzal, hogy nem aludt nappal és egy hisztibomba volt és utálatos rémanyává változtam

, aztán lelkiismeret furdalásom volt...
És neked most annyival nehezebb! Azért is jó, hogy írod, mert tuti, hogy nálam is lesznek hasonlók. Nem mondom, hogy kiismertem Petit, de vmennyi kétségbeesést/féltékenységet kinézek belőle.
Ancsi,
Leírok pár adatot:
Fazekas Péter Botond, Bardóczy, Kecskeméti Vera 2004.12.26. 3800 gr, 59 cm én 73-ban születtem (nem vagyok hajlandó szembesülni a korommal, de azért most kiszámolom - 34 éves vagyok)
Marci (Márton) is ua-oknál születik meg majd vmikor feb-már-ban. És Zuglóban lakunk.
Safrany,
Biztos jó sok dokit/szülésznőt ajánlanak majd. Bardóczy Zsolt pl az összes felsorolt 'elvárásodat' teljesítené. Szerintem legalábbis.
(Nekem mindig mindent elmagyarázott, a nagy részét meg is értettem

!!!) És szülésznők is klasszak vannak. (pl. Kecskeméti Vera, aki nagyon kedves és megnyugtató.)
Lindi,
Nagy gratula az alakodhoz!!!!! És nem biztos, hogy Gréti később (túlzottan) féltékeny lesz B-re. Egyik barátaimnál a nagyobbik rendületlenül bírja a kistesót (egészen apró összezördülések voltak csak).
Hogy szoptatod Barnabást? Mit csinálsz akkor Grétivel? (Ha én leülök Peti automatikusan a nyakamba ugrik. Ha meg lefekszem, arról jobb nem is beszélni. Szóval nekem ez elég beláthatatlan projektnek tűnik. Az elején biztos nem tudnék sétálva szoptatni, vagy esetleg porszívózás közben - mert azt Peti nagyon bírná. Nálatok ez pl. hogy van?)