A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Gigi!
Ezért másoltam be, amit bemásoltam. Pé. után vastagszik, addig ekkora... Na.

meri

Olyan érdekes, ez a hónap úgy szalad, hogy alig veszem észre, hogy telik az idő. És csak onnan tudom, hogy hol tartok, ha ránézek a vonalzómra... :lol: Most látom, hogy ez már a 20.cn.!

meri

meri,
ropi vagyok,se doki,de minisztérium :lol: :lol: :lol: azt írtam hogy hétfőn újrázok :roll: ?az lesz a 17.nap.majd meglátjuk mekkora lesz hétfő este.......ha akkor se sokkal nagyobb na majd akkor kezdek pánikolni :twisted: :twisted: most vhogy nekem is gyorsabban elszaaldt az idő mint előző hónapban.érdekes ez az idő :shock: :lol:
Vendég

Lányok!

ragadós nyúlós=tojásfehérje?
bocsi a buta kérdésért :oops:
Vendég

krisz,
nem ragad,nyúlik,olyan mint a tojásfehérje.szó szerint.és ha a két újjad közé veszed nagyon nyúlik,mint a rágógumi :lol: :wink:
Vendég

értem köszi, lehet ilyenem van így a 28.nap

Többiek! Hol vagytok?
Vendég

Én itt vagyok! Ma apa itthon van, úgyhogy elmentük ebédelni a kínaiba, meg vásárolgattunk. Aztán délután akartam pihizni, de mivel manó kialudta magát a kocsiban, erről sajnos le kellett mondanom. Most megyek, mert vacsi lesz, aztán fürdés, és ha majd elaludt, akkor újra benézek!

Krisztinka! Neked estére jobb programot ajánlanék, mint a gépezés! :wink:
Vendég

Hát én este nem szoktam gépezni, mert ha apa hazaér akkor az övé vagyok meg persze Manóé.

remélem hasznos esténk lesz! Lehet nem ez a legmegfelelőbb szó, de most ez jutott eszembe!

Szép estét mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak annyira fáj egész nap a fejem... :roll:

Vérzik a szívem, hogy itt hagytak minket a lányok, de most már senki ne menjen sehová, jó?! Nekem annyira fontosak vagytok!!!
Nem érdekel az sem, hogy ki mit ír ide, magát minősíti, nem a topicot sztem :oops: Olyan jó kis csapat vagyunk, nekem szinte ez a 2. otthonom :oops:

Gigi, annnnnnnnnnnnyira aranycsillag vagy, még a torkom is összeszorult, hogy milyen drága vagy!!
Nagyon szorítottam a tüszőhöz, és most még jobban a leendőbeli kis pocak albérlődhöz 8)

Merikém, annyira jó, hogy írsz megint!!! Kezem lábam X-ben érted :roll: És köszönöm!!! :D

Little, Hogy vagy mostanában? 8)

Krisztinka, hajrá!!!

Éva, ugye Te itt maradsz velünk? Ugye nem azért nem írsz, mert nem akarsz? :roll:

Mennem kell vacsit csinálni a drágámnak... :roll:

Puszkó!
Vendég

Ildi veled mi van? Nagyon eltűntél! Remélem nincs nagy baj????
Ugye nincs még mensi???!!!!
Vendég

Lányok!

Annyira rosszul esik amiket írtatok. Nem értem, hogy akkor minek kellett kedvesen üdvözölni, hogy "írjak magamról" ha eltelik egy hét és akkor arról van szó, hogy nem családias ez a topic. Persze ha 5-en vagytok az nem ugyanaz mint ha 20-an lennétek az már nem tud "családias" lenni és nem tud mindenki mindenkinek írni. Én ezt sajnos magamra veszem mert ki másnak szólna mint az újaknak. Pont azért választottam ezt a topicot mert olyan figyelmesek voltatok egymással és ide pont nem azok írtak akik zsip-zsupsz terhesek lesznek, hanem nehezen vagy már áteltek valami szörnyű targédiát.
Sajnos nekem is elég sok mindennel megkellett küzdenem mire lett két gyönyőrűséges gyermekem. Annak ellenére, hogy keveset írtam nagyon szívesen olvastalak titeket. Elég nehéz két gyerek mellett + itthon is dolgozok napra késznek lenni, hogy kivel mi van.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

hahó,csak bekukk gyorsan elköszönni és jó éjszakát kívánni mert ma este nem vagyok,egyéb elfoglaltságunk akad apával :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
holnap jövök,szép estét,legyetek jól :wink:

gigi
Vendég

Sziasztok!
Szörnyűséges volt olvasni amit írtatok!!!!! Annyira elszontyolodtam. :cry: Most ezerrel kavarog az én fejemben is a búcsú gondolata. Nagyon elbizonytalanodtam.
Szeretlek titeket, de nem akarok a terhetekre lenni!!!
Ígérem, hogy olvasni foglak benneteket továbbra is, és mindenkinek szorítok!!

CSODÁLATOS BABAVÁRÓS ÉS BABÁZÓS IDŐSZAKOT MINDENKINEK!!!!

Sziasztok! :cry:
Vendég

Krisz! Remélem, már nem vagy itt!!! :lol:

Ági2! Ne haragudj, de nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem is nagyon ismerjük egymást... De ha jól érzed itt magad, és fontos neked a csapat, akkor itt a helyed. :)

meri

Mo!
Neked bátran merem írni! :lol: Ennek az össznépi sértődésnek szerintem nem sok értelme van!!!! Ismered a közmondást: akinek nem inge... Szedd össze magad!

meri

MO! ESZEDBE NE JUSSON ELHAGYNI MINKET!!!!!!!!!!! :evil:
Gyere, és írj, hogy vagy, mi újság a mensával, stb Nagyon érdekel, hogy mi van Veled!!!

Ági2, csatlakozom Merihez 8) És édesek a gyerekek :D
Vendég

Anna! Annyira édes az angyalkád!!! Ez a legnekedvalóbb!!!! :)

meri

Csak Merit tudom idézni "akinek nem inge ne vegye magára!"

Ági2! Légyszi láss a sorok közé!!! Nem kell mindig naprakésznek lenni, és kivülről fújni, hogy kivel mi történt!

Mo!!!!!!!! :twisted: Rád most haragszom! Neked is csak azt tudom írni, amit Áginak! Remélem Meri majd jól seggbe billent azért, hogy el akarsz menni, és akkor észhez térsz! :lol: Légyszi azt igérd meg, hogy itt maradsz velünk, és nem csak olvasni fogsz!
Vendég

Ildi!!! Hooooool vaaaagy??????

meri

ági2,mo
egy szép este után jövök ide vigyorogva és mit látok :evil: :evil: :evil: a hajam az égnek áll,nem hiszem el hogy nem tudjátok hogy kiről volt szó,aki nem volt ide való :twisted: :twisted: :twisted:

meri,anna,little
most én is gondolkodom rajta hogy elmegyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anna,
ugye nem jött meg :D ?jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most el kvzni mert elalszom :roll:
Vendég

Sziasztok, lányok!

Az este nem volt kedvem jönni....mára megjött a mensim, úgy, hogy megint úszott 1 hónap. Még szomorú vagyok tőle, de megpróbálom nagyon hamar összeszedni magam....

Anna, beugrott nekem valami: amikor a mensid volt, akkor elcsodálkoztam, hogy nagyon gyorsan elmúlt..... de nem válaszoltál a kérdésemre. Ha tényleg kevesebb volt az utolsó mensid, mint máskor akkor nagyon valószinűnek tartom, hogy még azelött megfogant a baba, és akkor már szivhangot is fogsz hallani! :D

Mo, szerintem senkinek nem volt kifogása ellened, úgy hogy ne menj el! Remélem, átgondolod még a dolgot, és úgy döntesz, hogy irni fogsz! :wink:

Krisztinka, megvolt a "hasznos este"? :D :D - görbét kérek :)
A tegnap szavaztam rátok! – mondtam már, hogy nagyon tetszik a fiad :D – meddig kell szavazni?

Meri, a görbéd nagyon szépen alakul :wink: - de nem akarom elkiabálni magam, úgy, hogy nem elemezgetem :D - csak drukkolok!
Bocs, azért még annyit, hogy ha váladékot is irnál, akkor egyenesvonalat tenne be :D

Little, a tisztálkodással kapcsolatban én is olvastam, hogy a szappan/ intimmosó –k megváltoztatják a ph. értéket, ami gátolja a megtermékenyülést.

Andi, sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban – tudom, most mit érzel, mert én is ugyanúgy vagyok ....

Gigi, mennek a drukkok!

Puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74

Jóóóó reggelt! :D

Gigi, :lol: :lol: :lol: Eszedbe ne jusson, vagy ha mégis, akkor mindennap átfogok menni hozzád min. 1 órát, hogy beszélgessek Veled :lol:
Akartam kérdezni, hogy neked mi a véleményed a 10es tesztekről, vagy te is azzal szoktál? 8)

Meri, köszike :D Csak az a baj, hogy az én kisnagyalkám tuti nem lesz szőke... :roll: Barna hajú angyalokát meg nem talátam :lol:
Ooooooooolyan jó, hogy jössz mindennap :oops:

Nekem még mindig nem jött meg, és reggel olyan iszonyatos hányingerre keltem, hogy alig bírtam lerohanni a galériáról... Asszem mostantól lent alszom :roll:

Ildikó, gyere kérlek, írj!!!!!

Késöbb jövök még 8)
Vendég

Sziasztok lányok!

Sikerült tegnap este végigolvasni amit irtatok.

Egy kicsit elszomorított ami itt történt az elmúlt napokban, én is rosszul érzem magam, de sajna én nem tudok olyan gyakran jönni mint ahogy szeretnék. Én is észrevettem, hogy nem olyan családias a hangulat mint eddig volt, de úgy gondolom ez egy mélypont ami általában elő szokott fordulni az emberi kapcsolatokban, és ha ezen túljutottunk utána minden a régi lesz.

Én is egyetértek Krisztivel, én sem akarom, hogy megszakadjon ez a kapcsolat a régiek között. Én nagyon szeretek közétek jönni, de ha ez azzal jár hogy az alapítók elhagyják a topikot, akkor inkább nem írok csak olvasgatlak titeket, de ne szakadjon meg egy ilyen jó kötelék.

Lányok sajnálom hogy elhagytatok, de a döntéseteket tiszteletben tartom de vérzik a szívem.

Gigi remélem a tegnapi jó estédnek meg a folytatása is jó lesz és beköltözik egy babó a pocidba, és nehogy itt hagy minket az sosem volt baj ha valaki olya, hogy ami a szívén az a száján, maradj mindig ilyen ne változz meg.

Anna remélem most már téged is igazán kismaminak tekinthetünk.

Meri drukkolok.

Ma ha minden igaz többet tudok jönni, úgyhogy írjatok.

Sok puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Ildikó, annyira, de annyira sajnálom, hogy megjött :cry: Sok erőt, ölelést, és puszit kűldök most Neked! :cry:
Hű, tényleg megkérdezted, és én nem válaszoltam?! :oops: Igen, tényleg kevesebb volt, de kitartott 5 napig, és azért nem csak maszatolás volt... :oops: Nem is tudom, azért én jobb szeretném, ha ebben a hóban fogant volna :roll: Bár, ha anyukámból indulok ki... Neki rendesen megjött mikor öcsémet várta az 1. hónapban, és a 4 hónapban is úgy elöntötte a vér, hogy azt hitte elvetélt. És most mégis van egy szép, okos aranyos 16 éves öcsikém 8)
Azért így belegondoltam, az se semmi, hogy hó közepén egyszer csak úgy éreztem tesztelnem kell, vagy az hogy nem vettem be a clostit... :roll:

Andi, úgy sajnálom, hogy Neked is megjött, pedig a tüneteid... :roll:
És sztem nem az a lényeg, hoyg napi 100 hsz-t elkűldj nekünk 8)
Vendég

Én is sajnálom hogy megjött de ez van új hónap új esély és még nem panaszkodhatom hisz csak egy hónapja próbálkozunk. Elkezdtem reggelente mérni a hőmet legalább tisztába leszek a szervezetemmel.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!

Mo, Andi, Mókuska, Gigi! Ugye elhessegettétek a bűnös gondolatokat a távozásról???!!! :?: :!: Na akkor jó!!!! :lol: :lol:

Egyébként még a mumus témához annyit fűznék hozzá, hogy sajnos nem mindenki olyan felvilágosult, mint mi terhesség , baba témában és sajnos Ágicának először kicsit jobban vissza kellett volna olvasnia minket és nem ehhez a topichoz csatlakozni. Azért szar lehet neki, hogy senkivel nem tudja ezeket a problémákat megbeszélni a környezetével. De előbb mindenképpen körbe kellett volna járnia a témát a neten, hiszen annyi oldal van a terhességről, meg hát először azt kellettvolna eldönteniük, hogy tényleg szeretnének-e babát.

Ildikó, Andi!! NAgyon sajnálom, de tényleg őszintén! SAjnos , ahogy én is állok a hővel, nem sok esélyt látok magmnak sem ebben a hónapban.

Gigi! Akkor jó volt az estétek??! :oops: :lol: Nekünk igen! :lol:

Ja képzeljétek fáj a torkom és nem igazán merek semmit bevenni, ne hogy az akadályozza esetleg, hogy sikeres legyen ez a hónap.

Másik képzeljétek, tegnap este becsenget egy faszi és valami alapítványtól volt, de én csak ajtót kicsit nyitottam csak ki és a rácsig el sem mentem, ahol ő állt. Ne de valami légzésfigyelőre gyűjtött egy kórháznak és közben miutogatta az igazolványát is. Lehet, hogy szívtelen dög vagyok, de én azt mondtam, hogy házalóknak nem adok semmit. Sajnos anyyi rosszat hall az ember ezekkel kapcsolatban. Bántott a dolog, mert hát nekem is van gyerekem, meg szertnék is , de én is gyárthatnék akármilyen igazolványt. Vagy nektek erről mi a véleményetek? Ti mit csináltatok volna?

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

itt a görbém:

Kép

Nem túl biztató
Vendég

Sziasztok!

Melózok ezerrel,de

Gigi!

Én is 200 mg-os E vitamint szedek,napi 1-et,és hogy elkezdtem,mensi idején pár nap múlva javult az ínyem állapota,és ciklus végén + lett a teszt.Nem vonok feltétlenül párhuzamot,de így történt.

Ami a történteket illeti én cseppet sem sajnálom Ágicát,szerintem az a gond,hogy nem tervezték a babát,valaki akárhány netes cikket olvas és akárhány emberrel beszél,ha nem érzi,hogy anya lett nincs mit magyarázni.Én nem vagyok pszihológus és nincs is ekkora szívem,ami sok,az tényleg sok.Bocs az őszinteségért.Nekem teljesen elvette a kedvemet. :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Kriszti én sem cselekedtem volna máskép. Nem szeretem ha vadidegenek csengetnek be a lakásba kéregetni, nem is szoktam beengedni.
Az összel voltunk az állatkertben és ott is leszólított egy pasas és Ő is azt mondta hogy valami légzésfigyelőre gyűjt, de nem adományt kért, hanem azt hogy képeslapot vásároljunk tőle, akkor vettünk is.
A torkodra meg vegyél be valami mert ha rosszabb lesz akkor sem lehet biztos hogy eredménnyes lesz a hónap, mert a láz sem igazán egészséges a petének úgy hallottam.

A hugom gyerekei úgy néz ki hogy influenzásak és attól tartok, hogy Bálintom is elkapja, jól fog jönni a bárányhimlő után. :( :( :(

Teszek fel néhány képet az én manókámról. :) :) :)

Kép Kép Kép Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andi! Gyönyörű babád van! Dehogy baba, kész nagy fiú!!!! :lol:

Ja szavazni ápr. végéig lehet, de egy regisztrációról csak 1x lehet szavazni. :cry:

Eszter! Igazad van! Csak sajnálom, hogy vannak ilyen nők és pont az ilyeneknek sikerül rögtön. Lehet hogy gonosz vagyok! :?

Jaj képzeljétek olyan klassz piskótát sütöttem, ugyanis tiramisu tortát csinálok az öcsém szülinapjára! Ma 19 éves és most fog érettségizni! Egyébként imádok sütni meg főzni! :lol:

Kép

Kép

Ezeket is én készítettem, minden kis csokidíszt is.
Na most reklámozom magam egy kicsit, bocsi :oops:
Vendég

Krisztinka, a görbédhez sajnos még nem tudok hozzaszólni :(
A torokfájással kapcsolatban - amióta mérem a hőmet, azt figyeltem meg, hogy a pé. körüli időszakban, néhány napig reggelenként torokfájásra ébredtem, ami utána elmúlt. Lehet, hogy csak véletlen, majd ha ebben a hónapban is érzem, akkor szólok...
A házalókat én sem szivlelem....

Eszter, jó munkát neked! - csak ne hajszold túl magad!

Andi, nagyon aranyos fiad van! :D :D

Anna, csak azért gondolom, hogy a múlt hónapban fogant, mert kb. 2 hét kell ahhoz, hogy legalább megtörténjen a beágyazódás - te pedig már akkor teszteltél :D - azért kiváncsi vagyok, mit mond a doki, hogy hány hetes a pincurid :D

KépKépKép
ildiko74

Krisztinka, finomnak néznek ki a torták :) ügyes vagy!

KépKépKép
ildiko74

Kriszti nagyon gusztik a sütik ügyi vagy.

A tiramisu tortának elküldhetnéd a receptjét mert imádom de nem találtam még jó receptet

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Én úgy gondolom, lányok, hogy aki jól érzi itt magát, az maradjon, és ez teljesen független attól, hogy mennyit tud írni, hiszen első a család. Ja, és babák sem fognak a számítógép előtt elkészülni! :wink:

Meri! Arra gondoltam, hogy majd ha itt tísztátódnak a dolgok, a honlapot is fel kellene frissíteni! Krisztinka, te pedig küldhetnél egy-két receptet Merinek, hogy feltehesse. Nagyon gusztik a torták, és én is imádok sütni. Majd én is küldök pár receptet!

Andi! Nagyon szép kisfiad van! Tegnap néztem Krisztinka kisfiát is, és arra a megállapításra jutottam, hogy ebben a topikban lévő kispasiknak még a szemük se áll jól! :lol: Mi lesz majd ha nagyobbak lesznek??? Engem már most levesznek a lábamról! :wink:

Eszter! Örülök, hogy Te itt vagy, és maradtál. A véleményeddel meg egyettértek!

Ildikó! Már megijedtem, hogy Te is eltűntél! Sajnálom hogy megjött, de lehet, hogy a múltkori pozitív teszt után ez most így jobb is. A következő hónapban már sokkal jobb kis "helye" lesz a babónak. Mi pedig ezerrel drukkolunk!

Gigi! :evil: :evil: De tudom, hogy nem gondoltad komolyan.

Anna! Már alig várom, hogy menj dokihoz, mert már baromi kíváncsi vagyok, hogy mit mond, mennyi idős terhes vagy! A galériával meg vigyázz!!!!

Akinek nem írtam, az nem jelenti azt, hogy nincs itt a helye! Az olvassa el az első mondatomat, mert az mindenkinek szól!

Nálam nincs semmi különös. A fáradságon kívül nem igen van tünetem, de az éppen elég!!!!! Ja meg ez az hülye hangulatingadozás, ami kiakaszt egy kicsit. 19-én kell dokihoz mennem, de már alig bírom kivárni! Egyébként 99%-ban úgy érzem, hogy megint kukisom lesz! :lol:
Vendég

na itt :wink:

asszem maradok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

krisz,
este jó volt,görbét nekem még mindig azt mondja nem volt pé-d és torta is gyönyörűséges :D én se főzni se sütni nem tudok :roll: :oops: jobban mondva nem szeretek meg nam akarok meg nincs időm............mert azért tudnék,csak :roll:

andi,
fiad gyönyörűséges :lol:

anna,
mikor és mész dokihoz :oops: ?

eszter,
köszönöm szépen a választ,én most 400 mg-ot szedek :roll:

ágica téma:részemről már csak el akarom felejteni hogy valaha is itt járt,kiütésem kezdenek múlni.én egy nagyon empatikus ember vagyok sztem ezt ti is tudjátok már,de tőle viszkettem :oops: engem nagyon idegesít meg dühít az emberi hülyeség és az az egyetlen amit nem bírok elviselni :evil:
Vendég

little,
hát nem is :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Iagazd van!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is csak csendes megfigyelő voltam most egy napig!
Nem is szeretnék hozzáfűzni semmit, mert én nem a konfliktus forrást keresem itt a babaneten. Abból sajnos kijut az embernek éppen elég az életben.

Végig olvastam mindet, megnéztem Krisztinka tortáját és Andi gyönyörű kisfiát. Gratulálok!
Little! Lesz még Neked kislányod is!
Drukkoltam Neked, Gigi és mindenkinek.
Anna Neked külön is!
Mo és Meri szeretnék Rólatok sokat hallani!
Az élet nem áll meg és bárhogy is alakuljon biztosan figyelni fogom a sorsotokat itt a babaneten!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lanykak,

Gigike,
Bizom benne, h. kellemesen telt az ested :roll: :lol:

Eszter,
Kepzeld, veled almodtam... :lol: Biztos azert, mert meg a paromnak is meseltem, h. kifestetted magad szules elott. :lol: Igazabol nem is annyira meglepo... en UH-k elott csiptem ki magam nagyon...
Mondjuk az en 2.5 nap vajudasomnal is viccesen nezett volna ki a smink... :lol:

Verzsike,
szenzacios az ikertesos kepetek! En is szerettem volna nagyon ikreket, a ferjem mondta is az elso UH-n, h. "doktor ur, nezze jol at a terepet, hogy biztos "csak" 1 baba van-e"...

Titike,
Olaszliszkai vagy? Van egy baratnom, aki odavalosi. Biztos ismered, nem olyan tul nepes a telepules... megirom a nevet priviben.
Edesapad biztosan fog orulni a finomsagoknak, nagyon ugyes vagy, buszke lehet rad!

KépKép
KépKép
vitte

Azt hiszem én elbúcsúzom mára mert jött a párom értem amikor tudok irok legyetek jók irjatok sokat.

Jó hétvégét

Küldöm hétvégére a dsok pozitív energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás mindenkinek

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!
nagyon sokat írtatok. :D Visszaolvasok, aztán jövök. :)

meri

Gigi!
Jól szórakozol? :lol: :lol: :lol: Remélem, jól sikerült az este!!! :wink:

Ildi!
Annyira örülök, hogy itt vagy!!! Már kezdtem megijedni, hova tűntél!!! Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de szerintem megpróbálhatnád úgy felfogni, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. A dolgok akkor fognak megtörténni veled, ha eljött a megfelelő idő. A múltkor olyan kis ügyes és erős voltál. Tessék olvasni egy kis Müller Pétert: engem nagyon megnyugtatott, és rengeteg erőt adott!!! :)
A váladékra én is rájöttem, rögtön utána be is írtam. :) Tudod, annyira nem izgat ez a hónap, hogy a hőmön kívül semmit nem írtam be. Az akciókat is csak utólag gyorsan legalább a pé. körülieket. Végül is az a lényeg. :)

Anna!
Én nem vagyok az a csöpögős típus ;) , de én úgy gondoltam ez az angyalka te magad vagy! :lol: Szeretném végre hallani az egész történetedet elölről, mikor jött meg, hogy jött meg, szeretném látni a görbédet!!! Még most sem lehet? Vagy a dokit még meg kell várni? Úúúúúgy izgulok!!!! :)

Andi!
Nagyon ciki, az én hibám, de megtennéd, hogy még egyszer utoljára összefoglalod, kivagy-mivagy-mitörténikveled-ilyesmi? Bár ha írnál egy bemutatkozást az oldalra, ott legalább mindig vissza tudnám olvasni! Különben elég sokan voltunk így eleinte, hogy ritkán tudunk jönni meg stb., aztán ittragadtunk függőnek. :lol: :lol: :lol:
Irtó helyes kisfiad van!!!!! Majdnem mindenkinek fia van, észrevettétek??? :)

Krisz!
Én meg érzéketlen vagyok, mert engem nem furdal semmiféle lelkiismeret. :)
A házalókkal kapcsolatban: ezen régebben én is sokat gondolkoztam, de aztán tényleg annyi mindent hallottunk átverésekről, hogy végül lezártam magamban a témát. Én nem adok ilyenre semmit. Ha adni akarunk, nagyon sok bejegyzett alapítvány létezik, lehet támogatni az adó 1%-ával, befizetéssel, telefonos úton. Az legalább valamennyire lekövethető, nem?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, a görbéd mindig elég furi. Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Torokfájásra tessék bevenni vmit. Dr. Gigi mondta tegnap, hogy két hétig úgysincs kapcsolat a babával...
A tortáid egészen profik. Mondjuk küldhetnél belőle, hogy ízre is lehessen tesztelni!! :) Irigykedek, mert én se sütni, se főzni... :(

Eszter!
Teljesen egyetértek veled, és szívből örülök, hogy te nem hagysz el minket! Én is azt gondolom, hogy ez nemcsak tájékozatlanság kérdése. Főleg a net előtt ülve... Stílus kérdése is a dolog. Na mindegy, helyreállni látszik a béke. :lol:

Lányok!
Csatlakozom Little Ildihez! Tényleg ráférne a honlapra egy frissítés. Tessék nekem küldeni mindenfélét, mert aztán írom a feketelistát!!! :lol: A kész görbéket innen tudom a legjobban áttenni oda, mindent mást emilben kérnék!!! (memeri@freemail.hu)

Little!
Jó szöveg ez a hangulatingadozás: tehát ha beszólsz valakinek, még csak meg sem sértődhetünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éva!
Ugye most nem burkoltan közölted, hogy innentől te is csak rídonli leszel??? :)
Mi is sokat akarunk hallani rólad!!! Csak én még mindig nem értem, hogy miért kell duphastont szedned. Valahol lemaradtam, és nem értem: ezt ciklus közben kezdted? Vagy mi???

Szia vitte!
Mi még nem találkoztunk, úgy emlékszem! :)

meri

Szia Meri,

En nalatok "outsider" vagyok, de szivemhez nottetek ismeretlenul is.
Ill. Gigit ismerem.
Kovetem az esemenyeket es szoritok mindenkinek, h. minel hamarabb babatok lehessen.
A 2007-es forumrol szoktam atlesekedni :roll:
Haaat, diohejban ennyit rolam. Remelem, nem haragszatok erte. :oops:

KépKép
KépKép
vitte

Vitte!
Dehogy haragszunk!!! Rémlett, hogy másik topikban laksz, csak nem emlékeztem pontosan. 3 hetes a babód??? De jóóóó! Gartulálok! Gyere csak nyugodtan máskor is! :)

meri

Koszonom, Meri, nagyon kedves vagy!
Mar mindjart 4 hetes a fiatalember, annyira rohan az ido :shock:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Jó lányok, akkor maradok. Különben én egy másik topcba is szoktam írni. Oda akkor tévedtem mikor a kislányomat vártam, már 5 éve. Olyan jó csapat lett ott is. Szoktak lenni találkozók (családi és csak anyukák is). Minden évben szervezünk mikulás ünnepséget is. Csak azért kerestem másik topicot mert hát ott már mindenkinek 4 év körül van a gyereke és a napirenden az ovi meg most pl a farsang van. A peteérésről, meg hogy mikor kell összebújni arról inkább nem írnék oda. Meg olyan jó érzés együtt izgulni, hogy kinek sikerül és végigkísérni azt a 9 hónapot.

Különben ezért nem szoktam írni a gyerekekről sem mert nem akarok megbántani senkit akinek még nincs (pedig tudnék elég sokat mesélni róluk). Lehet, hogy ez hülyén hangzik de mikor az első terhességem nem sikerült én olyan szinten kivoltam, hogy mindenkit irigyeltem akinek sikerült és ha kisbabát láttam egyből elbőgtem magam. Volt egy barátunk akinek abban az időben lett babájuk és nem is tartottuk vele a kapcsolatot mert nagyon rossz érzés volt. Mikor sikerült újból persze akkor rögtön megváltozott minden és sokkal másképp láttam a helyzetet.

Képzeljétek úgy számoltam, hogy pont február 14-en kell összebújnunk apával, ez biztos jót jelent. Tényleg akartam már kérdezni, hogy mikor tojásfehérje van az kb tart 3 napig akkor bármelyiken lehet peteérés?

Meri
Nagyon biztató a göbéd, szerintem ez babásan néz ki.

Anna
De jó, hogy nem jött meg. Szerintem biztos minden oké, ne aggódj mert elég erős tűneteid vannak az meg jót jelent. Bejelentkeztél már a dokihoz? Mikor mész?

Ildikó, Andi
Ne keseredjetek el. Ebben az egészben az a legrosszabb ez a várakozás és olyan lassan telik az idő. Drukkolok, hogy a következő hónap sikerüljön!!

Krisztinka
Hát tényleg elég össze-vissza van a görbéd. Vagy lehet, hogy még tényleg nem volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid?

Na ennyi fért bele mert felkeltek a manócskák, majd este jövök.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

meri,
igen jól szórakozom,vmi szórakozás azért nekem is kell ez a nehéz meló után:lol: :lol: :lol: :lol:

vitte,
bingó :mrgreen: :mrgreen: noah meg mindjárt szalad már :shock: :lol:

éva,
vmiért én is azt hiszem hogy diplomatikusan elköszöntél :(de én már mindent leírtam és nem ismétlem önmagam :roll:
Vendég

Helló Lányok!

Az én görbém klinikai eset. Különben nem érdekel milyen, csak az a lényeg, hogy szex legyen és ettől többet nem tudok tenni baba ügyben. Ha elkenődöm, akkor csak rosszabb lesz!
Ja a cilusom hossza változó, akár lottószámok is lehetnének :lol: : 35/33/38/40/42 nap vagy épp mennyi. Ne ebből számoljátok ki mikor van pé-m?!
Nekem mindig is ilyen volt.

Ági! Örülök , hogy maradsz! Nagyon szépek a gyerekek!!!!

Ja képzeljétek Gergőm egyre többet lépked egyedül!!!! :lol: :lol:

Ildi! Hol vagy!?

Vitte! Gyere nyugodtan!
Vendég

Éva... :cry: :cry: :cry: Ahogy látom Te is átmentél a másik topcba... :cry:
Nem tudom csajok, nekem úgy elment a kedvem... Most úgy érzem nem is szeretnék jönni többet... Msn-en fenn szoktam lenni, ha valakit érdekel további sorsom az megtalál ott... Címem: deak.annamaria@freemail.hu

Puszi mindenkinek!
Vendég

Anna! Ne mááááááááááááááááááár!
Szerintem itt mindenki kíváncsi rád, és tessék jönni!

Nagyon elszomorítotok lányok! Olyan jó csapat volt ez , ne menjetek el!!!! Mostmár csak babáravágyók vannak itt!

Éva, Anna! Gondoljátok meg!!!

Puszi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?