Gigi!
Jól szórakozol?

Remélem, jól sikerült az este!!!
Ildi!
Annyira örülök, hogy itt vagy!!! Már kezdtem megijedni, hova tűntél!!! Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de szerintem megpróbálhatnád úgy felfogni, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. A dolgok akkor fognak megtörténni veled, ha eljött a megfelelő idő. A múltkor olyan kis ügyes és erős voltál. Tessék olvasni egy kis Müller Pétert: engem nagyon megnyugtatott, és rengeteg erőt adott!!!
A váladékra én is rájöttem, rögtön utána be is írtam.

Tudod, annyira nem izgat ez a hónap, hogy a hőmön kívül semmit nem írtam be. Az akciókat is csak utólag gyorsan legalább a pé. körülieket. Végül is az a lényeg.
Anna!
Én nem vagyok az a csöpögős típus

, de én úgy gondoltam ez az angyalka te magad vagy!

Szeretném végre hallani az egész történetedet elölről, mikor jött meg, hogy jött meg, szeretném látni a görbédet!!! Még most sem lehet? Vagy a dokit még meg kell várni? Úúúúúgy izgulok!!!!
Andi!
Nagyon ciki, az én hibám, de megtennéd, hogy még egyszer utoljára összefoglalod, kivagy-mivagy-mitörténikveled-ilyesmi? Bár ha írnál egy bemutatkozást az oldalra, ott legalább mindig vissza tudnám olvasni! Különben elég sokan voltunk így eleinte, hogy ritkán tudunk jönni meg stb., aztán ittragadtunk függőnek.
Irtó helyes kisfiad van!!!!! Majdnem mindenkinek fia van, észrevettétek???
Krisz!
Én meg érzéketlen vagyok, mert engem nem furdal semmiféle lelkiismeret.
A házalókkal kapcsolatban: ezen régebben én is sokat gondolkoztam, de aztán tényleg annyi mindent hallottunk átverésekről, hogy végül lezártam magamban a témát. Én nem adok ilyenre semmit. Ha adni akarunk, nagyon sok bejegyzett alapítvány létezik, lehet támogatni az adó 1%-ával, befizetéssel, telefonos úton. Az legalább valamennyire lekövethető, nem?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, a görbéd mindig elég furi. Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Torokfájásra tessék bevenni vmit. Dr. Gigi mondta tegnap, hogy két hétig úgysincs kapcsolat a babával...
A tortáid egészen profik. Mondjuk küldhetnél belőle, hogy ízre is lehessen tesztelni!!

Irigykedek, mert én se sütni, se főzni...
Eszter!
Teljesen egyetértek veled, és szívből örülök, hogy te nem hagysz el minket! Én is azt gondolom, hogy ez nemcsak tájékozatlanság kérdése. Főleg a net előtt ülve... Stílus kérdése is a dolog. Na mindegy, helyreállni látszik a béke.
Lányok!
Csatlakozom Little Ildihez! Tényleg ráférne a honlapra egy frissítés. Tessék nekem küldeni mindenfélét, mert aztán írom a feketelistát!!!

A kész görbéket innen tudom a legjobban áttenni oda, mindent mást emilben kérnék!!! (
memeri@freemail.hu)
Little!
Jó szöveg ez a hangulatingadozás: tehát ha beszólsz valakinek, még csak meg sem sértődhetünk!
Éva!
Ugye most nem burkoltan közölted, hogy innentől te is csak rídonli leszel???
Mi is sokat akarunk hallani rólad!!! Csak én még mindig nem értem, hogy miért kell duphastont szedned. Valahol lemaradtam, és nem értem: ezt ciklus közben kezdted? Vagy mi???
Szia vitte!
Mi még nem találkoztunk, úgy emlékszem!