Valentina
Klotyómanót én is óránként látogatom, fájás semmi. Védőnőt meg kirúgni, ahogy bepecsételte a kiskönyvedet a gyed/gyeshez. Tőlünk úgyis több jó szót hallasz, mint tőlük (tisztelet a kivételnek). Hogy lehet ilyen bunkó! Ott kellett volna hagynod a fenébe! Az enyémtől alig lehet időpontot kérni, múltkor én is 1 órát vártam rá, mert elfelejtett beírni a naptárába. Legközelebb mondtam, jöjjön ő hozzánk, úgyis tudom hogy kell látogatnia az otthonunkat is (hogy nincs-e otthon Piroslámpás ház vagy Kenderültetvény, vagy szadó-mazó eszközök

). Jött is ne félj! Hát, hacsak nem vársz túl sokat nem talizunk holnap, mert mi 11-re megyünk. De később még lehetünk egy szobában

!
Györgyi
Köszi, már beszéltem a dokival, semmi gyógyszert nem szedhetek már, úgyhogy lámpa, köptető és sósvizes orrspray!
Eni
Tudod, én csak ha nem éppen gyakorló kispapa vagy kismama az a védőnő és dokibácsi, akkor fenntartással fogadom, amit mond. Nagyon hamar elfelejti az ember, hogy milyen az éjszaka hallgatni egy ordító kisbabát és közben marha következetesnek lenni. Az istenért, most bújt ki a védett kis világából. Csoda hogy nem sírnak egész nap! Úgy tégy mindent, ahogy jónak érzed! Még az arcodat sem ismeri fel, ha 20 cm-nél távolabb vagy, hogyan kellene az éjszaka/nappal problematikával megküzdenie. Tudjátok, azt olvastam valahol, hogy kb. 3 hónapos kortól kezdődhet az „elkényeztetés” addig az élethez szokik a babuci és addig minden csak elvonás, amit mi nevelésnek gondolunk. És mivel olyan hamar megnőnek, sztem belefér, hogy akár egész éjszaka hozzád bújjon, mert neki úgy jó. Tudom, most fárasztónak tűnik, de hamar rájövünk, hogy mit mulasztottunk el, ha drákói szigorral próbáljuk ránevelni, hogy hol (lesz) a helye néhány hónap múlva. Nem beszélve az érzelmi fejlődéséről, ami a későbbiekben a szellemi fejlődés és intelligencia alapja és az egész életének meghatározója lesz. Az éjszaka és nappal megkülönböztetéséhez elég a sötétség/világosság, illetve jó, ha máshol alszik nappal, mint éjszaka. A többi pedig sztem nem kell, hogy különbözzön. Megőrjít a védőnők hülye, „ridegtartásos”, ingerszegény nevelése, mintha egy állatka lenne az a gyerek, vagy egy kísérleti alany.
Bocsánat, hogy így kifakadtam, de én a nagymamámmal nőttem fel (meg „apámmal”) és higgyétek el, tudom, miről beszélek. 2 éves koromtól a nagymamám nevelt és bár tőle meg a nagynénémtől többet kaptam, mint egy anyától lehetne, valószínű nem véletlen, hogy nulla anyai ösztön volt bennem úgy 30 éves koromig, és nagyon sokáig képtelen voltam kimutatni az érzéseimet.! A védőnő meg arra bíztat, hogy foszd meg a babádat magadtól! Idióták!
Gerbera
Köszi, nekem Bioptron lámpán van azzal dolgozom, de igazából az orrcseppet sem javasolja a doki, mert érösszehúzó hatása van, és az méhösszehúzódásokat okozhat állítólag.
Szóval akkor Gozár doki a jóképű fiatal nagy barnaszemű?