A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

nem kapsz, nem kapsz! Csak éééén!

Kép
zölddisznó

Panni, azt el is felejtettem ám, hogy nagyon reménykedem, hogy mivel 14. cn-n leszek pénteken, dokinéni talán néz tüszőt is. :wink:
Snufi, jó mozizást! Mit néztek?
Jó lehet ilyenkor kirándulni, itt sehova nem lehet menni kirándulni. :( Tök lapos az egész és semmi izgis nincs errefelé, hacsak a vadaspark nem... Ahhoz meg azért hideg van még.
Mi meg dolgozunk ezerrel, annyi melót beterveztem a hétvégére, hogy mire minddel végeznék, kb. már kedd lenne... :roll:

Kép
szilcsi

Snufi: privipriviprivipriviprivipriviprivi
Ennyi elég lesz? :lol:

Kicsit kezdek besokallni ettől a rengeteg melótól... Mindenki más pihen, családozik, kirándul, mozizik, én meg itt ülök egymagam... :cry: És talán éjfél felé hazaérek... :roll:

Kép
szilcsi

Köszönöm a pocakdícséreteket!

Elizabeth!

Jók a 4D-s fotóid, amiket te fényképeztél. :wink:

Van még egy fotóm, bár elég kicsik rajta a rucik - eddig ilyesmiket vettem Dominak. A többi a szekrényben figyel, azokat kölcsönkaptam.

Kép

Kép
babancs

snufi,
Ment privi!!

coca,
Cuki vagy!!! De azért ment Snufikának is....

szilcsi,
Akkor aztán mégjobban drukkolok!!! Sajnálom a sok melót!!!Ez tényleg nagyon roszz! De kitartást, és mihamarabbi végérejutást kívánok!!!! Holnap tessék pihenni!!!!!

babancs,
Szép pocinak dícséret jár!!!
Nagyon cukorkák a kis mini Úriember ruhácskák!!!
mfpan

Panni, holnap is dolgozunk késő estig. Sajnos minden hónapban van egy ilyen hétvége, amikor péntek délutántól következő keddig rengeteg a meló a lapzárta és a tördelés miatt.
Most ez a hétvége a tördelős hétvége... :roll: A baj csak az, hogy semmire nem jut időm: se takarítani, se főzni, semmire. Aztán hétfőn meg kezdődik a rendes meló... Szóval nehéz, de hát ilyen, ha az ember szerelemből csinál valamit. :roll: Én jelenleg három munkahelyen dolgozom, és most úgy sikerült, hogy erre a hétvégére kettő összeszaladt. :roll:

Babancs, csini rucik! Főleg nekem a sárga tecc, imádom a sárgát!
:lol: Ott hátul az egy kiscipő? :lol: Milyen pirinyó! :shock: :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi,
Hát ez nem semmi!! Akkor én be is fejeztem a siránkozást a munka miatt! Engem legalább csak hétköznapokon hajtanak!!!
Kitartást és akkor tessék szervezni jövő hétvégére egy jó kis lightos kirándulást, pihenést!

Naaaa! Senkitől nem kapok privit!!!!!
Ki akar velem találkozni az iwiw-en? Várom tőle a kereséshez szükséges infókat!!! Ez egy hírdetés lett.... Azt szabad itt??!!
mfpan

Panni, amíg nem kérsz pénzt a hirdetésért, addig lehet! :lol:
Írtam privit. :wink:
Jaj de hétvége van! Senki se netezik?

Kép
szilcsi

Most jöttünk meg az ovis farsangról, a tombolán nem nyertünk semmit, de jól éreztük magunkat.
Kislányom menyasszony volt (ehhez nem kellett varrni)
Kép

Kép
Vendég

Hupsz, ugyanaz a kép 2x :oops:
Ez a másik amit akartam:
Kép
Vendég

áfi,
Nagyon tündéri kis menyasszony a drága!!! Édes!!!
A tombolával mindig így jár az ember....
mfpan

Áfi, ez az integetős kép irtó aranyos! :lol: Kis királylány! :lol:

Kép
szilcsi

Böktem! Ma kettőt. Most flash-elek éppen... :lol:

Kép
zölddisznó

Szirmi,Afi!
Nagyon csinik voltak a gyerkocok a farsangon! :D :D

Nekunk penteken lesz!Ma egesz nap azzal szenvedtem,de ugy felment a pumpam hogy netrol rendelek egyett!Valaki letudna nekem ezeket forditani:VEST,CHAPS,BELT,BANDANNA?Nem tudom hogy miket adnak hozza! :oops:

Ezzel szenvedtem:
Kép
Meg a sapka lett volna hatra,befesteni feketere!

Aztan gondoltam legyen horgasz:
Kép
Eltorte a botot! :roll: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!

panni: megtaláltalak az iwiwen :D

szilcsi: jó munkát! mit dolgozol te még hétvégén is?
én délután feküdtem ágyban, de a senmmittevés nagyon fáraszt....

nekem senki sem küld privit??? :D

áfi: nagyon édes a kislányod. :D

katica
katica30

ancsa:

VEST:mellény, trikó
CHAPS:ezt a szót nem tudom...
BELT: derékszíj, öv
BANDANNA: tarka selyemkendő

nagyon ügyi vagy! miért akarsz a netről rendelni?

katica
katica30

Katica, de küldök neked is: priviprivipriviprivi... :lol: Ja, az újságot csináljuk, meg a tankönyvkiadós melót. Ti megrendelitek, mi megcsináljuk...

Basszus nincs olyan ágybanfekvés-semmittevés ami engem momentán fárasztana... Sőt!!!

Ancsa, kérdeztem tőled fentebb... Nálatok most mi következik? Lombik? Vagy spontán mehet tovább? Mi jön ez után a műtét után?
Marci aranyos, ez a horgászcucc... :lol:

Kép
szilcsi

szezso: köszi szépen. hogy állsz a csokival? :D

szilcsi: kösz a privit, de nem egészen ilyenre gondoltam :D előbb néztem meg az újságotok honlapját. már nagyon rég volt a kezemben...

katica
katica30

Helló!

Babancs, iszonyat édesek a te babaruhácskáid is! Úgy irigyellek ezért. Az én páromat olyan nehéz rábeszélni, hogy vegyünk már most ilyen göncöket, vagy bármit a picúrnak.
Most épp azzal győzködöm, hogy válasszon már nevet neki. Most végre már az én választottjaimból behúzott hármat, de még mindig nem választott csak egyet. Nehéz eset. :?

Zöldi, úgy látszik, te nem írtózol a szuriktól, bátor csajszi lehetsz! :wink: Jó, én is megtenném, ha kellene, de nem rajongok érte. Mondjuk beadattam a Gynevac-ot, na de nem magam döfiztem magamat.

Ancsa, nagyon cuki a fiad, katicaként és hohoho-ként is. Szerintem bármi lesz is a jelmeze, édi lesz benne! :D

Na pusz
Vendég

Katica: csoki?! :shock: ez most nem jött át...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Katica: ja, megvan! Csak most olvastam a privit :lol: :lol: :lol:
Mi állateledelt gyártunk, azt nemigen szoktam kóstolgatni... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok én regisztráltam a Katica által talált www.onlineakademia.hu oldalon, és tök jó ez a szülésre felkészítő tanfolyam! Ráadásul ingyér van, csak egy regisztráció kell hozzá. Kezdő anyukák sztem nagy hasznát veszik. :wink:
Katica, köszike!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Veramami:
Úgy sajnálom, hát ez a szombat nem igazán jött össze csak keveseknek. :(

Áfonya:
Hát csúf játékot űznek veled a hormonjaid, de majd rendeződik ez a "pityergős" időszak is. :wink: :D
Nagyon drága a kicsilány!!!! :D :D :D Olyan bájos!!!

Csikken:
Jaj, de sajnálom. Ez borzasztó, de szerencsére a kisfiad most vigaszt tud nyújtani neked.

Ancsa:
Nagyon aranyos a nagyfiad! Az a horgászos képet oltári! :D

Eliza:
A 4. képen valóban ásítana a babóca? Ez lehetséges?
Tündéri!!!! :D

Babancs:
Nagyon szép a pocid. Kicsit irígy vagyok. :D

Coca:
Szorítok neked a lombikhoz! És kitartás!

Volna valami anyagotok savasító ételekről?

"az élet utat tör magának"
dera

ancsa,
chaps: bőrnadrág

Ez valami cowboy ruhához kellhet.... Bár a tarka selyemkendő....
mfpan

Katica!
Koszonom szepen!!!!!! :D
Akkor gondolom a nadrag ele kotos valami az :?
Kép
Kalapot szereznem kell! :(
Az a baj a katicaval hogy szembol nagyon gaz!Mar nincs idegem vele kuzdeni!Mar nem erzem a tenyeremet!(tuzogep)
Kép

Szilcsi!
Ne haragudj! :oops: :oops: :oops:
Augusztusban lesz csak a lombik!'Kicsit" hosszu a varolista ! :(
Most az uj ciklusban elintezzuk a kotelezo verveteleket(nekem 3.es 2?.napi,HIV,Hepatitis mindkettonknek...ilyenek)Aztan megyunk a masodik megbeszelesre!Tehat varakozas! :(
Sajnalom hogy ilyen sok munkad van!!!!!

Athiz!
Koszi! :D
Gratula a 20.hethez!!!!Simizd meg a pocid a nevemben! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

újra itt
a farsangról eszembe jutott, mikor a suliban alsó tagozatban apukám hegesztő ruháját vettem fel :lol: csini voltam :lol: :lol: viszont első lettem :D
nagyon helyesek a lurkók :D

Kép
gaby25

Gaby:
Biztosan lehegesztő vagyis lehengerő lehettél :D

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok,
Szilcsi, 5 hetes és abszulut spontán, nem kellett hozzá doki.
Szóval ez azért valahol jó, igy nem kellett bemennem...

Szóval ez a jó oldala.
Anyósékat imádom, de most nem voltak jó fejek. Folyamatosan azt mondják mikor jön már a tesó, most meg, hogy minek siettetjük. Nem is tudom mit siettetünk. ... :(

Csikken.

KépKép
Kép
csikken

Csikken, én 4+2 voltam... :cry: Sajnálom. :cry: Nekem sem maradt vissza semmi szerencsére, nem kellett műteni. Ez azért legalább jó. Meg neked ott van Roli. Sok erőt!!! Nekünk is folyamatosan azt mondogatják, mikor lesz már baba. Ha meg lesz, mikor lesz már tesó. Ez ilyen, ha ilyesmit kérdeznek, inkább otthagyom őket.

Gaby, ez jó sztori. Én voltam királylány, meg hóvirág, meg süni, meg nyuszi. Ezekre emlékszem.

Ancsa, sztem nincsen semmi gáz ezzel a jelmezzel! Csak a sapit kéne feketére festeni és kész.
Jó sokat kell várnotok a lombikra basszus. :? :roll:

Kép
szilcsi

Ancsa, megsimiztem! :D Én nem látom gázosnak a katicásat! :wink:

Köszi a félidős velemörvendést annak, aki így tett! Puszi
Vendég

Athiz!

A bébiruhákat egyedül vettem (akciós volt mindegyik a H&M-ben, így nem hagyhattam ki :lol: ). A nevet pedig én választottam. A férjemmel úgy egyeztünk meg, ha fiú lesz én, ha lány, ő választ nevet.

Áfonyaa!

Édes a kis menyasszony! :D

Kép
babancs

Hahó!

Ancsa! Szerintem sem gáz a katica! De mielőtt rendelsz (ha még nem tetted) mondom gyorsan, hogy az Auchanban van egy halom kész jelmez! 2-12 ezer Ft között kb.
A horgász tuti jó, aranybogár a fiad vele! Mi is ajánlgattuk Miksának, még egy mellényt is vettem hozzá, de annyira akarta ezt a vakondot. Nálunk az álarc nem lett valami jó, de úgyse nagyon vette föl :oops: :wink: Az az igazság, hogy éjjel próbálgattam a saját fejemre, és úgy jónak tűnt, de neki mások az arányai (mármint a kölyök fejének arányai :wink: ), így túl nagy lett a szeme meg az orra.

Jövök még lányok mindjárt vissza!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyon szívesen Dera!

Kép
zölddisznó

Jó éjt Lányok!
Szép álmokat!
Panni
mfpan

Sziasztok!

Próbálok most minél többeteknek írni, jó? Bár jóóóól vissza kell olvasnom. Az uram dolgozik, úgyhogy ráérek...

Csikken! Iszonyúan sajnálom, nagyon rossz lehetett átélni! :cry: Drukkolok, hogy mielőbb babásodjatok!

Athiz! Elhiszem, hogy mennyire jó lehet a rugdosás :lol: Annyira klassz érezni, ezt nem felejti el az ember sose :oops: :)
Milyen neveitek vannak, elárulod?

Eliza! Gyönyörű a babátok! Az ásítós nem semmi :wink:

És nagyon szépek a cuccok, vagány kispasi lesz bennük!

Babancs, a tieitek is nagyon tetszenek! Én is szeretnék már vásárolni :wink:
És a pocid aranyos kis kerek :wink:

Eliza! Láttam a forgót is :wink: Mi leszereltük annak idején a zenélőjét, és minden nap játszottuk a kölyöknek a pociban a zenét, hogy ha majd kint lesz, akkor ismerje, és megnyugtassa. Valahol olvastam, hogy beválik. A pociban mindig reagált rá, de kint már nem esküszöm meg rá, nem tudtuk eldönteni. De jó mulatság volt :wink:

Stella! Ugye te kérdezted a barátcserjét? Egy másik topikban, talán a babaprojektesben panaszkodott valaki, hogy összezavarta a ciklusát teljesen! Esetleg érdemes a lánnyal privizni!

Kata! Hogy vagy? Ugye jobban?

Veramami! Nagyon-nagyon sajnálom :(
Esküvő pé-vel? Az jó :lol: Nekem a szülés utáni első mensim volt az esküvőnkön :wink: :roll:

Áfi! Öreg néne :lol:
Enikő irtóra aranyos kis tündérke a ruhájában! :wink:
Szekszárdi dokikról kérdezősködjek neked? Most nem nagyon megyek haza, de iwiwen megpróbálhatnom a csajokat megkérdezni! Csak mondja meg valaki, hogy kell ott körlevelet küldeni, mert még sosem küldtem :oops: :lol:
Gondolom olyan doki érdekel, aki hozzáértő, alapos, kultúrlény, válaszol az ember kérdéseire és nem pénzéhes, ugye?
Anyut kérdeztem, ő a Nagy Józsit mondta, de mást én most nem tudok. Elég fiatalon jöttem el onnét, kevésszer voltam ott dokinál. Egy Benkó nevűnél jártam életemben először, ajánlották, az megrázó élmény volt. Velem egyidős lánya van, aszittem jó fej lesz, de nem volt az. Görcsölgettem, azért mentem el, közölte, hogy vagy ciszta vagy terhesség. Lehet terhes? Mondom nem. Rám nézett gúnyosan és közölte: mondta azt már más is. Ezt úúúgy megjegyeztem, tényleg sose felejtem el. De végülis nem talált semmit. Namindegy. Volt egy Panka nevű doki régebben, őt dicsérték, de mintha azóta Pécsre ment volna. Szóval megkérdezzem? Azt mindenképpen megtudom, hogy ki volt az, aki a sógornőmnél kétszer melléfogott, tőle mindenképp óvnálak!

Lili! Szép görbe, jó görbe! :wink: Mensis esésnek korai lenne!

Melcsi! Nagy öröm ilyenkor a ruhatárbővülés :wink:
Mondhatok valamit a kiírással kapcsolatban? A mostani eszemmel nem engedném előrehozatni a kiírást egy perccel sem! (nekem nem volt ilyen) Ezt a két hét túlhordásom miatt mondom, mert én akkor annyira éreztem, hogy tök jól van a kölyök, de egy héttel a kiírás után szét akartak szedni minket a doki már mindenáron, csak a saját orvosomnak köszönhetem, hogy eddig is húztuk. De csaszi lett a vége, és valahol mélyen meggyőződésem, hogy ha nem piszkálják, akkor simán kibújt volna. Így meg dafke nem. Egy orvos kiröhögne ezzel a makacs újszülött teóriámmal, de én hiszem :oops: .

Monyó! Örülök, hogy minden rendben! És tök jó, hogy elmentél pénteken! Még ha az anyósék ott is voltak :lol: De miért lenne az gyanús, ha nőgyógyászhoz megy az ember? tök normális doog, akár akar babát, akár nem. Nyugi :wink: És drukkolok, hogy sikerrel járjatok :D

Bettike! Én nem tippelek, hogy mikor volt pé-d, csak drukkolok, jó? :wink:

Katica! De most hétvégén pihizel, ugye?

Tontica! nem tudok sajnos válaszolós dokit! Megkérdezhetem, miért kellene?

Ancsa! Hogy állsz? Mit érzel?

Zöldi! Neked is úgy írnék, de annyira nem mondasz magadról semmit mostanában, hogy még reagálni is nehéz. Az, hogy drukkolok, mindig aktuális persze :wink:

Szilcsi! nem irigyellek a munkáért most :? nem lenne kedvem. Az olyan sz.ar, amikor az ember nem látja a végét...

Snufi! Mit néztetek meg a moziban?

Gabi! Ez a hegesztő tetszik nagyon :wink:

No, még a végén magunkról elfelejtek írni :wink: naszóval a görbém még nem zuhant meg nagyon, de nem magas azért a hőm, 36,6. Egy-két tizeddel lejjebb van nálam a mélypont. Van szurka és tojásfehérje, pozitív lett az LH-tesztem, tettünk is az ügy érdekében, és ma a gyogyit is elkezdtem. Bizakodom :wink: Még majd azért rádolgozunk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na jól van, ezt megjegyeztem. Én it szúrkálom magam, és az semmi? Na megálj! Görbe kell? Tessék:
Kép

Kép
zölddisznó

Aztat tudom, hogy szurkálsz, és emiatt röpülnek feléd a drukkjaim, amit sose felejtek el megemlíteni :wink:

Érdekes görbe :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ilyet már láttatok, hogy a ferti előre betegye a pé-t? :shock: :shock: :shock: Igaz, csak szaggatottan, de akkor is. Vagy ez azért van, mert beírtam a Duphastont?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem azért van, mert megpróbáltam kivenni, úgy rendes egyenes vonallal jelöli! :shock: :shock: És a pici táblázatban az szerepel, hogy DPO:-1. megállazeszem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka,
elrontottad a fertit??? :shock: :lol: :D :P
Minden infó jól jönne a szekszárdi nődokikról!!! A kívánatos jellemzőket tökéletesen leírtad. Nagyot ismerem, kicsit érdekes figura... a lányommal jártam hozzá pár hónapot még az elején, aztán Pestre költöztünk. Benkó egy bunkó. Róla is hallottam már. Valami Kőszegi dokit dícsérnek nagyon, de róla csak neten olvastam. Ha megtudsz róla valamit... bár azon is gondolkodom hogy hiába fizetek egy dokit több hónapig, szülni meg nem tudok nála mert ugye ha nem ügyeletes akkor mikor szülök, 100ezreket kellene a kórháznak fizetni... :( vagy októberig ki tudja még mi lesz... :?
Ancsa,
szerintem sem gáz! Azért a 2 óráért szerintem felesleges többezret kiadni. Nekem mindkettő tetszik!
Vendég

Szirom
hát ez a ferty érdekes dolgokat művel néha :shock:

Coca
minden elismerésem a tied a szúrka miatt, én bizti nem lennék rá képes a tűiszonyommal :?

Ki fog a közeljövőben tesztelni? :wink:

Kép
gaby25

Csikken, Szilcsi
sajnálom hogy ilyet kellett átélnetek :( És persze mindenkit aki átment már ezen rajtatok kívül :? Az én nagyimnak sok kisangyala volt, anyukám a 6. baba volt, és nincs testvére, nem is értem, hogy bírta nagyikám ezt lelkileg feldolgozni. Anyukámat is az utsó pillanatba mentették meg, csomó lett a köldökzsinóron Volt olyan babó, aki 1-2 évet élt. Szörnyű lehetett neki ezeken keresztülmennie, hálistenek anyukámnak két terhességből két baba lett :P

Kép
gaby25

Ma van a Házasság Világnapja!!!
A kezdeményezés 1981-ben indult útjára az Egyesült Államokból, amikor Bálint-napon (a szerelmesek napján) Baton Rouge város polgármestere, Louisiana állam kormányzója és a katolikus egyház meghirdette a Hiszünk a házasságban elnevezésű akciót. A rövid idő alatt sikeressé vált program 1983-ban nyerte el A Házasság Világnapja elnevezést, megünneplésére február második vasárnapját jelölték ki.

E napon sokféle eszközt felhasználva próbálják felhívni a társadalom figyelmét arra a tényre, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére léteznek jó, boldog és tartós házasságok, továbbá hogy a napjainkban egyre népszerűbb, csak együttélésre alapozott kapcsolat többnyire nem olyan tartós, mint a házasság. Amerikában a nap megünneplése kiegészül a Bálint-napig tartó Házasság Hetével, ilyenkor például a családok egymás gyermekeire vigyáznak, hogy a szülők kettesben lehessenek, s közös programmal erősíthessék összetartozásukat. A házastárs megajándékozása, kedvenc ételének elkészítése, az esküvői fényképek, a kellemes emlékeket felidéző családi videók megtekintése is e nap hagyományává válhat.

Kép
gaby25

SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP JÓ reggelt lányok!

Ancsa! Szerintem is nagyon jók a jelmezek! A horgászoshoz meg még a bot pótólható nem?

Szerintem Snufi a következő tesztelő! :wink:

Szirom! KÖszi! És :shock: a fertynek! De én is arra tippelnék, hogy amiatt, hogy a bogyót beírtad! :lol: De legalább tud számolni, hogy -1 -el kezeli a dolgokat!

Zöldi! Tuti jó úton haladsz, mert az én brutálgörbém dettó így nézett ki! Csak nekem nem az volt a cél! :lol:

A táblázatban akkor most kell valakit, valakiket javítanom? Veramami, Babaimado? :?: Meg aki tudja a DPO-ját jelentkezzen, hogy besárguljon!

ja és akkor görbe:

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó Reggelt!!!!!!!!!!

Bettike, sztem, nekem a 2. dpo! De hangsúlyozom sztem, mert nem mérem a hőm! Viszont a cicijeim kezdenek belelendülni.....! :oops:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Gondoltam bejelentkezem én is...

Snufika Bettike szerint Te tesztelsz a következő körben...egy görbét nem raknál fel? :lol:

Bettike: Te mikorra tervezed a következő tesztet, most hogy kiderült, a huszonakárhányadik nap is esélyes volt pé szempontból? :D

Szirom: én arra tippelnék, hogy az LH tesztjeid miatt írta be előre a pé-t...

Áfi: cuki Kisenikő menyasszonyi ruhában! Még pár év, aztán mehetsz vele kiválasztani az igazit :lol:

Zöldi: rendes tűvel szúrkálsz vagy adagoló tollal?

Ancsa: én is voltam katica ovis farsangon, nekem sima kartonpapír szárnyaim voltak...Eccer nyertem jelmezversenyt a suliban, mexikóinak öltöztem, nagyon jól néztem ki, kölcsönkaptam egy poncsót, meg egy bazi nagy sombrero-t... :lol:

Én ma úrinő leszek, Apa elvisz ebédelni :lol: Vagy ez csak jelzés, hogy szarul főzök, és így jobban járunk :roll:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt Lányok!

Bettike!
Ez nagyon babagyanús görbe! :wink: nagyon drukkolok! +++

Áfonya!
Gyönyörű menyasszonyod van! Igazi királylány! :lol:

Szirom!
ez a ferti néha elég érdekes dolgokat művel. :shock: A lényeg, hogy elkaptátok a pé-t! Mennek a drukkok!!++++

Ancsa!
Nagyon aranyos akár katica akár horgász! :lol:

Babancs!
Édi kisruhák!! Nagyon jó lehet már ilyeneket válogatni.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

A mai görbém:
Kép

rendesen felmelegedtem. :lol: Remélem ez az amire gondolok. A görcsölés is megszűnt. Igaz ez még csak a 10. dpo. még bármi lehet.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Gabi!
Köszi az infót! Ezt a napot bevezetem nálunk is! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77