Sziasztok!
Próbálok most minél többeteknek írni, jó? Bár jóóóól vissza kell olvasnom. Az uram dolgozik, úgyhogy ráérek...
Csikken! Iszonyúan sajnálom, nagyon rossz lehetett átélni!

Drukkolok, hogy mielőbb babásodjatok!
Athiz! Elhiszem, hogy mennyire jó lehet a rugdosás

Annyira klassz érezni, ezt nem felejti el az ember sose
Milyen neveitek vannak, elárulod?
Eliza! Gyönyörű a babátok! Az ásítós nem semmi
És nagyon szépek a cuccok, vagány kispasi lesz bennük!
Babancs, a tieitek is nagyon tetszenek! Én is szeretnék már vásárolni
És a pocid aranyos kis kerek
Eliza! Láttam a forgót is

Mi leszereltük annak idején a zenélőjét, és minden nap játszottuk a kölyöknek a pociban a zenét, hogy ha majd kint lesz, akkor ismerje, és megnyugtassa. Valahol olvastam, hogy beválik. A pociban mindig reagált rá, de kint már nem esküszöm meg rá, nem tudtuk eldönteni. De jó mulatság volt
Stella! Ugye te kérdezted a barátcserjét? Egy másik topikban, talán a babaprojektesben panaszkodott valaki, hogy összezavarta a ciklusát teljesen! Esetleg érdemes a lánnyal privizni!
Kata! Hogy vagy? Ugye jobban?
Veramami! Nagyon-nagyon sajnálom
Esküvő pé-vel? Az jó

Nekem a szülés utáni első mensim volt az esküvőnkön
Áfi! Öreg néne
Enikő irtóra aranyos kis tündérke a ruhájában!
Szekszárdi dokikról kérdezősködjek neked? Most nem nagyon megyek haza, de iwiwen megpróbálhatnom a csajokat megkérdezni! Csak mondja meg valaki, hogy kell ott körlevelet küldeni, mert még sosem küldtem
Gondolom olyan doki érdekel, aki hozzáértő, alapos, kultúrlény, válaszol az ember kérdéseire és nem pénzéhes, ugye?
Anyut kérdeztem, ő a Nagy Józsit mondta, de mást én most nem tudok. Elég fiatalon jöttem el onnét, kevésszer voltam ott dokinál. Egy Benkó nevűnél jártam életemben először, ajánlották, az megrázó élmény volt. Velem egyidős lánya van, aszittem jó fej lesz, de nem volt az. Görcsölgettem, azért mentem el, közölte, hogy vagy ciszta vagy terhesség. Lehet terhes? Mondom nem. Rám nézett gúnyosan és közölte: mondta azt már más is. Ezt úúúgy megjegyeztem, tényleg sose felejtem el. De végülis nem talált semmit. Namindegy. Volt egy Panka nevű doki régebben, őt dicsérték, de mintha azóta Pécsre ment volna. Szóval megkérdezzem? Azt mindenképpen megtudom, hogy ki volt az, aki a sógornőmnél kétszer melléfogott, tőle mindenképp óvnálak!
Lili! Szép görbe, jó görbe!

Mensis esésnek korai lenne!
Melcsi! Nagy öröm ilyenkor a ruhatárbővülés
Mondhatok valamit a kiírással kapcsolatban? A mostani eszemmel nem engedném előrehozatni a kiírást egy perccel sem! (nekem nem volt ilyen) Ezt a két hét túlhordásom miatt mondom, mert én akkor annyira éreztem, hogy tök jól van a kölyök, de egy héttel a kiírás után szét akartak szedni minket a doki már mindenáron, csak a saját orvosomnak köszönhetem, hogy eddig is húztuk. De csaszi lett a vége, és valahol mélyen meggyőződésem, hogy ha nem piszkálják, akkor simán kibújt volna. Így meg dafke nem. Egy orvos kiröhögne ezzel a makacs újszülött teóriámmal, de én hiszem

.
Monyó! Örülök, hogy minden rendben! És tök jó, hogy elmentél pénteken! Még ha az anyósék ott is voltak

De miért lenne az gyanús, ha nőgyógyászhoz megy az ember? tök normális doog, akár akar babát, akár nem. Nyugi

És drukkolok, hogy sikerrel járjatok
Bettike! Én nem tippelek, hogy mikor volt pé-d, csak drukkolok, jó?
Katica! De most hétvégén pihizel, ugye?
Tontica! nem tudok sajnos válaszolós dokit! Megkérdezhetem, miért kellene?
Ancsa! Hogy állsz? Mit érzel?
Zöldi! Neked is úgy írnék, de annyira nem mondasz magadról semmit mostanában, hogy még reagálni is nehéz. Az, hogy drukkolok, mindig aktuális persze
Szilcsi! nem irigyellek a munkáért most

nem lenne kedvem. Az olyan sz.ar, amikor az ember nem látja a végét...
Snufi! Mit néztetek meg a moziban?
Gabi! Ez a hegesztő tetszik nagyon
No, még a végén magunkról elfelejtek írni

naszóval a görbém még nem zuhant meg nagyon, de nem magas azért a hőm, 36,6. Egy-két tizeddel lejjebb van nálam a mélypont. Van szurka és tojásfehérje, pozitív lett az LH-tesztem, tettünk is az ügy érdekében, és ma a gyogyit is elkezdtem. Bizakodom

Még majd azért rádolgozunk