Sziasztok!!!
Csak Nikiék miatt kukkantottam fel, de látom megszületett Réka

. Nagy nagy gratula Nekik

Sajnálom a császárt

Sok boldogságot kívánok a csöpp lányhoz és jó egészséget az egész családnak
Én még mindig piszok carul vagyok. Ma voltam a Vasasba vérvételen muszáj volt mert AFP és ugye az időhöz kötött. De nagyon rendes volt a védőnő, mert felhívtam és szóltam neki, hogy lázas vagyok és arcüreggyuszim van nem szeretnék senkit lefertőzni....stb És kijött elém, elkérte a papírjaimat bevitte és rögtön kb 1 perc múlva be is hívtak. Szal nagyon nagyon rendes volt, nem kellett ott 2 órát várnom, sztem nem éltem volna túl, alig bírtam reggel lábra állni meg elmászni a Vasasig....
Hát én egy dekát nem vagyok jobban mint szombaton vagy tegnap

Nemtom meddig tart de ez nagyon borzalmas, iszonyatosan fáj. Exi nemtom neked hogy nem fájt, én úgy érzem kiugrik a szemem, minden moccanás rémálom, érzem a fejemben ahogy dobog a szivem, mintha szét akarna robbanni, borzasztó

Én még ilyen fájdalmat és ennyi ideig talán sose éreztem. Egész nap csukott szemmel fexem az ágyban és melegítem a fejem, nem bírom sokáig a szemem nyitva tartani.... Nem bírok enni, ami nem hátrány lévén nem vagyok épp nádszálkarcsú

, de az antibiotikum + baba miatt kéne ennem, de nem bírok rágni, és nem kívánok semmit

-9 kilónál tartok a + terhességi tesztem óta
Úgyhogy kezd k*vára elegem lenni ebből az egészből. Felmodnok!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs hogy panasznapot tartok, de így nagyon kivagyok már
Zituska: Sztem ez a havi 40 ezért az ellátásért, nem olyan vészes. Biztos szép is lehet a bölcsi, klassz játékokkal...stb! Édas Boti ahogy pakol, látom apa nálatok is járatja a Sporhorgászt
Zitaa: Ez, hogy nincs beszoktatás számomra is igen megdöbbentő! Én ezt nem tudom elképzelni

Szegény picikék...
Gira: Nagyon kis drágák a csajok

Hogy álltok az alvással, meg az önálló játékkal (Hajna)????
Dancsi: bakker Ti is folyamatosan carul vagytok

nagyon sajnálom!!!!Gyors felépülést Boldinak+++++++++++++ Neked meg kitartás+++++ A takarítónőhöz no comment. Engem ma lecseszett a vért vevő nővér, hogy miért nincs vénám??

Meg hogy hogy csináltam hogy arcüreggyuszim lett?

Mintha sorba álltam volna érte.....

Ezek hülyék 'vazz!
Zozo: Tényleg azóta vannak fejlemények a vérkép ügyében???? Voltál már védőnőnél??? Kiskönyved van? Nől már a pocak????
Macsek: Köszi a tájékoztatást Nikivel kapcs. Nekem is szimpibb a klinika mint a kórház. Amikor én szültem (2x ugye) rajtam kívül nem nagyon szült más senki

(február, március) Hát nagyon remélem, hogy nem lesz tömeggyomor a szülészeten júliusba.... Meg ha tömeg lesz fenn áll a veszélye annak, hogy a dokik szerint "túl sok" órája vajúdókat gyors felviszik megcsászározni a műtőbe..... vagy nem??? Nem tudom hány szülőágy van most a klinikán???? Hogy vagy amúgy tehetnél fel pocakfotót
megyek lefexem melegítem magam....
pusz
Hja amit megspóroltunk az idei enyhe télen a fűtésszámlán, azt elköltjük gyógyszerre

Inkább a fűtésért fizetnék.....