Haliii!
Babdorka, fel a fejjel, én is annyira hasonlóan érzek a kisfiúkkal kapcsolatosan.Mintha engem idéznél amikor írsz az érzéseidről. Bár én , a hülye, még reménykedem, nem volt benne biztos az orvos...Én is fokozatosan barátkozom a gondolattal, próbálom elképzelni milyen gyönyörű kisfiú lesz, hogy olyan lesz, mint az apja, na de persze csak néha felbukkan, hogy de miért nem kislány????De csalódottnak lenni szabad, nem mi vagyunk az elsők,biztos hogy ugyanúgy fogjuk imádni és ha már a kezünkben tarjuk,nem adnánk 3 kislányért sem a mi, erős kisfiúnkat.(na ez a speech magamnak is terápia volt...).Különben vásároltam egy édes kis KÉK felsőt és abba próbálom beleképzelni.
Brigi biztos még bővebben tudna mesélni arról, hogy milyen imádnivalóak a kisfiúk. Tényleg Brigi, még semmi jel, hogy kislány lenne?Én nagyon kívánom neked!
Kispiskóta, nagy gratula!!!!!Elhiszem mennyire boldog vagy.Hátha most te elindítottad a kislányok sorát

.
Baba, gratula a félidőhöz!Én is úgy várom már.
Szüléstől még én sem félek, mind azzal nyugtatom magam, hogy hamar fog menni. Ha nem úgy lesz,akkor elér utána is gondolkoznom ezen. Arra gondolok, hogy én kell erős legyek, mert igazából a kisbabának nehéz, neki trauma, szegénykém azt sem tudja mi történik (ahhoz képest, hogy mi 9 hónapig készülünk rá...)- tehát őket kell nekünk, anyukánknak segíteni.
Tudtok nekem ajánlani egy jó helyet ahova elmehetnék 4D re?Nem vagyok bp.i, csak felugranánk babát kukucskálni.A Brendon Babamozi milyen?
Köszke.