Sziasztok!!
Monyó: Sztem ez így jó ötlet hogy a 12. DPO-tól 2 naponta tesztelj, csak bírd idegekkel. Soksok lelkierőt hozzá!+++++++++++++++ Nagyon drukkolok!

Zsuvival mi van????
Robcsi: Ugye ugye, hogy a második (többedik) babát már mennyivel hamarabb érzi az ember lánya

Én is ilyen bugyborékolást érzek, ami egyre intenzívebb, néha úgy érzem mintha egy halacska ficánkolna odabent

Imádom

Én is a múlt héten vettem Violának egy új cipőt, mert amit 2 hónapja vettünk (22-es) azt kinőtte!

Kéket vettem, gondolván, hátha háromaska öcsisajt lesz

Ha meg kislány az se baj, a kéket rá lehet adni

Violán is ez lesz....
Bettike: nagyon szép a görbéd, nagyon drukkolok a szerdai gruppen tesztelőknek! Hogy a fenébe bírod ki szerdáig?????
Pam: a túl sok ++++ miatt nyúlnak meg a hsz.-id!
Athiz: Kíváncsi vagyok milyen nevet fogtok választani

Szilárd egy ilyen ősmagyar gyönyörű név után?

Gyógyulást!++++++++++
Sonjus,Katica és a többi betegnek is gyógyulást!
Még én is elég carul vagyok, ma reggel is volt jókis lázam
Reggel eldobtam a Violát bölcsibe (Bogim mamázik, anyukám hazavitte hogy eggyel kevesebb gyerekem legyen így betegen) És voltam AFP-és vérvételen. Nagyon rendes volt a védőnő, mert szóltam neki, hogy magas lázam van és nem akarnék senkit lefertőzni, és előrevettek, kb 5 perc alatt letudtam az egészet, pedig máskor órákat kell várni

Azt nem bírtam volna ki ha ott kell ülnöm órákat!

Így is alig bírtam elmászni a rendelőig pedig nincs messze tőlünk!!! iszonyat fájdalmaim vannak még mindig

Meddig tart ez még??? Van valakinek ezirányú tapasztalata? Hogy meddig szokott tartani egy arc és homloküreggyulladás????
- 9 kilónál tartok a + terhességi tesztem óta
Léptem, megyek melegítem az arcom....
Pusssz
Mindenkinek mennek a drukkok!+++++++++++++++