A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi
hogyne, két helikopterem is van :lol: melyikkel menjek? :lol: :wink: Hol is laksz? :roll:

De amúgy komolyan, egy Bp-i leányzót sem érdekel a torna? :shock:

Kép
gaby25

Szilcsi: 2 órával korábban keltem!!!

Csajok! Én is szerdán tesztelek, ha nem jön meg, de sajna kedd estétől vasárnapig nem leszek gépközelben egyáltalán, mert elutazunk férjemmel kettecskén a velencei karneválra... :D (ez a közös ajándékunk egymásnak szülinapunkra, Valentin-napra és férjem névnapjára)

Bocs Csajok!!! Bár szerintem most is megjön, nem érzek semmilyen tünetet... :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!!

Monyó: Sztem ez így jó ötlet hogy a 12. DPO-tól 2 naponta tesztelj, csak bírd idegekkel. Soksok lelkierőt hozzá!+++++++++++++++ Nagyon drukkolok! :wink: Zsuvival mi van????

Robcsi: Ugye ugye, hogy a második (többedik) babát már mennyivel hamarabb érzi az ember lánya :lol: Én is ilyen bugyborékolást érzek, ami egyre intenzívebb, néha úgy érzem mintha egy halacska ficánkolna odabent :) Imádom :P Én is a múlt héten vettem Violának egy új cipőt, mert amit 2 hónapja vettünk (22-es) azt kinőtte! :shock: Kéket vettem, gondolván, hátha háromaska öcsisajt lesz :lol: :oops: Ha meg kislány az se baj, a kéket rá lehet adni :lol: Violán is ez lesz....

Bettike: nagyon szép a görbéd, nagyon drukkolok a szerdai gruppen tesztelőknek! Hogy a fenébe bírod ki szerdáig????? :shock: :lol:

Pam: a túl sok ++++ miatt nyúlnak meg a hsz.-id! :wink:

Athiz: Kíváncsi vagyok milyen nevet fogtok választani :) Szilárd egy ilyen ősmagyar gyönyörű név után? :) Gyógyulást!++++++++++

Sonjus,Katica és a többi betegnek is gyógyulást!
Még én is elég carul vagyok, ma reggel is volt jókis lázam :(
Reggel eldobtam a Violát bölcsibe (Bogim mamázik, anyukám hazavitte hogy eggyel kevesebb gyerekem legyen így betegen) És voltam AFP-és vérvételen. Nagyon rendes volt a védőnő, mert szóltam neki, hogy magas lázam van és nem akarnék senkit lefertőzni, és előrevettek, kb 5 perc alatt letudtam az egészet, pedig máskor órákat kell várni :( Azt nem bírtam volna ki ha ott kell ülnöm órákat! :( Így is alig bírtam elmászni a rendelőig pedig nincs messze tőlünk!!! iszonyat fájdalmaim vannak még mindig :( Meddig tart ez még??? Van valakinek ezirányú tapasztalata? Hogy meddig szokott tartani egy arc és homloküreggyulladás????
- 9 kilónál tartok a + terhességi tesztem óta :shock: :shock: :cry: :cry:

Léptem, megyek melegítem az arcom....
Pusssz
Mindenkinek mennek a drukkok!+++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Egy sztori tegnap estéről:
Páromnak vannak pókjai terráriumban. :roll: Amiket tücsökkel kell etetni. A múltkor vettünk egy csomó tücsit, de maradt egy pár darab, amiket egy műanyag dobozba betett életem párja. Namost ezek a tücsik kirágták a műanyag dobozt (!!!), és kiszöktek. Pár napja találtam egyet az előszobában, eltapostam. Utálom a bogarakat!!!!!
Akkor még nem gyanakodtam. Rá pár napra a dolgozószobában találtam még egyet, na akkor már eldurrant az agyam. :evil:
És tegnap este találtam a nappaliban még egyet, na én csaptam olyan botrányt, hogy zengett a ház. És párom bevallotta, hogy ő észrevette, hogy kirágták a dobozt, de nem mert szólni, mert tudta, hogy botrány lesz. :evil: :evil: :evil: Úgyhogy közöltem vele, hogy vagy a pókok és tücskök, vagy én. Lehet választani.
Erre varrjatok gombot!!!

Kép
szilcsi

Ceni: - 9kg???? :roll:

Szilcsi: és zenéltek is???? :lol: :lol: (nekünk is volt szerencsénk tücskökhöz, de azok éjszaka úgy zenéltek, hogy nem tudtam aludni tőlük, ezért addig mentünk a hang után, míg megtaláltuk. Cirka 1.5 óra alatt... :twisted: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hali!

Ismét köszi a jobbulós kiviket, úgy érzem, ideértek! Habár elmentünk Szilkóval sétálni az utcában, és az utca végére már mondtam, hogy gyorsan forduljunk vissza, mert úgy éreztem, elájulok.

Ceni, sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, drukkolok, hogy gyorsan meggyógyulj, és hogy az AFP-d is tuti legyen!

Szilcsi, nem semmi sztori! :lol: Hát én sem kedvelem túlzottan a bogarakat, bár van azért kivétel, pl. a szarvasbogár, katica, stb. :)

Snufi, nekem a 11. DPO-n volt a nagy hőleesésem, s ezáltal a beágyazódás is. Még jól kétségbe is estem, hogy na ennek a ciklusnak is annyi. Erre másnapra kiderült, hogy akkor volt beágyazódás, tehát még az sem késő! :wink: Amúgy de irigyellek, a karnevál miatt. Én már oly régen szeretnék eljutni oda, na de majd ha megöregszem.. :lol:

Jaj, más nem jut eszembe, bocsesz!

Cupp

Ja, a nevek már nagyjából megvannak, csak kérdés, melyik is lesz. Na de egyenlőre ez titok! :wink:
Vendég

szilcsi.haztartasbeli vagyok:)amugy itthon maszekolok mint cukrasz,na meg megcsinalom az olyan dolgokat amit egy ferfinak illene,mivel en vagyok itthon. :?
most jelenleg a ferjemmel digitv-et szerelunk,vagyis o szerel en meg csinalom a papirmunkat.

snufi.velencei karneval....irigy irigy :o

ceni,nem tom mivan zsuvival.nem jelentkezik :cry:
-9kg?am nagyon komoly,valamit csak kene csinalni,nem jo ez igy.

szilcsi.pokok????te ur isten.hogy birod elviselni?na engem pokkal lehet kikergetni a vilagbol.

Kép
monyo83

snufi,
De még korai is lehet a tünetérzés!!! Csak nyugi!!!! A karnevál mellé igazán belefér egy ilyen 'KIS' meglepetés!!!!!!!!
Csak kár, hogy nem tudjuk meg időben.....

Akkor jó kis szerenádotok volt!!!???

szilcsi,
Húúúúú...! És meddig kell a párodnak válaszolni?

ceniko,
Lehet.......+++ De annyira szorítok mindig Mindenkinek!!!
Szegénykém...!!!! Nem is tudom mit lehet ekkor csinálni, hogy mihamarabb meggyógyulj!!! A-9 kg, nagyon sok! Orvos mit mond???
mfpan

Szilcsi
a tücsök az még hagyján, de hogy pók :shock: :? Milyen pók?

Snufi
én is irigy :P kérünk majd képeket :D A riói karnevált is megnézném egyszer, csak az a baj, hogy tömegiszonyom van :?

Monyo
nekünk digitv van :)

Athiz
nekünk megvannak a nevek, csak baba nincs hozzá :(
Fiú: Vince
Lány: Csenge
Vezetéknév: Büki :wink:
Először a Bence volt a lista elején, de abból olyan sok van, és a Vince meg hasonló hancás, tetszik mindkettőnknek :) Győztest jelent :)

Kép
gaby25

nem hancás hanem hangzás :lol:

Kép
gaby25

Enikő, gyors jobbulást kívánok! Nekem arcüreggyuszim volt már, de csak enyhébb verzió én azt letudtam 1 hét alatt.
Rékával én az elején 8 kilót fogytam (mondjuk én hányás miatt nem betegségből kifolyólag), akkor se volt nagyon miből és szülés után és azóta is tartom ezt. Most még ebből is lement 2 kg, és a barom háziorvos megkérdezte a múlt héten, hogy maga miért ilyen sovány. Mondtam neki biztos nem hányt még 10 héten keresztül. Férfi :evil:

Szilcsi, én imádom az állatokat. Egyetlen kivétellel és azok a pókok. Te hogy bírod elviselni őket? Engem nem nyugtatna meg az a tudat, hogy jól be vannak zárva oda, mert mi van ha mint a tücsök ... :x

Kép
Kép
robcsi03

Pan: Túúúdom, én is nagyon szorítok mindenkinek :wink: És minél több ++++ annál több a ++++ na ezt jól megaszontam :lol:
A doki nem mondott semmit, amikor voltam nála akkor még csak - 6 kilónál tartottam!! Mondta hogy ez így jó, mert nekem havi 1 kiló hízás volt engedélyezve! Eredetileg is " jó" súlyom volt, szal 86 kg-al teszteltem! :oops: Aztán mondta a doki, hogy só és szénhidrát mentes diétán legyek (az előző terhességi toxémiám miatt). Na ezt hellyel közzel igyekszem betartani, meg eleve nincs úgy étvágyam :? és már az elején lement néhány kiló de ez az arcüregizé miatt most 3 nap alatt 3 kiló még plusszba lement, mert nem bírok nyelni, rágni :( Ilyen pépes cuccokat eszem, leveseket, meg ilyesmi :( És főleg iszok :?

Monyó: Mármint ti szerelitek a digi tévét ott a környéken? vagy hozzátok szerelitek éppen :) ? Anyuéknak is az van palicson, imádják :) Mi is azt szeretnénk majd mert ez a szemét matáv folytom emeli és rohadtul magas már a kábeltévé számlánk... :evil:

Athiz: drukkolok, hogy könnyen megegyezzetek apával a nevekben :lol:

Szilcsi: És mit mondott erre a zurad??? :lol:

Snufi: A karneválon érezzétek nagyon jól magatokat és egymást :oops: :wink: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
ezek szerint rendesen betartod a diétát, ha ennyit fogytál :shock:
Hogy repül az idő, már a 17. hétben vagy :wink:
Jobbulást

Kép
gaby25

Gaby, hát a Vince tényleg ritka, és jól is megy a vezetéknevetekhez, de mondjuk a Csenge most nagyon népszerű ám! Attól függetlenül jó.

Ceni, az a 9 kg tényleg picit sok. Szedsz valami vitamint? Mert az nagyon kéne!

A nevekkel nagyon hadilábon állunk, mert a páromnak totál más nevek tetszenek, mint nekem. Én megint szépen hangzó, ritka nevet szeretnék adni a kölöknek, de ezek nem szimpik neki túlzottan, talán pont azért, mert nem nagyon vannak "forgalomban". :lol: De már abból, ami tetszik, hármat kiválasztott, a lánynevekre meg azt mondta, hogy mindegyik csúnya, de azért egyet bejelölt. :P
De ezzel is nyúzni kellett. Mondtam neki, ha nem választ, akkor majd én adok egyedül nevet a bébinek. Úgy látszik, azért bevált! :)
Vendég

Athiz
a Bencével még az volt a bajom, hogy ez a név nekem olyan kisfiús, egy felnőtt férfihoz joban illik a Vince :wink:
Tényleg sok Csenge van mostanában? :roll: :? Sebaj, akkor is teszik :lol:

Bettike
te vagy a névtudós. Milyen gyakor név a Csenge a sulitokban? :wink:

Kép
gaby25

Snufi
vettem olyan sampont, amit ajánlottál, ma ki is próbálom :)

Kép
gaby25

Na, az előbb írtam, erre lefagyott a program! :twisted:
Gaby, nekem is tetszik a Csenge név, és jól is menne a vez.nevünkhöz, csak nem túl ritka mostanában. Pl. játszótéren, bababoltban, vásárláskor, stb, nagyon gyakran hallom, hogy így hívják a kislányt. Én meg nem szeretem a tucatneveket. Habár lehet, hogy mi is befürdünk a neveinkkel, mert ki tudja, hogy mire megszületik a legifjabbik bébink, mely nevek kerülnek divatba. :wink:
Vendég

Zöldi, Ancsa, és még aki tudja: a fertynek a tickerjeinél hogyan tudjátok beírni a szöveget, hogy kinek mikor mi lesz? Azt hol kell beállítani? Nem jöttem rá! :idea: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!! És vigyázzatok magatokra nehogy szövödményt kapjatok!

Bettike beírhatod a listádra, hogy 23.-án tesztelek, ha addig nem jön meg, az jövőhét péntek!

Gaby mennék én csak úgy vagyok vele mint Szilcsi, hogy jó lenne egy helikopter hozzá! :lol:

Tesztelőknek sok drukk!+++++++++++

Cocának meg a lombikhoz!++++++++++++++++

Képzeljétek tesóméknak kislányuk lesz ma derült ki!!!! Úgy örülök!

Kép
kata05

Athiz
mindig változik, hogy mi a tucatnév. Pl. amikor tizenéves voltam, akkor a Vivien volt a sláger :wink:

Kép
gaby25

Ez így van Gaby! De így a jó!

Kata, gratula a tesódéknak! Fotót nem ad kölcsön, hogy feltedd a piciről? Neked meg mindjárt itt a nagy nap! De jó! Úgy lennék megint olyan szép ruhában! Pláne olyanban, mint ami itt fel volt téve! Gyönyörű!
Vendég

Annyira mindegy, hogy tucatnév vagy nem!!!!
Nem a Barátok közt, az igazi élet, ahol nincs két azonos nevű emberke!!!
Amúgy megfigyeltétek már ezt? Sok sorozatban nincs 2 egyforma név.....
mfpan

mfpan
most hogy mondod :lol:

Kép
gaby25

Csak aztán győzzék nevekkel! :lol: :lol:
Vendég

Nem találkoztam most vele, de megkérem majd hogy tegyen fel ide képet!

Athiz, 6 hét múlva lesz a templomi eski! De 5 hét múlva a polgári! Jó megcsináltuk! :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

sziasztok!
voltam dokinál, úgy tűnik tényleg összeszedtem vmi kedves virust a suliban a kölköktől. kaptam gyógyszereket. ja és e héten le vagyok tiltva a suliról és az egyetemről. pénteken kell visszamennem a dokihoz. a doki azt mondta, hogy minimum 12-14 nap alatt gyógyul ki ebből a nyavalyából az ember. szegény férjuram ma itthon maradt velem, nem hagytam sokat aludni a non-stop köhögésemtől. csak azt nem tudom, hogy mit csináljak az egyetemi óráimmal, a többségről egyáltalán nem lehet hiányozni :(

A betegeknek gyógyulást kivánok én is!

szilcsi: nem semmi a pókos sztori, én biztosan nem laknék egy házban pókokkkal. nálunk ha nyáron betéved a lakásba vmi jószág, akkor futva és visitva menekülök, és hívom a férjemet, hogy mentsen meg tőle.

gaby: várom az élménybeszámolót a tornáról...

ceni: nekem már volt arcüreggyulladásom, első körben 2-3 hét volt, aztán abban a tanévben egy kis hidegtől mindig kiújult. a háziorvosom mosolyogva mondta, hogy ha jön a jó idő, akkor majd meggyógyulok, és igaza lett :D

na megyek vissza az ágyamba. :(

katica
katica30

No, szerintem most én sem megyek el tornázni, nincs kedvem itthonról bemászni a városba, úgysem jön velem senki :( Majd jövőhéten meló után megyek, akkor már úgyis a városban vagyok :wink:

Kép
gaby25

Huhh, eddig kerestem az utónévstatisztikát :roll: :lol: Baromira eldugták.

Ha érdekel benneteket az élmezőny, ez a 2005-ös listán az első 20 legnépszerűbb név:

Anna
Réka
Viktória
Zsófia
Dorina
Boglárka
Petra
Eszter
Vivien
Laura
Lili
Fanni
Virág
Dóra
Hanna
Alexandra
Luca
Csenge
Jázmin
Noémi

Bence
Máté
Levente
Dániel
Dávid
Ádám
Balázs
Tamás
Márk
Péter
Gergő
Bálint
László
Dominik
Milán
Marcell
Zoltán
Kristóf
Attila
Ákos

Az az igazság, hogy mi ezeket igyekeztünk kerülni, ritka, de érthető, azért a köztudatban lévő nevet kerestünk. Pedig bőven van közte, ami azért tetszik. Becézni se akartuk, erre ma hallom az oviban, hogy Miksi :lol: Ja, és elkezdték adni a Miksa nevet: 2005-ben már 19 volt, míg a 2002-es listára nem is tudta magát felküzdeni (az került föl, amit 10-nél több gyerek kapott).

Sajnos a lánynévsort látva kihúzom a listáról a Jázmint, pedig nagyon tetszett :roll:

Szilcsi! De már eleve hogy költözhettél össze pókokkal? :roll: :lol: :lol:

Betegeknek további gyógydrukkok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sajnálom gaby! Én mennék, csak kicsit messze lakok.....
Mit hogy mondok? :shock:
Az akartam ezzel mondani, hogy nemaz a lényeg, hogy tömegnév vagy nem. Csak Nektek tetszen!!!!
Persze, aki nem szereti a tömegneveket, keresgéljen nyugodtan hisz annyi szép név van.
Lányok egy szó mint száz én olyan kis megértő és kedves vagyok, hogy ezt is azt is megértem!!!
Megyek, mert rég el kellett volna indulnom haza!!!!
Millió pusszancska!! Legyetek rosszak!!!!
Panni
mfpan

Kata, köszi, akkor várom a babás képeket! És legalább nektek lesz templomi, nekünk sajna nem volt, és valószínűleg már nem is lesz! A párom u.is nincs megkeresztelve, és eljárni hittanra, stb. sem időnk, sem kedvünk. :?

Katica, sajnálom, hogy te is benyaltad a csúnya bacit, de ma is olyan jó idő volt, reméljük, még jobb lesz lassan, és akkor hamar meggyógyul mindenki!

Szirom, köszönjük a névsorolást. Nem is gondoltam, hogy a Milán és a Kristóf is ilyen gyakori lett! :shock: Na, majdcsak lesz valami jó kis név a porontynak! :)
Vendég

A Vince nincs benne :wink: és azért a Csenge sem az elején szerepel :wink:

Szirom
HA annyira tetszik a Jázmin, akkor nehogy már egy ilyen lista miatt húzd ki a lehetséges lányneveid közül :shock: A lista végén van :wink: Na viszont a Bence a top 1, hehe, úgyis Vince lesz a mienk. Majd később más is rájön, hogy hasonló a csengése, és akkor ez is népszerű lesz :lol:

Kép
gaby25

[quote="mfpan"]A írta:mfpannnyira mindegy, hogy tucatnév vagy nem!!!!
Nem a Barátok közt, az igazi élet, ahol nincs két azonos nevű emberke!!!
Amúgy megfigyeltétek már ezt? Sok sorozatban nincs 2 egyforma név.....

erre írtam : most hogy mondod :roll:

Kép
gaby25

Gabi! Csak az első húszat másoltam ki nektek! :lol: Itt van az egész, bár az előbb tök más formátumban találtam meg, de mindegy... remélem, ugyanaz :lol:

http://www.nyilvantarto.hu/new/letoltes ... ev2006.xls

Az a baj a Jázminnal, hogy így, hogy már ennyire népszerű, nem is tetszik annyira :wink: Veszített a varázsából. Nemtom érthető vagyok-e, de nem bírom azokat a dolgokat, amiket nagyon felkapnak :oops: :wink: Illetve még az is gond lenne, hogy i-végű a vezetéknév és olyan nyávogósan hangzik. Miksa születésekor még úgy volt, hogy a Jázmin második név lenne, és közé tettünk egy másikat emiatt. Két változat volt, de végül nem kellett döntenünk, mert nagyon gyorsan kiderült, hogy fiú.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
tesóméknak Jázminra esett a választás, igaz kinn Yasmin-nak írják :) Nekünk tetszik a Csenge, és egy hülye lista miatt nem bizti, hogy változtatunk rajta :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

Csak gyorsan jövök bocsi, mert rohanok tovább.

Minden betegnek jobbulást kívánok, vigyázzatok magatokra, kismamák a babócára is.

Névadással kapcsolatban nem tudom, hogy láttátok-e már, de a babázó oldalon van egy olyan opció, hogy névkeresés és utána a jobb felső sarokban a legördülő menüben ki lehet választani, hogy névadó. Itt be tudjátok írni a vezeték neveteket és kiválasztani, hogy ritka vagy gyakori nevet szeretnétek, mással vagy magánhangzóval kezdődőt, tök jó. Felhoz egy csomó nevet ami illik a vezetéknevetekhez, lehet válogatni.

http://www.babazo.hu/index.html

Athiz, remélem nektek is segit :wink: .

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szirom
akkor most jól értem, hogy ami az első 100-van van az nem eshet számításba nálad?

Kép
gaby25

Szilcsi,
tegnap nézegettem a szülésfelkészítő honlapot a köldökcsonk kezelést, tisztába tevést, szülőszobát meg mindent...........
Hirtelen úgy belém hasított, hogy jó anyuka leszek-e, vagy hogy mit fogok kezdeni a gyerkőccel, ha nem hagyja abba a sirást, totál átjárt a félelem.

Olyan érdekes, mert az öcsémet szinte én neveltem fel, most meg rajtam a para.....ez már saját.....jó anyuka szeretnék lenni.

Ezt nem tudom miért írtam le, csak némi érzelem tudosítás részemről :wink:

Kép
melcsi6

Gabi! Nem, dehogy. Mondjuk az első 30-40 nem, a többi már nagyon megoszlik. És isten ments, hogy félreértsetek, én nem azt mondom, hogy ezek nem szép nevek, mert a legtöbbje tényleg az (a Csenge kifejezetten szép :wink: ), csak mi azt szeretnénk, ha viszonylag ritka neve lenne a gyereknek.

Melcsi! Köszi, megnézem én is, bár egyelőre nem érint, nemtom, mit ugrálok itt :lol: :oops: :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, sosem lehet tudni, remélem nagyon hamar szükségetek lesz egy szép és ritka névre :wink: :wink:

Kép
melcsi6

Remélem :lol: Húzok most már vissza vasalni... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak gyors rohanásban!

Cenikő! Könnyen két negatív és egy tökre nem biztos pé után! Ja! Meg nincs otthon teszt! :lol:

Gaby! Egy sincs ilyen nevű leányzónk, de ne feledd ők a 1990,1991-es járatúak! Már mint a legfiatalabbak! Akkor még ez nagyon ritka lehetett! :wink:
Szóval Kata, mint ovis többet tudhat a fiatalabb generációkból! :lol:

Szirom! Szerintem az ilyen, hogy Lajos, Mátyás meg Pál meg ezek ritkák lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én amúgy csak arra szeretnék vigyázni, hogy ne a kisebbség körében legyen gyakori a név, amit választok!

Snufi! Ezt nem teheted velünk! :twisted: Legalább 1 sor erejéig jelentkezz majd légyszi, légyszi, légysz!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Ovis korosztályban nálunk: két Luca, két Fanni, Réka, Lea, Zsuzsi, Kamilla, fiúknál Martin, Marcell, Máté, Milán, Donát, Barnabás, Dominik, most így kapásból.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

ceni,mi szereljuk palicson is.Vagyis palicson a mi szerelonk,mi hajdukovon szereljuk.a kornyezo telepulesekre pedig a szereloink mennek:)

lanyok lassan indulok a dokihoz,drukot kerek hogy mar ne lassa a doki az uh-an a tuszot.
7 kor jovok a hirrel.

Kép
monyo83

Melcsi!

Melyik szülésfelkészítő honlapra gondolsz? Köszi!

Kép
babancs

babancs:
http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

monyo: mi volt a dokinál?

katica
katica30

Sziasztok!
végeztem a munkámmal. :lol:

Igazatok van elég rosszul fogalmaztam ezzel a lehűléssel kapcsolatban. Ez még nem jelent semmit. Csak hát görcsölgetek is.
Na mindegy holnap kiderül. :?

Snufi!
Nagyon jó lesz nektek!! Ez szuper! Csak kár hogy mi nem tudjuk meg az eredményt szerdán. :( de nagyon drukkolunk!+++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Nem is olyan régen írtam, és alig győztem elolvasni az utánnam szólókat. Itt aztán tényleg van forgalom.

Sorban válaszolok, akik írtak nekem személy szerint.

katica30
Remélem, már gyógyulgatsz. Szintén pedagógus? Mekkora gyerekekkel vagy?

gaby25
Valóban végig hányingerem volt, ezért reménykedtem is. Most viszont -hogy megjött-, a vitaminra gyanakszom.
A Csenge név tényleg szép. Nálunk a suliban egy sincs, a környéken is csak 1.
Hogy lehet olyan csíkot szerkeszteni, ami neked alul megjelenik?

szilcsi
Mi az a vip, amit a görbémről írtál?
Én kb. 8 órát alszom naponta. Bár egy ideje éjszaka többször felébredek és utána nehezen alszom vissza. Nem tudom, mitől van, előtte jó alvó voltam.

bettike
Nagyon tuti a tábla! Remélem, én is egyszer felkerülhetek rá.
Te is tanítasz? Mekkorák a diákjaid?

snufi
Érezd jól magad Velencében! Imádom Olaszországot, én Rómában jártam 5 éve.

mfpan
Sorstársak vagyunk. Mi is Valentin napon kezdjük az újabb próbálkozást.

Azt hiszem, senkit nem hagytam ki.
Üdv mindenkinek!
vhencsi

Megjött coci!

Már megint rohanás. Így, hogy jövő héttől táppénzen leszek, egy kicsit előre kell dolgoznom. Szóval ma igazoltan vagyok távol!
Pusz!

Kép
zölddisznó

Katica!

Köszi! Nagyon jó ez a honlap!

Kép
babancs

Gabi!
Szurkolok, hogy apa eredményei jók legyenek!! :lol:

Bettike!
Nagyon jó a görbéd! Tehát szerdán teszt! :lol: Addigra be kell szerezned egyet. :lol:

Monyó!
Mennek a drukkok! +++++ mi volt a dokinál?

Melcsi!
Ne aggódj! jó anyuka leszel!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?