A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi:
A 172-es jó busz, expressz járat, viszont napközben nem jár... Kb. reggel 5-9-ig, utána du. 2-8-ig.

Gát-téma:
Szegény anyukám a mai napig azt emlegeti, hogy a bátyámnál vágták, nem volt semmi, nálam meg repedt(szakadt :( ), mert nem volt idő és utána több hónapig érezte, meg 2 hétig csak úszógumin tudott ülni.

nukada

Neet,
igazad van, ha muszáj vágni, hát muszáj... ennek ellenére és szerettem volna ha védik, meg is beszéltem előre, oszt füle olyan gyorsan jött, hogy esély se volt ilyesmire....
Viszont: gátmettszés 2 hétig ülhetetlen volt és a mai napig kellemetlenül érzékeny, pedig a helye alig látszik, csak egy viszonylag vastag varrathelyet érezni. Nem tudom, mi lenne jobb a második szülésnél....

bizonytalanmacska..
macskanyu

füle = Füles.. :?
macskanyu

Fibi!
kérdés, hogy melyik az: a hullámpala tetős netán? (Isten ments!) furcsák a színek, de ez legyen a legkisebb gondja. nem annyira sorháznak, mint felosztott kertesháznak tűnik, ahol sokszor osztatlan közösben van mindenki! ennek járj utána! ez esetben pl. nem tudsz rá hitelt felvenni! (bocs, szólj, ha hagyjam abba a kekeckedést :) )

Votiv!
nagyon nem tudom az olajat hogy értette, mintha fülpiszkával mondta volna, de ezen annyira elcsodálkoztam, hogy inkább nem csinálom :)
meg azért írtam le szó szerint, mert én pl. nem akarom vízzel csapatni a seggét, mert akkor mindene vizes lesz, de ha ezt mondta, hát beírom :D
ancsipancsi

Fibi!
még egy. nekem olyan furcsa a belmagasság. a hálóban különösen. ott vannak az Ikeás dobozok a fotón, mintha onnan levágtak volna valamit képszerkesztővel. ilyenkor meg mi jut eszébe az embernek... (penész, repedés, stb....szóval mit vághattak le?)
ancsipancsi

Ne is mondjátok a hülye hitelt...
Anno szabad felhasználásút vettünk fel, mert azt egyben fizetik, most meg arra nem akarnak adni szocpol-t. Azt mondták, menjünk át másik bankba, ott elintézik együtt a két dolgot, de mivel már 6 hónapja tp-n vagyok, nem tudnánk, csak 30(!!!!) évre felvenni, úgy meg össz. 6 millával többet kéne vissza fizetni. Úgy meg nem éri meg a 2,4mill... Bár most jó lenne...
És a kedvenc mondatom: "A szocpol alanyi jogon jár, DE..." és itt jön 1000000 olyan dolog, amitől már hányok...

nukada

Van köztünk könyvelő, vagy aki ért ezekhez a dolgokhoz? Egyre kevesebb tp-t kapok és nem értem, miért...

nukada

Ancsi :) ha kicsit lassabban nézed a képeket, rájössz, hogy a hálóban a levágás az álmennyezet a spotlámpáknak :lol:

nekem tetszik a kégli, de a keert nem látszik, az fura

indianyo

Ugy látom, ez a gátmetszés/repedés táma is egyénenként eltérö... van akinek jol esik a gátmasszir, van akinek nem...... van akinek meg sem kottyan a gátmetszés, van aki 2-3 hétig nem bir ráülni.... van akinek a repedés után könnyü a regenerálodás, van akinek nem.....

Ancsi,
nyugodtan ird a véleményed, iszom szavaidat :P igen, az a furcsa szines :)

Nukada,
ha jo környék, nem baj, ha pár orát napközben nem jár a busz :wink: (van kocsi)
fibi

Indi,
igen, kár hogy a kertröl (ami amugy picike, de nem baj), nem raktak fel képet. Nekem még a szinekkel sincs sok bajom, jo vidámak :D
fibi

Fibi:
Megnéztem hol ez a Tölgyfa utca, hát pont a Rudák-telep közepén és azt hiszem tudom pontosan mostmár, hogy a térképet megnéztem... Hááááát... De holnap elkocsizok arra felé (ha tudok) és megnézem!

Nézd meg: terkepbank.hu-n, hogy hova esik. A buszmegálló a temetőnél van kb 1,5km és azt hiszem nincs járda, vagy ha van, az gagyi.(mondjuk az mindenhol...)

nukada

Drágáim,
bármiféle is a lakás amit az ember fotók alapján kinéz, úgy is kiderül(het) a turpisság, -ha van-, amikor élőben megnézitek. Emlékszem, mikor még nem döntöttünk, hogy építkezni kezdünk és nézegettünk házikókat. B.örsön találtunk egy , minden szempontból tökéletesnek látszót, ami egyébként furán olcsónak tűnt. Sehogy nem jöttünk rá, hol lehet a bibi, aztán kiderült, hogy egy elég súlyos kocsma mellett van közvetlenül, még aa bejárata is :lol:
inkább építkeztünk....

szoc.polról azt hallottam, megbízhatónak mondható forrásból, hogy nagy valószínűséggel megszűntetik, mert nem a lakásszerzést akarják támogatni, hanem a bérlést.. no comment, mert megugrom a triplaszaltót.. szóval aki teheti és tervezget szoc.pollal, csak mielőbb!!
macskanyu

Fibi,
Tusculumról nem hallottam rosszakat.

Deni,
Fizikailag elég jól bírom, viszont mivel nem tudok sokat aludni, ezért a tejci mennyisége is lényegesen kevesebb. Pihenni tudok napközben, csak aludni nem, nekem meg akkor megy a tejci termelés igazán :(

Votiv,
Én láttalak és nem volt takarásban, közvetlen a Bódi előtt volt egy rövidke bevágás :D Őszintén szólva, ha nem tudom, h pocakos vagy, akkor a kép alapján nem derült ki számomra. Nagyon messzi képek, nem igazán vonalazódik ki a pocak körvonala. Már bocsánat, de én így láttam :D

Flower,
Szerintem a többiek jól megírták a gátvédelmet. Semmit se vegyél biztosra, mert bármi közbejöhet.

Egyébként nekem nagyon szar volt a gátmetszés után. A betét folyamtosan nyomta. A varratokról már nem is beszélek. És ez most komoly, h megmarad a heg? Én rákérdeztem a dokinál és azt mondta, h elmúlik, csak dolgozzon rajta apa :D

Kép Kép
curse

Macs: tök igazad van lakás ügyben, a fényképek nagyon csalókák tudnak lenni, csakis élőben szabad "beleszeretni" lakásokba, én egy párszor csúnyán megjártam. Tényeg hogy áll a házikótok?

Szocpol: megszűűűűűűűnik na ne mááááá. És miért a bérlést akarják támogatni, ez nékem magas.
johanna1975

Szocpol ügyben szerintem elég szigorú szabályok vannak. Még azt is nézik, h a ház, lakás mekkora és azon belül hány szoba van és azok mekkorák.
Mi sajnos olyan házat vettünk meg, amit egy magánszemély épített. Ugyan építés céljára, de még sem cég. Szóval nálunk ugrott a dolog, ha a jogszabályt jól értelmeztem. :(

Kép Kép
curse

Indi,
Nagyon kedves volt az üi. :evil:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Fú, de sokat írtatok, nem is tudom most mindet elolvasni!:(

Votiv!

Tényleg jók a báli képek! :)Az otthoniakból is tegyél majd fel, ha tudsz! Kíváncsi lennék közelebbiekre is!

Lindi!

Szülinapos kép klassz!:) Torta milyen volt? Csoki? Nagyon guszta!:) :D

Fibi!

Igen, lakáscserét feladtuk most egy időre!:(

Monisa!

Köszönöm a válaszod "tejelés" ügyben!:) Megnyugodtam, bár azért kíváncsi lennék mitől van ez még 1 évvel szoptatás után is!:) A dokimat pont elfelejtettem megkérdezni, amikor voltam nála!

Neet!

Ha Eszti beteg és otthon marad, akkor nektek el kell menni az egészséges rendelésre igazolásért vagy elég telefonálni a rendelőbe! Azt hittem holnap vihetem Timit bölcsibe, erre be kell vinnem Őt a rendelésre igazolásért!:( :evil:

Még biztos akartam mást is, de elfelejtettem!:( Meg mennem is kell!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Fibi!
nem ez a "kert", ami látszik?
ancsipancsi

Fibi: megnéztem én is a képeket a házról. Aranyosnak tűnik, nekem is túl színes, de valóban ez a legkevesebb. Viszont Ancsi tényleg jókat kérdez, ha ma vennék lakást, már én is sokkal okosabb lennék, mint anno. Tuti nem azt venném, mint akkor. Mert már tudom, mire kell oadafigyelni. Szóval Ancsi "szőrőzése" (bocsi Ancsi, nem bántásnak gondolom) tényleg hasznos. Nagyon nézz meg mindent.
johanna1975

Móni :) Maya a Savoyában egy kávézó, ahol nagyon finom valódi csokis dolgokat lehet kapni :wink: A forrócsoki sem egy vizezett kakaó, hanem egy sűrűbb csokis lé, és kül. ízesítésűek vannak. A chilishez mézbe kevert chilipaprikát adnak, Te adagolhatod ízlésed szerint, ami igencsak előnyös, nekünk 1 kanál is bőven elég volt bele. Az egész ettől kicsit csípős, nagyon pikáns lett, mindkettőnknek ízlett :D

Ancsi :) Én már jóideje a csap alatt mosom le Bálint popóját, a törlőkendőt max. a lemosáshoz használom, leveszem a gatyóját és a zokniját, meg a pelust, beállítom a mosdóba és lemosom, aztán törülközés, így nem lesz minden csupa víz. Nekünk mondjuk bevált, főleg mióta akkorákat rottyant és pelusozás közben nyüzsög a nagyfiú.

gátvédelem: Én sem éreztem a vágást, csak utána volt sokáig fájdalmas. Az oké, ha vágni kell, akkor vágjanak, de a kérdés az, hogy megfelelő gátvédelemmel megúszható-e a vágás (no és persze a repedés)? És a védés egyértelműen a szülésznő (és egy kicsit a doki) feladata, de az ügyeletes is uolyan bőszen masszíroz majd, mint akinek aztán perkálsz egy csomó pénzt? Na már megint témánál vagyunk... de én ezen vacilálok már egy ideje (mert garancia tényleg nincs semmire), hogy mekkora az esélye, hogy így vagy úgy alakul...? Mert ha lesz fogadott szülésznő és mégis kell vágni, akkor fölöslegesnek érezném az egészet, mert nekem a "lelkizős rész"-re és hogy végig mellettem legyen nincs szükségem, inkább arra, hogy menjen ki és hagyjon békén, de ezért meg minek fizessek... csak a masszírhoz kéne, amit ugye elvileg az ügyletes is megtesz, kérdés milyen lelkesedéssel... Ma egész este ezen rágódtam, már párom is tisztára megőrjítettem :roll: Mindenesetre a bizt. kedvéért a regeneráló homeós bogyókat beszereztem, ezekben jobban bízom, mint a szerencsémben :mrgreen:

Kép
Kép
denizsa

Johi,
persze, azért kérdeztem Ancsit, mert ö is jol ért már ezekhez :) és ha nem muszáj, nem megyek el a helyszinre, meg fogom telefonon kérdezni, hogy osztatlan e a telek, meg ilyenek. mert a hitel nem mindegy... :?

Ancsi,
nem tudom, lehet hogy csak ennyi :? bár abban reménykedtem, hogy még a ház mögött is van vmi :wink:

lldi,
:(

Curse,
nekem azt mondta dokim, hogy elmult a heg a gátmetszés helyén, szoval lehet hogy ez is változo.
fibi

Ildi,
mi egészséges rendelére sose járunk, csak ha oltás van, azaz 18 hós kora óta nem voltunk és majd 3 évesen megyünk újra sztem. Ha beteg, a doki ad papírt, ha közösségbe mehet, ha nem beteg, csak úgy itthon maradt (mert fáradt vagy mennünk kell valahova, vagy nagymamázunk) akkor csak telefonálok, h most x napot nem megy, majd jön. De ha beteg volt, muszáj vinni a papírt, ezen nagyon lovagolnak, hogy jöhet az ántsz, stb.
Most pl 2 hétig itthon volt, mert a kezén volt az a vízhólyag, ami begyulladt és 2 naponta kellett menni kötözésre, ugye ez se nem fertőző, se nem komoly, de nem akartam, h egy napot menjen, egyet ne, meg hát én itthon jobban tudtam figyelni rá, hogy ne érje víz, kosz, stb, de amikor a minap bent jártam a böliben, a lelkemre kötötték, h mindenképp vigyem a papírt a dokitól, h egsézséges, közösségbe mehet. Pedig nem is volt beteg, de ez a szabály.
És az is járható út, h reggel elviszed Timit, megmondod, h bocs, a papír otthonmaradt, elrohansz a dokihoz, kéred a papírt, és du ha mész érte, beviszed. Már ha elfogadják a dedet papír nélkül. Nálunk nem szokták, azaz szájhúzás van, pedig tényleg csak az én táskámban maradt, és apa vitte a dedet....
Kimerítő voltam? :)
neet
neet

Curse :) kevesebb tejcsi :( És doki tényleg ezt mondta?! :shock: :lol:

Fibi :) Na végre bejött nekem is a ház, amit néztél (eddig csak kék képernyő volt csak)! Tényleg aranyos :) És a kert az a csík a 2 ház között?

Ildi :) Igazolás :evil:
denizsa

Neet :) Engem kimerítettél :lol: :lol:
denizsa

Sziasztok,

Rengeteget írtatok, nem győzöm követni, pedig csak egy napja nem írtam…..

Deni :) küldtem mail-t képek nélkül. Képtelenség átküldeni, volt, hogy szinkronban ment a két lev. Program, vagy csak külön-külön, édes mindegy, sehogy nem megy, úgyhogy, ha Neked is jó marad a cd… Maya, palacsinta, forrócsoki, mmmmmm. :D Jó ilyen Apával :D az én szülésznőm pont ilyen ott hagyom, vagy háttérbe húzódok típus volt és szerettem nagyon. És valahol igazad van, hogy akkor miért is fizetsz, de nekem sokat jelentett a higgadtsága. Amikor kicsit kezdtem elveszíteni a fejem, akkor finoman visszaterelt a jó útra.

És nem is mondtam még a Deniéknél tett látogatásról, hogy le a kalappal Deni előtt, hogy kapkodja Bálintot, meg csúszdáztatja, meg minden. Én pocak nélkül is lefáradtam, tizedannyi emelgetés után. Szóval, stramm kismami vagy, remélem én is ilyen leszek :P

És ha igazi jó forró csokit akartok inni, akkor én tudok egy– igaz, nem bababarát – helyet, ahol apával kettesben ki lehet próbálni és garantált, hogy úgy érzitek megettetek egy tábla csokit 8) :lol: Ahogy hűl egyre sűrűbb lesz…..

Indi :) cicus :( Maya=Sagoya, ÜN= :evil:

Ildi :) igeeeen, megtaláltuk a titok nyitját :)

Votiv :) szép bálozós kismami voltál :P Várjuk az otthon készült képeket :) Kukázás, mosatlanból ivás :shock:

Flower :) hát, sajnálom, én az alapján az egy találkozás alapján nem tudtam vele megbarátkozni. No, meg ő volt az, aki néhány évvel ezelőtt nővéremet félre kezelte……. Védőnő: ahol laksz – teljesen mindegy, hogy be vagy-e jelentve vagy sem –, ott kell a területileg illetékes védőnőnél jelentkezni. Áhh, most látom Lindi már leírta :) És én tudom ajánlani a szülésznőmet, ő végig azon volt, hogy elkerüljük a gátmetszést, csak aztán mégis kellett. A dokim is kerüli a felesleges beavatkozást, de nálam sajnos….. És érdekes nekem a gátmetszés egyáltalán nem okozott gondot (igaz, amikor vágták, fájt, de ez majd egy másik történet :wink: ). Úgy ültem, sétáltam vele a szülés után három órával, mintha mi sem történt volna. Lehet, hogy jól varrt a dokim :roll: Pl a gyerekdoki amikor előszőr meglátott 5 nappal a szülés után, hogy hogy közlekedem, meg hogy lehuppanok törökülésbe, csak nézett.

Lindi :) szépségesek vagytok mindannyian a képeken és döbbenet, hogy milyen óriás Bajnabás….

Zsanci :) ki az az egy aki nem igazán tud gátvédelmet csinálni? Priviben megírod? Ollllyan kíváncsivá tettél :oops: Túrós muffin milyen lett? Már megtaláltam a választ, de végül jutott a többieknek is, vagy a fekete lyuk végzett velük ? :wink: :D

Johi :) köszi a gyógymódot :) Apeh-os üi nem semmi….

Móni :) eddig nekem sem fájt, de most jól megkaptam. Nálam most folyton csengetnek……

Eddig bírtam, holnap jövök és teszek fel néhány képet Ruz talijáról, van egy-két kedvenc :)

Jó éjt,
Vica

Kép
Kép
vica94

Neet!

Köszi! Kimerítő voltál! :D Viszont épp ez az, hogy Timit is kéri a doki, nem elég, ha bemegyek a papírért! Ezért vagyok pipa!:(

ILdi
ildi76

Szisztok :)

Vagyok ám, csak volt/van egy kis gyomorrontásom meg megszűlt a barátném az Istvánba. Szerintem a sz.Imre egy álomkórház az Istvánhoz képest.... :roll:

Ma voltunk a Praxisban és minden OK a pocaklakóval :) Gyomrocska tele volt és nagyon szépen nővekszik odabent :)

Most megyek visszaolvasni...... Meg jövök.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hájság mindenkinek!

Jesszus, rengeteget írtatok! :roll: :lol: úgyhogy előre is bocsánat, ha csak szelektíve válaszolok!

Vot,
a kedvedért nyitottam explorert és megnéztelek titeket! ;) :D főleg a cipőt csekkoltam - ha már ennyi szó esett róla ;)
kúl 8)

Savoyás tali nekünk jöhet!!! :D

Indike,
ügyintéző egy tündérvirág! :twisted: egyébként itt lőrincen az okmányiroda nagyon gáz; amikor kőbányára kértem az időpontot, kb tíz p alatt végeztünk, normális, kedves stb
lőrincen tízre kérem a tesómnak, aki ugye a 3hetes csaj mellől jött el - fél 12-re végeztünk (jogsit csináltatott) úgy, hogy szóltunk és úgy, hogy nálam volt Ábel, akivel már ki kellett menni, mert nyüfizett

Fíbsz,
nem látom a házat, hol kéne? :? :oops: :roll: :(

Lindi,
BOLDOG SZÜLIT CSODASZÉP GRÉTINEK!
és nekem van egy doboz breast milk storage kitem, bármit takarjon is az elnevezés (aventes és steril zacskók vannak benne tejtárolásra) nálunk senki nem fogja elhasználni, hacsak nem ezekben teszek el leveszöldséget jövőre :lol: lejáratot nem látok rajtuk, nem is tom, hogy ezeknek van-e, szívesen odaadom, ha kell (zacskó és lezáró csipesz van benne meg matrica, h mikor tetted el a tejcit) 20 zacsi, 10 lezáró csipesz meg zacskótartó - vhogy az üveg meg a zacskó összepasszintható

Den és Fíbsz,
csúcsak a vonalzók! :wink: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vot,
és nagyon kis szép mosolygós vagy ám!!!!!!!!!!!!! :D

a változatosság kedvéért el hulázni; jól alszom tőle, Curse, te kérdezted, ugye? - már most félig alszom :lol: (de muszáj, és köszi elismerést :D) (én éjszakai ember vagyok, reggeli torna, akármi elképzelhetetlen, gyereket is félkómában látom el, csoda, hogy egyáltalán jól öltöztetem fel és nem a fejére kerül pl a pelenka :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
apa lehurrogott, neki tetszik az egész cuccod, úgy ahogy van. :) (Ööö, nekem is ő vásárol ruhákat, ez egy ilyen pasi. :lol: )

Den,
örülök. :D

Lindi,
ha még beleférek a 8 napba, akkor Boldogot Grétinek!

Lakcímátírás: ha 22. ker-ről van szó: a Budafoki Városházára kell menni (nekem oda kellett) és ott kapsz lakcímkártyát, de ehhez kell ám egyéb papír. Pl a tulaj beleegyezése ha nem te vagy az, ha te vagy a tulaj, akkor a kecó adásvételije, személyi, stb, többre nem emlékszem. Időpontot kaptam és egy perc alatt végeztem, de voltam már bent ip nélkül is, akkor 10 perc volt...

Szrek,
le a kalappal, fel a karikával! :)
neet
neet

Átolvastam... SOKAT IRTOK :lol: és ez tökjó :lol:

Ahogy az előttem szóló Rekuc mondá: bocs, ha szelektíven

Kisherczeg,
elszorult a szívem, szegény-szegény kicsi Véda! :( Nagyon szorítok, hogy nemsokára már csak rossz emlék legyen ez az egész! :) És köszi, hogy jelentkeztél, remélem, hamar tudsz újra jönni!!!

Ancsi,
örülök, hogy Lencsi jobban :)

Indi,
ÜI :evil: remélem, jövő héten nem szarakodnak az időpontnál! :) Cicus :(:( Egy macska simán belepusztul, ha kiszakítják a megszokott környezetből :(

Fibi,
nem találom a linket, és meg szeretném nézni a házat :( Fel tudnád újra tenni? Vagy megmondanád, hogy melyik oldalon van?

Votiv,
wow! és még egyszer WOW! :D Szépek voltatok! :)

Deni,
mayás forrócsoki NYAMMMMMMM :D

Gabi,
remélem, túl vagytok a durvaságon!!! :)

Betegeknek jobbulást!

Gát: mint akinek megvolt mindkét változat, azt mondom, hogy azért sokkal jobb, ha nem kell vágni... elsőnél kellett, de csak akkor vágtak, és csak picit, amikor már látszott, hogy repedne (így is volt felül 1-2 kis repedés). És hála a profi munkának, én már aznap törökültem, szóval szinte semmiféle kellemetlen élmény nem kapcsolódik hozzá.
DE most, hogy nem kellett vágni, az egy ÁLOM volt! Pedig volt egy incifinci repedés, de kis túlzással már szülés után futottam, annyira szuper volt minden "odalent".
Ennek ellenére úgy érzem, hogy ha vágni kell, hát sokkal inkább az, mint egy bazi nagy "fültől-fülig" repedés. A lényeg, hogy olyan orvosa legyen az embernek, aki ezt el tudja dönteni, és megbízzak benne, hogy nem vág fölöslegesen!
kisün

Mása,
szuper, hogy minden rendben :D
kisün

Sziasztok!

Kimaradt tegnapról, hogy mi is nagyon szorítunk ám nektek, Kisherczeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

és az is tök jó, hogy Másáék Leventéje rendben ;) :lol:

jaj, ha már mindenki megosztja, akkor én is :D : engem "fültől-fülig" vágtak a vakuum miatt, de szerencsére hamar gyógyult, viszont a tesómnál első szülésnél vágtak - kb 6 hétig szenvedett vele, egy hétig frankón nem tudott ülni
másodiknál nem vágtak; az azért túlzás, hogy cigánykerekezett volna utána, mert nem olyan családból származik :lol: de simán nyomult szülés után

Kép

Kép

szrekuc

Na de kisün, te nem vagy mérvadó :D Te sztármamákhoz illően szoktál szülni, amit itt nem is éér. :wink: :lol:
neet
neet

sziasztok,
Vica,
irok privit és muffinból jutott a családnak is... :wink: egy-egy darabka...

gát:
nekem is volt mindkettő, és nálam is ég és fölg volt a kettő...mikor vágtak, hetekig nem tudtam ülni rajta, a szexről már nem is beszélek, mert nem is volt, masodik alkalommal meg nem volt metszegetés, ott is volt egy ici pici repedés, 1 öltéssel összevarrva, de SEMMI fájdalmam nem volt OTT... :lol:
az első pisi durrrrrrva volt, de utána már semmi gond... :wink:
én a nem-metszésre szavazok! 8)

Deni,
második gyereknél már szinte biztos,h nem vágnak, HA csak nincs vmi nagyon nagy gebasz...de az meg miért lenne???? :wink:

Mása,
nagyon jó hirek!!!!!!!!!!!!!!!!! és még mindig Levente??

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
én is onnan tudtam, hogy teljesen más, hogy szülés után 6 órával már eszembe jutott a szex, és nem úgy, hogy na azt SOHA TÖBBÉ :mrgreen:

Neet,
ha te mondod :lol:
kisün

Vera,
nekem is eszembe jutott, szintén nem hanyagolandó témaként, pedig nekem vágtak :mrgreen: akkor én most perverz vagyok?

Ancsi
írtam neked privit, remélem nem versz agyon :mrgreen:

Zsána,
engem érdekelne az ominózus túrós muffinod recipéje, már ha nem szigorúan titkos :D
macskanyu

Mása,
Tök jó, h minden rendben van Leventéddel :D

Szrek,
Azért reggel én sem állnék neki a tornának :D Mindig munka után csináltam, mert jó volt a feltöltődés a főnök hülyeségei után :lol:

Nagyon jók vagytok hancúr témában. Én úgy vagyok vele, h ha most választanom kellene a hancúrkodás és az alvás között, akkor az utóbbi választanám 8)

Kép Kép
curse

Vera,
nekem is eszembe jutott, szintén nem hanyagolandó témaként, pedig nekem vágtak :mrgreen: akkor én most perverz vagyok?

Ancsi
írtam neked privit, remélem nem versz agyon :mrgreen:

Zsána,
engem érdekelne az ominózus túrós muffinod recipéje, már ha nem szigorúan titkos :D
macskanyu

Miért küldte el ezt kétszer :? :shock: :?:

ráadásul 2 perccel később :?: :?: :!:
macskanyu

Macs,
hát mert annyira perverz vagy! :mrgreen:

Curse,
ugye hogy ugye? Akkoriban, egész nap alvó, pici baba mellett bármikor kihagytam az alvást, manapság asszem öregszem, mert ha választani kell ... hork-hork :lol:
neet
neet

De jó sikamlós témába keveredtünk... :oops: :oops: :oops:
Így terhesen, ha választanom kell, mondjuk a rántotthús és a férjem között, én bizony a döglött, kiklopfolt husit választom... :lol: :lol:

Voltam ma a védőnéninél... Sikerült 1,5 hónap alatt (ami ugye össz. 7 hónap) felszednem 2 kilót!!! Mondjuk annyira becsülte a doki a gyereket is... A védőnő meg egyből mondta, hogy hetente 1x tartsak gyümölcsnapot. :evil: Úgyhogy most megyek és bosszúból megeszem a disznótoros kóstolót, amit tegnap kaptunk... :wink: :wink:

nukada

Macs,
most mondjam, hogy perverz vagy? :mrgreen:

Nukada,
ezaz! És közben tessék sűrűn a védőnénire gondolni, hátha csuklik, de legalábbis jóóóóóóóóóóóóóó éhes lesz! :D
kisün

Nukada,
EZ AZ! Éljen a disznótoros, vesszen a diéta! :mrgreen:
Amikor terhes lettem, és a védőnő lemázsált először, 67kg voltam a 175 cm-hez. Aszonta, kövér vagyok és diétázzak, mert a gyereknek is csak baja lesz. Akkor hazajöttem és csináltam egy őrült nagy adag túrós-meggyes lepényt és befaltuk! DAFKE! A végéig kb12 kg-t híztam és a gyereknek semmi baja nem lett.

Vera,
nem jobban, mint te! :mrgreen:
macskanyu

Nukada,
még annyit, hogy én ugyan nem szeretem a húsféléket, meg leginkább zöldség-sajt fan vagyok, de az elveiddel teljesen egyetértek :mrgreen:
macskanyu

FIGYELEM!
az OM új határozata alapján aki 2007-ben államilag finanszírozott felsőokt. intézménybe nyer felvételt, annak 2008-tól sem kell majd fizetnie (mikor már minden fizetős lesz), ha akkor gyeden, gyesen, tgyáson van. még 2 nap a jel. határidőig!
ancsipancsi

Vica,
Írd meg a forrócsoki lelőhely címét!!! Lenyűgöző lehet, ahogy egyre sűrűsödik a csoki a pohárban... (Meg kell bocsássatok nekem, én viszonylag betartom a diétámat - orvosi utasításra, nem a saját kedvtelésemre. Csak magam készítette sütiket eszem - cukor nélkül. Jók, de azért az egyre sűrűsödő forró csoki!!!!!!!)

Deni,
Köszi Maya info-t. És hol van a Savoya??? Az vmi bevásárló kp?

Ildi,
Majd rákérdezek a bnőmnél, hogy neki mit mondott a doki. Persze azért ha zavar vagy megijeszt inkább menj el te is orvoshoz, vagy hívd fel...

Curse,
Nekem is az alvás volt a legjobb tejszaporító. Viszont megtanultam félórákat akármikor aludni...Te is tanulj meg, annyira nem is nehéz... És előtte kb. 30 évig (anyám szerint egész életemben, tehát több mint 30 évig, csak most nem szeretnék pontosítani) alig aludtam napközben, úgyhogy én se voltam egy napközbeni alvós. És nem is szeretek nappal aludni, csak hát muszáj.

Nukada,
Én is kevesebb táppénzt kaptam, mint gondoltam. De hiszek a tévedhetetlen hr-ben (én is hr-es voltam :P , tényleg hiszek bennük). Ha megtudod te miért kaptál kevesebbet, majd írd le. (Én azért nem akarok kérdezni, mert lehet hogy későn adtam le a táppénzes papírt... a bérpapírt pedig még nem kaptam meg - abból kiderülne.)

Ancsi,
kekeckedésed lakásokkal kapcs-ban nekem is tetszik. Sokat lehet tanulni...

Fibi,
Érdeklődők vannak?

Macska,
Azt mondta kövér vagy???? 67 kg-al a 175 cm-hez? Legfeljebb nem nagyon sovány, de hogy kövér.

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa,
a Savoya park Budafokon egy bevásárló központ, a 18 -as csinga végállomásánál. Régebben a Maya nevű, forró csoki lelő helyen(meg más nyammok is vannak ott még :wink: ) volt sok fórumtali. Elvileg bababarát hely, aztán szép csendben kiutáltak onnét a 30-babakocsi+ugyanennyi Ded+ anyukák, valószínűleg rettenetesen félelmetes tömege miatt. De attól még tényleg őrült finom a csilis kakaójuk :mrgreen:

Egyébként én is diétázom, a magam "örömére", mert most érzem hogy jönnek azok a kilók, valahogy sokkal inkább, mint az előző terhességnél. Szóval igyekszem az elején elkapni még a terv feletti ducisodást :)
macskanyu

Sziasztok!

Ancsi:
én úgy hallottam,hogy ponthatárhoz kötik!
Képzeld,még mindig nem találtam szolgáltatot,aki bekötné a netet :(

Mása:
remek hírek Leventédről :D

Indi:
üi :twisted: :shock: :evil: :roll:

Gátvédelem:
én is a gátvédelemre szavaznék :D
Amikor Orsinál vágtak napokig kellett jegelnem,mert ödémás lett :(
Na de M.Gabi,aki ügyeletesként volt jelen,remekül megoldotta Dorkánál!Viszont így nem tudtam BB-nek megmutatni a gátsebemet másnap :lol: :lol: :lol:

petergabi

Nem tudtam mindent vissazolvasni, de gyorsan írok, talán engedélyeznek nekem 5 percet!

Grétinek nagyon boldog szülinapot, szépek a képek!
Ruz-nál készült fotók is csúcsszuperek!
Mindenki nagyon szép :D

És Votivia tündérkirálylány! Büszke lehet Rád Apafej! :D

Mi haldoklunk. B nagyon beteg, esténként lázas, és annyira köhög, hogy felébred rá, és elkezd sírni a fájdalomtól. Úghyogy a mai éjszaka 10 perceket aludtunk. Szerintem most sem fog többet:( Ja, és persze Pannus is elkapta :cry: Jó volt eddig a mai napom. MIndkét gyerek bőgött, én meg nem tudtam eldönteni, hogy melyiket vígasztaljam, aztán rájöttem, hogy Pannát kellene elaltatnom, és utána tudnék B-vel foglalkozni, és akkor eszembejutott, hogy van valami Babytv vagy mi a rák és bekapcsoltam :oops: :roll: :cry: És így el tudtam altatni Pannát, és utána össze tudtunk bújni B-vel. Szegénykémet annyira sajnálom, úgy szenved, és nagyon fáj a torka!!! És olyan rossz, mert már tök jól belejöttem a kétgyerekes programszervezésbe, és most mindent le kellett mondani, pedig B nagyon igényli a társaságot. A játszótéren is mindig megy bandázni a nagyobbakhoz, akik viszont nem akarnak játszani vele, múltkor azt mondták rá, hogy kis féreg :twisted: :cry: Jó szókincs egy 3-4 évesnek. Persze szülők büszkén és némán néztek szerelmük gyümölcsére :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek visszaolvasni, de látom a gátvédelem a téma. Én Kondor Katát, Molnár Gabit és Fantha Zsuzsát ajánlom. Nyulas Jolánt is jónak mondják, de én még nem beszéltem olyannal, aki nála szült volna, ezért nem említem. De majd talán Votiv!!! :wink:

Gátvédelem: szerintem itt nem az a lényeg, hogy előre eldöntik, hogy akkor most tuti vágunk, vagy nem vágunk, de akkor lehet, hogy szakad. Menet közben dől el, és általában van idő eldönteni, persze vannak kivételek, amikor olyan gyorsan jön a baba. Nekem nagyon friss tapasztalataim vannak, B-nél vágtak, szerintem meg sem próbálták a védelmet, de szerintem azért sem, mert nem igazán voltam magamnál. MOst viszont sikerült a gátvédelem, de nagggggyon kemény meló ám!!!!! Nagyon oda kell figyelni, dokibá szólt is, hogy vagy nagyon figyelek, vagy vágni kell. És nagyon fáj ám így szülni, de utána olyan jó!!! A folyosón mindenki csak vánszorgott, én meg összevissza ugrándoztam jókedvemben, és szülés után 4 órával már törökülésben szoptattam. Egész más így az egész gyermekágy, nem beszélve arról, hogy volt itthon egy másfél évesem is, aki nem biztos, hogy megértette volna, hogy anyának fáj mindene. És szerintem mindenki máshogy éli meg a gátmetszést, sőt, minden gátmetszés más. Barátnőmnek két szülése volt így, az elsőnél meg sem kottyant neki, még mondta is, hogy örült neki, mert így gyorsabban megvolt a baba, a másodikkal viszont nagyon szenvedett.. És ami nagyon fura, hogy most a szülés után a gátmetszésem helye fájt a legjobban :?
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?