Sziasztok,
Rengeteget írtatok, nem győzöm követni, pedig csak egy napja nem írtam…..
Deni

küldtem mail-t képek nélkül. Képtelenség átküldeni, volt, hogy szinkronban ment a két lev. Program, vagy csak külön-külön, édes mindegy, sehogy nem megy, úgyhogy, ha Neked is jó marad a cd… Maya, palacsinta, forrócsoki, mmmmmm.

Jó ilyen Apával

az én szülésznőm pont ilyen ott hagyom, vagy háttérbe húzódok típus volt és szerettem nagyon. És valahol igazad van, hogy akkor miért is fizetsz, de nekem sokat jelentett a higgadtsága. Amikor kicsit kezdtem elveszíteni a fejem, akkor finoman visszaterelt a jó útra.
És nem is mondtam még a Deniéknél tett látogatásról, hogy le a kalappal Deni előtt, hogy kapkodja Bálintot, meg csúszdáztatja, meg minden. Én pocak nélkül is lefáradtam, tizedannyi emelgetés után. Szóval, stramm kismami vagy, remélem én is ilyen leszek
És ha igazi jó forró csokit akartok inni, akkor én tudok egy– igaz, nem bababarát – helyet, ahol apával kettesben ki lehet próbálni és garantált, hogy úgy érzitek megettetek egy tábla csokit

Ahogy hűl egyre sűrűbb lesz…..
Indi

cicus

Maya=Sagoya, ÜN=
Ildi

igeeeen, megtaláltuk a titok nyitját
Votiv

szép bálozós kismami voltál

Várjuk az otthon készült képeket

Kukázás, mosatlanból ivás
Flower

hát, sajnálom, én az alapján az egy találkozás alapján nem tudtam vele megbarátkozni. No, meg ő volt az, aki néhány évvel ezelőtt nővéremet félre kezelte……. Védőnő: ahol laksz – teljesen mindegy, hogy be vagy-e jelentve vagy sem –, ott kell a területileg illetékes védőnőnél jelentkezni. Áhh, most látom Lindi már leírta

És én tudom ajánlani a szülésznőmet, ő végig azon volt, hogy elkerüljük a gátmetszést, csak aztán mégis kellett. A dokim is kerüli a felesleges beavatkozást, de nálam sajnos….. És érdekes nekem a gátmetszés egyáltalán nem okozott gondot (igaz, amikor vágták, fájt, de ez majd egy másik történet

). Úgy ültem, sétáltam vele a szülés után három órával, mintha mi sem történt volna. Lehet, hogy jól varrt a dokim

Pl a gyerekdoki amikor előszőr meglátott 5 nappal a szülés után, hogy hogy közlekedem, meg hogy lehuppanok törökülésbe, csak nézett.
Lindi

szépségesek vagytok mindannyian a képeken és döbbenet, hogy milyen óriás Bajnabás….
Zsanci

ki az az egy aki nem igazán tud gátvédelmet csinálni? Priviben megírod? Ollllyan kíváncsivá tettél

Túrós muffin milyen lett? Már megtaláltam a választ, de végül jutott a többieknek is, vagy a fekete lyuk végzett velük ?
Johi

köszi a gyógymódot

Apeh-os üi nem semmi….
Móni

eddig nekem sem fájt, de most jól megkaptam. Nálam most folyton csengetnek……
Eddig bírtam, holnap jövök és teszek fel néhány képet Ruz talijáról, van egy-két kedvenc
Jó éjt,
Vica