A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katatesó!
Katasztrófa görbe?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Köszönöm Bettike! 18-ára mennek a drukkok Neked is!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Én annak tituláltam, mert nem jelölt be pét. Sőt semmi jele nem volt a pének (az E betüket azért raktam be hátha lesz piros vonalam, de nem lett, és elfelejtettem kivenni) és jól látjátok ennyiszer voltunk együtt, mert párom akkor nagyon sokat melózott! Semmi esélyét nem láttam pocak lakónak!

kispiskóta

Áfi
nyugi, és sok pihenés :wink: minden rendben lesz, és fantasztikus kismami leszel :D

Babimádó
:( sajnálom, nekem is szép görbém szokott lenni, aztán a végén zsup lemegy :? de egyszer mi is sorra kerülünk :)

Lili
a te görbént viszont egyre bíztatóbb :D

Megyek pihizni, reggel 6-kor kele, mérek, és támadok :lol: :lol: Apa kérdezte, hogy elmegyek e vel :P naná hogy megyek :D Szegénykém beteg, de ez csak nem befolyásolja nagyon az eredményt :? tornáról jöttem haza, és bakker azt hittem rosszul lett, mert az íróasztalára volt rádőlve, egyik karja lógott maga mellett :shock: levert a víz :? de csak bealudt :wink: Van neki szívbillentyű zavara, amire csak akkor szed be gyógyszert, mikor feszül, nem kell állandóan szednie. Azért az a pár másodperc gáz volt :cry:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Veletek is tudatom hogy ma kiderult nemi herpeszem van, nagyon kivagyok, felek, egesz nap csak sirok, nem tudom igazabol mennyire veszelyes ez a betegseg de megprobalok bizni (nem nagyon megy :cry: ) felek a vetelestol! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
az meg mitől lesz? :shock: és eddig is jártál nőgyogyihoz, hogy-hogy nem vették még észre? :roll: :?

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

fel kilenckor ertem haza a munkából :cry: , nagyon fáradt vagyok.

Tonti, jajj, ez milyen betegség, én még nem is hallottam róla, hogy kaphattal ilyet? Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj. Mit mondott az orvos?

Babaimi, nagyon sajnálom,nagyon igéretes volt a görbéd :cry:

Lili, holnap rajtad a világ szeme, írj amint van eredmény.

Többieknek puszi, hulla vagyok, visszaolvastam, de nem vagyok képes tovább a gép előtt ülni, asszem hányingerem is van. :cry:

Puszi

Kép
melcsi6

Tontika!

Basszus, az nagyon kellemetlen! Sőt, igen tud fájni, és talán egy hét is, mire gyógyul. A jó a rosszban viszont az, hogy tudtommal "csak" a szülés környéki fertőzés veszélyes, mert fertőzheti a magzatot. Ezért császározni szokták őket.
Mit adott rá a dokid? Állítólag magától gyógyul, de a bakteriákis felülfertőződés megelőzésére szoktak adni antibigyót.
Gyors gyógyulást, és nem lesz semmi baj, ne félj!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Végigolvastalak Titeket, de reagálni nem tudok, most indulunk.

Még nem jött meg, de barnázok.

Bettikének és Lilinek fődrukk! Többieknek is mennek a szurkok, kinek mire kell!!!!!

Vasárnap jelentkezek, szép fotókkal!!!!

Millió pusssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!

Lili! Jó pisilést!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Dobom a görbém!
Kép

Pozitív!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De annyira halvány, hogy el sem hiszem!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek! Ezek után mikor csináljak még tesztet? 13 dpo-nál járok. De reggeli pisiből is lehet ilyen halvány??

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jó reggelt!
Dobom a görbém!
Kép

Pozitív!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De annyira halvány, hogy el sem hiszem!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek! Ezek után mikor csináljak még tesztet? 13 dpo-nál járok. De reggeli pisiből is lehet ilyen halvány??

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jaj bocs kétszer ment el. Olyan ideges vagyok!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lilíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! Yessss! Kép Persze, hogy lehet halvány! Van, akinek ki sem mutatja 13. napon. Hogy mikor csinálj újra? Hihi! ...úgyis tudod, hogy minden nep fogsz! :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: ...de ha kibírod, 2 nap múlva javaslom!
Szerintem jó valentin napod van! :wink: :wink:

Kép
zölddisznó

Szia Lili,

Ez nagyon jó hír :D :D

Persze, hogy lehet halovány, sőt!!!!!! 13.dpo-nal ez teljesen normális még reggeli pisiből is. A görbéd alapján nem is biztos, hogy 13dpo az, lehet, hogy csak 12., ugyhogy ne aggód, ez tuti babóca :D :D .

Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!! :D Megvan a Valentin napi ajándékotok a férjeddel, a legszebb :D .

BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!! Puszilgassátok meg a férjecskéiteket, párotokat és mindenkit aki megérdemli :wink: !!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Bocsika, megegyszer megnéztem a görbuszt, ez tuti 13.dpo, beágyazódási eséssel a 9.dpo-n, mint a nagykönyvben (7-10.dpo-ra irjak a hőesést) de akkor is tiszta jó a halvány csíkocska, az a lényeg, hogy ott van. :wink:

Kép
melcsi6

LILI,
ez nagyszerű hír!!! Nekem a 15. DPOn is halvány volt nagyon, ne aggódj!!! GRATULÁLOK!!! :D :) :D :)

(Beteg vagyok :( :( :( fáj az egész mellkasom, fáj köhögni, fáj élni, náthás vagyok és a torkom sem az igazi :( )
Vendég

Áfi! Sicc vissza az ágyba! Csináljatok Enikővel ma paplan alatti-tévénézős napot! Játsszatok doktornéniset! Amikor én kicsi voltam, ez nagyon bejött! Légyszi egyél C-vitamint! Naaaaaa! És nem ártana valami köhögés-könnyítő-felszakító izé. Amit pát napja Szirmi javasolt, az király! A fekete retekben "érlelt" méz! Tudom, hogy útálod, de nem baj.
Szóval tessék meggyógyulni, MOST!

Kép
zölddisznó

Lili! HUUUURRRRÁÁÁÁ!
Tudtam, tudtam, tudtam!
Reggel te voltál az első gondolatom! :oops: :lol:
YESSSSS!

Akkor neked is meg van a Valentin napi ajándékod! Az enyém még nem ilyen nagy ajándék, de azt hiszem az én ajándékom is meg van!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!
Ne haragudjatok, még nem olvastam vissza, de ki kell öntenem a szívemet, el kell mondani a szomorúságomat.... :cry: :cry:
Ma rákérdeztem a kenet tenyésztésem eredményére - gondoltam, milyen jó kis Valentin napi ajándék lesz, ha teljesen jó, a hőm most ugrott fel, lehet babát gyártani - erre közölték velem, hogy vissza kell mennem.... Hétfőn rendel az orvosom, akkor menjek....
Beszélni akartam az orvossal is, de éppen vizsgált....
Már kibőgtem magam... Annyira fáj, már lassan 2 hónapja csak vegetálunk emiatt a sz... fertőzés miatt!!!! :cry: :cry:
De nincsenek is tüneteim, jól vagyok!!! Mi a fenét találhattak még??!!!Megőrülök, ha még ennyi idő kell a következő kúrához!!! Mondták, hogy ehhez nagyon türelmesnek kell lenni, mert alattomos, nehezen kikezelhető, de ennyire!!!!!!
Jó kis Valentin napi ajándék lett belőle......
Bocsi a siránkozásomért, de ...... :cry:
mfpan

mfpan

Jó reggelt!!!

Lili, hurrá!!! Azért én még csak egyelőre halkan mondok gratulát... :lol: :lol: :lol:

Reméljük, a mintagörbe mellé mintaterhesség is járul!

Panni, ne szomorkodj, majdcsak vége lesz ennek a fertőzésnek... Sajnálom, hogy még mindig nem gyógyultál meg. :cry: De gondolj arra, hogy a köv. hónapra már tuti makkegészségesek lesztek, és akkor mindent bele!!! Egyébként meg már felugrott a hőd, szóval mindegy, erről lecsúsztatok sajna... :cry:

Snufi, jó utat és szép kirándulást!!! Mi is majdnam elmentünk, csak sok lett a meló... :(
De jövő hétvégén úgy tűnik, apa elvisz wellness hétvégére. :lol:

Bettike, milyen ajándék???????? :lol:

Kép
szilcsi

Panni,
együttérzek veled, nincs rosszabb a tétlen várakozásnál :(
Coca,
falun lakom. Nincs feketeretek. Semmilyen retek sincs. Enikő szerencsére oviban, most vitte el az apja. Legalább pihenni tudok. Apát elküldtem Bioparox pipáért és bőszen imádkozom hogy megússzam pár nappal, szegény Ceni "rémképe" lebeg a szemem elött, nem szeretnék valahogy 1 hónapig kínlódni. :(
Vendég

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, wáááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
Igazi beágyazódás a javából (reméljük)!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor is tesztelsz?
De jó, mennyi februári zebra lesz!!!!!!!!!

Áfi, csak nem leszel beteg??? Barnázás elmúlt? Sok-sok tea mézzel!!!

Kép
szilcsi

Szerintetek az gáz, ha régenvolt tinikori nagy szerelmemmel álmodtam??? :shock: És gyűrű volt az ujján, és nekem is, de nem zavart igazán minket... :shock: :shock: :oops:

Kép
szilcsi

bettike,
Na ugye!!!!!! Naggggyon szép!!!!! Csak így magasan tovább!!!!!

szilcsi,
Köszönöm. Igen, tudom, csak gyógyulnék már ki!!!!
De jó, és hol fogtok wellnes-ezni??

áfi,
Remélem csak a kis fuvallata érint a betegségnek, és hamar odébb áll!!! Vagyis ajánlom neki!!!! Pihengess!!! Gyógyulj!!!!
mfpan

Lehet, ez a Barátok közt káros hatása... (lásd Zsuzsa és János...) :lol: :lol: :lol: :lol:
Tisztára meg vagyok zakkanva, úgy tűnik, sok volt a 7,5 óra alvás az eddigiek után. :lol:
Úgy érzem, meg tudnám ölelni az egész világot. De hogy miért??? Talán a napsütés teszi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
ha tudnád ki mindenkivel (és hányszor és hol és hányan) összeálmodtam már! Ne viccelj, veled most fordul elő először? Én el is szoktam mesélni apának :lol:

Igen, pihenek, teázok, igyekszem gyógyulni. Nincs már barnázás szerencsére (büdös kölke jól rámijesztett :twisted: )
Vendég

Panni, talán Gyopárosfürdőre, az hozzánk közel van, csak beugrunk a kocsiba és egy óra kábé, és ott voltunk már többször is, és nagyon bejött. :lol:

Neked pedig türelem!!!!!!!!!!!!

Kép
szilcsi

Áfi, jó korán kezdi a pöttöm a rosszalkodást!!! :lol: Milyen rosszbüdös kölök lesz belőle, hajjaj!!! :lol: :lol: :lol: Azért örülök, hogy elmúlt a barna. :wink:
Na dugulás, sok a dolog. Szép napot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Én is ideértem végre! Tegnap jó sokat írtatok, úgyhogy nem fog most menni a reakció mindenkinek, de igyekszem.

Áfi! Pihenj sokat és minden rendben lesz! Mikor mész el egy rendes dokihoz? Szívműködést mikor kell látnotok?
Ami az influenzát illeti, monnyon le! :evil: Ami nekem használt: ez a feketeretkes cucc tényleg jó, torokra még mehet Stodal homeós kanalas lötty, langyos víz gargarizálni, úgy általában Oscillococcinum bogyeszok, orrba tengervizes spricni, és megint úgy általában bazi sok fokhagyma, ha szereted és persze C-vitamin. És gyógysimik Kép

Na közben most látom, hogy írtál, én is falun lakom, de volt a zöldségesnél, magam is meglepődtem :shock: Azért küldd be apát a zöldségeshez, hátha! A miénk 1200 lelkes településecske...a tiétek szerintem nagyobb.

Tontica! Úgy sajnálom, de kijössz belőle idejében, meglátod! Két ismerősömnek is van, egyikük császárral szült emiatt, mert valamikor félidő környékén jött ki neki, és a szülésig már nem telhetett el annyi idő tünetmentesen, hogy hüvelyi úton szülhessen (fertőzheti a babát ez a cucc, de csakis a szülőcsatornában áthaladásnál, úgy tudom). A másiknak az elején, ő simán szült. Van erre gyógyszer és használ is. És azt hiszem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez egy újkeletű dolog, csak most jött ki éppen, mert kapott a szervezeted egy nagy megterhelést.

Lili! Gratulálok, gratulálok, gratulálok! :lol: :lol: :lol: Olyan is a görbéd, hogy ezt vetítette előre :wink:

Panka! Emlékszel, amikor Ancsát fölhívták a kórházból, hogy itt vannak a leletei (talán a szövettenja), sürgősen menjen be? Namost tök jó volt minden, csak személyesen akarták megbeszélni. Szegény meg halálra izgulta magát.
Ha elég hétfőn bemenned, akkor azért talán nem lehet akkora gond, hisz még csak szerda van! Próbálj meg beszélni a dokiddal mégis szerintem. És nyugi, ne szomorkodj, fel a fejjel!

Zöldikém! Otthon vagy már? Akkor leszel most sokat? :wink:
Mi is itthon vagyunk, mert Miksa takija nem javul, nem viszem be. Tök jól van, jó a kedve (illetve most még alszik :wink: ), csak folyik az orra. A héten már nem megyünk (úgyis csak 6-an vannak az oviban), jövő hétre meg remélem rendbejön.

Snufi! Jó pihenést, jó utat!

Szilcsi! és hol wellnesseltek? Tök jó :lol: Mi is voltunk októberben (kölök nélkül), azt kaptam szülinapomra, és igen jó volt :wink:

Bettike! Tyűűűű, nagyon tutti görbe! :D :D :D
Azt majd még kitalálom, hogy mikor tesztelek, és mondom a táblába, jó? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!

Gondoltam, hogy jó hírekre fogok jönni :D

Lili, gratula, a görbéd alapján abszolut erre számítottam :D

Bettike, én tudtam, hogy ez beágyazódási esés lehet csak! Nagyon várom a hétvégi teszted :)

Tontica, remélem nem lesz semmi baj!

Szilcsi én pár éve megrögzött BK néző voltam, aztán most már feláll a szőr a hátamon tőle. Pláne, ha Kingácska elkezd sipákolni. (egyénbént nálunk apa szokta nézni) :shock:

Panni, jó makacs egy fertőzést kaphattál el, de remélhetőleg, ha már tünetek nincsenek, akkor hamarosan teljesen eltűnik. Megértem, hogy ilyenkor minden perc elpazarolt várakozás.

Áfi, gyógyulgass, írok privit!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Jo reggelt mindenkinek!

Lili, waooooooooooooooooo, mondtam en, hogy pozitiv lesz az a teszt! :)

Bettike, ugye/ugye, hogy beagyazodas.....kb. mint az en gorbemnel....ugyis pozitv lesz/ugyis/ugyis......mikor csinalsz mar tesztet????

Afi, kurald magad, gyogyulast!

Snufi, azert nem feladni!

Coca, a kg/al majd raersz azutan foglalkozni, ha megszuletik a babad majd......addig meg szard le!

Kép
elizabeth25

Mit szoltok lanyok a 100 napomhoz? 8) :lol:

Kép
elizabeth25

Mfpan! Nagyon ölellek! :wink: Lehet, hogy csak a doki akarja közölni a jó hírt? :shock:

Áfi! Most már tessék meggyógyulni! :twisted:
Hű hányszor fogod még az életetben ezt leírni, hogy büdös kölke! :lol: :lol: :lol:

Szirom! Lelkesen várom a dátumot! :wink:

Köszi csajok, Robcsi, Szirom, Szilcsi, Mfpan! Igyekszem a hétvégén rászolgálni, mert már több mint 2 hete lefoglalom itt a drukkokat! :oops:

Kép
bettike
Eger

Eliza, te mint 100 napos, gratula és köszi! Még egy kicsit tanulmányozom a görbéd! Varásnapnál hamarabb nem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Eliza! Most vettem észre, hogy neked is kedden esett le és szerdán felment szépen, mint nekem! Tök király! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, latod/latod.....a gorbem megvarazsolta a tiedet...most mar csak a pozitiv jel hianyzik a tiedbol! :)

Amugy koszi a gratut a napfordulomhoz! :lol: :D

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Lili, hatalmas gratula!!!!!!! Én két nap múlva ismételném!

Bettike, én ilyen minta görbét nem nagyon láttam még! :shock: Drukk, hogy minta Baba lapuljon a pocakodban!!! :lol:

Úgy néz ki terhesség elején mindenki beteg! Nekem 38,3 lázam volt két napon keresztül, fogytam 4 kilót!

kispiskóta

Köszi Kataikertesó! :lol:
Egyébként a Lilié és Elizáé is ilyen minta görbe volt, van, meg még az Athizéra is emlékszem, hogy ilyen!

Jaj csajok bocsi, de olyan izgatott vagyok! :oops: :lol: Egyszerűen pezseg bennem a vér!

Kép
bettike
Eger

Áfi! GYógyulj meg, jó, hogy nincs barnád!

Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Jujjjj!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Coca:semmit nem érzek, csak bosszúságot, amiért már egy hete barnázok.Akkor jönne már meg, hogy kezdhessem a kivizsgálástÍ!
Nagyon szorítok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

szirmi,
De azért kell hétfőn mennem, mert holnap-holnaput. nem rendel....
Megpróbálok nem nagyon rosszra gondolni.

Aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok!!!
Biztos nem jó hírt akar közölni, mert mondta is, hogy csak akkor hív vissza - nem helyben van - ha van még valami gáz.
Úgyhogy biztos van még valami... Csak remélhetőleg már kevés és nem makacs!!!!

eliza,
Én is nagy GRATULÁT küldök!!!!! Tök jó!!!!

bettike,
Akkor most már várjuk azt a +++++ tesztet!!!! Ilyen ideal görbe után csak az következhet!!! Nagyon izgulok!!!! Na és persze őrülten drukkkkkkolok!!!
Köszönöm az ölelést!!!!! Viszont!!!!

kispiskota,
Most már jobban vagy???!!! Szegény kis pocakoskák!!!! Pusssszzzz és sok pozitív gyógyító energy!!!!!

lili,
Én is GRATULA!!!!!!!

robcsi,
Hát az .... makacs.... De mostmár azon a ponton vagyok, hogy úgyis leküzdöm, adok a pofájának!!!!! Majd az lesz a nagy pofára esés neki, mikor márciusban megfogan a bébim!!!! :twisted: :wink:
De jó lenne!!!!
Mi miatt szoktál le a BK-ről??? Melyik volt az a pont???
mfpan

Mfpan! Nem lesz semmi baj, ne aggódj.

Mnnem kell. pápá

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Lilli, gratula hozzá :):):)

Bettike, nálad is ott lesz a pozitív teszt!!! :)

Tontica, hát remélem minden rendben lesz. Egyébként ez mit jelent? Utánanéztél már?

Szilcsi, szerintem se gáz, én is álmodtam már exel. :)

Eliza. juhéj, vághatod a centit!

Mfpan, nem biztos hogy rosszat akar mondani. Szóval még ne idegeskedjél!!!

Gáz ez a sok betegség, kismamáknak gyógyulást! Nem kismamáknak is!!! Nekem is szétmegy a fejem.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Lili, óriási gratuláció! Nagyon örülök nektek! 2 nap múlva tesztelhetsz egy újabb, erősebb zebrust!

Bettikém, erre számítottam! Csak nagyon ki voltam, és nem tudtam írni! Alig várom, hogy tesztelj egy zebrát!

Panni, ne keseredj el nagyon, remélem, semmi komoly!

Mindenki mást is cuppantok, drukkolok!

Eliza, gratu a 100-hoz!
Vendég

Csikken, Athiz! Köszi nektek is!

Athiz remélem már jobban vagy!

Hülye vagyok, de egész nap, amikor hülyeségeket csinálnak a főnökeim, meg csesztetnek csak mosolygok magamban, hogy nem lesz már ez így sokáig! :oops:

Lili! Apa mit szólhozzá? Bővebben a reggeli történéseket nem lehetne?

Kép
bettike
Eger

bettike,
Jól teszed!!!! Le vannak kakilva!!!!

athiz,
Köszönöm. Hogy vagytok???

csikken,
Már azon vagyok, ha még mindig van is valami, hétfőn felír valami dögölőt és adok a pofájának!!! :evil:
Hú, de kemény vagyok!! Nem???
Levegőzz egy nagyot ebben a szép napsütésben!!Remélem ott is süt a napocska!!! Igyál sok folyadékot!!!Pihenj!!!

babaimado,
Köszi, remélem!!! Hová tüntél??? :shock:
Azért pussz!
mfpan

Gaby! Várlak az eredménnyel! Azaz apa eredménnyel! :lol:
Remélem jó hírek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

szilcsi: ami biztos, hogy péntekig táppénzen leszek. na és ezt nem nevezném pihenésnek. fáradtabb vagyok, mintha dolgozni járnék...

áfi: örülök, hogy minden oké. jól megijesztett ez a babó minket! gyógyulást neked!

snufi: jó utat! várom a fejleményeket no meg a képeket!

tonti: gyógyulást!

lili:hatalmas gratula... :D :D :D

panni: sajnálom. de reméljük, hogy semmi komoly, és már következő hónapban jöhet is a babó...

bettike: még mindig nagyon drukkolok neked.
:D

liza: grat a 100 naphoz!

A betegeknek gyógyulást, és mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: még mindig vacakul vagyok, eszem az antibiotikumot, köhögéscsillapítót, vitaminokat, meleg tea--és semmit sem javulok, a hangom, mint egy rekedt fazék. :( ráadásul a suli mellett az egyetemre sem tudok bemenni, és ez kissé kellemetlen, mert nem lehet hiányozni, és magyarázkodnom kell. :( meg persze van olyan óra, amit be kell majd pótolnom.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?