Jó reggelt!
Én is ideértem végre! Tegnap jó sokat írtatok, úgyhogy nem fog most menni a reakció mindenkinek, de igyekszem.
Áfi! Pihenj sokat és minden rendben lesz! Mikor mész el egy rendes dokihoz? Szívműködést mikor kell látnotok?
Ami az influenzát illeti, monnyon le!

Ami nekem használt: ez a feketeretkes cucc tényleg jó, torokra még mehet Stodal homeós kanalas lötty, langyos víz gargarizálni, úgy általában Oscillococcinum bogyeszok, orrba tengervizes spricni, és megint úgy általában bazi sok fokhagyma, ha szereted és persze C-vitamin. És gyógysimik
Na közben most látom, hogy írtál, én is falun lakom, de volt a zöldségesnél, magam is meglepődtem

Azért küldd be apát a zöldségeshez, hátha! A miénk 1200 lelkes településecske...a tiétek szerintem nagyobb.
Tontica! Úgy sajnálom, de kijössz belőle idejében, meglátod! Két ismerősömnek is van, egyikük császárral szült emiatt, mert valamikor félidő környékén jött ki neki, és a szülésig már nem telhetett el annyi idő tünetmentesen, hogy hüvelyi úton szülhessen (fertőzheti a babát ez a cucc, de csakis a szülőcsatornában áthaladásnál, úgy tudom). A másiknak az elején, ő simán szült. Van erre gyógyszer és használ is. És azt hiszem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez egy újkeletű dolog, csak most jött ki éppen, mert kapott a szervezeted egy nagy megterhelést.
Lili! Gratulálok, gratulálok, gratulálok!

Olyan is a görbéd, hogy ezt vetítette előre
Panka! Emlékszel, amikor Ancsát fölhívták a kórházból, hogy itt vannak a leletei (talán a szövettenja), sürgősen menjen be? Namost tök jó volt minden, csak személyesen akarták megbeszélni. Szegény meg halálra izgulta magát.
Ha elég hétfőn bemenned, akkor azért talán nem lehet akkora gond, hisz még csak szerda van! Próbálj meg beszélni a dokiddal mégis szerintem. És nyugi, ne szomorkodj, fel a fejjel!
Zöldikém! Otthon vagy már? Akkor leszel most sokat?
Mi is itthon vagyunk, mert Miksa takija nem javul, nem viszem be. Tök jól van, jó a kedve (illetve most még alszik

), csak folyik az orra. A héten már nem megyünk (úgyis csak 6-an vannak az oviban), jövő hétre meg remélem rendbejön.
Snufi! Jó pihenést, jó utat!
Szilcsi! és hol wellnesseltek? Tök jó

Mi is voltunk októberben (kölök nélkül), azt kaptam szülinapomra, és igen jó volt
Bettike! Tyűűűű, nagyon tutti görbe!
Azt majd még kitalálom, hogy mikor tesztelek, és mondom a táblába, jó?