A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Móni :) Csak otthon beteg pasik :lol: :lol: Érdekes ez az "állatkert", akik vevőként jönnek :shock: :lol: Persze ez csak utólag vicces. Én meg a répalére voltam előző pocakosságom alatt rákattanva és attól olyan szép színe lett Bálintnak, de már ő is fehér :mrgreen:

Fibi :) Ez a bunkó vevő már :evil: :evil: :evil: Samu, mint birka? még nem is hallottam! És most mi lesz?

Barbi :) Nagy gratula a 6. foghoz!!! :D Hogy viselte Angi a kibújását? És milyen vitamint akart felírni a doki?

Neet :) Lábujjadnak bulást! Eszti nagyon édes :D :D

Zuz :) A kendő meg a kocsi ilyen extrém sport? Eddig azt hittem, hogy ez a legkönnyebben járható út :roll: akkor hogy érdemes csinálni? de a dokik nagyon rendesek voltak, ha így segítettek!

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
hát, igen :lol: épp most meséltem páromnak, hogy mindketten ugyanabban a cipöben járunk..... És, ahogy látom, Barbi Neked cimzett hsz-e sem könnyitette meg a dolgodat..... :roll:

Deni,
azt hiszem, ez a név is elvetve :( azt mondta Zsolo, hogy nem szeretné, ha a szüleimet egy birkára emlékeztetné az unokájuk :? és bevallotta, hogy náluk is Samu volt a csontváz 8) ugyhogy ez az egész név-mizéria már kezd hasonlitani egy béna szappanoperához :roll:

Moni,
nem hiszem el, ilyen emberek is vannak :lol:

Zuzi,
én is azt hittem, hogy kendövel+babakocsival viszonylag könnyen lehet majd boldogulni :? uuu, akkor mi lesz?
Ma mondjuk babakocsi nélkül vállaltam be a hazautat hugomtol, de az sem piskota. Szépen elsétálunk a megálloig, de aztán.... Egyik vállamon a táskák, másik karomon a gyereket emeltem fel a hévre, aztán végig az ölemben akart ülni, hogy kilásson az ablakbol és hát rendesen nyomta a pocakom :roll: cirka 40 percig....

Nálunk a mai nap "poénja": rászolok imént B-ra, hogy hagyja békén az apját, amig a WC-n ül, erre kicsifiam reakcioja: "Anya, ne szolj bele!!!" :shock: Öööö, nem is tudom, kitöl hallotta ezt :roll:
fibi

Nukada,
akkor drukk, h Kicsi Réka a te bőröd örökölje (nyáron jobban jönne, egyébként mindegy) .

Indi,
önbarnító. :lol: :lol: Végül mi lett, lesz az ügyeddel, amit a kedves üi nem volt hajlandó...? (Bocs, ha kiderült, csak nem olvastam rendesen...)

Zuz,
extrém sport!!! :shock:

Den,
én kihagynék úgy 4 évet a 2 ded között, nekem az tűnik megoldásnak. :lol: És leteszem a jogsit. és befejezem az egyetemet. és Zsancival együtt megyünk piacra majd a nyelvvizsgáért. Okés, Zsanom?

Vot,
persze, fogd a nyuszira.. akarom mondani, a nagyszülőkre... :mrgreen:
neet
neet

Fibi,
mi ugyanígy jártunk ma, bölcsiből jövet babakocsi nélkül voltunk, soha többé... tömöt táska, ded az ölben, félseggel az ülésen, közben nyomtam a skacot, aki ezt zokon vette, na meg azt is, h félkézzel nem tudom elővakarintani a táska aljára keveredett kekszet. Aztán a jópofa sofőrbácsi berágott valami utasra és erre mindenkit leszállított 2 megálló között a senki földjén... :evil: Ölemben a ded, vállamon a táska, messze a kövi megálló, szemerkélő eső.. azt hittem, sose érek haza. Grrr.

Megoldások érdekelnének nem babakocsis kirándulásokra!! Hátizsák elvetve, abból semmit se lehet kivenni, buszon leülni se, negyedsejhajjal se...
neet
neet

tömött...
neet

PUNCIRÓL MÉG:
még azt mondta a doki, hogy a krém sose menjen bele!

Fibi!
úgy tudom, hogyha most felvételt nyersz, akkor be kell menni és beiratkozni és halasztást kérni rögvest. de a lényeg a beiratkozáson van.

Votiv!
megint szépek vagytok! :) múltkor kérdeztem, lehet h válaszoltál is, a lényeg, hogy ezek a nagyestélyik mind ott fityegnek a szekrényedben? fel fogod még őket venni? :) (mint Xavér? ;-) )

Barbi!
köszi, megjött a csomag, és már be is ittuk, a szavatosság miatt :).

GYEREKSZÁJ:
Lencse azt mondja a szemüvegre újabban, hogy SZEMITOMI. meglátta Csepke húgom táskáján az ezüst színnel nyomott halálfejet (divat ezt most) és aszondja:
"Cseppe tása szemitomi bácsi!"
ancsipancsi

Sziasztok

Szeretnék újra csatlakozni hozzátok. 2005 szeptemberében a Szent Imrében született a kisfiam, így pocakosságom alatt írtam néhányszor a fórumra. Mostanában újra olvasgatlak benneteket, tetszik, hogy milyen segítőkész, jó humorú és toleráns emberek vagytok. :)

Lassan készülődünk a második gyermekünkre, emiatt kérdezem tőletek Bálint Sándor elérhetőségét (rendelő címe, telefonja, rendelési idő).

Előre is köszönöm.

Szép estét és nyugodt éjszakát mindenkinek.

Üdv, Móni
nonni

Neet :) hétfőn megyek majd ügyintézni. de igazából ez csak egy kis 5 perces dolog, beadom az ÜK nyomtatványt és majd elküldik e-mailben a kódot.

indianyo

Sziasztok!

Picit írok (írok, ergo olvasni nem tudtam), azt elteszem magam másnapra, elvileg holnap eljutunk végre bölcsibe! :)

Neet!

Jaj, ez olyan rossz!:( Nekem 1 hónapig fájt a lábujjam, mikor belerúgtam a falba (szintén nem direkt), már épp orvoshoz készültem, aztán elmúlt! Jobbulást neked!

Fibi!

Vevő! :evil: :evil: :evil: Most, hogy ezt írtad, eszembe jutott, hogy én is dühöngtem párszor az ilyenek miatt, mikor árultuk a lakást!:(

Nukada!

A leírásod alapján (sárga voltál vágott szemű, most kreol bőr, fekete haj) tényleg kíváncsi vagyok rád! :D
Egyébként tényleg izgi, hogy kinek a génjeit örökli majd Réka! Nekem például nagyon tetszik a vörös haj - azt is lehet, hogy anyukád haját örökli! De ahogy leírtad a családod, biztos hogy csodaszép lesz!:)

Végül nem kellett Timit bevinnem az igazolásért! Reggel nagy nehezen sikerült felhívnom a doktornőt! Inkább másfél órán át hívogattam, nem volt kedvem zuhogó esőben elindulni!:( Kiderült, hogy az volt a gond, hogy a másik dokival beszéltem előző nap, aki rögtön kérdezte Timi nevét és azt mondta megírja neki az igazolást! Ami belegondolva tényleg etikátlan, de nem vitatkoztam vele, gondoltam az Ő felelőssége!
A doktornő ezt érhetően zokon vette! De rendes volt, így telefonon elég volt, hogy megkértem és megírta az igazolást!
Párom ma bement érte, erre ki rendelt akkor??? Pont a másik doki, aki odaadta neki azt az igazolást, amit Ő írt! :shock: :evil: Most majd biztos rákérdez a doktornő, hogy miért nem kellett mégsem az igazolás, ha megírta! :oops:

Na megyek!

Jó éjt! :)
ILdi
ildi76

Ildi,
nem tom tudsz-e róla, de jövő szerdán bölcsis-sztrájk lesz. Nem tudom, h mindenhol, nálunk igen. Csak, hogy tudj róla...
Igazolás: jajj, ezek olyan kellemetlen dolgok. :(

Lábujjra már rá tudok félsúllyal állni, köszi. :D
neet
neet

Szia Nonni! Üdv itt! Azért remélem BS nélkül is menni fog a dolog - legalábbis, ami a terhességet megelőző műveletekre vonatkozik :lol:

Ancsi :) szemitomi :lol:

indianyo

látta valamelyikőtök hétvégén az Amerikai Szépséget? Én most nézem videjóról. Bár csak a mi ingatlanosaink is ilyen lelkesek lennének, mint Anett Benning (ha ő az egyáltalán) :lol: :lol: :lol:

Indi!
Nagyon remélem, hogy a jövő hétre meggyógyulunk és végre sikerül talizni!!!!!
ÜN :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Fibi, Deni!
Csak képzeljétek el, hogy BKV kizárva, mert a kendő miatt babakocsit nem tudtok emelni, ergo gyalog mindenhova, közben frankón leizzadtok. Be egy fűtött helysigbe, ahol a nagyot is le kell vetkőztetni(de úgy, hogy nehogy kiszabaduljon a babakocsiból, mert enm tudsz utána rohanni, és a picit valahogy ki kell aplikálni a kendőből, de nem tudod hol levetkőztetni, mert ahjhoz kellene valami asztalszerűség, vagy legalábbis egy normális szék. És még ez az egyszerűbb, mert aztán jön a felöltözés :shock: :twisted: De még szerintem mindig ez az ideális megoldás, jobbat nem tudok. Nálunk a testvérkocsi ki van zárva, nem férne el a lépcsőházban. És Pannus imádja a kendőt!!! Én meg hátha fogyok!

Neet!
Eszcid annyira kis édes!!!! Sofőr :shock: :shock: :twisted: :twisted: Én tuti panaszt tennék!

nonni!
Üdv. Rendelő száma: 386-07-00 hétfőn 16-tól van rendelés

Ancsi!
Szemitomi :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Kamillának és családjának +++++++++

Ancsi +++++++++
nunitémához még annyi, hogy végül ezt a tanácsot fogadtam meg a kórházban: ápolja úgy ahogy a sajátját!

Ildiéknek ++++++++

Szegény kicsi Véda! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

No ma már több nem fog menni. Így is nagyon el vagyok maradva Angi naplójával. :?

kövi1282
gödibarbi

Visszaolvasni még nem tudtam.

Zsanci,
Ne haragudj, h ennyire rohantam, de nagyon kifutottam az időből és tudom, ha Adél cirkuszol, akkor Apa nem sokáig bír vele.
És hidd el látványos a pocakod, csini kismama vagy :D

Ancsi,
Ahogy írtad délelőtt a tandíjmentességet 2007-re a kismamáknak, felbátorodtam és írtam az ofiknak és ezt a választ adták. Egy kicsit elcsodálkoztam, hogy pont ők nincsenek ennyire képben :shock: :? :
A GYES-GYED alapján kapott költségtérítés mentesség 2007-től megszűnt. Amennyiben első diplomádat költségtérítéses formában szerezted (erről igazolást az adott intézmény tanulmányi osztályától kérhetsz) jelentkezhetsz államilag támogatott alap, osztatlan és mesterképzésre is. Mesterképzésen a felsőoktatási intézmények határozzák meg a jelentkezés feltételeit. 2007-ben még csak kevés mesterképzés került meghirdetésre, inkább a kiegészítő képzések között nézz szét, ezek a felvételi tájékoztató második felében találhatók.

Kép Kép
curse

Zuzi,
köszi szépen, a rendelő címét is meg tudnád írni? :)

Indi, neked is köszi :lol: optimista vagyok, ha egyszer már sikerült, miért ne menne másodszor is orvosi közreműködés nélkül :)

Nonni
nonni

Nonni!
pontos címet nem tudok. Bocskai úton van, ha a Kosztolányitól indulsz, akkor bal oldalon (ott van egy patika is) és a következő sarkon van a rendelő.
zuzmo1

Neet,
én is ezért váltottam át hátitáskárol válltáskára, hogy könnyebb legyen a kekszet elöbányászni dednek :lol: de még igy sem mindig egyszerü félkézzel a müvelet :P

Ancsi,
szemitomi nagyon édes :D

Zuzi,
bakker, teljesen jogos.... akkor már csak abban bizhatok, hogy Bálint fél év mulva hosszabb sétákra is hajlando lesz. Vagy hogy megtanulok Bp-en IS vezetni :?

Nonni,
Ezek szerint elsö babát nem BS-sel szülted? :wink: hanem...?

Ildi,
majd ird meg holnap, milyen a bölcsi! :)
fibi

Nonni :) Szívesen :)

Zuzánka :) nem kell babakocsit emelgetni, szólni kell bárkinek és már fenn/lenn is van!

Ordítós tanfolyás szégyenlős/félénk/depreszióra hajló egyedeknek, amit annó nekem ajánlott a kinez - száz éve - lényege: két sorban állnak a hallgatók, szemben egymással, közöttük kell egyvalakinek átmenni. ilyen egyszerű ez. Ja, hogy közben ők meg meg akarnak akadályozni ebben? Sebaj, te meg klasszul ordítva, üve-csapkodva-harapva anyázva etc. átverekszed magad a tömegen. Ma már könnyen okoskodok ezen, de én se mertem elmenni, mert inkább nebáncsvirág szerettem lenni és pityeregtem, ha csúnyán néztek rám. No de megtanultam már. Legalábbis nagyrészt :lol:

indianyo

Fibi :) Ne szólj bele :lol: :lol: Név-mizéria tényleg egyre csak dagad, de legalább nem "unatkozunk" szülésig, az összes állatnak és szertárkelléknek találunk nevet :lol:

Zuz :) Akkor most örüljek, mert talán nyáron nem kell majd annyit öltözni? :lol: és marad a 7-es busz, ami alacsonypadlós meg a lábbusz... 8)

Ancsi :) Halálfej a divat?! Hú, megint jól le vagyok maradva :mrgreen: szemitomi édes :lol:

Nonni :) Üdv itt! :)

Ildi :) Igazolás :roll: de legalább már megvan!

Neet :) A 4 év korkülönbségről már lemaradtam :lol:

És már mi is buszoztunk kocsi nélkül, ded ölemben, hátitatyó a hátamon, negyedfenekemen ülve... szóval ismerős szitu, de vmiben csak kell vinni a cuccot és azt csak könnyebb háton, mint vállon, ahonnan lecsúszik a tatyó, csak a hátitatyó ne lenne ilyen nagy, hogy alig férek el vele... :roll: de legalább Bálint élvezte, nagy újdonság volt neki :lol:
denizsa

Indi :) Akkor majd Te szervezel nekünk ilyen tanfolyamot, jó? :lol:

Fibi :) Én meg kínomban, jobb ötletem hirtelen nem lévén a megállóban a kekszet a zsebembe tettem... ne tudd meg mi maradt belőle és milyen volt a zsebem :mrgreen:
denizsa

most biztos nem leszek népszerű a véleményemmel, de én eddig minden diplomámért fizettem, vagy részben vagy egészében, ezért nekem nem elvárás, hogy ingyen legyen, főleg hogy ez befektetés, és később 2x-3x-10x és 100szor is megtérül az ára (jó esetben) állásban, fizetésben, nyugdíjban, életszínvonalban, egyáltalában.

de mondjuk, hogy a rászorulóknak legyen ingyen, okés (bár én 3 gyereket egy fizetésből nevelő anya gyerekeként sem tekintettem magam annak sose, de ez már csak anyám karakánsága volt, hogy mi sosem kértünk sehol semmit). tehát a rászorulók továbbra sem fognak fizetni, és ha még jó tanulók is, akkor meg még sokkal jobban járnak az ösztöndíjjal, mint eddig. és még a simán jó tanulók is elérhetik az ingyenességet. szóval nekem ezidáig nem úgy tűnik, hogy rosszabb lett a rendszer.

néha csak ámulok azon, hogy a magyar emberek mi mindenről hiszik azt, hogy "ingyen van", meg hogy "alanyi jogon jár" nekik. az egészségügyi szolgáltatások sincsenek senkinek se ingyen, van aki maga után fizeti be a tb-t, van aki helyett meg más.
és ugyanígy nehogy azt higgyük, hogy az oktatás ingyen van, mert azt is fizeti valaki, eddig is fizette. mert ingyenebéd márpedig nincs :wink:

Ancsi, az összes estélyi ruháim :D ott figyelnek a szekrényben, szépen bezsákolva. Ha Medveczky Ilona fel tud venni egy estélyit 3-nál többször is, akkor én is :D ennek egyedüli akadálya a testméreteimben leledzhet :wink: de marhára bízom benne, hogy még azért fogom tudni hordani a pirosat. egyébként ha szigorúan nézzük, az nem is nagyestélyi, bár nem olyan kirívóan nem, mint Derili Hannájé volt (kopirájt Kondor Csabika ex-KT-lávör)...

votiv 8)
votiv

Votiv,
éjfél körüli hszed minden szavára bőszen bólogatok. :D Én sem akarok vitát szítani, meg volt is ez már téma: anno dacumál még a gimiért is fietni kellett, addig örüljünk, amíg az ingyen van legalább... senkinek nem kötelező egyemetem végezni. Sokat gondolkoztam ezen, mi lenne a jó megoldás, pl a 18 éves friss éretteknek ingyen, mert ugye nekik se munka, se tapasztalat, se pénz, de persze az is lehet, h a kis 18 évest rendesen nyomják hátulról a szülők, míg a 30 évest már senki nem nyomja, sőt, még az ág is húzza. Persze legjobb lenne ingyen suli ingyen ebéddel, sőt közben fizethetnék a rezsimet is... :wink:
neet
neet

Enyém rezsit és kéretik fizetni :lol:

Én is fizetős iskolába jártam világ életemben és egyetértek az előttem szólókkal. Bár a rászultság meg... Nos, a minimálbéren bejelentett és nem kétfilléres autóval szaladgáló vállalkozók gyermekei annak számítanak majd? :shock: Sok ilyet ismerek ám. Igaz, lelkük rajta.
Ami pedig a 18 éves gyereket illeti, én egy évre érettségi után elküldenék mindenkit dolgozni - lehetőleg önkéntes munkavégzésre. Waldorfos körökben szokás ez egyébként és szerintem nagyon jó szokás. És egyetem alatt is lehetne némi munkát végezni, azért nincsenek cukorból a gyerekek olyantájt már....

Éljenek az összes Bálintok és jó sok finom sütit kapjanak!

indianyo

Deni, Gigi,
Boldog Névnapot fiatoknak!! :D :D

És ünnepeljenek a szerelmesek is, bár mi nem tartjuk ezt a "nemzetközi" ünnepet.

Tandijrol már én is kifejtettem a véleményem, nem irom le ujra. Valahogy nekem is mindig ugy alakultak a dolgok, hogy fizetnem kellett minden tanulmányomért. Amikor meg (tavaly/tavalyelött) még lett volna lehetöségem ingyen tanulni esetleg, akkor meg mást választottam, ilyen az én formám :lol:

Votiv,
Zsoló ugyanezt mondja mint Te: hogy ezek a tanulmányok (jo esetben) befektetések. Leginkább ha az ember "normális" szakot választ. Ez igaz, nekem csak az nem tetszik, hogy ezzel megint ámerika felé közeledünk, ahol a diákhitel alapdolog :roll:
fibi

Szép jó reggelt :D

Minden Bálintnak én is nagyon boldog névnapot kívánok és mindenkinek nagyon boldog Valentin-napot!!! :D :D :D

Kép

Votiv :) Fogod Te még azt a gyönyörű piros estélyit hordani! :wink:

Indi :) Főiskola mellett én is dolgoztam és nem a szüleim pénzeltek, hasznos tapasztalat volt és még élveztem is, bár ma már nem csinálnám 8) Fogmanók gyötrik még Dominót?

Kép
Kép
denizsa

Fibi :) Köszi és viszont kínánjuk! :wink: :D

Na megyünk önkormiba ügyintézni, este jövök... :mrgreen:
denizsa

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE A BÁLINTOKAT!
Kép
/ :cry: /

petergabi

Deni :) Hát, éjszakáink vegyesek, a kellemes esti kezdettől a középszaron át az elviselhetetlen ordításig majd totális kimerülésig. De azért cukorfalat a fijacska ám :wink:
Megtanult kacsintani - két szemmel, cukorfalat :) De majd hamarosan meglátod :wink:

indianyo

Gabi, Deni,
köszönjük :D

most L játszóházba...
fibi

Boldogságos Bálint napot, minden ünnepeltnek! Kép

Gabi,
MIÉRT :cry: ???????
macskanyu

Gabi,
most látom, mi az a siros fej a zárojelben???? :?:

Macs,
köszi :)

Indi,
kacsinto Domicsek :lol: :D
fibi

Fibi,
hová mentek játszóba???
macskanyu

Macs,
ide Veresre :) jöttök? :wink:
Viszont holnap meg Örsre megyünk. Esetleg egy Sugár/Ikea belefér Nektek? :)
fibi

Hááát :mrgreen: elvileg beleférhet, Pocakkal megbeszéltem, hogy holnap megyünk hozzájuk. Ha rá tudom venni, akkor elviszem őket is. De 12-2 közt alszik Füles, csak előtte, vagy utána...

Veresre is mennék én... viszont jövő héten megyek Gödöllőre. Ha kiderül, melyik napon, szólok, ok? hátha...

most épp ezt csinálom: Kép
holott ezt Kép , meg ezt Kép , meg ezt Kép kéne.....
macskanyu

BOLDOG NÉVNAPOT A BÁLINTOKNAK!!!
És, persze Boldog Valentin napot mindenkinek!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Huu, az jo lenne, Pocakékat is rég láttuk :lol: amugyis könyv ügyben is kellene taliznunk :P
Jóóó, jövö hét kezd megtelni, már csak szerda és csütörtök szabad nekünk :)

No, tényleg indulunk. Mindenkinek további szépséges napsütéses napot kivánunk :D
fibi

Indike,
ezt meg neked küldöm, meg a Kacsintós Dominónak :)

Kép Kép Kép
macskanyu

Blaye Verának ma reggel megszülettek a babái, Blanka és Dénes!

Azt írja, hogy nagyon édesek, jól vannak. A szülés gyors volt, de nehéz.
lindicita

Éljenek a Bálintok!!!

Arra is gondolni kell egyébként, hogy ha valamiért fizetünk, azt talán egyrészt komolyabban is vesszük (hiszen szolgáltatást "vettünk"), másrészt a pénzért színvonalat követelhetünk! Szóval megvannak ennek az előnyei is.
A rászorultság mindig egy nagy kérdés, mert szerintem igenis támogatni kell a rászorultakat, tandíjmentességgel, ösztöndíjjal, hiszen nekik gyakran a tanulás A kitörési lehetőség, és én is majd szétrobbanok, amikor ezen támogatások egy része olyanokhoz megy, akik ilyen vagy olyan kiskapuk miatt rászorultnak minősülnek, holott nem is azok.
Én mindig, egyetemista koromban is, tandíjpárti voltam, bár mindig hangsúlyoztam, hogy egy feltétellel fizetnék szívesen: ha a pénz TELJES EGÉSZÉBEN az intézménynél marad. Hiszen hogyan javulhat az én oktatásom minősége, ha az erre befizetett pénz az államhoz megy? Mint tudjuk, indirekt módon soha nem fog visszajutni oda, ahová kell...

Eszméletlen kaka éjszakánk volt, Maric fél 4-től ébren volt, bömbölt, nem tudom, mi lehet, valószínűleg a foga :( Reggel meg ott pihegett az ölemben, olyan kis elesett gombóc :( Kapott nurofent, mostanra szerencsére el tudott aludni.
kisün

Vera,
GRATULÁLOK! Blanka és Dénes, jó napot választottatok a megszületésre :D Legyen nagyon boldog életetek, és szüleiteknek is sok sok boldogságot kívánok!!!
kisün

Maric persze Marci, de ezt gondolom, kitaláltátok :lol:

Fibi,
no comment a lakásnézőhöz :( a LEGKEVESEBB szerintem, hogy sűrű elnézések közepette felhívjon, ekkora tahósággal tényleg nem tud mit kezdeni az ember :(

Indi,
kacsintós Dominó nagynagy kacajt váltott ki errefelé :lol:
kisün

ÉLJEN BLAYE ÉS AZ IKREK ÉS VINCE, a NAGY, OKOS BÁTYUSKA és persze BLAYE APUKA!! :D Köszi a jóhírt Lindi. :)

És Éljen az összes Bálint és Valentin és szerelemre fel! :D (csak nehogy valaki MA vegyen valami kis szíves izét, mert csak a multik zsebét tömi... én juszt is máskor veszek, kapják be. :mrgreen: )

Macska,
marha jók ezek a kis gifek vagy mik. :)

Kisün,
tartok tőle, hogy ha most fizetném a félévente 100ast az eltének, (mint ahogy teszik azok, akik csak így jutottak be) akkor is a fejemre hullana a vakolat, bűz lenne a wc-ben, a tanárok csesznének bent lenni a fogadóórájukon és a to-n is továbbra is elcsesznék az összes létező adatomat és nem vennék fel a telefont. :evil: De sebaj, már a végét járom... :lol:
Marcinak és neked is jó pihit mára, olyan szép az idő!!
neet
neet

Nagy Gratula Blayenek! Isten hozta Blankát és Dénest :)
macskanyu

Óh micsoda szép nap ez a mai! Drága Blaye! Legyetek nagoyn boldogok immár öttagú családoddal, gyönyörű nevű kisbabáid nőjenek nagyra !!!

Vera :) Vagy Marci összebeszélt Domicsekkel - mi ugyan negyed 3-ra már elaludtunk de azt a 3 órát nem kívánom vissza...

Pocakékkal én is én is én is szeretnék találkozni!!!!! Mindenki mással is persze!

indianyo

Neet,
akkor neked meg eztet:
Kép , meg ezt is Kép

:mrgreen:

Kisün,
elég rosszul hangzik az éjji programotok... jó pihenést mára!
macskanyu

NAgyon szép napot mindenkinek, Főként a Bálintoknak!!!!!!!! Bálintok, Isten éltessen sokáig Benneteket!!!! :D

Gabi!
:cry: :cry: :cry:

Blaye!
Szívből gratulálunk az ikrekhez!!!!!!! :D

Indi!
Kacsintós Dominó ezek szerint erősen fogzik :cry: Kitartás!!!
zuzmo1

Fibi!
Megkuksiztam a lakésról a képeket! Megmondom őszintén, nekem nagyon bejönnke a színes falak, kicsit olyan, mint a Jóbarátokban :D A kérdés, hogy mekkorák a terek, mert ezek az erős színek csak nagy térben mutatnak jól. Na, de majd élőben is megnézitek!!!! És a kék nyílászárók is tök jók!!!

Vera!
Nem is írtam, a mosogatós fotótok szuper. És ha jól látom, erősen megrövidült a hajad!!! Szuper jó lett!!!!

Zsanci!
Tegnap hívogattam a dokinénit, hogy mit adhatnék B-nek, de nem vette fel, biztos elfoglalt volt, amennyi beteg gyerek van :( Erre képzeld, visszahívott!!!! Én ezt annyira nem vártam el tőle, és olyan jól esett!
Igi hogy bírja a bölcsit????
zuzmo1

Fognövesztő Marcinak is puszikák!!!

Nálunk alakul a helyzet, mindkét manó köhög ezerrel, de az éjszaka már egy fokkal jobb volt, persze ez nem azt jelenti, hogy aludtunk volna :wink:
zuzmo1

Indikém!
Múltkor vettem Traumeel kenőcsöt (homeós), mert már többen mondták, hogy nagyon jó, mindenféle gyerekbalesetre is (fej beütés stb), és a leírásában kifejezetten ajánlják ínhüvelygyulladásra. Lehet, ki kellene próbálnod!
zuzmo1

zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?