A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok Lányok!
Ismét itt vagyok!
Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!! :lol: Még nem tudom elhinni.

Bettike!
Ez beágyazódás!!! Tuti!!! :lol: :lol: :lol: nagyon-nagyon durkkolok!!
És részletesebben:
Apa éjszakás volt. Hétre ér haza, így fél hétkor keltem hőmérőztem, és mivel nem volt esés teszt. Először nem is láttam semmi második csíkot, már le is tettem róla, de egyszer csak kezdett erősödni. :lol: Díszdobozba tettem, ráírtam, hogy "Boldog Valentin napot"és apa párnájára helyeztem. :lol: Volt ám nagy öröm, ami persze még most is tart. :lol:

Tontica!
Nekem a számon szokott herpesz lenni, és mikor utoljára voltam dokinál akkor is volt. :twisted: A doki azt mondta, hogy vigyáznom kell, mert ha terhes leszek esély van a nemi herpeszre is, és akkor nem szülhetem meg természetes úton, csak császárral.

Áfi!
Pihenj nagyon sokat! vigyázz magadra!!

Gabi!
Már nagyon izgulok az eredmény miatt!

A betegeknek jobbulást kívánok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Liza!
Kezdődik a visszaszámlálás!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Panni!
Nagyon sajnálom! A várakozás a legrosszabb tudom. :cry: :cry: Ebben a hónapban már biztos rendben lesz minden leleted. Nagyon drukkolok Nektek!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Na megjöttünk
Eredmény:
koncentráció: 22millió/ml
mennyiség:2,2 ml
vitalitás: 76%
motilitás: 6% progr. gyors, 42% nem progr., 52% nem mozog
morfológia: 3 % norm., 95% fejeltérés, 2% farokeltérés
Gyulladást most nem mondtak

Az előzőhöz képest jobb a koncentráció (10 millió/ml) és a mennyiség(1ml), viszont akkor 10% volt progr gyors és lassú, igaz 70% nem mozgott. Viszont alaki rendelennégre decemberben azt írták, hogy normál arányban, ehhez képest most 95% fejhibás
Inszemre alkalmas, azt mondta a doki. Javasolt a hormonvizsgálat és spermiumtenyésztés, erre bejelentkezünk.

HAJRÁ INSZEM!!! ELINDÍTOM A FOLYAMATOT

Kép
gaby25

Gaby, most akkor tuti csak inszemmel lehet nyerő a dolog? :(

Mindenesetre én szorítok nagyon nekte, hogy vagy így vagy úgy, de most már mielőbb összejöjjön az a baba! :)

Kép
elizabeth25

Ja, apa azt mondta, napi 10 szálra csökkenti a cigit, na erre kíváncsi vagyok :P Doki ajánlotta neki a maca vibe-t, de mondta neki, hogy a felesége már tömi vele :lol:

Liza
Hát spontán most így egyelőre kevés esély van :? de vannak még csodák :) Viszont türelmetlen vagyok már, és nem akarok évekig csodára várni :wink:

Mindjárt visszaolvasok

Kép
gaby25

Gaby!
Drukkolok az inszemhez és örülök, hogy apa végre rászánta magát!
Sok sikert! Nemsokára kismama leszel!

babaimádó
Kép
babaimado

katica,
Akkor elég kemény ez a fránya betegség....!!! :evil:
Pihenj nagyon sokat, most mással kevésbé foglalkozz!!!! Lényeg, hogy meggyógyulj!!!!

lili,
Ez csodálatos Valentin napi ajándék!!! El tudom képzelni, hogy reggel óta mekkora örömtáncot jártok!!!Még egyszer GRATULÁLOK!!!!!!!!!!

gaby,
Itt is elmondom, hogy:
Inszemre fel!!!! Mennek a drukkok!!!! Apának mondd meg, ha füllentett a cigivel kapcsolatban, velünk gyűlik meg a baja!!!! :twisted: :lol:
mfpan

Lily
Én tudtam :D SZUPER :D Kép Fantasztikus valentin napi ajándék :D ki fog ugrani a bőréből :wink:

Bettike
Látod-látod, nincs itt semmi ciki :D Mondtam én, hogy ha 27. nap tényleg a pé, akkor beágyikózás lesz ez :D Kép

Mfpan
ne szomorkodj, hamarosan csak kikezelnek ebből a nyavajából :?

Kép
gaby25

Panni
megmondom, hátha megijed :lol:

Kép
gaby25

Gaby! Legalább egyenesben vagytok és úgy "hallom" az írásodból, hogy lelkes vagy nagyon! Hajrás, hajrá! :wink:

Lili! Azért készültél te is rendesen, díszdoboz, meg minden! Szupi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

gaby: mennek a drukkok az inszemhez!

lili: ez a díszdoboz dolog nagyon tetszik :D :D :D

katica
katica30

sziasztok!

gyors bekukk a munkahelyrol. osszessegeben es altalaban szedulos-emelygos-hanyingeresen vagyok, nem nagyon ulok gep ele sem ezokbol. sztem az elso terhesseggel nem voltam ilyen szarul... tegnap voltam sajat dokinal vegre, uh is volt, lattunk pulzalast is, de kisebb a koranal egy hettel a babam, hat remelem nem valami gond jele ez.

lili!
gratulalok!

afonya!
ijesztgetos bebi, hat van ilyen. kimeld magad es gyogyulj, a bioparox nagyon jo!!!

gaby!
a papirra rairtak, hogy alkalmas inszemre? nekem kicsit soknak tunik a fejhiba...nem akarsz egy meddosegi kp-ot is megkerdezni ezugyben?

tobbieknek csokozon!!!

vakond
Kép
Kép
vakond

Halihó!

Lili!
Hatalmas gratuláció neked! Hurrá! :)

Eliza!
Neked is gratula a 100 naphoz, te is elkezdheted a centit vágni :lol:

Én gyógyulóban vagyok, ami meggyógyított az a csípős pepperóni :) A doki kiírt a hétre :)

Voltam a párommal a Klinikán. Kezdem érteni miért is érzik magukat kellemetlenül. Teljesen kiakadtam és bocsi, hogy még le is írom, de ez hihetetlen. Mondjuk így visszagondolva inkább egy kabaréra hasonlít a helyzet. Sajnos!
1 hete kaptunk időpontot és még mondta is a nő a telefonban, hogy döntsük el, hogy tudunk-e menni, mert nem igazán tud más időpontot adni. Mondtuk megyünk. Fél 10-re volt időpont, negyedre érkeztünk, kezébe nyomtak egy papírt, töltse ki. Már akkor felhúzta magát, hogy hülyének nézik, mert majdnem lépésről lépésre le volt írva mit kell csinálnia majd. Én jót nevettem, mert ilyeneket mondott, hogy még jó, hogy nem írják ide, hányat kell húzni rajta (bocsi) :lol: Mondtam neki, hogy ne magából induljon ki! Na ez később be is igazolódott, vannak ám hülék bőven, mikor egy fickó nagy elánnal majdnem berontott a nőgyógyászatra, pedig az ő papírjára is rá volt írva, hogy melyik ajtónál kap majd kulcsot! Na mindegy! Szóval kitöltötte a papírt és mondták, hogy majd szólítják. Annyi ember volt a folyosón, hogy alig lehetett megmozdulni. Kb fél 11-körül megkérdezte a párom, hogy 1 kulcsra vár-e 1 órája, vagy mi van, és akkor miért adnak időpontot? Az volt a válasz, hogy várjon türelemmel :shock: DE ADDIG EGY EMBERT SZÓLÍTOTTAK BE 10-KOR ÉS AZÓTA SE SEMMI ÉS SENKI SE KI-SE BE CSAK NŐVÉR ÉS DOKI. Az előttünk bemenő fickónak már a felesége is kijött a műtőből a fickóval együtt :evil: Majd csak behívták, na már itt átéreztem a helyzetét. Mikor kijött, mindenki őt nézte, majd szemével végigkísérte a folyosón, ahogy az "előkészítő" helységbe távozott, majd ugyanez visszafelé :roll: Végre történik valami a folyosón ugyebár! :evil:
Amit pedig mesélt, hogy mi volt bent, na az azért durva. Azt mondja, hogy egy WC-nyi helyen van egy fotel, letakarva egy lepedővel, oda van írva, hogy ha végzett, azt dobja ki. Na ő úgy döntött, a fotelbe nem kíván beleülni. Ki van írva, hogy mosson kezet, majd törölje szárazra a kezét, de ehhez nem sok minden van a helységben, kéztörlő pl egyáltalán nincs!!!! (még jó, hogy volt nála zsepi) A falon cipőlábnyomok, minden le van fóliázva :shock: Azt mondja, hogy kétségbeejtően gusztustalan az egész! Mindezek után nem is csodálkoztam, hogy rekord gyorsasággal távoztunk és szegény már előre ki van akadva, hogy tuti mennie kell még, ha lesz valamiféle beavatkozás!
sonjus

Jaj!
Gaby-nak akartam írni, hogy a Szabolcs u-ban nekünk is ilyen idióta fejhiba számot írtak, akkor több helyen is utánajártam és azt mondták más andrológusok is, hogy nem értelmezhetőek a számok, a magándokinál meg már nem volt ilyen ramaty a helyzet, sőt! Valamit ott nagyon elírnak, vagy nem foglalkoznak rendesen az emberrel! Akkor nekünk is valami 96%-ot írtak, a magándokinál meg kevesebb mint 60% volt a fejhiba! Ez azért érdekes nem?! Mondta a magándoki, hogy nem érti a leletet, amit vittünk és hogy miért nem vizsgálták meg rendesen a párom!!!! Nekünk is ráírták a Szabolcsban, hogy ok, aztán mehettünk is.
sonjus

Vakond!
Gratula a pulzáláshoz! :)
sonjus

Na nesztek, 2 napig nem írtam, nem is hiányoltatok, most meg én vagyok az egész oldalon :lol: :lol: :lol: :lol:
sonjus

Sonjus, szegény párod! Én is kiakadok az ilyen helyektől. És ugye ez a magyar egészségügy! Pfuj. Ezért megyek én magánba. Meg andrológushoz is ezért mentünk magánba. Igaz, egy vagyon! De azért nagyon nem mindegy, milyen érzésekkel távozik az ember.

Panni, Bettike, köszönöm, picit jobban vagyok, habár reggel volt egy jó kis hasmenésem, de valszeg csak az antibiotikum hatása. Ma már elsétáltunk az Auchanig Szilivel, hogy a páromnak tudjak venni valamit erre a "nagy" napra. Végülis egy méregdrága pénztárcát vettem, mert bent nem lehetett kapni megfelelőt, így a butiksoron találtam. Remélem, legalább tetszik majd neki, mert fenemód kényes az ízlése a drágámnak. Szilkó meg kapott egy mesekönyvet. De egész úton izzadtam, minden bajom volt, mert görcsölt a hasam.
Az icipici pocakbabám meg azóta sem nagyon mozdul. Már nem is tudom, mit gondoljak. Próbálom elhitetni magammal, hogy semmi baja, csak lusta. De nem igazán megy.

Vakond, merem remélni, hogy nincs gond a babáddal, és hogy behozza a lemaradását! De biztosan klassz volt hallgatni a kis szíve dobbanását!

Betegek, gyógyuljatok!

Pusz
Vendég

Sonjus
én is kiakadtam ezen a fejhiba dolgon, mivel decemberben a magándokinál nem volt probléma az alaki rendellenességgel, azt írta normál arányban, pontos %-ot nem adott meg :? Ti most hol voltatok, ahol ilyen ramaty volt a helyzet? :? A szbolcsba itthonról vittük, múltkor a magánhoz délben mentünk, ezért ott produkált, de ott normális körülmény volt, viszont jobban stresszeli a helyzet.
Lehet be kéne jelentkezni a Nírőbe, és ott is megcsináltatni :roll:

Kép
gaby25

Hahó!

Gabi! Csak elment azért végül az urad :wink: Nincs elkeseredve?

Akkor most már legalább tudod, hogy készültök az az inszemre, és minden esélyetek megvan, hogy babátok legyen mielőbb! Sonjus írta, hogy hülék a Szabolcsban a vizsgálók, de akkor most úgyis mentek máshová, ugye?

Sonjus! Elég sz.r lehetett szegény párodnak. Az az igazság, hogy én ilyen helyre meg sem kíséreltem rábeszélni, de persze tudom, hogy ti nem véletlenül mentetek oda. Eredmény mikor lesz?

Athiz! Örülök, hogy javulsz. A picivel meg beszélj, hogy nyugtasson meg, Miksa is csinált időnként ilyeneket. Mondjuk nem tartott soká, de én is nagyon aggódós vagyok :wink:

Vakond! Gratula a szívműködéshez! Hányadik napon volt a pé-d, nem abból adódik az eltérés?

Katica! Pihenjél, ne törődj semmivel! Szerintem nem te vagy az egyetlen, aki hiányzik az órákról!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

bocsi nem olvastam vissza,genyozik a netunk.

lili hatalmas gratula.
kesobb jovok.

Kép
monyo83

Gaby!
A Szabolcsban lett ugyanilyen rossz eredménye, mint a te párodnál, a múlt héten meg, a magándokinál (Kapás u.) már rendben volt. Mindkét helyre vitte a cuccost!

Szirom!
A mostani lelet a jövőhét szerdára lesz meg az enyémekkel együtt, a dokis megbeszélésre!

Athiz!
Örülök, hogy jobban vagy!
Ne idegeskedj a mocorgás miatt! Tudod te, hogy minden rendben!!!
sonjus

Szirom, köszi, próbálok mindig kommunikálni a magzatommal, hogy mozogjon már, meg hogy nyugodtan rúgjon belém nagyokat, most még megteheti :lol: , de nem nagyon akar rám hallgatni. Szilivel annyira más volt. Vele mindig tudtam "beszélni", és többnyire hallgatott is rám. Bár ez elég bizarrul hangzik, de tényleg. Ez a baba annyira más. Úgy szeretném, ha minden flottul menne, de valahogy nem működik. :cry: Talán pénteken megnyugszom, ha látom, hogy nincs baja, és hogy remélhetőleg mocorog majd, és nem befordulva csücsül a méhlepény felé, mint eddig.

Gaby, drukk az inszemhez, habár tényleg akkor meg kéne nézetni egy másik helyen is a spermikéket. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lili, hatalmas gratula!

Bettike, küldöm drukkjaim, de ha hazaérek küldök neked vmit!

Gaby, de jó végre történni fog vmi!( inszem)

Szirom fiadnak jobbulást!

Áfi, naggyon vigyázz magadra/tokra!!!!!!!

Velem semmi különös, csak marhára aluszékony vagyok két napja! :cry: Már várom a hétvégét!

Kép
kata05

Sonjus
decemberben mi is a kapás utcában voltunk :wink:

Kép
gaby25

Sonjus
de most valami klinikáról írtál, hogy ramaty volt, az hol volt?

Kép
gaby25

A Szabolcs utca volt ramaty! :)

Most a Sote I-re járunk.
A Kapás u-ban fizikai vizsgálat is volt, de azután kellett csináltatni a Klinikán is egy vizsgálatot. Azt mondják, hogy összehasonlítják. Ne kérdezd minek!
sonjus

Az az igazság, hogy nagyon elszomorított az a rengeteg ember a Klinikán, merthogy ennyi embernek van szüksége segítségre :(
Valahol meg is értem, hogy várakozni kell! Meg azt is, hogy a kórháznak sincs pénze. Merthát tb-re megy a dolog! Nekünk sincs annyi, hogy mindent magán úton intézzünk. A Kapásba azért mentünk el, mert normálisan 1 hónap múlva lett volna időpont, így inkább fizettünk.
sonjus

Sziasztok!

Ne haragudjatok rám, de nem tudtam jelentkezni. Teljes átszervezés van a munkahelyemen. Nincs egy perc szünetem sem. A gépemet is szétszedték. Egyszóval teljes káosz van itt.
Röviden: tegnap voltam a dokinál, elküldött vérvételre. 3. és 21. napon kell mennem, közben a 14. napon lesz egy ultrahang. Ha itt minden oké, akkor a párom jön. Ha ő is oké, akkor jön az átjárhatósági.

Tontica: NAGY-NAGY GRATULA!!! :D :D :D

Pussz mindenkinek! Majd még jövök, ha addig ki nem purcanok :lol: :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sonjus
páromnak most a szabolcs utcában is volt fizikai vizsgálat. de amit most írtál tapasztalot az oldal elején, az a SOTE?

Apa most a neten keresgélt a vizsgálattal kapcsolatban :wink:
Nem tudom most akkor merre tovább :roll: Hagyjuk a fenébe a szabolcs utcát, és menjünk a Nyírőbe a meddőségibe, esetleg máshova? Tanácsokat kérek!!! :? a hormonvizsgálatokat megcsinálnák a szabolcs utcában, meg a tenyésztést, de ez a fejhiba dolog bosszant :twisted:

Kép
gaby25

Kata! Mit??? Mi az??? Hű de lyukas lett az oldalam! :lol: :lol: :lol:

Jaj sziasztok! :oops:
Sonjus! Pedig ha tudnád, hogy hányszor akartam már írni, hogy merre vagy, de mire gép elé kerültem elfoglalt saját magam! :oops:
Nem semmi sztori! :shock:

Athiz! Rendben lesz ott minden! És már mindjárt péntek! :wink:

Monyo! Na? Mikor is mész vissza a dokihoz, hogy hogy sikerült a repesztés?

Vakond! Kitartást, mert még egy darabig biztos kitart a szédülés-émelygés! :lol:

Szilva! Akkor ti is belevágtatok a lecsóba! :wink:

Kép
bettike
Eger

Gabi! Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha Zöldi a Nyírőbe járt volna!
Nekem egy ismerős ajánlotta őket, meg ott konkrétan egy doktort. Oda járnak, nekik 5-re sikerült az inszem. Most várják a babót.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, csak egy görbét szeretnék mutizni neked!!!

Kép
kata05

Kata! És kiét? Jó példa vagy rossz példa?

Kép
bettike
Eger

Szirom
Beszéltem erről cocával múltkor, és mondta, hogy a nyírőbe nem csinálnak closty-s stimut, hanem a drágábbat csak :? a 3. napi leletem szerint jól stimulálható vagyok, elsőre inkább csak a closty-t próbálnám meg. A schöfibe csinálnak ilyet, de ki tudja az meg mikor zár be :?

Kép
gaby25

Bettike, az enyimet, minta görbe, decemberi, tutkó beágyazódás és annál nagyobb pofára esés! De mondjuk itt több erre( beágyazódási hőesés) a + példa, mint a -. De ilyen is van! :cry:

Kép
kata05

A mai storim az SOTE I. volt de ott muszály volt mintát adni!
Nem tudom hol milyen a helyzet, itt alkalmanként sokat kell várni, egyebet nem tudok. Sokat nem akartunk várni, sem fizetni, mert ugye itt sem biztos, hogy elsőre összejön, nemhogy még fél évet is várjunk! Lehet, hogy majd jól pofára esünk, mert 21-én majd azt mondják, hogy menjünk vissza szeptemberben :? Csak nem!!!!
sonjus

Athiz nyugi biztos minden a legnagyobb rendben csak lustizik a Babócád! Neked meg gyógyulást mielőbb!!!!! Ja és Katától kértél uh képet, de sajna nem kaptunk! :(

kispiskóta

Kép

És mindjárt jön a többi tábla is, hisz változások történtek! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Kata! Felteszed ide? Amúgy rémlik valami! :?

Kép
bettike
Eger

Hello Lányok!

Lili: hát akkor gratulálok, hogy átkerültél a lila táblába :lol:

Bettike: esélyes vagy, nagyon!!!! :lol: Az a szabály, hogy a lila táblába csak a másikból lehet átkerülni, most mi lesz?! :lol:

Hát lánykák, pénteken jó sok történés lesz itten! :lol:

Gaby: ha nem is tökéletes a párod eredménye, legalább számban javulás történt, a többit meg majd megjavítják! Örülök, hogy valaki elkezdi az inszemet, legszívesebben már én is arra mennék.

Snufika: jó utat, meg minden szépet Velencében! :lol:

Eliza: hát 100 nap már nagyon kevés :wink: már készülsz a nyelvvizsgára?

Melcsi: fél 9-ig dolgoztál :shock: már gondolom alig várod a március másodikát!

Athiz: jobbulást és rengeteg hasbarúgást :lol:

Áfonya: szerencsére Barna akkor eltávozott, a változatosság kedvéért Neked is jobbulást :lol:

Katica: gyógyulgass csak, az egyetemen csak nem olyan szigorúak...

Panni: biztos rendben lesz minden, próbálj meg ne ezen agyalni egész hétvégén...A hőd mindenesetre nagyon szép!

Szilcsi: wellnesselni jó! Én a kaja részét szoktam komálni a legjobban :lol:

Sonjus: nem semmi a sztoritok :shock:

Szirom: Te most nem mérsz? Csak kíváncsi lennék a Duphaston miatt...

Rólam: semmi újság nincs velem, hőgörbém még nem méltó említésre...most van egy olyan érzésem, hogy később lesz pé..naná, mert a 9.napon megyek UH-ra, miért is ne :evil:

Monyó: Te még hasfájsz mindig?

Tontica: jobban vagy már?

Mindenkinek puszi!!! :lol: Gyógyuljatok meg!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Dehogynem mérek, csak még nem olyan érdekes. De felteszem neked szívesen.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso! Nem csapsz be! :wink:
Egyébként az nem baj, ha később lesz pé-d, mert kétnaponta tudsz menni nézni, de vissza az időben nehezebb!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Pan, már szerettem volna neked írni arról, hogy nekem 4 hónapig volt fertőzésem, ami időnként elég érdekes volt. A dokim szerint ping-pong effektus volt nálunk, ami azt jelenti, hogy én voltam a hordozó, de páromnak is adtam időnként vírust! Szval nálam is volt hüvelykúp, gyógyszer, különféle krémek! De azt mondta a dokim, hogy ez a teherbeesést nem befolyásolja, mert ilyenkor a hüvely ph-ja a spermiumoknak kedvez nagyon, vagyis abban ph-ban nagyon jól érzik magukat a spermiumok( már ameddig ott tartozkódnak). Nekem rém képem volt, hogy én rögtön kinyiffantom őket emiatt a fertőzés miatt! Szval ha tudtok együtt lenni és nem fáj, akkor hajrá!!!!!!!

Bettike, küldöm a görbét:

Kép

Kép
kata05

Szirom: jól néz ki a görbéd, olyan szögletes :lol: kiváncsi vagyok, a Duphaston hogyan varázsolja meg...Múltkor nekem is említette a doki a progipótlást, a lerövidült lutheális szakasz miatt, majd hétfőn rákérdezek nála...

Bettike: az már igaz, hogy megvolt a tüszőrepi, akkor már nincs mit nézni :lol: remélem rugalmas lesz az UH-s doki a kórházban, és beír hétfőre is ha olyan a szitu...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Az az igazság, hogy ez a görbe tök ugyanolyan, mint az összes többi. Pedig én azt vártam volna, hogy majd megy föl, mint a nyíl, mintagörbe lesz. Mondjuk még lehet. Bár nekem sose voltak csúnya görbéim, csak. Kár azért a 15. napi mérésért, de hát hétvége volt, nem keltem föl korán :oops: :wink:

Annyit érzek, hogy fájnak a melleim, az talán lehet a Duphastontól, mert bár nekem szokott fájni, de nem ilyen korán.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: a plusz progitól tényleg fájhat a melled. Lehet, hogy holnaptól meg az égig szárnyal a hőd :lol: és sokkal kétfázisúbb lesz, mint eddig :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok!

Lili! Nagyon örülök Nektek, megint jó napom lett! Még nem vagyok túl régi itt, ez a második pozitív teszt "élményem"! Az első Áfi volt, az is írtó tuti nap volt! :D

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mit jelent a ferty-ben a világos zöld vonal, nekem most tett ilyet először. :?:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?