Halihó!
Lili!
Hatalmas gratuláció neked! Hurrá!
Eliza!
Neked is gratula a 100 naphoz, te is elkezdheted a centit vágni
Én gyógyulóban vagyok, ami meggyógyított az a csípős pepperóni

A doki kiírt a hétre
Voltam a párommal a Klinikán. Kezdem érteni miért is érzik magukat kellemetlenül. Teljesen kiakadtam és bocsi, hogy még le is írom, de ez hihetetlen. Mondjuk így visszagondolva inkább egy kabaréra hasonlít a helyzet. Sajnos!
1 hete kaptunk időpontot és még mondta is a nő a telefonban, hogy döntsük el, hogy tudunk-e menni, mert nem igazán tud más időpontot adni. Mondtuk megyünk. Fél 10-re volt időpont, negyedre érkeztünk, kezébe nyomtak egy papírt, töltse ki. Már akkor felhúzta magát, hogy hülyének nézik, mert majdnem lépésről lépésre le volt írva mit kell csinálnia majd. Én jót nevettem, mert ilyeneket mondott, hogy még jó, hogy nem írják ide, hányat kell húzni rajta (bocsi)

Mondtam neki, hogy ne magából induljon ki! Na ez később be is igazolódott, vannak ám hülék bőven, mikor egy fickó nagy elánnal majdnem berontott a nőgyógyászatra, pedig az ő papírjára is rá volt írva, hogy melyik ajtónál kap majd kulcsot! Na mindegy! Szóval kitöltötte a papírt és mondták, hogy majd szólítják. Annyi ember volt a folyosón, hogy alig lehetett megmozdulni. Kb fél 11-körül megkérdezte a párom, hogy 1 kulcsra vár-e 1 órája, vagy mi van, és akkor miért adnak időpontot? Az volt a válasz, hogy várjon türelemmel

DE ADDIG EGY EMBERT SZÓLÍTOTTAK BE 10-KOR ÉS AZÓTA SE SEMMI ÉS SENKI SE KI-SE BE CSAK NŐVÉR ÉS DOKI. Az előttünk bemenő fickónak már a felesége is kijött a műtőből a fickóval együtt

Majd csak behívták, na már itt átéreztem a helyzetét. Mikor kijött, mindenki őt nézte, majd szemével végigkísérte a folyosón, ahogy az "előkészítő" helységbe távozott, majd ugyanez visszafelé

Végre történik valami a folyosón ugyebár!
Amit pedig mesélt, hogy mi volt bent, na az azért durva. Azt mondja, hogy egy WC-nyi helyen van egy fotel, letakarva egy lepedővel, oda van írva, hogy ha végzett, azt dobja ki. Na ő úgy döntött, a fotelbe nem kíván beleülni. Ki van írva, hogy mosson kezet, majd törölje szárazra a kezét, de ehhez nem sok minden van a helységben, kéztörlő pl egyáltalán nincs!!!! (még jó, hogy volt nála zsepi) A falon cipőlábnyomok, minden le van fóliázva

Azt mondja, hogy kétségbeejtően gusztustalan az egész! Mindezek után nem is csodálkoztam, hogy rekord gyorsasággal távoztunk és szegény már előre ki van akadva, hogy tuti mennie kell még, ha lesz valamiféle beavatkozás!