A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést a babakocsiról!
Igazából nem az üzletvezető volt a hülye, hanem a csaj, akivel beszéltem telefonon. Merthogy ott hagyhatta volna a párom tegnap este a kocsit, és ők tényleg mindent intéztek volna, csak akkor kicsit lassabban kaptuk volna vissza, mert ugye 1 nap szervízbe szállítás, 1 nap meg vissza. meg azt mondták, hogy a szervíz tud adni cserekocsit, ha sokáig tart. Ezért a párom döntött úgy, hogy elviszi ő, ma el is vitte, csütörtökre kész, kicserélik teljesen a tolókart. Az üzlet egyébként az Árkádban a Kenguru, de asszem tényleg nem ők tehetnek róla, csak a telefonos csajszi volt hülye.
A babakocsi meg Top Rider márkájú, eddig meg voltam vele elégedve, és azt mondták, hogy erősebbre cserélik a tolókart, meg lesz fémmel is erősítve a műanyag rész. Hát majd meglátjuk, de az biztos, hogy óvatosabb leszek mostantól...

Tünde, ha meg tudjuk oldani, hogy csütörtökönmár délelőtt elhozzuk a kocsit, akkor mehetünk sétálni! Györgyi, sajnálom, hogy neked nem jó, majd legközelebb! Gyönyörű Jázmin!

Valentinamama! Köszönjük a helyzetjelentést, kérjük ám a további infókat is, és persze nagy drukk Valentinának, meg Viktornak!

Marcsi! Kolos is nagyon helyes, én is most akarok venni ilyen szivacspuzzle-t. Hol vetted? És megkérdezhetem, hogy mennyi volt? Csak hogy legyen viszonyítási alapom!

Steffi! Sajnálom a fogat, ma volt itt a védőnőnk, és azt mondta, hogy a hőemelkedés simán lehet a fog miatt, de szerencsére Léna nem szenved, pedig egyre fehérebb az ínye, és mintha már dudorodna is... Hát, majd meglátjuk!

Merci! Vess be akkor mindent, hogy még 25-e előtt beinduljon a szülés!

Remélem mindenre reagáltam, ha nem akkor bocsánat!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofi!
Most is volt hőemelkedése :( és egész nap tiszta nyügi volt!
Bocs, hogy beleszólok, de olyan puzzle-t én a corában láttam valami 1.500 Ft körül egy csomag (nem tudom hány lehet benne, talán 10)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Sajnálom Martint, Lénának is lehet, hogy van hőemelkedése, de mi már nem mérjük. De ő (még?) nem nyűgös. Homeós bogyót adsz neki?
Egyáltalán nem szólsz bele, majd akkor megnézem a Cora-t, mert én eddig 8-at láttam 2100-ért, azért az lényegesen olcsóbb!
Kitartást!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofi!
Én is, de azért szenvedi meg jobban, mert fiú és a fiúknak kisebb a fájdalom küszöbük :lol:
Ez csak vicc, tényleg szar érzés, de majd lesz valahogy.
Ma a hőemelkedésre láz kúpot adtam, tegnap meg vibrucolt. Van kin baby gélünk és chamomillánk.
Köszi! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina
Hajrá, hajá!

Merci
Egy jó meleg fürdő állítólag csodákra képes! :D

Steffi
Csütörtökön megyünk a Coraba valszeg, szerintem veszek még egy doboz pelust, mert nagyon jól bevált! Ha semmi nem használ, szerintem nyugodtan próbáld ki a Panadolt, hátha az segít!

Zsófi
Ez a babakocsis sztori rémisztő, én biztos szívrohamot kaptam volna! Még szerencse, hogy volt valami, ami megtartotta!

Marcsi
Az a szivacspuzzle mire van pontosan? Hogy tud vele játszani? Oyan, mint egy nagy kirakó?

Már nem tudom, hogy ki írta a hintát, de engem is érdekelne egy kép, meg hogy mennyibe kerülté és megéri-e...

Köszi a méréssel kapcsolatos infókat, ígérem, megpróbálok lekattanni a mérlegről, remélem sikerül! :lol:

A sok édi babafotótól (Jázmin nagyon ari az anyukájával, Györgyi, szerintem is teljesen olyan, mint Te és Kolos már tök ügyin felnyomja magát, Oli pedig már most egy igazi kis hecker!) én is kedvet kaptam, felrakok párat!

Hát, a mai napunk nem volt felhőtlen, Daninak mintha székrekedése lenne, szegény erőlködik, de pár napja már nem kakil minden szopinál, mint régen. Ez normális?

Szép estét mindenkinek!

Kép Ásítás

Kép Így mosolygok

Kép Ilyen vagyok a kocsiban

KépKép
barimami

Barbi!
Mi hétvégén megyünk corába, a férjem sokáig dolgozodik! :?
Nagyon édes ez a Dani-baba!
Olyan kis picurnak tűnik a kocsis képen! Ez hordozóka?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi
Köszi vettem tonikot meg ananászlét! Tudom, hogy nektek kiesik (a XI. ker.-ben van), de én Régióban veszek minden játékot, amit csak lehet min 20-30%-al olcsóbb. Itt vannak a habtapik http://www.regiojatek.hu/ ha így nem adja ki keress rá a szivacs szóra! Sok pénzt vigyél, mert nem lehet ellenállni annyi minden van, sok régi dolog a gyerekkorunkból is! Lehet kártyával is fizetni (sajnos) :lol: .

Barbi
Köszi, az a baj, hogy nem kívánom a fürdőt. Azért minden este szenvedek picit a kádban, de eddig még mindig elmúlt minden bajom tőle. Ma különben olyan 13-as számmizériám van. Lehet hogy jelent valamit, tegnap megállt az órám, ma lefagyott a gép többször és valahogy minden a 13-asról szól. Különbena a 4D UH-n 14-re tették a szülést! SZóval mostantól lehet bmikor!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!
Most főzöm a cumikat meg a többit, kagylót meg ilyeneket így amig fő gondoltam benézek. :wink:

Eni,
Igen, igen és még mindig elalszik evés alatt, úgy kell még mindig ébreszgetni. Úgy csinálom, hogy közben megyek és méregetem. :) azt annyira nem szereti, és akkor kicsit felébred. Beni mennyit eszik egy nap? Hány kiló már? Sokat hízott?

Marcsi,
Nagy baba Lara? Ezt hogy érted? Mert hosszúnak hosszú, de még nagyon kis soványka, még sokat kell enni és hízni! Ezen dolgozunk!!!
Nagyon édes ez a kép Kolosról? Ilyen kis lengén van? Napozik? Ez hol készült ez a kép? Valahol a Bahamákon?

Masni!
Találtál képet a hintáról? Jó lenne?
Voltatok sétálni?

Lilluska,
Köszönjük szépen!
Hogy vagytok? Meggyógyultak már a gyerkőcök teljesen?

Veronikusz,
De jó!!!! Nagyon, nagyon szorítunk Kiscsillagnak!!! Megérdemli!!! Puszika neki!!! És reméljük hamarosan jó hírekkel és ismét megjelenik itt!!!

Steffi,
Csak nyugodtan!!!
Várlak Titeket!!! :wink:

Zsofi,
Igen, igen igaza van Steffinek, hol vettétek a kocsit? Oda nem megyünk!!! Írd meg!!!

Akkor jó, ha már csütörtökre lesz kocsi! És ha így látod akkor minden oké! De szerintem nem Te voltál a hibás!!

A Corába van most ilyen szivacs puzzle,olyan 1000 körül, de pontosan nem emlékszem, én is figyeltem, mert majd én is akarok ilyet. De kicsit később! Mert most sok mindent vettünk!
8) Most látom hogy Steffi is válaszolt, :) 8) na mindegy! Azért itt hagyom. A Corában 18-ig van ez a Baba mama hét!

Barimami,
Milyen pelust veszel? Mi vált be?
Jól tetted hogy raktál fel Daniról képeket, nagyon kis édes!!!
Legjobban a kocsis kép tetszik!!

Merci,
Ez jó, ez tetszik, „ lehet kártyával fizetni, sajnos”  és ezt én is így szoktam gondolni
:oops: :lol: Továbbra is nagyon szorítunk Neked!!!

Nyugodt éjszakát mindenkinek! Kivéve Mercinek!

Na itt vagyok megint, ezt már 1,5 órája írom, mert közben volt kaki meg cicizés

Szóval Zsófi, közben megnéztem Neked a Cora akciós újságot! Szivacs Puzzle 1.090 Ft azt nem írja hogy hány darabos!

Na most már tényleg megyek aludni!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa
Látom te is fent vagy még, sajnos ez a gyerek már alszik a hasamban, pedig túl vagyok fél liter ananászlén is :lol:
Jóéjt!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Jó reggelt!
Ancsa, remélem, azért alszol is néha :)
Merci, csak kibújik!!!
T

mtunde

Kedves Szobatársam! Nem csalódtam benned. Tudtam, hogy fenn vagy... Sose felejtem el, hogy megszültem, begaloppoztam az 508-asba, te pedig utánam, mert épp a folyosón szaladgáltál - az ÉJSZAKA KÖZEPÉN!. :wink: Szóval nincs alvás? :shock: Ismersz már. Persze, hogy mérem a gyerkőcöt. Csupaszon elfelejtettem mostanában, de olyan 3200 körül lehet. Eszik szépen. Persze én állandóan aggódom. De ez is majd elmúlik, meg az állandó méregetés, meg naplózás... :roll:
vbea

Halihó Lányok!

Nem tudtok valahol olyan boltot, vagy jobb lenne valami internetes rendelési lehetőség. Ahol lehet rendelni Babának, Apának, Anyának ugyanolyan polót!
A Kismama hátuljában szokott lenni valami, de ott Apáknak nem lehet. vagy mégis?

Köszönöm,

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Apa elment úszni, Lara alszik, én meg már rendet raktam, mosogatógép, mosógép elindítva! Így most van egy kis időm!Így gondoltam benézek!

Mit szóltok ehhez a csodás időhöz? :lol:
Nagyon szép!
Ma jön a doktornő! És remélem most már kapunk engedélyt a sétára!!! Jó lenne! :oops:

Képzeljétek! :P
Tudjátok tegnap voltam a hematologsunál, és már meg is van az eredmény, a trombocitám 314 ezer, így már nem kell többet menni, majd csak júniusba, és akkor nagyon, nagyon kivizsgálnak. :lol: A szurikat ami még itthon van 10 db azt még be kell adni, de aztán többet nem. Próbáltam meggyőzni a dokit, hogy az már nem kell :lol: , de aztán Ő gyözött meg engem :) , hogy kell, mivel a szülés utáni 4 hét az ami veszélyes lehet még számomra, így este 8-kor továbbra is kapom a szurit! :wink:

Látom nem sokan vagytok itt ebben a szép időben! :lol: Jól teszitek!

Merci,
Igen, még fent voltam, de ezt elküldtem és mentem zuhizni, aztán fél 1 körül már le is feküdtem. 8) És három körül szólt az "ébresztó"
Miért az ananászlé segít? Én ezt nem is tudtam, még jó hogy nem jött előbb Lara, mert én egy csomó ananászlét ittam. :lol:

Tünde,
Igen, jól írtad. Néha
:wink:

Szobatárs, :lol: Ez jó!!!

Akkor jó, nem is akartam volna csalódást okozni, egy ilyen szép nap!
Hát igen, úgyhogy nem is értem miért csodálkozunk azon, hogy Lara is ilyen! :wink:
Ja, ja ezek elmúlnak aztán jönnek mások.
Milyen az új lakásban? Képek? Jól érzitek magatokat?
Mi van a lakáseladási projekttel?
Ti a rendőrpalota környékén laktok ugye? Hallottatok valamit? Most legalább rátok is vigyáznak jobban!

Na most más nem jut eszembe!

Ja mindenkinek szép Valentin napot!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok Lányok!
Rég voltam erre mostanában. Most is csak röviden :) . Ha szabad beleszólnom és javasolnom szivacsszőnyeg ügyben, akkor olyat vegyetek, ami nem apró darabokból áll (pl. állatfigurák apró szemekkel, amit a gyerek tökéletesen szét tud szedni és persze könnyen le is tudja nyelni :( ), hanem olyat ami nagyobb darabokból van pl. betű, szám. Nekünk volt/van mind a kettő, persze apró darabos száműzve, garázsban landolt. Utóbbi viszont tényleg nagyon jó!

Steffi
Tegnap megjártam Sipit, jó fej volt!

Merci
Nagyon ügyi Oli, és nagyon szép!

Györgyi
Jázmin is nagyon szép!

Ancsa Kedves
Azért persze Larát sem felejtem el megemlíteni!!! Nagyon szép, nagyon jók a képek, örülök hogy jól vagytok!
Te pedig pihenj, ne nyüzsögj!

Kép
Kép
monacs

Köszi Lányok a dícséreteket!!! Szépség terén azt hiszem itt senki sem panaszkodhat,de tényleg.

Steffi
Hátul hosszú fekete haja van. Elől teljesen kihullott, amit látsz, az már az új!!! Jó gyorsan nő neki. :lol: Nektek jobbulást!!

Ancsa

Szerintem biztos lehet pólót rendelni onnan, mármint ami a Kismamában van. Csak gondolom Apának nagyobb méret kell.

Pelenkatéma:

Akár hiszitek akár nem, nekünk a Tesco-s pelenka jött be a legjobban. Ez ciki? Mindegyikből kipisilt, kikakilt ebből egyetlen egyszer sem!!! Először Pamperst használtunk, de erről ugye kiderült, hogy rákkeltő anyag van benne, remélem tudjátok, meg ki is ment belőle a cucc!!! A Libero botrányosan szar volt és kicsi, ezután jött a Tesco-s, ami nagyon szuper. Ajánlom mindenkinek és még az ára is jó. :lol:

Eni

Ne méregesd, csak hetente a tiszta súlyát meztelenül. Akit csak ismerek mindenki kiborult a mérlegeléstől, mert egyszer ennyit eszik, egyszer annyit. Jázmin volt amikor megevett 140-160 g-ot, volt amikor 70-et. A lényeg, hogy hetente hízza meg amennyit kell. De szerintem az se gáz, ha egyik héten nem hízza meg, a következőn majd bepótolja. Csak tartósan ne fogyjon, vagy stagnáljon! No para!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Zsófi! A puzzlet a Csalogány utcai dilispasi boltjában vettük....az árára nem emlékszem, de szerintem nem volt drága és nagyon jó minőségű. Ajándékba kaptunk még ilyet de azok nagyon silány minőségűek. Olyat vegyetek amiben nincsenek apró szájba vehető részek, mert az nem szerencsés.

Barbi! A puzzle-val eleinte nem nagyon tud játszani, akkor azért jó, mert arra le tudod rakni a gyerkőcöt a földre, aztán majd később persze játéknak is jó lesz.

Ancsa! Én úgy értettem, hogy nagy baba, hogy kinézetre az arcocskája, olyan nagyos....nem tudom jobban megfogalmazni.
marcsim

Monacs4
Jó, hogy írtad ezt a szivacsról, mi is ilyen apródarabosat kaptunk, és a szekrényben csücsül :( bene szépen kiszedegette, és persze a szájába vette és úgy rohangált vele...
A nagy darabos viszont jó.

Ancsa, neked van energiád aztán...
szerencsére Bene álomszuszék, mert én is az vagyok, és megőrülnék, ha nem lenne az. Persze semmi biztosíték, hogy ha lesz tesó, ő is az lesz.
Merci, szülsz???
Valentina??? nagymama, tessék jelentkezni... Vagy Merci, megkérdezted?

Veronikusz, szerintem márciusra kérek időpontot, és ha nem felejtem el, elkezdek hőmérőzni addig. Bár elég szabályos a ciklusom, de azért nem érzem a peteérést. pedig volt idő,amikor megéreztem a tüszőrepedést. Ráadásul nekem ugye az ELŐTT kéne apjukot elkapnom egy körre... és az kicsit nehéz lenne...
T

mtunde

Lányok!
Köszi Mindenkinek az "istenhozottat"!!!! Jól esett! Annyira el voltunk vágva a világtól.... :cry:
Voltam tegnap ctg-n, meg is vizsgált: méhszáj totál zárt :( , ctg tök nyugis: azaz be van betonozva a gyerek, bármennyire úgy érzem szétszakad a derekam és feszít minden. A doktor szerint, ha magától nem indul meg, akkor kedd kórház, szerda császár (előző csaszi után nincs szülés indítás). Ha spontán jönne fájástevékenység akkor még van esélyem a természetes úton való szülésre, így mostantól én is bevetek minden praktikát.... :oops: :D , du megyek tonikért!

Merci,
nagyon úgy néz ki, h egy cipőben járunk! Mikor mész ctg-re legközelebb? Heg vastagságot néznek neked is?
Én neked is és magamnak is nagyon drukkolok!!!!!!

Györgyi,

gratulálok! Jázmin gyönyörű!

Ancsaboszi,

Laráért érdemes volt szenvedni, izgulni!Igazi tündérbogyó!

Marcsim, Steffi,

Mekkorát nőtt ez a két fiatalember!
Vbea,

Neked is gyönyörűség jutott!

Barimami,

Neked is csak büszkélkedni lehet ezzel a fiúval!

Gabboka,
Jól belehúztál, már ennyi idős Sári, pedig február első felére vártad, ugye?

Majd megpróbálok újra képbe kerülni! Bocsánat, ha most kihagytam valakit, nem szándékos volt :oops: !

KISCSILLAG,
Hajrá! Megy a drukk!

Pusza Mindenkinek
Judit
barnama

Barnama, rég volt táblázat, így gyorsabb, ha megkérdezem, ki a dokid?
miért kell haarabb császározni, hisz a vonalzód szerint még lenne időd, nem? vagy te is Tóth dokinál vagy, aki elutazik?

t

mtunde

...itt vagyok még :cry: ! Ma CTG-n semmi, gyerek egyre jobban, pulzusa normál, fájás nulla, doki beviharzott a liftbe mielőtt elkaphattam volna, Gabika szült valakivel: aki 11.10-kor egy egészséges 2900 gr-os babucit szült. Nem tudom ki volt, de apuka extázisban volt. Nem volt merszem megkérdezni, hogy Valentina volt-e? Jaj és láttam azt az elég alacsony, fiatal anyukát akit már korábban párszor, óriás hassal. Iker csajszikat szült 2700 és 2400 gr-al. Ezek aztán a méretek!

Barnama
Tényleg miért kellene téged császározni dátum előtt? Persze a normál terhesség a 42. héten fejeződik be, utána beszélnek túlhordásról állítólag! Hétfőn megyek legközelebb CTG-re de még fel kell hívnom doki bácsit, hogy nem kérünk a jövő heti műtéti naptárából és lehet, hogy ő behív hétvégére CTG-re, akkor változhat. Heget nem tudom mikor fog legközelebb vizsgálni, de eddig OK volt! Ja és pénteken megyek altatás ambulanciára, te voltál már?
Drukkolok én is neked nagyon! Addig is marad az ananászlé, a tonik és a szex :lol:. Persze nem mindegy hogyan: a méhszájat el kell érnie a prosztaglandin tartalmú sűrű fehér anyagnak :lol: , annak van lazító hatása! És persze a mellbimbó ingerlése, ami természetes oxytocint termel! Ha a dokibácsik most olvasnak minket tán még el is pirulnak :lol: :lol: :lol:
Sztem is egyszerre leszünk a kórházban és van még egy barátnám, aki elsejére van kiírva, neki is nagy esélye van, és persze lehet, hogy Valentinának is adnak még pár napot, ha nem ő volt az ma reggel aki szült.

Tünde
Nekem különben nem kell, csak lehetőség volt a dokim részéről a programozott császár, meg az is, hogyha nem indul meg magától és én mindenképpen vajúdni szeretnék a császár előtt (mert szeretnék) akkor megindíthatja oxytocinnal. Most ki érti ezt? Gabika szerint még homeós bogyókat se szedjek vajúdás megindulása előtt! Az én dokim szerint csak fájdalmat nem lehet csillapítani, mert akkor a hegszétválást sem érezném és könnyen kampec-doloresz!

Különben döntöttünk apával, nem játszunk istent és senki naptárához nem alkalmazkodunk. Bebe jön amikor akar, természetes úton indul, hacsak nem lesz komplikáció addig. Az már mindegy hogy ki és mikor int le minket vajúdás közben, de megpróbáljuk. Gabika velünk lesz, doki bácsi pedig csak, ha szerencséje lesz :lol:

Kép

Képurl]
eszesmerci

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:07-kor.
Vendég

Merci!
Szerintem jól döntöttetek. Végülis tényleg nem kényszerültök most kiszedni Bebét, akkor meg, ha akar, hadd maradjon! :)

Tünde

mtunde

Ancsa,

képet ugyan nem találtam a hintáról, a címet idemásolom, ahol megtalálod a leírását!
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=31332

Eni,
teljesen normális ez a méricskélés, én vagy 1 hónapig mértem Mátét minden szopi után és a mai napig irogatom mikor evett, mi történt ma. Milyen jó lesz majd visszaolvasni!

Merci, Judit,
mennek a drukkok, tartsatok ki :-)

Masni
masni

Sziasztok!

Képzeljétek voltunk sétálni először!!! És hármasban mentünk! Kis családunk!!! Olyan jó volt!!! :lol: :lol:

Monacs,
Nagyon édes vagy! Köszönjük szépen!!! :lol:
Ok, ok igyekszem pihenni. Bár most főzöm még a cuccokat. :wink:

Györgyi,
Sajna délután megnéztem az újságot, és sajnos nem lehet, mert úgy van a szett, hogy van benne két poló (Babának és Mamának de 95 mellméretig) + egy táska. De majd még keresgélek, meg a Westendbe is van egy hely ahol pólóra nyomnak, oda kell bevinni és akkor még tuti méret is lesz! Csak egyszerűbb lett volna neten rendelni.

Marcsi,
Köszi :lol:

Tünde,
Köszi a tanácsot puzzle ügyben!
Még van! :wink: remélem sokáig lesz!

Barnama,
Köszönjük! Én is így gondolom, és újra így tenném! :lol:

Merci,
Jól döntöttetek szerintem is!!
És mi majd szorítunk!!!

Lilluska,
Örülök, hogy jól vagytok!!

Masni,
Köszönöm a képet! Nagyon jól néz ki! Hol vettétek és mennyi volt?

Mindenkinek szép éjszakát!!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Györgyi
Ezzel a Pampersszel most megijesztettetek, mi azt használunk Olinak egy éve kb., mert a többi annyira vastag. De korábban Babylove-ot használtunk (a DM saját márkája) mert az vált be, nem csorgott ki, nem büdösödött vagy kristályosodott ki a pisitől és az ára is jó volt nagyon.

Eni
Minket is idegesített a méregetés, hamar átálltunk a heti mérésre. Nekünk ráadásul hagyományos tára-mérlegünk volt, nem digitális szóval igazából sosem tudtam mennyi az annyi, de egy idő után már nem izgattam magam.

Lilluska
Köszi, és örülök hogy jól vannak a gyerkőcök, Oli is kiheverte úgy tűnik!

Tünde
Köszi, igazából már a döntéstől is megnyugodtam. Most olvastam a neten ezt szülésindítást, és úgy fogalmaznak a Babanet orvosai is, hogy nem szokásos indítani a szülést császár után (inkább eleve programozott császárra beszélnek rá).

Masni
Köszi, tegnap este már komolyan azt hittem van valami, rendesen görcsölgettem, ezért gyorsan legyantáztam a lábam, hátha az még rásegít, meg azért mégiscsak :lol: , de semmi!

Ancsa
Hát jó idők járnak rátok mostanság. Mi Olival 2 hetesen mentünk sétálni, de olyan rosszak voltak az utak (agyonrázta őt a kocsi), hogy rászoktam inkább az erkélyen levegőztetéshez (gyönyörű március volt és odasütött a nap, szóval nagyokat tudott aludni a teraszon). Van most erkéyletek ha jól tudom? Mi kaptunk annak idején szerencsére egy nagyon kopott, régi, de a saját idejében profinak számító babakocsit, és az stabilan az erkélyen volt. Azóta már sok barátnőmet kiszolgálta, így nem kellett hurcibálni ki be a lakásból a sétálós babakocsinkat. Ezért ha nem volt kedvem, vagy nem tudtam sétálni menni, akkor is ki tudtam tenni a levegőre!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok Lányok!

Én is szeretnél rendelni valami kaját jövő hétre.
Mit tud ez a Cityfood? Amit Ti rendeltek? Van Anya menüje?vagy miért jó?

Köszönöm

szép napot!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Marcsi

Boldog névnapot Kolosnak!

Lilluska

Én nem is tudtam, hogy ez hosszúnak számít már. :lol: De most hogy felhívtátok rá a figyelmemet tényleg nagyon gyorsan nő neki. Meg ő maga is. Tegnap a gyógytornász azt mondja: Mekkora vagy Jázmin, pedig mégcsak 3 hónapos vagy! Mondom neki, hogy ma lesz 2!!!! Teljesen kész volt. :lol: :lol: Végülis Apa 185, én 178 cm vagyok, ő sem lehet minike. Ezalatt a két hónap alatt kinőtte az 56-os és a 62-es méretet is, már 68-ast kell ráadjak. Alig hord egy-egy rugit. :roll:

Merci

Hát szerintem ne ijedj azért meg, de sok helyről hallottam. Abban az anyagban van, amit beletesznek, hogy nedvszívó legyen. Az a zselé vagy mi. Egyébként meg minden rákkeltő már. :( De azért inkább váltsatok! A Tesco-s király!!! :lol: :lol:

Ancsa

Pedig valahol tutira lehet a neten is rendelni, csak megkeresni... :roll:

Kép
gyorgyi33

Ancsa

Én most rendeltem először. Marcsi már profi a témában, ő ajánlotta. Nincs semmi ilyen különleges kaja kismamáknak, csak azt mondják jobb mint a Foodexpress. Ami most tényleg nagyon leromlott.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Csak győzzek válaszolgatni, reagálni.

Barbi, nagyon szép a Kismanó!

Pelenka: Én már Zsombinál is a babylove-nál kötöttem ki, az nagyon bevált mindenféle szempontból, és most már nem is kezdtem el kísérletezni, egyből a dm-be mentem, és ezt vettem. Egyelőre úgy tűnik, kislányoknál is jól működik.

Györgyi, egyáltalán nem gáz a tescopelus, csak azért mert nem reklámozzák a tv-ben, még lehet szuper. Legalább a reklámot nem fizettetik meg veled!
Jázmin meg egyszerűen csodaszép! Tényleg sokkal nagylányosabb az arca egy 2hónapos bébiénél!

Barnama, igen, végül februári babaváróból (8.-a lett volna) januári anyuka lettem. Megjegyzem, hál' Istennek, mert már nagyon kész voltam a végére. 3héttel jött korábban, de a méretein ez nem látszott: 3500g, 56cm.
Drukkolok neked! Teszel fel pocis képet magadról? :wink:

Ancsa, örülök, hogy jól vagytok!!! Nagyon szép a Hercegnőd!
Hogy a francba tudsz te még nulla órakor kifőzni, írni ide stb...én úgy dőlök bele az ágyba minden este fél10-kor, mint akit leütöttek.
Jó, teszek majd fel képeket!

Merci! Szépen megnőtt ez a Benőke abban a pocakban! Csoda, hogy bírod még. Oli pedig halálos azzal a nagy egérrel a keze alatt!

Zsófi, mi ugyanígy jártunk az első babakocsinkkal, ami P.Cardin volt, toltam, felemeltem az elejét, hogy feltoljam az úttestről a járdára, és kettétört a tolókar egyik oldala. Visszavittük, kaptunk egy tökbéna cserekocsit, azt mondták el viszik javíttatni, aztán szerencsére javíthatatlannak minősítették, és választhattunk egy teljesen újat az üzletben.
Ezt a képet (bocs) nem hagyhattam ki :lol: !!! ha véletlen nem sikerülne a javítás, még semmi sincs veszve, a kreativitás úgy látszik határtalan :lol: :lol: :wink: :

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

ELTŰNT A KÉP, :cry: NA MAJD MOST:

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

hát Lányok!
Nálunk áll a bál. Már 2 napja lázasak a lányok, de tegnap még rádobtak egy lapáttal. Előbb Szofi, majd Kata hányt. Szofinál szerencsések voltunk, mert "csak" a padlóra ment, de Katát lehetett fürdetni (hajatmosni) és persze az ágyat is át kellett húzni. Még jó hogy nem fulladt bele. Elnézést a malackodásért. Nem részletezem tovább. Szóval volt program az éjszaka közepén. :oops: Már 3 napja az egyiktől a másikig szaladgálok éjjel. A férjem kint alszik a nappaliban most hogy Szofi a helyén alszik. És még én is kezdek beteg lenni.Marékszám kapkodok be mindent, hogy bírjam az "ostrom állapotot". Édesapámnak már el se merem mesélni ezeket, mert értem aggódik, hogy hogy fogom én ezt bírni. (és még nem is tudja, hogy akarunk egy 3.-at is rövidesen. Minimum kitekeri a nyakam ha majd bejelentjük hogy úton van HÁRMASKA). Remélem hamar túl leszünk ezen az egészen!
Mindenkinek szép, bacimentes szép napot!

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa kedves,
mi ajándékba kaptuk, nem tudom mennyibe kerülhet. A honlapon 100 dolcsi körül voltak ezek a hinták. Talán Jube tudja hol lehet venni és mennyiért?

Györgyi,
tényleg csuda gyorsan nő Jázmin! Máté ma 4 hónapos és a héten fogom kiselejtezni a 62es rugikat. Pedig nem kicsi, 7 kg.

Pelus
nekünk csak a Libero vált be, az összes többiből kipisil. A Tesco pelusról én is hallottam már jókat!

Képzeljétek, megkaptam a babakocsinkhoz való hordozót, Maxi-Cosi, szerintem nagyon szuper és könnyű! Van hozzá lábzsák, így már nem gond mibe öltöztessem Mátét, beleteszem és már vihetem is! Mindenkinek ajánlom!

Masni
masni

Lányok!
Beleolvastam egy másik fórumba, mert egy kedves LEENDŐ ANYUKA mondta, hogy menjek át (nem árulom el hogy hova), mert a Kútvölgyis topikban csupa rosszindulatú ember jár .... és azóta nem térek magamhoz. Ott aztán szapulják a másikat a HÁTA MÖGÖTT. :twisted: ha valakinek valami baja van az vállalja szemtől szembe! Vagy ha nincs gerince akkor pofája se legyen! Én soha senkit nem akartam se kioktatni, se rosszat tenni neki. Régen teljesen más volt ez a fórum.
Sajnálom ha valakit megbántottam vagy rossz volt a mondanivalóm lecsengése.
Minden kedves Kismamának és babónak nagyon jó egészséget, sok boldogságot, sok tejecskét kívánok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
a lányok most nagyon mérgesek lettek a másik fórumon. Biztos szar ha róluk írnak és ők nem tudnak reagálni. Bár tudnának! Én ott írok ahol ők is ott vannak.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Csak egyetlen üzi,Neked,Veronikusz!
Nehogy ezek miatt sírj!!Én is bőgtem a multkori után,remélem ezen kívül más öröm sem éri Őket,akik miatt Én vagyok a rossz!
Bocsánat ha kicsit bunkó a stílusom,de a mai napig szarul érzem magam amiatt hogy kikezdett itt egy kedves ember és még mellé állt pár másik is.
Ennyi.
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Valentina nevében irok!!!!!
Ma 10óra 40-kor született meg a Viktor 3kg35dkg 55cm hosszú fekete haj. Virgonc baba!!!
Volt egy kis komplikáció sima szülésnek indult de a feje meg jelent akkor vették észre,hogy rá van tekeredve a köldök zsinor vissza tolták és meg császorozták azzonnal. Volt ramazuri az orvosok között. Hegedüs nem is volt ott mert elment majd jönn és nem ér vissza igy a Teleki és a Mészáros meg még valaki volt ott. Jól vannak még megfigyelik öket.
Nagymama

valentina

Lányok! (Kivételekre nem vonatkozik!)
HA tévedtem: BOCSÁNATOT KÉREK!
A kedves lány/kismama nevét nem mondom el, mert nem akarom hogy bárki megharagudjon rá. Nagyon kedvelem és isten ments hogy most valaki rászóljon. Ő már ezer éve nem járt erre.
Én csak átmentem ma reggel és azt láttam hogy folyton V.-ről sutyorogtok (V=Veronikuszt is írtátok) és nem épp pozitív kicsengéssel. Biztos én vagyok a hibás, mert nagyon fáradt vagyok így több napos virrasztás után, de rosszul vagyok a tudattól, hogy most már a fórumra se mehetek (esetleg fel), mert van vagy vannak akik utálnak. Így nem tudok őszintén beszélgetni veletek. Nem akarom a helyzetemet részletezni és ezzel untatni titeket, de nagyon magam alatt vagyok ... sajnálom ha félreértettelek titeket. Most mennem kell, mert most is sír az egyik. Lázasak vagyunk.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Viktor Nagyi!

Gratulálunk Viktorhoz! Jó egészséget és boldogságot a picihez! Jó, hogy végül minden megoldódott. :)
vbea

Valentina Nagymama!
Szívből gratulálunk! Istenem! Valentina egy hős! nem is tudom mit mondjak. Remélen mielőbb elfelejtik ezt a nehéz kezdést! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejecskét!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Györgyi! Köszönjük szépen!!!!!!!
Ez a pempers dolog nekem is újdonság, egyébként a tescos pelus nekünk is bevált.

Ancsa! Nagyon hasonlít a a cityfood a foodexpresszhez, csak sokkal ízletesebben főznek és az adag is nagyobb szerintem. Próbáld ki, szerintem megéri! Lassan kérek jattot a cityfood-tól, a foodexpressz meg majd beperel hitelrontásért:).

Valentina! Sok egészséget, boldogságot és tejcikét!!!!!!

Veronikusz! Jobbulást a csajoknak!
marcsim

Veronikusz

Jobbulást és persze kitartást neked!!!
Andi, Veronikusz

Milyen másik fórum az amelyikről beszéltek? És rólunk írnak? Nem is értem! Andi szerintem itt senki sem haragszik rád, gyere vissza ide hozzánk. Veronikusz rád sem. :lol:

Masni

Ezek szerint Máté is 15-én született! Boldog hófordulót! :lol: Hát azért remélem megáll a növekedésben és nem lesz 2 méter, 45-ös lábbal. :lol: :lol: :lol:

Valentina

Nagyon gratulálok, remélem már jól vagy és minden ok és elfelejted ezt a komplikációt!!!

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Ezúton kérek mindenkitől elnézést a kitörésemért! Fatális félreértés volt az egész. Megyek is és megpróbálok lefaragni az éjszakai alvás-restanciámból ha hagynak :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: én ugyan nem értem mi folyik itt, de nehogy eltűnj nekem most te is irrgumburgum! A lányoknak mielőbbi jobbulást! Hú, és akkor is kivagyok ha Szandi beteg, utálom ha hány, de ez duplán..... Kitartás csajszi!!!!!!

Valentinának szívből gratulálok a kis Viktorhoz! Jó egészésget és sok boldogságot !

Olyan roszz a hangulat itt lányok mostanában. El is tűntetek sokan.... Jube, Steffi, Ildi?????? Hol vagytok?
Durcáékkal mi lehet?????

Gabi, Eni, Györgyi - nálatok volt valami reakció? :shock: pedig innen elment, az tuti......

Most jöttünk haza Esztergomból, voltunk az élményfürdőbe. Egész jó hely, jól kiszívott a víz, nem kéne most altatni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni

De irigyellek!!! Mármint az élményfürdő miatt. De csak ketten voltatok nem? Vagy gyerekekkel?
Egyébként nekem nem jött semmi reakció. Bár nem is tudna hol reagálni.

JA de a wiw-en tudna. Mikor küldted el?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Csendben olvasgatlak titeket és írásban GRATULÁLOK A SOK ANYUKÁNAK, BABÁNAK ÉS PERSZE APUKÁNAK!

Ancsaboszi: nem tudom segítség-e, de én tőlük rendelgettem többször pólót és jót csináltak: http://www.copyfantasy.hu/

Képzeljétek ma voltam genetikai UH-n (amúgy is kevés a pocis most itt nálatok... :) és kislányunk lesz. Tökéletesen egészséges és mi már most nagyon boldog szülők vagyunk. Ráadásul kezdek beérni az érzelgős/sírós időszakba - jót tesznek a szülésbeszámolók is - így most teljesen meg vagyok hatódva, de persze a közben a föld felett vagyok hát úgy kb. 2 méterrel :)

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Valentina :lol: :lol: :lol:
Gratulálunk neked és sok boldogságot és erőt kívánunk Viktorhoz!

Reméljük minden rendben most már! Sok tejcit kívánunk és gyors felépülést! Azért még lehet, hogy szobatársak leszünk! Sejtem min mehettél keresztül, de a lényeg, hogy mindketten egészségesek vagytok!

Marcsi
Boldog névnapot kívánunk Kolosnak! Nekem is nagyon tetszett ez a név, de apa szerint nem jó a vezetéknevünkhöz :o mert nagyon susogna!

Gabi
És ugyebár a környezetvédelem! Az a babakocsiváz min 30 éves a doboz is tuti újrafelhasználható. Vagy elküldhetnénk Gyurcsány-apánknak ezt tegye oda az uniós prezentációkra: Jól sikerült a „Sulinet akció” és a „roma felzárkóztatási program” .

Veronikusz
Nyugi, sztem ne másik fórummal törődj, hanem a kiscsajokkal meg velünk! Itt sztem senki nem haragszik, senkire.
Nálunk ősszel volt egy egynapos hányós éjszaka én kezdtem, Oli folytatta. Másnap délutánra semmi bajunk nem volt. Sajnállak nagyon, nekem halálfélelmem volt. Oli akkor hányt először, de persze óránként és álmában és egy szállodai szobában és ő sem tudta mi ez. Egész éjszaka füleltem. Úgy 2,5 évesen is ijesztő volt. Emeld meg jól a párnájukat, a matrac alá tegyél egy díszpárnát, hogy ne legyenek vízszintesben. Szofit még talán oldalra is tudod fektetni és kitámasztani egy összecsavart törcsivel, így oldalt lesz a feje és kicsorog a cucc, nem vissza a torkára!

Cancan
Ti hétközben ilyen profi helyekre jártok! Én is irigyellek!

Tényleg egy páran eltüntetek csajok! Hol vagytok?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Györgyi: Tegnap 10 körül. Azt láttam, hogy a wiwre is csak későn nézett be tegnap.
Szandival és apával voltunk az élményfürdőbe, Beni anyósnál....

Marcsim: KOLOSNAK NAGY PUSZI NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!!!!
Snowhite: gratula a kishölgyhöz!

Heni

Kép

Kép
cancan

Dóri!
Szívből gratulálok! Isten hozott a lányos anyukák táborában :D

Cancan!
Nagyon aranyos vagy. Nem tűnök el. Még addig se míg alszom, mert NEEEEM HAGYNAK A CSAJOK ALUDNI :? :? :?
De jó lehetett nektek a fürdőben! Én a férjemnek vettem thai masszáz jegyet most szombatra. Még nem tudja. Remélem tetszeni fog neki!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Marcsim!
Kolost Istenke éltesse sokáig és nagy puszi neki! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, én sem értem, miről írsz, de azért utánanézek... :)

Valentinának nagyon gratulálunk!!!

Puszi

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?