Sziasztok!
Most főzöm a cumikat meg a többit, kagylót meg ilyeneket így amig fő gondoltam benézek.
Eni,
Igen, igen és még mindig elalszik evés alatt, úgy kell még mindig ébreszgetni. Úgy csinálom, hogy közben megyek és méregetem.

azt annyira nem szereti, és akkor kicsit felébred. Beni mennyit eszik egy nap? Hány kiló már? Sokat hízott?
Marcsi,
Nagy baba Lara? Ezt hogy érted? Mert hosszúnak hosszú, de még nagyon kis soványka, még sokat kell enni és hízni! Ezen dolgozunk!!!
Nagyon édes ez a kép Kolosról? Ilyen kis lengén van? Napozik? Ez hol készült ez a kép? Valahol a Bahamákon?
Masni!
Találtál képet a hintáról? Jó lenne?
Voltatok sétálni?
Lilluska,
Köszönjük szépen!
Hogy vagytok? Meggyógyultak már a gyerkőcök teljesen?
Veronikusz,
De jó!!!! Nagyon, nagyon szorítunk Kiscsillagnak!!! Megérdemli!!! Puszika neki!!! És reméljük hamarosan jó hírekkel és ismét megjelenik itt!!!
Steffi,
Csak nyugodtan!!!
Várlak Titeket!!!
Zsofi,
Igen, igen igaza van Steffinek, hol vettétek a kocsit? Oda nem megyünk!!! Írd meg!!!
Akkor jó, ha már csütörtökre lesz kocsi! És ha így látod akkor minden oké! De szerintem nem Te voltál a hibás!!
A Corába van most ilyen szivacs puzzle,olyan 1000 körül, de pontosan nem emlékszem, én is figyeltem, mert majd én is akarok ilyet. De kicsit később! Mert most sok mindent vettünk!

Most látom hogy Steffi is válaszolt,

na mindegy! Azért itt hagyom. A Corában 18-ig van ez a Baba mama hét!
Barimami,
Milyen pelust veszel? Mi vált be?
Jól tetted hogy raktál fel Daniról képeket, nagyon kis édes!!!
Legjobban a kocsis kép tetszik!!
Merci,
Ez jó, ez tetszik, „ lehet kártyával fizetni, sajnos” és ezt én is így szoktam gondolni

Továbbra is nagyon szorítunk Neked!!!
Nyugodt éjszakát mindenkinek! Kivéve Mercinek!
Na itt vagyok megint, ezt már 1,5 órája írom, mert közben volt kaki meg cicizés
Szóval Zsófi, közben megnéztem Neked a Cora akciós újságot! Szivacs Puzzle 1.090 Ft azt nem írja hogy hány darabos!
Na most már tényleg megyek aludni!
Puszika
Ancsa