Sziasztok!
Már megint régen írtam, viszont Ti jó sokat. Alig győztem behozni a lemaradásomat.
Kedden voltam a tarkóredős UH-n, sajnos kép nincs (de itt az a jó, mert képet csak a rendellenességekről adnak a dokumentáció miatt), de minden a legnagyobb rendben:
CRL: 65mm
tarkóredő: 1,4 mm
Picurkánk igen szégyenlős volt, szinte végig a hátát mutatta, csak nagy unszolásra sikerült elérni, hogy oldalt forduljon. Ekkor gyorsan megmérték, amit kellett, még megtudták mutatni a kis szivét, ahogy dobog és az ujjacskáit a kezén, majd megint csak a kis gyöngysort mutatta manócskánk (a hátát).
De nem csodálom, valamikor hajnali 4 körül felébredtem, hogy a legkisebb helyiséget felkeressem. Utána csak félálomban tudtam lenni, de folyamatosan kortyogó, a gyomorkorgásra hasonlító hangokat hallottam a hasam felől, biztos akkor lubickolt a drága, s mire sorrakerültünk az UH-n már pihenni akart
Olyan sokmindent írtatok, amihez úgy gondoltam hozzászólok, de már elfelejtettem, ki melyiket írta, így
mindenkinek:
Jómagam is a Szabolcs utcai kórház egyik dokijánál vagyok (Dr. Végh György), aki azt mondta, még folynak a tárgyalások a kórház ügyében, valószínűleg ágyszám leépítés lesz, és össze akarják vonni a MÁV és a Honvéd Kórházzal. De úgy tudják, idén még költözni sem fognak, hiszen nem megoldott. (Na, nem mintha a vizitdíj rendszere teljesen kidolgozott lenne, s már bevezették!)
Mindenesetre, mindenkinek csak ajánlani tudom a dokimat, rendes, kedves, bár a neveket nem jegyzi meg, de amint meglát, tudja, hogy pontosan milyen nyűgjeim voltak a legapróbb részletekig

Szerintem ez fontos!
Epidurális: jobban félek tőle, mint a szülési fájdalmaktól

Még nem tudom pontosan mi a szokás a Szabolcs utcában, de ha egy mód van rá, kihagynám! Fájdalomcsillapítónak, inkább férjecském nyugtató tekintetét, szavait szeretném magammal vinni (s úgy tűnik, ő is szívesen ott lenne velem, remélem ez így marad!).
Bocsi, ha hosszú voltam, igyekszem inkább gyakrabban írni, de a melóhelyemen bár számítógépen dolgozom, de az internet le van tiltva, mire meg hazaérek majd összeesem a fáradtságtól.
Rosszullét- és fájdalommentes napokat Mindenkinek!