A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Helló!

Sajna megint csak röpke benézést engedhetek meg magamnak!

Meg annyira próbálom követni, kivel mi van, de bevallom nőiesen, nem nagyon megy! :oops:

Látom, hogy még mindig vannak betegek! Sok gyógypusszancs nektek, légyszi, hamar gyógyuljatok meg!

A vizitdíjhoz annyi, hogy rémes találmány, és már előre utálom. Azon töprengtem tegnap, hogy ha éppen jól lebetegszem, majd pont az jut eszembe, hogy pénztárcát vigyek a rendelőbe! :roll:
Az Algopyrinről nem is beszélve tényleg, ugyanis az az egyetlen gyogyó, amely hatásos a sajna túl gyakori migrénes fejfájásomra! Még szerencse, hogy az asszisztensnővel jóban vagyok, Ő adogatta anno a Gynevacos szurikat is. Remélem, hogy majd simán felíratja nekem, és csak a receptért kell bemásznom. Csakhát ez kitolás, de nagyon!

Legalább azt nem hozták be, hogy a kisgyerekes anyukának is sok lóvét keljen fizetni, ha a csemetéjével a kórházban akar maradni. Mondjuk én a kruppkor iszonyat sokat fizettem, napi 6 ropit! :?
Még jó, hogy nem voltunk bennt sokáig.

Nagyon köszönöm, hogy velem örültök a baba rugizásának! Olyan jó érzés.
Tegnap a páromtól Valentin napi ajánkékként egy citromfácskát kaptam, már régi vágyam volt. Én meg bőr pénztárcát adtam neki, úgy tűnt, örül. Remélem, mindenkinek szépre sikeredett eme kis ünnep! Lilinek ugye nagyon! :D

Ancsa, Zöldi, még mindig nem válaszoltatok a kérdésre, miszerint hogyan tudtok feliratot gyártani a tickerfactorys vonalzótokra.

Anyusziszi, Forgácsot ajánlom, bár egyikben sem jártam, több jót hallottam és olvastam erről.

Mindenkinek drukk, puszi, stb.
Vendég

Ez a vizitdíj kérdés engem is foglalkoztat. Pl. most a szabolcs utcába volt a beutaló, ami nem volt rajta doki neve, ezért mától így már 600Ft lenne a vizitdíj, tegnap nem kellet fizetni :) viszont ha kedves oda megy vissza spermiumtenyésztésre, akkor most új beutalót kell kérni, mert ha igen, akkor egyszer kifizetjük a vizitdíjat az sztk-ba és egyszer ott. Ha nem kérünk, akkor meg emeltdíjú 600 ft-ot kérhetnek :? Nem értem én ezt az egészet :?
Meddőségi centrumba csak nem kell külön beutalót kérni :roll:

Még mindig nem döntöttem hova menjünk inszemre :? Azt olvastam, hogy a Nyírő meddőségi centrumát esetleg megszüntetnék :shock: http://index.hu/politika/belfold/dzsung2277
Már teljesen össze vagyok zavarodva :? A BMC-ről vélemény?

Férjem hozzáállásáról:
csak ne legyen túl lelkes se, mert még átvenné az irányítást :lol: még asszondja nem érdekli mennyibe kerül, menjünk a magánba :shock: mintha lenne rá pénzünk :? Dévaiba magyaráztak nekki, hogy több eljárás, bla-bla. Bizti jó, de előbb próbáljuk meg tb-re :wink:

Kép
gaby25

Ooo Athiz!Ne haragudj! :oops: :oops: :oops:
Azt hiszem a 3.lepesnel (1.vonalzo kivalasztas,2.a jel ra)a datum alatt van egy ures resz!Oda kell beirni!Nem tudok angolul nem tudom igazan ertemesen elmondani! :oops: Remelem azert sikerul! :D

Kép
Kép
ancsa81

ancsa: dehogy gyógyultam meg! de már a suttogásnál több hangom van :D persze elképzelhető, hogy nem így fog a holnapi dokivizit lejátszódni, ahogy írtam. de eddig mindig ez volt :(

katica
katica30

Lily
tényleg, élménybeszámolót kérek arról, amikor átadtad a valentinnapi ajándékot :D

Csajok
jó sokan betegeskedünk, fene vigye :? Én egészségpénztárra szoktam venni a gyogyikat vitaminokat, de azon is már csak 20ezer körül van, és az inszem gyógyszerek is drágák :(

Kép
gaby25

Athiz!
Javitok!!!!!Lehet hogy csak az egyedi vonalzonal lehet szoveget irni! :?

Katica!
Ha szeretned akkor biztos kiir meg!

Eniko!
:evil:
En nem hallottam sehol hogy gyogyszer ar emeles is lesz! :?: :?: :evil: :evil:
Mar lassan meggondolja az ember hogy egyaltalan menjen-e orvoshoz! :evil:

Kép
Kép
ancsa81

ancsa: hiába ír ki, ha nem ír mellé még gyógyszert, akkor az nem sokat ér! így annyira már nincs kedvem még itthon maradni, gyógyszer nélkül. :( de majd holnap meglátjuk...
szegediek: tud vki egy jó háziorvost? le kéne cserélnem az enyémet...

katica
katica30

Sziasztok!

Bettike, drukk! Teszt mikor is lesz?

Betegeknek jobbulást!

Én nem értek egyet azzal az orvossal aki azt írta, hogy fizessünk, hisz megszavaztuk őket! Csak annak kéne fizetni, aki megszavazta!!!! Én nem, de én és még sokan mások szívunk ezzel!! Röhej volt, hogy múltkor egy kis hüvelyfertőzésre az orvosság mindenestül 6000 Ft volt! És 4 hónapig tartott, majdnem 4* 6000 ft volt mire kijöttem belőle!!!!!

Pan a babának nem lesz semmi baja, ha már egyszer meg van!!! Nem értem mi a dilemmád!

Kép
kata05

Hahooooooooo!!!Ugy latom nincs itt senki!
Kép

Megyek en is a dolgomra!

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi, de már megint önzőzöm! :oops:
Csak sikerült megfogalmaznom magamban, hogy mit is érzek:
Olyan, mintha szálka állt volna a méhembe! :shock: :lol: Hülyén hangzik mi? :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok mindenkinek!
Mint Monyó mondta, itt állami ünnep van igy én is itthon vagyok! :-)

Bocs, hogy nem irok sűrűn, de általában holtfáradtan érek haza olyan 18 óra körül, kapkodunk a kajával, utána főzöm a csodateafőzetet és próbálok valami hasznosat is csinálni itthon... kész ámokfutás az életünk...

De azért minden este "átfutok rajtatok" és mostmár a párom is kérdezi: "Na mit irnak ma a lányok?" :lol:

Itt a vizitdij amikor én legutóbb voltam 20 din volt, az kb. 65 Ft az általános orvosnál, ugyanennyi a gyógyszer kiváltása is állami gyógyszertárban, szakrendelésnél ez emelkedhet... de én is csak akkor megyek ha beteg vagyok és igazolás kell a munkahelyre. Különben ahogy Monyó is mondja, aki teheti az magándokihoz jár.

Én pl. tegnap egy sima vérképért, cukorszint és vizeletanalizisért a magánrendelőben 10 Eur-t, azaz kb. 260 Ft-ot fizettem. Reggel elmentem, 2-re megvolt az eredmény.
Ha ezt sima úton rendezném előbb egy d.u.-t végigvárnék az általános orvosnál, hogy adjon beutalót, akkor sort kellene kérni vérvételre (ez néhány naptól kezdve néhány hét is lehet - attók függően hogy milyen vizsgálatra van szükség, ja és még lehet, hogy reagens sincs egy-egy analizishez)...

Puszi mindenkinek, aki beteg annak szivből kivánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg és pihenjen sokat.

A többieknek drukkolok!!!!!!

Zsuvi
zsuvi

Kata! Köszi, szerintem vasárnap, az már csak jó lesz!

Ancsa! Vagyok én csak szokás szerint el vagyok foglalva magammal!
Na amúgy melyik jelmez lesz, lett, volt a farsangra?

Kép
bettike
Eger

Bettike,
ha nem túl komplikált, mondd el légyszi mi a módja, hoyg feltegyem a hőgörbémet ide? Ha jobbklikk a táblára, nincs semmilyen save opció...
Köszi :D
Szerintem az nem baj ha bármilyen furcsát is érzel, az csak jó lehet :D Ha nem nagyon fáj, akkor szerintem minden furcsaság elfogadható és normálisnak tekinthető (hú de nagy bölcsességet mondtam) 8)

Zsuvi
zsuvi

Bettike, nekem meg folyásom lett és ma görcsölgetett a pocakom egy kicsit és fel vagyok fújodva! :cry:

Kép
kata05

Zsuvi, ment privi!

Kata! Felfújódás szokott lenni? Egyébként biztos, hogy folyás? Nem inkább csak bővebb nyák? A görcsölgetés még jó jel is lehet ilyen korán!

Kép
bettike
Eger

Kata, a vizitdíjjal kapcsolatban teljesen egyetértek fizesse aki rájuk szavazott!
Tudod nekem mindig megjelenik Gy. F. pofája, amikor a min. elnök jelöltek vitáján közölte Orbánnak, hogy ne lázítson szó sincs semmiféle vizitdíjról!!

És most a legjobb: jövőre tuti lesz ingatlanadó! Ez nem plusz adó lesz (szerintük), hanem egyéb adófajtákat fog felváltani mint pl. iparűzési adó.
Ezzel kapcsolatban csak a következő problémáim adódtak:
1, hülye paraszt (már bocsánat) a megadóztatott pénzen vesz magának egy lyukat, ahol tengetni tudja kis életét. A vételnél fizet közjegyzőt, illetéket stb.
2, ha ez a hülye képes eladni a lakásnak vásárolt lyukat, akkor adózzon utána, ha esetleg felvitte Isten a dolgát és nagyobbat vesz, akkor újra fizessen illetéket stb.
3, a sok szemét vállalkozó (tisztelet a kivételnek) annyi pénzt sikamikál el amennyit nem szégyell, és abból amit úgy gondol ennyit már muszáj bevallani abból fizet egy kis iparűzési adót.

Mellesleg nem tudom ki tudja, ki nem, de teljesen más lesz idéntől a személygépkocsik után fizetendő "súlyadó". Ez már nem súlyadó lesz, mert teljesítmény után kell fizetni 1-3 évig 300Ft/kW, 4-7-ig 260 Ft/kw. A többit nem tudom fejből.
Szóval mi a kis 7 évesünkre dupla annyi "súlyadót" fogunk fizetni, mint tavaly.

Tele van a faxom ezekkel.

Kép
Kép
robcsi03

Hello Lányok!

Jöttem életjelet adni...
Enni nem tudok (kaja kifelé...)
Inni nem tudok (tea kifelé...)
Lázam van (38,3)
A doki legközelebb holnap délután rendel (asszem telefonos segítséget kérek az asszisztenstől)

Szerintem a holnapi UH -ra nem tudok elmenni :cry: :cry: :cry:

A párom délben hazajött, és rögtön diagnosztizált: bulímia!!! :lol:
Most azon gondolkodom, hol kell szabadalmaztatni a licencet, hogy így mindenféle segédeszköz nélkül tudom csinálni...Sűrűn egymás után, egészen egyszerű kajákkal :lol: Bocs a gyengébb idegzetűektől :oops: nem is, szokja csak mindenki :lol:

Pá, szép napot!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi hát igen! Erről az a szó jut eszembe, hogy közteherviselés :?: :shock:

Szezso! Szokom, szokom azaz szoknám, szoknám! Ez a telefonos segítség tetszi, de kérdezd meg a közönséget is!
Pl. sima háztartási keksz kamilla teával? :roll:

Kép
bettike
Eger

Szezso, próbáld ki a háztartási kekszet, vagy valamilyen kekszet. Az gáz ám, ha még a lötty is kijön, ha van próbálj hideg kólát inni. Hidd el csodaszer!

Kép
Kép
robcsi03

Szezso, kóla jó ötlet! Vagy 10 percenként egy kiskanál tea!!! Az asszisztens ugyanezeket fogja mondani, vagy azt hogy ügyelet!!!!

Robcsi, hát ez van sajnos!

Bettike, nem tudom nyák vagy nem nyák, vmi ragadósabb, kenöcsösebb cuccos! Bocsi, aki nem bírja az ilyet! A görcsölgetés most elmúlt teljesen, most mintha időnként hangyák menetelnének a méhemben! Remélem nem a következő hfertőzést kaptam el!

Kép
kata05

Kata! Ahogy leírtad pont ilyennek kell lennie a nyáknak pé után! Ugye lányok?
De mivel már neked voltak fertőzéseid, ezért te össze tudod hasonlítani, hogy olyan-e mint amikor elkaptál valamit vagy nem?
Ez a hangyák hasonlat is jó! Ugye bár ikrek vándorolnak benned! Keresik a helyüket! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Mikor fertőzésem volt akkor állagra a túróhoz hasonlított! :lol: Ja és viszketett ezerrel.

Kép
kata05

Akkor ez most így látatlanban azt mondom, hogy nem az, hanem a pé utánra jellemző nyák!
És már le is doktoráltam! :lol: (Kezdek fáradni!)

Kép
bettike
Eger

Nézzétek meg hogy szakad az eső!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Csajok,

Lilly, hatalmas gratula

gaby, ügyi apa, simi neki.

Sonjus,ez nagyon nem semmi, amin végig mentetek.

Athiz, Ceni Áfi minnél hamarabb meggyógyulni :oops:

Szezso, huuh ez durva. Nálam még a főtt krumpli jött be ilyenkor, a háztartási keksz mellett, de csak falatkák. És persze kortyonként inni.

KÉpzeljétek el tegnap anyósom mondja, hogy a telkünkre megjött a telekadó. Na mondom mennyi. Nem fogjátok elhinni, azt hittem leesek a székről 177.000 ,- Hát azért komolyan, ezt ki tudja kifizteni? Ja a mégdurvább, hogy anyósom mondja, hogy megkapta a dec gázszámlát, hozzáteszem mivel egyedül van többnyire otthon nem fűt gázzal, ráadásul meleg is volt. De ha fázik van egy kis kályha azzal fűt. 70e ft-t számláztak ki dec-re. :shock: :shock: Ha építkezünk is otthon, nem fogjuk tudni a rezsit kifizetni :shock:

Valaki tudja, hogy a TB járulék hány százalék vagy mennyi pontosan? Mivel a volt munkahelyem fizette, fogalmam sincs, és mikor hazamegyünk nem leszek jogosult semmilyen orvosi ellátásra, gondoltam csak be lehet külön fizetni valahogy az apeh fele.

Robcsi, ez az ingatlan adó nem volt eddig? Vagy csak a telekre volt? Mert ha nem építjük be a telkünket 4 évig, akkor nekünk is keményen fizetnünk kell, persze esély sincs ennyi idő alatt beépíteni. Úgyhogy megint csak nem tudom mi a fene lesz. Vagy ez az ingatlan adó ez más?

Különben itt is van vizitdíj 20 - 30 dolcsi attól függ milyen a biztosításod, akár lehet 100 dollár is. Mondjuk az itteni biztosításos rendszer gusztustalan, és felháborító. UTÁLOM! Na ezt ne vegye a magyar kormány példának otthon. Inkább a jó dolgokat vezetnék be, nem mindig a rosszat. :cry: Az algopirinen tök kiakadtam. Az Uramnak egyedül az használ, és ha venni szeretnék min. egy fél napot ki kell venni szabit, mert kb annyi a sor mire feliratom. Ráadásul tutira nem fognak nekem 10 dobozzal felírni, hogy mondjuk a többi családtagnak is jusson. Nem is hergelem magam ezen.

Bettike , Kata mennek a drukkok, és persze mindekinek, aki mostanában tesztel :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc köszi, de csak jövő pénteken tesztelek!

Pan az a görbe amit láttál az a nov-dec. görbe volt! Most nem mértem!

Kép
kata05

Purc!
Nem semmi szamlakat kaptatok! :shock:
Mikor jottok haza?
Az egeszsegbiztositasi jarulek a minimalber 16%-a,10.480Ft!

Kép
Kép
ancsa81

Szezso,
nagy poén a licencötlet :lol: :lol: :lol:
Dühöngők,
egyetértek! Választásokkor igazolásokat, ki mire szavazott, azt szívja!!!
Gyógyulok gyógyulok, de holnap holnapután lesz az első fősulis hétvégém, tuti nem megyek a barna miatt se, meg a légúti kórságom miatt se, 2 hét múlva is ráérek megtudni miből nem tudok majd júniusban levizsgázni.
Vendég

Ancsa, köszi szépen a választ. Látogatóba kb 1 hónapra, ha Isten is úgy akarja karácsonyra. Aztán a többit nem tudjuk. Meglátjuk, de ha ekkora számlákat kapunk, akkor sokáig kell maradni, hogy behozzuk magunkat :roll: .

Áfi, jól teszed, ha nem mész. És miért ne sikerülne, ne idegeljéééééééééé már föööööööööööl :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok! Mindig le vagyok maradva, de próbálok írni mindenkinek!

Jobbulást a betegeinknek!

Az Apavizsgálatos szitu nagyon gáz lehetett...mi ezért döntöttünk úgy, inkább fizetünk..
Enyém kedden megy:-)

Gaby! Örülök, hogy végre elment!Minden rendben lesz, meglátod!

Bettike! Légyszi, világosíts fel:meddig húzod az idegeim??

Ancsa! Kedves vagy.

Purci! Ez rémálom!!

Mfpan! Ugyen, nem dolgoztál sokat ma?

Itt is esik az eső (no meg az életszínvonal is)

babaimádó
Kép
babaimado

Bimado, neked akartam írni, csak szita az agyam, hogy drukk a vérvételhez, remélem jó híreket kapsz.
Különben már megszoktam, valahogy minden hónapba jön valami, én nem is értem, hogy tudnak ennyi mindent kiokoskodni. Szerintem erre van egy külön kreativ csoport, akik ezeket kitalálják....

Purc

Kép

Kép
purc

Csajok,
Nyírőbe 26-ra kaptunk konzultációt, és még felhívom a schöpfit is, ha mindkét hellyel beszélek, akkor könnyeb dönteni. BMC-t talonba teszem, az messzebb van nekünk. :wink:

Bettike
9 hónapig furi dolgokat fogsz érezni, meglásd :wink:

Robcsi
ez a súlyadó infó honnan van? :shock: bakker mi egy vagyont fogunk fizetni az 1 éves autóra? :twisted: A lakásmizzériához annyit, hogy mikor én eladtam a zuglóit és itt vettem csepelen, kihoztuk 0-ra, ingatlanadót nem kellett fizetni, azonban mivel a jövedelembevallásban fel kell tüntetni, azt mondta nekem az apeh, hogy az adójóváírás nem jár, mert meghaladta a jövedelmem a határt :shock: és pont munkanélküli járadékon voltam :? no ment nekik egy levél, és eltekintettek tőle :wink: ez 7 éve volt.

Szezso
jobbulást, :? szoktatod magad a terhességi tünetekhez? :lol: :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a grtulációkat és hogy izgultatok értem! Nem tűnök el, veletek maradok továbbra is és nagyon drukkolok mindenkinek. :lol:
Mikor apa meglátta az ajándékát, elkezdett sírni. (amúgy nagyon elérzékenyülős, az esküvőn is ő sírt :shock: ) azóta ha a babáról van szó mindig könnybe lábad a szeme. Nem tudom mikor szokja meg a gondolatot. :lol: Én már nagyon megszoktam!! :lol: :lol:

Bettike!
Nagyon-nagyon jó ez a görbe!! Te leszel a következő az már biztos! És ez a beágyazódási esés! :wink: Mennek a drukkok. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nekem is beállt 37,2-re és se le se fel. Ha szombaton is még + akkor felteszem a babás görbék közé.

Gaby!
A lényeg, hogy ti is előre léptetek. Meglátod ez az év a tiéd is lesz, ugyanúgy ahogy itt mindenkié. Mert ezt minden nő megérdemli. :lol:

Jobbulást a betegeknek! Nagyon vigyázatok magatokra!! Sokat pihenni!!

Magamról még annyit, hogy második napja fáj a fejem. Tegnap még érzetem valami görcsölgetést de az se az volt igazán. És délután éreztem először, hogy hányingerem van. Elég nehezen viselem és még mi lesz ezután. :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lányok!
Megcsináltam a fertin a tickert. Eddig mindig eljutottam. De utána mi a fenét csináljak? Már elnézést, de még soha nem jutottam ennél tovább. Segítsetek kérlek!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Purc! Az én agyam is kezd szitásodni:-) Köszike :D

babaimádó
Kép
babaimado

Lili,
a kapott kódot másold be a profilod aláírás részébe!
Vendég

Köszi Áfi! De most meg már a profilomba se tudok belemenni. :( annyira béna vagyok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ja és van ott három kód. BBCode, ezCode, meg HTML :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
a BBcode kell. A profilod meg legfelül a "Segédletek" című legördülő menüben van. Ügyelj hogy a profilodban a BBcode be legyen kapcsolva, oda van írva mellé ahova be is kell majd illesztened.
Vendég

Köszönöm Áfi!
Majd most kiderül, hogy jól csináltam. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ó végre sikerült! Még egyszer köszi!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lily
jajd de szupi kis valentin nap :) én párom is elérzékenyülős ám, esküvőn ő is pityergett, mikor meglátott a lépcsőn :wink: és mikor barátnőm olvasta a szertartás elején a verset amit ő írt nekem kapcsolatunk elején :P igaz akkor már én is majdnem :wink: szomorú filmeken szabályszerűen zokog :cry: én csak pityeregni szoktam

Kép
gaby25

Nem tesz semmit! Egy somlóival jössz :P
Vendég

Purc, telekadó eddig is volt mindenhol, ezt most az ingatlanokra fogják kivetni. :evil:
Én is hallottam már ilyen horror gázszámlákat, eddig a csúcs 90 e volt amiről hallotam.

Gaby, igen olyan ingatlanértékesítés után ha valaki nagyobbat és drágábbat vesz nincs adó, de ha valaki kisebbe és olcsóbba kényszerül, akkor a különbözet után keményen adózni kell (25%) + úszik az adójóváírás is ha jogosult lenne rá az illető. Szóval baromira ki van ez találva. :evil:
A súlyadót a férjem találta valahol a neten, nekem a helyi önkormányzatnál azt mondták kb. 2 hete, hogy márc. 15-ig nem fogják tudni kiküldeni a határozatokat, mivel még az adatokat sem kapták meg hozzá. Nem tudom, hogy ez változni fog-e településenként, de kb. mindenhol e körül lesz szerintem.
Örülök, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot és elindultok a baba felé :D

Egy somlói ide is jöhet még mindig -2 kg-nál tartok :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ÉRTEM. Nem volt még ingatlanom, ezért nem érintett. És azt nem tudod véletlenül. Ha veszek mondjuk egy lakást, és eladom, mert építeni akarok egy házat, akkor is kell utána majd adó? Különben kész vagyok attól, hogy mindenre adót kell fizetni. A tavalyi numero uno a megtakarítások utáni adó. Készen voltam!

Áfi, ez nagyon övön aluli volt. Most meghalok a somlóiért. Ez így nem éééééééééééér!!!

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
ha eladsz ingatlant és veszel másikat, akkor nem kell adózni, hacsak nem értékbeli különbség van. De az adó mértéke attól is függ, mióta van a tulajdonodban a lakás, 15 év után nem kell adózni, legalábbis régebben így volt, most nem néztem, hogy változott e.
csemegézz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/adoilletekvam/szja20050804/ingado20060627.html

Kép
gaby25

Köszi Gaby. Bár nem tudom maga az építkezés ingatlan vételnek számít-e. Köszi a cikket, olvasom.

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!
senki sincs?

katica
katica30

Coca van!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Látom senki sincs itt, de le kell irnom mert nagyon fölháborodtam.
Ma voltam a dokinál, aki ugyebár 2,5 éven keresztül azt magyarázta nekem, hogy teljesen egészséges vagyok és még most Karácsony előtt is csak egy sima vérképet csináltatott és cickafarkteát ajánlott.
Ma elvittem neki az egyébként teljesen normális véreredményt, megnézett Uh-on is simán 2 olyan problémát is talált (igy 2,5 év rendszeres vizsgálata után) ami miatt mielőbbi laparoszkópiás műtétet ajánlott. Ez ám a fordulat. Azt hittem leesek a székről amikor ezt közölte velem. És ugyanakkor abban a pillanatban tudtam, hogy többet nem fogok hozzá menni.
Az egyik dolog amit látott - a tüszőben valamilyen folyadék van, ami lehet, hogy vér - tehát ez eldugithatja a petevezetéket
A másik - a méhfal az egyik felén kicsit meg van vastagodva egy helyen, ami utalhat endometriózisra.
Ezt eddig nem látta egyszer sem??????? :evil: :twisted:
A jó hir az, hogy ismét bebizonyosodott, hogy van pé-m, és akkor van amikor a hőgörbe mutatja és amikor én érzem...
Azt hiszem első körben elmegyek Monyó orvosához, azután meg Pécsre - anyukám is volt ott és tudok még 3 nőről, akik az ő kezelése alatt estek teherbe...
10 orvost is megkérdezek azt hiszem mire valakinek a kése alá fekszem!
Bocs lányok, ki kellett ornom magamból.
Van esetleg endometriózisgyanús közületek?
Jó éjszakát!

Zsuvi
zsuvi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?