Sajna megint csak röpke benézést engedhetek meg magamnak!
Meg annyira próbálom követni, kivel mi van, de bevallom nőiesen, nem nagyon megy!
Látom, hogy még mindig vannak betegek! Sok gyógypusszancs nektek, légyszi, hamar gyógyuljatok meg!
A vizitdíjhoz annyi, hogy rémes találmány, és már előre utálom. Azon töprengtem tegnap, hogy ha éppen jól lebetegszem, majd pont az jut eszembe, hogy pénztárcát vigyek a rendelőbe!
Az Algopyrinről nem is beszélve tényleg, ugyanis az az egyetlen gyogyó, amely hatásos a sajna túl gyakori migrénes fejfájásomra! Még szerencse, hogy az asszisztensnővel jóban vagyok, Ő adogatta anno a Gynevacos szurikat is. Remélem, hogy majd simán felíratja nekem, és csak a receptért kell bemásznom. Csakhát ez kitolás, de nagyon!
Legalább azt nem hozták be, hogy a kisgyerekes anyukának is sok lóvét keljen fizetni, ha a csemetéjével a kórházban akar maradni. Mondjuk én a kruppkor iszonyat sokat fizettem, napi 6 ropit!
Még jó, hogy nem voltunk bennt sokáig.
Nagyon köszönöm, hogy velem örültök a baba rugizásának! Olyan jó érzés.
Tegnap a páromtól Valentin napi ajánkékként egy citromfácskát kaptam, már régi vágyam volt. Én meg bőr pénztárcát adtam neki, úgy tűnt, örül. Remélem, mindenkinek szépre sikeredett eme kis ünnep! Lilinek ugye nagyon!
Ancsa, Zöldi, még mindig nem válaszoltatok a kérdésre, miszerint hogyan tudtok feliratot gyártani a tickerfactorys vonalzótokra.
Anyusziszi, Forgácsot ajánlom, bár egyikben sem jártam, több jót hallottam és olvastam erről.
Mindenkinek drukk, puszi, stb.