Barbi

Angi ma hogy van? ÉS tök a gyűjtemény, nagyokat nevettünk és néhány topic lakó is eszembe jutott, akire hol ez, hol az ráillik

És egy csomó rám is
Votiv

sebaj, de megérte

Mondjuk párom azt mondta, hogy szte természetes arcoddal szebb vagy

És én nagyokat néztem, hogy merre jártál és miket csináltál…. És milyen ismereteid vannak!!!!??!?! Adóbevallás kérdés ismerős, csak éppen idén a cégem úgy döntött, a kismamáknak nem csinálja meg a bevallást – meg sem kérdezték, hogy megcsinálják-e, pedig tavaly még én kérdezgettem az akkori kismamákat, hogy melyik variációt kérik… - úgyhogy ezúttal a magamét is csinálhatom.
Vera

Indi is kérdezte, nem viselte-e meg a sima almalé, igazából nem nagyon tudom, hogy gond-e. Illetve az az igazság, hogy miután ette másnap – tegnap – eléggé fájlalta a pocóját és nagyokat eregetett. Lehet, hogy az alma ilyen szintű bélgáz termelést csinál? … de közben ma is ugyanúgy csinál, pedig tegnap nem kapott almát…., nem értem…..Dóci kép jóóóóó és ugye Rád hasonlít leginkább? Marci ma hogy volt/van?
Johi

Jobbulást Nektek! Igen, nekünk kifejezetten arra írta fel dokinéni és használ. Én azt vettem észre – naponta összesen kétszer lehet adni -, hogy ha nyűgös, és beadom neki, akkor utána fél órával már horpaszt kb. egy órát. Innen gondolom, hogy a fogacska miatt. Mert mivel mire eljutunk a Cataflam-ig, addigra eszelősen rágja a kezem és azt már nem bírom. És recept kérdésre most az jutott eszembe, hogy azért kell kettő, mert egyet rakok az úti batyuba, legyen nálunk mindig…….vagy túl átlátszó?
Világosítsatok fel, hogy ez a rizspép, meg egyéb mindenféle, amikről szoktatok eszmét cserélni, mire, mikortól, hogyan jó?
Neet

Te is levágattad a hajadat ???? Itt mindenki rövidít? Ha igen, egy fotó??? Szegény Marci kutya
Gabi

bocsánat, én nem tudtam. Sajnálom
Ancsi

a hullámpala és cserép közti hőszigetelés különbséget megvétóznám, ha lehet. Igen, nálunk a házon hullámpala van. Bátyám beépítette a tetőteret és kiszigetelte úgy, mint minden tetőteret szokás. No, mármost. Onnan tudom, hogy jól csinálta és jó a pala is, mert mondjuk télen – ha esik a hó – a hó a mi tetőnkön nem olvad el, míg a szomszédén igen. Tehát. Sztem egyik tető fajta sem szigetel önmagában jól, ha nincs megfelelően megcsinálva a belső szigetelés. És a mi esetünkben a légrés is ott figyel, mint egy cserép esetében. És a belmagasság a földszinten 2,5 méter, a tetőtérben pedig 1,9-től kb. három méterig terjed
Macs

Füli forgatása
Indi

Nálatok hogy sikerült a nap? Milyen volt Másáéknál?
Nukada

pont erről beszélgettünk a minap Párommal…. Hogy a túróba megy a nálam leütött betű a madzagokon keresztül villámgyorsan akárhova is? Mi történik vele? Egyszerűen nem fér a fejembe, biztos buta vagyok....

Ha valaki nekem ezt egyszer elmagyaráznááááá. Szép lesz a házikó, a terasz kivitelezése nagyon tetszik. És padlófűtés az egész házban lesz/van, vagy “csak” mondjuk a fürdőben? És szép menyasszony voltál
Fibi

Neked mióta van piros delfined?

És légyszi Te tegyél fel fotót a hajadról, mert Zuzinak szegénynek nincs ideje én meg ollllyan kíváncsi vagyok
Titkárnő én is voltam, én nagyon nehezen szabadultam. Aztán rá két évre felhívott a volt főnököm, hogy dolgozok-e valahol, mert ő most titkárnőt keres……mindezt azok után, hogy a hátam mögött anno, sok mindennel meggyanúsított ……………. na, mondtam magamban még egyszer nem ugrom bele az ő cégébe…………………
Kókusz

sok erőt a felújításhoz.
Tinu

én sajnos nem tudok segíteni, majd jönnek a többiek, Ők okosabbak

De sok-sok ++++++-t és kitartást kívánok Neked. Hasonló helyzetben voltam én is, csak nekem
fájt a mellem
Vica