Meglátod milyen jó fej a doki, és milyen jól tudja a dolgokat, és néhány hó alatt meg lesz az eredménye. Bea is hozzá jár, ritkán jön a topicba, a párjának kevés volt az anyaga, de szinte azonnal megjavult, 1-2 hó alatt, ha jól emlékszem. Õk jó példák, Ti is azok lesztek, és remélem mi is azok leszünk, bár nálunk a férjecskémmel nincs gond. "Csak" én vagyok bibis. De már most jók a hormonjaim majdnem teljesen, a 2. gyógyis ciklusban. Ma visztek mintát, és hõgörbéket?
Nellcsi
Eddig mit mondott a dokid a hosszú ciklusaidra? Nati
Csak Clostyt szedsz? És a vetélések után kinek gyorsan összejön a babu, kinek lassan. Csomó oka lehet a sikertelenségnek. Csak akkor érdemes próbálkozni, ha minden rendben van, mert ha nem, pl. alacsony spermaszám, gyulladás, nem reped meg a tüszõ, mennyi az esélye a terhességre? Kevés. A mostani ciklusomat számítom a 2. próbálkozós ciklusnak. Sokszor nem repedt meg: 0% esély
a babára, sajnos. Most viszont megreped, szedem a gyógyikat is, nagyon jó úton járok. Szóval szerintem vizsgálatok kellenek, és utána próbálkozások. Lehet, hogy tényleg minden rendben, de kitudja? Én már sokkal nyugodtabb vagyok, mert megvan a sikertelenség oka. Ja, persze, egyébként nem is most kellene nekünk vizsgálatokra járni, hanem már ugye a vetélés elõtt kellett volna. A hasznos topicban szerepelnek a terhesség elõtti vizsgálatok! Ha ezek lettek volna, akkor nem lett volna vetélés
nagyvalószínûséggel. A statisztikai 1,5 évet Te jogosnak tartod? Én nem, és a dokim sem, ki találta ki? Akkor ezek szerint nem kellenek vizsgálatok, és nem kell megkeresni az okokat 1,5 évig? És miért alapozol a szerencsére?
Én is kicsit pihentetem a babanetet, mint Cateye
A hasznos topicot tényleg olvasgassátok, és ha jönnek új leányzók ajánljátok.
puszi:Nikie