A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szijasztok!
Apa elvitt vacsizni :) Steaket ettünk egy Steak házban Szegeden, nagyon fincsike volt. Viola is egész jól tűrte, bár miután jóllakott jelezte, hogy elege van és hogy indulhatunk haza :) . Úgyhogy megvolt a gyors kaja :)
Aztán hazaértünk megfürdettem és belekakált a fürdővízbe. Gyerek ki, kiskád tartalma a klotyóba, új víz, újrafürdetés, mert gyerek szarszagú :lol: :lol:

Gaby: Február 26-án megyek 4D uh-ra, remélhetőleg akkor kiderül a neme :)

Iszonyat elkezdett fájni a fejem :( Holnap erős szél lesz? Akkor szokott fájni... :roll: :?

Coca, Áfi, Gaby és a többi betegeskedő gyógyító ++++++++++++++++ek mennek :wink:

Lily: Szuper az erősebb teszt :)

Pápusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok,

benézek gyors. Most értem haza csavarogni voltunk a győri árkádban. Nagyon édes babaruhákat láttam a C und A-ban és a H and M-ben is és nagyon jó áron voltak.
Mindenesetre most még csak a munkatársamnak vettem egy rugit és egy body-t ajándékba, de tudtam volna költekezni... :D Majd márciusban.

Kata, próbáltad már a http://www.haj.lap.hu/ -t? Esküvői tippek is vannak, meg úgy általában minden ami hajhoz kapcsolódik.
Doki téma: a barátnőm fél év után ment el a dokihoz, de azt hazudta, hogy egy éve próbálkoznak, hogy szóba álljanak vele. Mire a vizsgálatokra került volna a sor teherbe esett :) .

Athiz, nagyon szép kis fiúkátok lesz :D , kuki nem kétséges, jól megmutatta amilye van :D Nevekkel haladtatok már előre? Sokkal szebb képeitek vannak, mint nekünk a 25 hetes 4D-n volt. :wink:

Tontica-val remélem nem lesz semmi gond, ha tudsz róla bármi azért írd meg nekünk is.

Gaby, örülök, hogy apa továbbra is lelkes. Azért a tapasz jó szerintem ha van rajta, mert úgy nem alakul ki a hiányérzet annyira, könnyebb az adag csökkentés. Bár a legfontosabb, hogy elhatározta magát, ez a kulcs :wink:

Szezsó, hát ez érdekes. Szerintem vannak tankönyv szerinti esetek és normál pé-k, de szerintem vannak kivételek, nem lehet általánosítani csak így. Nem írtál neki vissza? Lehet, hogy meg kellene írnod neki, mi volt a múlt hónapban, kiváncsi lennék mit válaszol.......

Cocácska, a lélek nagyon bonyolult dolog, az tuti. Én is akkor szoktam lebetegedni általában amikor valami bánatom van, vagy hyper fáradt vagyok, kimerültem. A szervezet ilyenkor azt mondja, hogy állj, elegem van, kényeztess. Tuti, hogy a kis lelked az egy tüszőke miatt ijedt meg, de ne aggódj, kényeztesd magad, legyél nyugodt és nem lesz semmi baj. Szoritok neked és holnap azonnal írj ha megjöttél.
Általában a lélek testi betegségei nagyon hamar elmúlnak, legalább is nálam, 2-3 nap, úgyhogy remélem holnapra már kutya bajod sem lesz. Ölelések mennek neked. :wink:

Cenikő, én ma zselés cukrot kivántam :wink: Meg is ettem egy fél zacskóval. Utoljára kislány koromban ettem :D .

Lili, gratula az erősödő teszthez, jó szórakozást :D

Bettike, én is szoktam ex-ekkel álmodni :wink: , remélem holnap jó magas jót mérsz és pozitív tesztre ébredünk, de jó lenne :D .

Monyó, hidd el,bármilyen nemű babód lesz, imádni fogod :wink: :wink:

Áfi, köszi aranyos vagy. A fitt mamákkal is el leszek azt hiszem a szülésig, jövö héten pedig veszek egy kismamát próbaképpen. Még tervben van, hogy kiolvasom Müller Péter szeretetkönyvét és van talonban néhány nők lapjám amit még fel sem lapoztam. :wink:

Robcsi, rendeződtek a szorulásos gondjaid? :oops:

Babaimcsi, drukkok mennek a jó eredményért.

puszi mindenkinek, Tontica jelentkezz be ide is.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok
MA egész nap vendégeink voltak :)

Áfi, remélem jó lesz ez a doki,

Zsuvi, jó hogy dokit váltottál :) drukkolok, hogy ő beválljon.

Tonti, juj, itt két baba van! most olvastam hogy vérzem. Remélem nem komoly, nagyon drukkolok.

Coca, neked is egy nagy kalappal a holnapi kukkhoz. Tüszők nőljetek!

Athiz. Gratula a kukishoz!!! :)

Szezso, ez repesztő hőnek tűnik. De ki tudja.

Bettike, nekem megjegyzéshez beírnád, hogy ez a ciklus próbálkozás nélküli. Plusz a holnapi tesztedhez szorítok, hogy + legyen.

Lili, grat az erős teszthez.

Kata, ált egy évet mondanak az orvosok, hogy érdemes már elmenni. Én azt hiszem 6 hónap után már kezdenék izgulni és legalább egy vérvételt csináltatnék. Ha az rendben lehet várnék 1 évig.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Tontica, szerintem ha még vérzel menjetek mindenképpen be, mert azért az nem teljesen igaz, hogy ugyse tudnak semmit csinálni. Ha meg már nem akkor próbálj meg nagyon pihenni.
Drukkolok.

KépKép
Kép
csikken

Felteszek Roliról 26 hetes uh képet. Ugy néz ki mint a sharpei kiskutya. Utána ki is derült, hogy cukros vagyok.
28 hetesnek felelt meg súlyilag.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kis pufika volt :):) Aztán 3055 grammal született (mondjuk diétán voltam)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Csikken, cukik a képek!

Melcsi, szerintem is jó képek lettek, de a gépük is tuti volt. Kár, hogy bezárják a kórházat, lehet, hogy oda mennénk legközelebb is.

Sajna nevet még nem pontosítottunk. Majd lesz neki. Én sürgetném, de apa olyan lusti ebből a szempontból! :twisted:

Lili, örülök neked és a vastagodó zebrádnak!

Mindenkinek cuppantás az orrára!
Vendég

Athiz, mostmár biztos, hogy bezárják?
Cs.

Sütievős Roli kép:

Kép

KépKép
Kép
csikken

Áfi
eddig még nekem sem használt az orrcsepp :? és már fáj az orrom, telsejen kidörzsöltem, és ki van száradva :(

Csikken
jó kis képek :) hamarosan újra lesz ilyen sztárfotód, de lehet nuncis lesz :wink:

Ceniko
hát nem unatkozol két kiscsaj mellet, de lesz ez még így se, 3 gyerkőccel :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Megérkeztünk!!! Annyira, de annyira jó volt!!!!! Holnap leírom részletesebben, meg fotókat is mutatok!!!!! Ok?

Nekem szerdán megjött, de ezt ugye már kedden tudtam. És nem akadtam ki, hogy miért, azt is leírom holnap!

Bettike: ma van 4 . cn.

Valaki leírná, aki itt van jelenleg, hogy mi volt az elmúlt 4 napban? Kinek lehet gratulálni, fontosabb események,...? Köszi.

Pussssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szia Snufi!

Lilinek lehet gratulálni, van egy erős pozitív tesztje.

Tonticának két petezsákja :) remélhetőleg két babával :)

Bettikének egy holnapi pozitív tesztje. :):)

Athiznak meg egy újabb kisfia :)

Cocának reményeink szerint növekvő tüszői.

Huh ,most nem tudom a többit.

Elizának kevesebb mint 100 naapja van hátra.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Köszi Csikken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili, hatalmas gratula!!!

Bettike, drukk, drukk, drukk!!!

Végig foglak olvasni benneteket és reagálni Mindenkinek, csak nem most, bocsi...

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

kata: jó a hőd :wink: látod, mégsem bírod ki hőmérőzés nélkül :D

melcsi: köszi, hogy észreveszed, hogy nem írtam magamról semmit. így most nem felejtem el... remélem jó volt a mai nagy séta. hány kilométer? :D

szezso: elég furi ez a hirtelen hőnövekedés. érdekes orvosok vannak, meg kéne mutatnod neki az előző havi görbédet. kiváncsi lennék, hogy mit szólna hozzá.

gaby: gyógyulást! jó a görbéd.

coca: tűsző nőjj, nőjj! ne aggódj, a tüszőcskéid szépen holnapra megnőnek, aztán hajrá!

athiz: nagyon édes a babód, helyes kisfiú :D

bettike: izgatottan várom a holnapi tesztedet. drukk+++++

ceniko: jobban vagy már? hol van szegeden a steak-ház?

baba: örülök, hogy ügyes voltál, és túl vagy a vérvételen. eredmény?

áfi: vigyázz magadra! gyógyulást! egyél sok vitamint és pihenj!

lili: gratula a szép nagy zebrához!

tonti: jobban vagy? elmentél az ügyeletre?

csikken: édesek a fotók a pici roliról, a sütis meg nagyon tetszik.

snufi: na milyen volt a kirándulás? képek? sajnálom, hogy megjött, de majd a következő hónap...

rólam: még mindig csúnyán köhögök, pedig hétfőn akarok dolgozni menni. hiába szedek egy rakás gyógyszert,semmit sem ér. ma meg kissé elkeseredtem, amikor írtátok, hogy 1 év után dokihoz kéne menni. igazatok van, csak nálunk már inkább másfél év, és tudjátok, hogy a párom leállított a kérdésről. úgy érzem, hogy csak mennek a hónapok, én csak öregszem, és semmi sem történik, és egyre kevésbé hiszem, hogy doki nélkül, csak úgy spontán egyszer csak összejön a babó. na jó, nem rontom a topic hangulatát tovább.

Jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Sziasztok, azaz már jó reggelt :lol:

Katica,
nekünk is most telt le a 1,5 év, mi ennyi időt adtunk a természetnek, semmi oka nem volt, hogy ne jöjjön össze. Szabályosak a ciklusok, érzem a fájdalamat középidőben... mondjuk az igaz, hogy stresszes a munkahelyem, de hát ha fölmondok, hogy ne stresszeljek, akkor azért stresszelek majd mert munkanélküli leszek...
Meglátod megnyogodsz, ha találsz egy normális orvost, aki majd lassan leelenőrzi a dolgokat egyenként, addig is múlik az idő és nem érzed úgy, hogy toporogsz egyhelyben. :) Én legalábbis igy vagyok vele.

Babaimcsi,
én egy nagy cégnél dolgozom (hogy a nevét ne mondjam), ahol az elmúlt egy évben tulajváltás történt és újraszervezés van érvényben! Na meg pszihózis! Sokan elmentek és akik maradtak azoknak rengeteg munka szakadt a nyakába és nem tudják holnap mi vár rájuk, ránk. Szerintem pl. én min. 3 ember munkáját végzem jelenleg.... Naponta a prioritásaim kb. felét ha érkezem elvégezni...

Szezsó,
ma reggel gyorsan visszaolvastam, útra mentünk. Nagyon felviditottál amit a tüszőről irtál, hogy bevérzik mielőtt sárgatest lesz! Ezt nem tudtam és könnyen lehet, hogy az a hülye doki épp akkor nézett, csak hát mért ne mondja azt egyből, hogy ez endometrikus ciszta amit múteni kell, minzhogy azt mondaná amit a másik mondott, hogy ez lehet sárgatest és majd követjük, hogy mi lesz vele...
És itt a válasz a kérdésedre a doki néninek, én a 13. napon voltam Uh-n és azt a bevérzett izét látta, tehát már előtte megvolt a tüszőrepedés, kb. a 11. napon - ez a hőgörbémen is látszik, éreztem is.
Nade! Másnap, a 14. napon a másik doki azt mondta, hogy éppen érik a másik felén is egy! Tehát én egy fenomén vagyok, mert egy ciklusban néhány nap leforgása alatt 2 petém is beérik, és mégis meddő vagyok! :lol: :lol: :lol:
Na mondjuk, ez az utóbbi peteérés a hőgörbémen nem látszik... tehát valami gáz van, csak még nem tudjuk, hogy mi...

Kérdezni akartam tőled, meg akik még átestek rajta, hogy a HSG nagyon fáj? Úgy érzem ez hamarosan engem is vár...

Áfi, Coca, Enikő, Gaby, Katica (és mindenki aki beteg és nem soroltam fel - bocsi) jobbulást!!!! Majdcsak mostmár elmúlik ez a fránya "tél?" és eltakarodnak a bacik!

Jó éjt!

Bettike,
holnap reggel megint utazunk, de a te teszteredményedért bekkukkantok előtte! Gondolok rád!

Zsuvi
zsuvi

Csaodacsajok!
Hihehetlen jó érzés, amit műveltek! Mindenki, aki itt van - és olvasta kínomat - küldött nekem tüszőnövesztőhajrádrukkszurkokat!!! Meg lázlemenesztőmanókat!
Jelentem a "lázam" 36,2°(ez ugyan ébredési, de lefekvéskor is csak hőemelkedésem volt)
Nemsokára indulunk "pótapuhoz" konzultálni, hogy mitévők legyünk. Bízunk a legjobbakban, és felkészülünk a rosszra. :lol: :cry:

...és ezennel az egész osztályt tantestületi dícséretben részesítem! :wink:

Kép
zölddisznó

sziasztok.

bettike nagyon varlak mar.

coca.+++++++++++a letezo osszes drukom a tied es bettie.

Kép
monyo83

Köszi Monyóka!

Sietek haza Bettyke pozitív tesztjére!!!

Cupp!...és kellemes ébredezést mindenkinek!

Kép
zölddisznó

na en nem tudok tuvabb vizslatni.
irany a padlas :? fuj ma megint anntenat megyek szerelni,hogy uttttallllom :?

ha kesz leszek jovok.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Jó reggelt :) .

Csikken, nagyon jók a képeid neked is. A mi 4D-s felvételeink nem lettek ennyire jók :( Lehet, hogy 4D-s és 4D-s UH között is van különbség? Aranyos a lurkód :wink:

Athiz, az tuti, még ráér a név, nálunk is Áron a befutó és még gondolkozunk, hátha valami jobb előkerül, de eddig ő a nyerő. Nekem egyre jobban tetszik.

Gaby, nózidra körömvirág krém, persze ha van otthon, ha nincs érdemes beszerezni, mert bármire jó, én legalábbis erre esküszöm. Jobbulást neked :wink: Apa, hogy zárta a napot? :wink:

Snufi, üdv újra itthon :wink: . Milyen volt az utatok?

Katica, asszem kb. 4 km körüli séta volt, aztán az árkádban még plusz 5, amig minden üzletet végigjártunk :D :D .
Szerintem próbáld meggyőzni a párodat, hogy a kivizsgálásokkal nem görcsöltök rá nagyon a témára, csak biztosak lehettek benne, hogy spontán módon próbálkozhattok. 1,5 után szerintem már érdemes. Bár ha jól emlékszem Elizáéknak is 1,5 év után jött össze. Mindentől függetlenül a kivizsgálás az csak megerősítené, milyen irányba menjetek tovább. Bár gondolom, erről nem téged, hanem a párodat kellene meggyőznöm. :oops:

Zsuvi, szerintem már lassan minden cégre jellemző lesz, hogy ugyanazt a munkát kevesebb emberrel szerenték elvégeztetni, függetlenül az adott személy teherbírásától :( A stressz szerintem a legnagyobb babagyártás elleni tényező. Én úgy gondolom, hogy nekünk is sokkal hamarabb összejött volna, ha kevesebbet stresszelünk mindketten a munkehelyünkön. Aztán elmentünk szabira és utána a nyugodt légkörben összejött a kis baby. Kivánom, hogy így legyen nálatok is.

Cocácska, hát persze, hogy foglalkozunk veled, aggódunk érted. :P Látod írtam, hogy a lelki eredetű betegségek hamar elmúlnak :wink: Örülök, hogy jobban vagy, nagyon szurkolok neked mára. Remélem a tüszőid megijedtek a dupla dózistól és óriásira növekedtek.

Bettike, hőjelentést :!: és tesztjelentést :!: :wink: :wink:

Monyó, mostanában nem sütöttél valamit? Küldhetnél legalább virtuálisan valami édességet, jólesne :wink: Jól vagy?

Puszi és szép napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Coca, örülök hogy nincs lázad!

Snufi, hol is voltatok?! Várjuk a beszámolót!

Bettike, nem tudok tovább itt lenni a gép előtt, ma megyünk hugi névnapját ünnepelni! Este beugrok megnézni mi a helyzet veled!

Minden Zsuzsanna nevű leányzónak Boldog Névnapot szeretnék kíváni!( előre)

Kép
kata05

Sziasztok! :lol:

Ti tesztelnétek 12 DPO-n 36,8 hővel????

Én teszteltem egy baromi halvány pozitívat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Próbáltam lefényképezni, de a képen nem látszik semmi ott akár, hogy is nézem! :?

Coca! Remélem neked is ilyen szép napod lesz!+++++++++++

Kép
bettike
Eger

Coca,
várunk a hírekkel!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Bettike,
ezzel kimeríted a topikizgatás bűntettét!!! Hacsak nincs igazolásod hogy elszállt a netkapcsolatod súlyos következményekkel számolhatsz amiért még mindig nincs itt a zebrád fotója!!! :twisted:

Részemről valamivel jobban vagyok, tán a torkom is kezd helyre jönni, és kicsit embernek kezdem érezni magam ellentétben az elmúlt jópár nappal! (Csak az orrom ne fájna ennyire)
Vendég

Sziasztok!

Én is Bettikét vártam eddig :)

Bettike, halk gratula és drukk, hogy holnapra sötétedjen a csík! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Bettike,
egyszerre írtunk, a büntetést megúsztad. :D
Nagyon nagyon örülök!!! Vigyázz magadra!!! :D :D :D
És egy halk gratula is jár!!! :)
Vendég

Robcsi! Majd csak szerdán tesztelek legközelebb, most már a biztos csíkra hajtok! :lol:

Bocsi mindenkitől, hogy csak most írok, de apa későn kelt és megvártam a jó hírrel, hogy felébredjen, hogy ő legyen az első, aki megtudja! :lol:

Áfi! Apa igazolja hiányzásom jó?

Egyébként remeg kezem, lábam, gondolataim cikáznak, szét vagyok esve teljesen!

Kép
bettike
Eger

Ja! És mindenkinek kívánom ezt az érzést, mihamarabb! Akár mennyi ideig is tart ez az öröm! :lol: :lol:
Mert azért ez az alacsony hő nem nyugtat meg igazán! :lol:

Részletesen:
Felkeltem, látom hőm 36,8! Majd be pisilek és állok a fürdő közepén, hogy teszteljek vagy ne, ilyen szaros hővel! Gondoltam csak 400 Ft volt a teszt, hát egye fene! Belecseppentek várok! Megy a csík, megy a csík látom, hogy az egyik halványodik, na mondom fasza, rossz ez az olcsó teszt, mert a kontroll csík ilyen halvány (a csík még nem ért végig)! Ekkor leesik, hogy fordítva fogom a tesztet! Ez volt 5.45-kor! :lol: 8-kor kelt apa! Addig 15 percenként keltem fel, hogy megvan-e még a csíkocska! :lol:

Apa:
Felkelt, kiment pisilni! Addig a párnájára raktam egy díszszatyrot, benne a cumisüveggel, amit nászajándékba kaptunk (ez karácsony óta el van készítve) :oops: !
Jön vissza és arréb teszi! Ekkor szóltam rá, hogy hé ez a te ajándékod! :lol: Már ki is nyílt a szeme és mint egy kisgyerek nagy örömmel nyitotta a tasakot! Mikor meglátta olyan döbbent arcot vágott, hogy csak na! Első kérdés? Terhes vagy és már vigyorgott is! Erre én mondtam neki, hogy lehet és hogy szakértse már meg a tesztemet ő is!
Nézi-nézi! És felteszi a következő kérdést: Az, hogy egy csík van azt jelenti, hogy terhes vagy? Jesszus mondom, te csak egy csíkot látsz?! Erre ő! Nem csak a másik halvány, az nem érdekes!
Ezért felvilágosítottam, hogy pont a halvány az érdekes! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrá :D :D örülök neked nagyon :wink:

Áfi, jó, hogy ha egy picivel is de jobban vagy :wink:

Kata, jó család látogatást, siess mert jó hírek várnak :wink:

Cocácska már csak Te hiányzol a jó hírekkel!!!!!!!

Kép
melcsi6

Sziasztok!!

Bettike: Halk gratula az erősebb zebráig, utána majd jöna hangos is :lol: Úúúúúú nagyon örülök Neked :lol:

Áfi: Nekem is ilyen brutál vizenyős orrfolyással indult az influenzám 3 hete..... Egyszerűen kifújni se tudtam, mert folyamatosan folyt... Gondoltam beszerzek egy bajuszkötőt és alányomok egy zsepit :lol: Nekem már hámlott és sebes volt az orrom. Van egy Alsol nevű kenőcs azzal kenegettem...hámosító vagy miszösz....
Na gyógyuljál de izibe...

Cocának megadrukkok+++++++++++++++++

Meg mindenkinek megadrukkok, Snufi élménybeszámolóóóóóót :)

ceniko
Szeged

Bettike
nagyon örülök neked :D Kép

Coca
várunk a hírekkel, annyi tüszőnövesztőt küldtünk, hogy tuti nagy lesz :)

Melcsi
apa tegnapot 14 szál cigivel zárta :) azt mondom, hogy 10-15 az még ok. Aztán remélem nemsokára 5-10 lesz :wink:

Kép
gaby25

JA és még annyit, hogy imádlak titeket csajok!
Nélkületek (na jó meg apa nélkül) nem sikerült volna!
Ezer hála mindenért! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
nagyon testszik apával a story :) én majd kiscipőt szeretnék adni neki, de a cumi is jó :) és előre tájékoztatom, ha kap egy tesztet, amin a második csík halvány, tessék örülni :D

Kép
gaby25

Bettike halkan, de gratulálok!!!!!!!!! :lol:

kispiskóta

Én is elterveztem milyen szépen is közlöm majd a nagy hírt. Aztán csak felráztam korahajnalban hogy ugye ő is látja ott a csíkokat?!? :D
Vendég

Ja és a pasiknak nem számít, hogy egy csík vagy két csík (szerintem nem csík érzékenyek :lol: ), mert az enyém Drága is megkérdezte, hogy ha kettő akkor most Babánk lesz?

kispiskóta

Na, mégis vagyok egy kicsit!

Bettike, grat és remélem pénteken követlek téged!!

Coca, várunk ám a hírekkel!

Kép
kata05

Sziasztok mindenkinek!

Bettike!
Naaaagyooooooooooon jó hir!!!!!!! :D :D :D :D
Kolléganőm aki most 20 hetes terhes sokkal tovább halványat tesztelt.
Izgatottan várjuk a következő tesztet! :)
A storyd nagyon eredeti! :D :D :D :D Hangosan olvastam a páromnak, igazán jót derültünk rajta, főleg mert hogy felismartük magunkat bennetek. Főleg a párod reakcióját, meg hogy te már 6 előtt fennt voltál - gondolom nagyon izgatott voltál!

Coca,
nagyon jóhir, hogy te végre kilábalsz a nyavalyádból! :D Drukkolunk a doktorbácsis látogatáshoz!

Magpróbálom felrakni a hőgörbém (az elsőt sajátomat itt a topicban), szerintem valami nem kóser rajta, utána sajna mennem kell...

Puszi

Zsuvi
zsuvi

Bettike
én is felolvastam ám a páromnak a storyt :) kérdezte, hogy ő mikor láthat már halvány második csíkocskát :? mondtam neki, hogy hamarosan :D

Kép
gaby25

Köszi ismét mindenkinek!

Kata én is nagyon remélem! Úgy is te jössz! :wink:

Szerintem apát bekavartam az LH teszttel, mert ott meg mindig kettőt kellett néznie! :lol:
Ezért gondolta, hogy ha most egyet lát az a jó! :lol:

Áfi! Nekem nem volt szívem felkelteni ezért 2 óra hosszát várakoztam szépen csöndben magamban, hogy felébred-e már! És persze egyfolytában szugeráltam, hogy felkeljen már végre! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike
nem szép dolog apát összezavarni mindenféle csíkos teszttel :lol: :lol: a vonalzód miért 11 dpo-t ír? 12. van :?

Kép
gaby25

Tedd már fel a képet, annak látszódnia kell! Próbáld sötétíteni a hátteret valahogy!

Kép
kata05

Bettike
neked most ez spontán hónap vagy closty-s? nem emlékszem :oops:

Kép
gaby25

Nekem pénteken már a 15. dpo-m lesz! Most számoltam utána!

Kép
kata05

Kata
akkor szerdán tesztelsz 13 dpo-n ? :) izgi :) drukk+++++

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bettike, nagyon örülök, én erre számítottam ám! Örüljetek nagyon a kis halovány zebrátoknak, és remélem, hogy 2 nap múlva megerősödik a kis betyár! De jó!

Hát azért azt elmondom, hogy nálunk a babás képeket anyósomék meg a párom nővéréék igen sehogyan sem reagálták le. Én pedig olyan boldog vagyok, hogy láttam, főleg, hogy integetett, és rám mosolygott. Hihetetlen érzés, komolyan!
Mindenkinek azt kívánom, hogy élje át legalább egyszer az életben ezt az örömmámort!

Puszi mindenkinek, és a mai napra is nagyon drukkolok, akinek kell, a betegek meg gyógyuljanak tovább, mert én lehet, hogy visszaesek.
Vendég

Athiz, grat, nagyon jók lettek a képek!!!!!!!!!!
Nekem is kell Egy BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( kettő nem, nekem van ikertesóm, így tudom a hátrányokat!)

Kép
kata05

Gaby, hát még nem tudom, hogy tesztelek e előbb! (Most olyan folyásom lett, mintha pisilnék!)

Kép
kata05

Kata
az babagyanús jel ám :)

Kép
gaby25

Itt a görbém.
A 14. napon volt repedésem - de nem emelkedett meg a hőm!
A 11. napon lehet, hogy szintén volt egy peteérésem - de ez még nem biztos. Majd a következő ciklusban megnézi a doki, hogy most cisztát látott, vagy tényleg ott is megérett egy.
Szóval, valami gáz van a második fázis hormonjaival?

Bettike,
ti mióta próbálkoztatok?

Kata, drukkolok!
Kép

Zsuvi
zsuvi

Sziasztok!
bettike
Gratulálok! Szorítok szerdáig, hogy az már erősebb csík legyen.
athiz
Nagyon édesek ezek a képek.
zsuvi
Köszi a neveket. Ha még jut eszedbe, írd meg. Apukának részben szerb neve van és ezért szeretnénk olyan nevet, ha fiú lesz.
melcsi6
Nem boldogulok a léccel. Hol van az az url cím?

vhencsi
Kép
vhencsi

Megen bőgtem. Nem, nem került elő újra az Öreg néne őzikéje, most zenét hallgattam. Koncz Zsuzsának van egy dala a Valahol egy lány (Tudjátok; a királyé nem leszek, nem leszek) még mindig a könnyeimet törölgetem. Még jó hogy itthon a szakdogám utolsó fejezetéhez keresgélek anyagot és nem egy boltban hallottam meg pl. :shock:
Vendég

Áfi: csak nem vagy terhes véletlenül???? :lol: :lol: :lol: Hű én a múlt hét végén voltam ilyen bőgős. Baromira fájt az arcom/fejem, meg olyan iszonyat világvége hangulatom volt, szinte egész nap bőgtem... Még a dokinál is amikor mentem a fül orr gégére, mert annyira szarul voltam, sajnáltam magam :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?