Sziasztok Lányok,
benézek gyors. Most értem haza csavarogni voltunk a győri árkádban. Nagyon édes babaruhákat láttam a C und A-ban és a H and M-ben is és nagyon jó áron voltak.
Mindenesetre most még csak a munkatársamnak vettem egy rugit és egy body-t ajándékba, de tudtam volna költekezni...

Majd márciusban.
Kata, próbáltad már a
http://www.haj.lap.hu/ -t? Esküvői tippek is vannak, meg úgy általában minden ami hajhoz kapcsolódik.
Doki téma: a barátnőm fél év után ment el a dokihoz, de azt hazudta, hogy egy éve próbálkoznak, hogy szóba álljanak vele. Mire a vizsgálatokra került volna a sor teherbe esett

.
Athiz, nagyon szép kis fiúkátok lesz

, kuki nem kétséges, jól megmutatta amilye van

Nevekkel haladtatok már előre? Sokkal szebb képeitek vannak, mint nekünk a 25 hetes 4D-n volt.
Tontica-val remélem nem lesz semmi gond, ha tudsz róla bármi azért írd meg nekünk is.
Gaby, örülök, hogy apa továbbra is lelkes. Azért a tapasz jó szerintem ha van rajta, mert úgy nem alakul ki a hiányérzet annyira, könnyebb az adag csökkentés. Bár a legfontosabb, hogy elhatározta magát, ez a kulcs
Szezsó, hát ez érdekes. Szerintem vannak tankönyv szerinti esetek és normál pé-k, de szerintem vannak kivételek, nem lehet általánosítani csak így. Nem írtál neki vissza? Lehet, hogy meg kellene írnod neki, mi volt a múlt hónapban, kiváncsi lennék mit válaszol.......
Cocácska, a lélek nagyon bonyolult dolog, az tuti. Én is akkor szoktam lebetegedni általában amikor valami bánatom van, vagy hyper fáradt vagyok, kimerültem. A szervezet ilyenkor azt mondja, hogy állj, elegem van, kényeztess. Tuti, hogy a kis lelked az egy tüszőke miatt ijedt meg, de ne aggódj, kényeztesd magad, legyél nyugodt és nem lesz semmi baj. Szoritok neked és holnap azonnal írj ha megjöttél.
Általában a lélek testi betegségei nagyon hamar elmúlnak, legalább is nálam, 2-3 nap, úgyhogy remélem holnapra már kutya bajod sem lesz. Ölelések mennek neked.
Cenikő, én ma zselés cukrot kivántam

Meg is ettem egy fél zacskóval. Utoljára kislány koromban ettem

.
Lili, gratula az erősödő teszthez, jó szórakozást
Bettike, én is szoktam ex-ekkel álmodni

, remélem holnap jó magas jót mérsz és pozitív tesztre ébredünk, de jó lenne

.
Monyó, hidd el,bármilyen nemű babód lesz, imádni fogod
Áfi, köszi aranyos vagy. A fitt mamákkal is el leszek azt hiszem a szülésig, jövö héten pedig veszek egy kismamát próbaképpen. Még tervben van, hogy kiolvasom Müller Péter szeretetkönyvét és van talonban néhány nők lapjám amit még fel sem lapoztam.
Robcsi, rendeződtek a szorulásos gondjaid?
Babaimcsi, drukkok mennek a jó eredményért.
puszi mindenkinek, Tontica jelentkezz be ide is.
Melcsi