Hahó
Köszi csajok a drukkot és a tippeket. Sajnos most számolgattam kicsit, és mivel én anno írtam a peteérés körüli akciók dátumát (hogy majd tudjam pontosan mikor jön Bebe

) úgy tűnik ez lehet március 2. is. De ha igaz az, hogy a kisfiúk a peteérés előtt vagy pontosan az elején foganhatnak, akkor álla csütörtök is,na persze meg a kettő közt bármi. Szörnyű ez a számolgatás, abba is hagyom.
Különben a Tescoban egész jó Cherokee baba-gyerek cuccok voltak tegnap. Vettem három hosszú-ujjú pólót Olinak 3200 Ft-ért.
Eni.
Köszi, az Álomhotelt is bevállalom (bár jó volna már a kórházban nézni), mert olyan gyönyörű helyeken játszódnak, hogy öröm nézni, ha már nem jutunk oda mostanában

. Hát a sztorik, meg a sok szörnyű Klinikás, Guldenburgos német színész

és a tüzijáték a végén
De vagány Benő ezekben a rucikban!
Kriszta
Köszi, most várom haza apát, hogy nézzünk valami jó kis mosható szőnyeget Oli szobájába, mert a mostanit csak tisztíttatni lehet és lassan az egész nem ér annyit. Ne kenődj el, Oli a tízkilós tegnap megette a bölcsiben a spenótót!!!!!! Másfél év után újra. Meg múltkor a korhely levest! Érthetetlen. Egyszerűen vannak időszakok, amikor csak egyfélét esznek, aztán mindent, aztán újra válogatnak!
Barbi
A Rubinban is emlékszem kellett valami vezényszó merüléskor, jó az ha már a kádban gyakoroljátok! Mikor először vezettem Olicskával bekerültem a dugóba a Margit krt-on és Olicska rázendített az ordításra, azt hittem megőrülök abban az 5 percben, amíg félre tudtam állni egy gyors cicizésre. Aztán már csak arra figyeltem, hogy dugóban sehova nem indulok el! És vettem egy kis tükröt (bababoltban lehet kapni) , amiben mindig láttam, mit csinál, mert mindig csak hátra tettem őt és így háttal volt nekem!
Veronikusz
A bogyóktól ne félj, kapjál be belőle annyit, amennyit kell (nyelv alatt a legjobb) és figyeld meg milyen hamar elolvad, én is paráztam az elején. Igazából nemcsak fémhez, de a kezedhez sem érhet (a kupakba kell adagolni vagy műanyag kanálba) és tudod előtte utána legjobb félóráig semmit nem enni/inni/fogat mosni és messze rakni erős illatú cuccoktól és a mobil telefontól. Elvileg ekkor hat. Nekem különben a dokim azt mondta, hogy a kalcium pezsgőtabletta vagy a Calcimusc injekció szájon át is úgy a legjobb, ha minden más gyógyszertől elkülönítve adod min félóra különbséggel. Egy külön szervezés a gyógyszerbeadás nálunk is, utálom! Most már csak vége lesz! A húgomék is mindig betegek, a nagyaz oviból hazahozza, de azt mondja a doki, hogy a középsővel és a legkisebbel már nem lesz gond mire közösségbe kerülnek. Adsz valami vitamint vagy immunerősítőt Katának?
Györgyi
Hát igen én sem vagyok ősanya típus és ez az ösztön dolog úgy működik szerintem, mint az orvostudomány, összegyűjtjük az infókat, választunk egy megoldást és ha működik, akkor az volt a bajunk, ha nem akkor keresünk tovább. Aztán ha már másodszor kerülünk szembe valamivel marha jól működik az „ösztönünk” (azaz a memóriánk).
Emano
Zácher Erika, Várnai Gabika, Keszegh Éva, Nováky Rita, Rákóczi Ági (ők jutottak hirtelen eszembe) úgy hiszem ők a legkedveltebbek, őket ismerjük a leginkább, de nagyon jókat lehet igazából hallani mindenkiről, pl Ferenczi Erzsi is nagyon kedves volt Gabóval, pedig nem is felkért szülésznője volt! Mindenkivel jó kezekben leszel. De róluk hallhatsz szüléstörténeteket is biztosan bmelyikünktől. Remélem tőlem is hamarosan Gabikáról, most őt kértem fel, hogy legyen velem.
Én Olíviával csak az átmeneti szakba jutottam el 3 műszakban Arankával, Gabikával és Erikával, és csak jót mondhatok róluk. Császár lett a vége, de természetesen nem rajtuk múlt!
Na a Kika kimarad, mert apa csak most jött haza!