A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Semmi baj.
Sajna még nincs babánk.
De nemdokára lesz! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Úgy látszik, már írni sem tudok. :(
Megyek is aludni.

Jó éjt Lányok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Melcsi! Szuperhímek, nincs mese!

Én is megyek szunyni! Pusza csajok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bocsi hogy csak most irok, a dok 2,5 orat varatott minket mert csaszarozott. Aztan vegig kellet hivni az egesz csaladot aztan enni es lefektetni a kisnagyfiamat!

Minden ok, nem verzek :D (azert kaptam ra utrot) helyrejott a herpeszem :D es ket kis sziv dobogasat hallottam, nagyon aranyos volt a doki mert megmutatta es meg is hallgattatta velem a babakat. A nagyobbik: 7,4 mm a kissebbik: 6,8 mm Szerintem a nagy a fiu a kicsi a lany! :lol: :lol: :lol:

Nem lett jo a kep mert nincs eleg feny majd holnap napfenynel lekapom normalisabban.

Kép
Apa szerintem kiakadt mert nagyon komoly es nem szol hozzam aztan elment egyedul aludni, gondolom ido kell Neki amire felfogja! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

UGY LEGYEN!!!!!!!!!!! :D

Megyek en is!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Húúúú, de jóóóó! ...menj, és engeszteld ki apusodat! Szuper hírek a nap végére! Gratulálok!

Jó éjt lányok!

Kép
zölddisznó

Ancsa, köszi!

Hanna: milyen problémát találtak nálatok? 1 éve próbálkoztok és már inszem? Spontán nem lehet? :oops:

Tontica: GRATU!!!!! :lol: :lol: Annyira jó Nektek! Hamarosan Apátok is így örül majd, csak kicsit megijedt Szegény... :idea:

Szép álmokat!

És pár óra múlva Kata zebráival kezdődik a csütörtök! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ancsa, köszi :D , én sem hallottam, hogy valaki kéthetente menne.....Nem magyar a könyv (mármint a szerző), lehet, hogy más országokban ez másképp van.

Tontica, tiszta szívből gratulálok, a szívdobogást nagyon nagy élmény hallani én el is pityeregtem magam. Én nagyon örültem volna ikreknek is, jó lenne, ha tényleg egyik fiú és lány lenne :wink:

Cocácska, akkor ezt megbeszéltük :wink:

Hanna, köszönöm a gratulációt, mennek a drukkok, hogy gyorsan bebabásodj. :wink:

Jó éjszakát mindenkinek, megyek(ünk) pihenni.

pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Hahó!

Tonti! Jajj, de jó :lol: Apa majd megemészti! :lol:
Az enyémnek az ikrek a rémálma szerintem, mert üdülőtelken van a házunk (korlátozott a beépíthetőség) és szerinte már most kicsi a kégli. Építene másikat, de én nem akarok innen menni sehová :wink: Nem olyan kicsi ez, és imádom :wink: (Az anyukámék ikrek, a nagymamám tesójának voltak ikrei, vannak iker uncsitesóim, egy másik uncsitesómnak pedig a gyerekei ikrek... :wink: Mindenki kétpetéjű. ) Tenném hozzá, hogy kérdeztem tegnap Miksát, hogy mi van a pocimban, azt mondta, hogy semmi. El is szomorodtam eléggé, de aztán folytatta. Gondolkozott, és közölte, hogy két baba, egy fiú és egy lány :shock: Most nemtom, mit higyjek :lol:

Hanna! Üd köztünk! Miért kell inszem?

Kata! Várlak reggel :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Melcsi! Neked akartam még, hogy én szinte végig havonta jártam, bár mehettem volna többször, mert az én dokimnál havi 8 ezer volt - átalányban. Ezért annyiszor mentél, ahányszor akartál. Aztán onnét volt sűrűbb, hogy ctg-re kellett járnom kb. egy hónappal a kiírás előttől kezdődően - akkor viszont már nem hívott a magánrendelőbe, hisz épp eleget találkoztunk.

Már akartam kérdezni, hogy ti merre laktok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó estét!
kata: drukk a holnapi teszthez++++

gaby: alakul a férjed, lassan büszkék lehetünk rá...

monyo: grat az öt éveshez. hogy ünnepeltétek? mi az öt évesnél mondtuk,hogy ez már olyan sok, hogy nem ünnepeljük meg. azóta sem ünnepeltük a többit...

szirmi: szépen melegszel. drukkolok+++. a sulit muszáj csinálni, először is szeretem, másodszor már túl sok pénzem van benne, hogy abbahagyjam.

panni: szerintem összekevertél a katával :roll: szép a görbéd.

vhencsi: ügyi vagy!

áfi: grat a babóhoz. hát én gondolkodnék, hogy másik orvost keressek a helyedben :roll:

bettike: el sem bírlak képzelni hisztisen!

klarissza: sajnos ilyen a magyar egészségügy.

sonjus: neked is csak azt mondhatom, hogy kéne egy rendes dokit keresned :roll: remélem a gyógyszer segít. drukkolok+++

ancsa: hogy vagy?

robcsi: hogy vagytok?

coca: neked is írok, bár veled jót dumcsiztam délután :D

tonti: hatalmas gratula

szilcsi: lehet, hogy nekem is szedni kéne az e-vitamint?

lányok, szerintetek elevit vagy e-vitamin inkább a nyerő?

athiz: örülök, hogy gyógyulsz.

snufi: játszóház, tetszik az ötlet. sok sikert hozzá!

lili: örülök, hogy jobban vagy. kitartás!

szezso: gyorsan írok, hogy bekerüljek az új topicba. hogy vagy?

melcsi: kitartás, ez a bő hét gyorsan elrepül. muszáj addig is ilyen sokat dolgoznod?

hanna: üdv köztünk. miért kell ilyen hamar imszem?

rólam: drága férjem nem szólt egy rossz szót sem, hogy ma sem voltam suliban. kivételesen megértette, hogy még mindig nem vagyok jól.
látom kevesen vettétek észre, hogy beállítottam az msnt.

megfigyeltétek, hogy én írok mindig adott napon utoljára? :roll:

katica
katica30

Szép jó reggelt a korán kelőknek! Na, meg a többieknek is.
Még nem olvastam kivel mi történt tegnap, de mindjárt pótolom.
Nálunk ma farsang lesz a suliban, még zenét kell válogatnom a picuroknak. Azért keltem ilyen korán.
Majd még jelentkezem, ha visszaolvastam.

vhencsi
Kép
vhencsi

Sziasztok lányok!

Full negatív lett a mai teszt( 25-sel csináltam, Hcg-line)! Szval nem én töröm meg az átkot! K...ra letörtem! Mensi sehol, pedig én pecsételek előtte, méhszáj zárt! Ma van a 12-13.dpo-m, hát nem tudom, de míg nem jön meg addig lehet reménykedni!

Tonti, szívből gratulálok a két pöttömödhöz, apa meg majd felfogja! Mikor mi születtünk hugival apám aznap tudta meg hogy 2 lánya lett egy helyett! Egy hétig nevetve járt dolgozni!

Szia Hanna, sok drukk a babóhoz!

Szirom, Monyó ti következtek!

Kép
kata05

Kata
Nehogy lemondj róla! Még semmi nem biztos, amíg nem jön meg, addig lehet reménykedni!
mfpan
Köszi, hogy te mindig észreveszed azt is, amit én írok!
katica
Jobbulást! Tessék pihenni! A tanulás sem megy betegen.
coca
Valóban nem voltam tegnap este, de csak mert színházban voltam. Viszont apa délelőttre szabit vett ki, így nem hagytuk ki azt a napot se. Viszont a ferty még nem rakta be, hogy mikor volt peteérésem. talán holnap kiderül.
snufi
Akkor még van remény, hogy együtt teszteljünk!
hanna
Üdv közöttünk!

vhencsi
Kép
vhencsi

"Veled boldog vagyok,
Veled szelid vagyok,
Veled erős vagyok,
Veled nyugodt vagyok,
Veled mindig mosolygok,
Veled én,énmagam vagyok"
(balzac)

ezt az uzenetet kapta tegnap a parom tolem.Unnepelni nem unnepeltunk csak csendben osszebujva tv-tunk.nagyon szeretem a parom :lol:

mindjart visszaolvasok.
mai hom,egy oraval korabban mertem.37

Kép
monyo83

Monyó, dehogy mondok! Az én hőm 37,1 volt!

Olvass át a másik hőmérősbe! Ott is van ám zebra!

Kép
kata05

kata sajnalom a nega tsztet:(a hod jo.nekem a megszokott idoben ugyanennyi.csak mar ket napja fel kell kelnem pislantani.

hanna udv koztunk.

hencsi.szoritok hogy neked is sikeruljon.

tontika.megegyszer gratulalok.nagyon jo erzes lehet dobogo szivecsket latni,hallgatni.

katica meg jo hogy a ferjed nem szolt semmit.betegnek az agyban a helye.

szirom akkor nalatok szepen megvan az esely arra hogy ikreitek legyenek.Nalunk szerencsere csak egy ikerpar van,az sem kozeli.

melcsi,mar tul vagy a felen.mesely hogy mozog a babad?miket csinal?

coci.meg ket nap es kiporszivoznak.felsz tole?ennek mar sikerulnie kell.kiscocakat akarok :!:

most ennyi.ha minden igaz ma lesz rendes anntenam,tehat hetvegen mar fel tudom rakni a gorbem.
egy valami nem teccik benne,nincs beagyazodasi eses rajta :cry:

Kép
monyo83

Melcsi
az jó, ha mi megnyugtatunk téged :) Cigigörbe, nem rossz :lol: :lol:

Coca
lehet jobb lenne a cikil mint a cigi :lol: mllesleg nem ér kinevetni a kisebbet, mert elír valamit :oops: :wink:

KAta
lhet még korai volt a teszt, ha nem jön meg, szerintem vasárnap kéne újra :wink:

Katica
hát elég lassan lehetünk majd büszkék a páromra, mivel 9-kor tarttt 11 szálnál, gondoltam 15-nél megáll. Üres a doboz :twisted:

Tontika
nagyon örülök nektek, apa is hozzá fog szokni a gondolathoz :wink:

Kép
gaby25

Hanna
Kép mi is inszemre gyúrunk, de csak most indítottuk be a gépezetet. Remélem áprilisban lesz az első.

Kép
gaby25

druszam mert kell aprilisig varni? :shock:

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok,

gyors felkeltem korábban, hogy megnézzem Kata ír-e mert utána elkisérem apát fodrászhoz, legalább közben tudunk beszélgetni, ha már mindig kerüljük egymást a munkánk miatt, egyébként a kevés, de megbecsült idő a jó házasság titka, az tuti.

Kata, nagyon sajnálom, de szerintem 12-13 dpo-n még ne legyél elkeseredve, szerintem két-három nap múlva ha nem jön meg, tesztelj mégegyet mindenképpen. Nincs görbéd véletlenül?

Sziromka, neked is köszi az infot. Én is sajna magánrendelésre járok, UH nélkül 6e, UH-val 8e, de sajna nem általány, hanem egyszeri....... Ezt az általány dologot még nem is hallottam, pedig szerintem tök jó ötlet kismamáknál, csak azért mert felmerül valami gondod és mondjuk havi kétszer kellene beugranod hozzá, nem kell többször fizetni, nagyon tetszik. Kár, hogy nálunk nem igy van.

Katica, már lazábbra veszem a figurát, legalábbis igyekszem. Tényleg mindig Te írsz utoljára, de mindenkinek írsz :wink: Remélem sikerül minél előbb kigyógyulnod a nyavajádból és minden rendeződik. Ha vége lesz a sulinak sokkal jobb lesz minden, saját tapasztalat :wink:

Vhencsi, jó farsangolást!!!! Mit néztetek meg a színházban? Én ma fogok jegyet venni Győrben a Chicago-ra :) Remélem kapok.

Monyóka, nagyon szép ez az idézet, nagyon tetszet, gratuálok nektek az 5 évhez :D , még házasságban is szép idő. :D
Hát, hogy mit érzek? van olyan nap, amikor egész nap mozog a baby, általában mikor itthonról dolgozom. Amikor úton vagyok, csak reggel és este érzem, hogy dörömböl nekem :wink: Írtóra élvezem a terhességet, kb.8-9 kg-ot híztam eddig sajna, ami néha zavar, néha nem, anno megfogadtam, hogy vigyázok arra mit eszek, de úgy vettem észre, hogy függetlenül attól mit veszek magamhoz havi 2 kg mindig megvan a 16.hét óta. Addig semmi nem volt.
Jövő héttől elkezdjük vásárolni a babaruhákat, meg berendezni a babaszobát, már nagyon várom :wink: .

Nagyon szép napot mindenkinek, még jövök később is.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Görbém nincs, 2 adatot tudok, pé napján 36,5, most meg 37,1. Ennyi!

Monyó előbb Vhencsinek szántam amit neked írtam! :oops:

Kép
kata05

monyó
márciusban lesznek még vizsgálatok, aztán az is lehet, hgy inszem is lesz, majd meglátjuk :wink:

Kép
gaby25

Kata!
Nem feladni, lelkesen tovább remélni és + at tesztelni! Ez a feladat!!!! :)

Tontika!
Hiperszuper hírek! Hatalmas garatula a babócákhoz! :)
Szegény párod, nagyon ki lehet akadva. Szerintem kell neki egy kis idő, míg helyére teszi a dolgokat és veled fog örülni! Te nem vagy kicsit megijedve?

Monyóka!
Lehet még esés, még csak a 10 DPO-n vagy!
Nagyon szép az idézet (el is mentettem magamnak :oops: ) :)

Hencsi!
Nem lázadunk :D hogy ki mire ír és nem ír!
Kinek mikor mire van kapacitása, ötlete és reagálni valója!
Többen, többször kiakadtak itt már, de megnyugodtak! :) Olvassuk amit írsz, nem vagy láthatatlan!!!!!!

Mértem ma egy hőt, de nemtom minek :lol:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6308.5.jpg
sonjus

Lányok,
hát a dokitól én sem vagyok egyelőre elragadtatva, és úgy általában egyet is értenék a cserével, de itt nincs kire cserélni. Orvos persze akad, de állítólag ő a legjobb, még a védőnőm is áradozott róla. Végülis azzal vígasztalom magam hogy egy terhességhez sőt a szülések 80%-ához nem kell orvos...

Kata,
ugyehogy tudod hogy az én 12. DPOs tesztem is negatív lett?
Korai volna még feladni!
Tonti,
nagyon nagyon örvendek hogy jól vannak az ikrek!!! :D

Én ma délelött nem leszek, be kell mennem a főiskolára leadni a szakdogámat. Majd délután jövök.
Vendég

Jó reggelt!

Kata! Nyugtatni szeretnélek, mert még nagyon korán van! Ha semmi nem olyan, mint szokott lenni, az nagyon jó hír! Továbbra is szorítok.

Monyó! Ja, nagy az esély, csak egyelőre egyet se bírunk összehozni :oops: :wink:

Sok boldogságot nektek! Szép idézetet választottál! A mi meghívói idézetünket annak idején Szezso feltette Zöldi esküvőjére :lol: Meglepődtem, mert nemigen szokták ismerni, de a topiktárs nagyon jó ízlésére utal :lol:

Melcsi! És hol is laktok? :lol:

Görbe:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi
de ügyi vagy, már kész is van, és be is köttetted? Kép nekem van még két hetem :wink:

Kép
gaby25

Melcsi!
Tök jó olvasni a készülődéseteket! Teljesen feldobott :) Mi is fogunk ám így készülődni :) /majd egyszer/ Párom mindig mondogatja, hogy ki kell festeni a lakást, de a leendő gyerekszoba egyenlőre várhat, mert hát nem tudni milyen színűre fesse :) Annyira édes, amikor így tervezget :)
sonjus

Áfi! Gondolkodtam a dokidolgodon, és azért még a Bakót meg lehetne nézni! Rá is sok szavazat jött! Akit Bütyinek becéznek, az rossz ember nem lehet :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Ígéretes egy görbéd van, te lány :)
Képzeld, a jómultkorjában ültem a gép előtt, párom rápillantott a gépre és a te hsz-et látta, majd megkérdezte, hogy ki az a Miksa? :) Modtam neki, hogy egy kisfiú. Nagyon megtetszett neki a név, és azóta kérdezgeti, hogy Miksa hogy van :)
sonjus

melcsi,nagyon jo lehet erezni a mocorgast.majd en is leirom eccer hogy nekem milyen :lol:

gaby akkor drukolok hogy mar marciusban lehessen inszem.

sonji,lehet azert nincs esesem mert gyogyit szedek.
ezert nincs egy szall megerzesem se.vagyis van de azt is rafogojm hogy a gyogyi miatt(egyebkent terhesnek erzem magam :oops: )

afi,hat en se lenek ettol a dokitol elszallva.gondolom nincs valami nagy valasztek ott sem dokikbol:(

szirom szep a gorbed.bar a tieden sincs beagyazodasi eses,csak olyan szep egyenletes.

lanyok meginogtam a szombati teszteles miat.nem koari??????

Kép
monyo83

Nekem ezt írta a kedvesem még a kapcsolatunk elején:

Rab lett a szívem, a szerelmednek foglya,
Csillognak szemeim, mikor kezed kezem fogja.

Kincset leltem érzem, végre boldog vagyok,
Te vagy kire vártam, kitől szeretetet kapok.

Akarom érezni a karod mely átölel,
örökké látni a szemed, mely megperzsel.

Köszönök mindent, hogy veled lehetek,
hallhatom a hangod, hogy elönt a szeretet.

Minden pillanatom, csak tiéd s néked él
a hajnali napsugár tebenned s véled kél.

Álom ez vagy valóság, a képek összefolynak,
de ha álom csupáncsak, ne jöjjön a holnap.

Az első 4 verszszak volt benne a meghívóban, és az egész verset meg egy koleganőm a szertartás előtt adta elő :D és akkor kis pityergés volt :wink:

Kép
gaby25

Sonjus! Tényleg? :lol: Jól van Miksa, ma viszem vissza a doktorhoz, hogy megnézze a fülecskéjét. Remélem, hogy jövő héten már mehet oviba. Kéne neki... meg nekem is :D

Tetszik a férjednek a név? :wink: Jó is :lol: És nagyon bevált nekünk, szinte mindenkinek tetszik (illik is a gyerekre). Azért érdekes a dolog, mert amikor még pociban volt és kérdezték a nevét, mindenki kerekre nyitotta a szemét (jobb esetben) vagy húzta a száját. Nagyon keveseknek tetszett. Ajánlom a nevet szeretettel nektek is :lol:

Monyó! Szerintem a progitól. Emiatt aztán ne aggódj! Szombati tesztelés: ha nem akarsz halvány csíkot látni, akkor tesztelj később!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mnyó
tesztelj inkább vasárnap :wink:

Kép
gaby25

Mi idézetünk( esküvői):

Akit párodul melléd rendelt az ég.
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álom valósággá válik,
Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig.

Lányok köszönöm mindenkinek a hozzászólást, de NEM adom fel! :lol:

Kép
kata05

A miénk:

"Talán semmi sincs szebb a világon,
mint találni egy embert, akinek lelkébe
nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves arca
elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég,
hogy vidámak,
és nagyon boldogak legyünk."

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép verset írt nekem apa? :D azóta nem írt :evil: akkrr én is írtam egyet neki, de az övé jobb :wink:
Ezt írtam én:

A boldogság olykor olyan, mint az álom
Kinyitod a szemed, s tovatűnik pilleszárnyon.
Veled akarom álmodni tovább az életem,
S akarom, hogy álmom egyben valóság legyen.

Boldog vagyok, végre megtaláltalak
Mióta ismerlek, kisütött felettem a nap.
Rád gondolok, szívemet melegség járja át,
Mikor megérintesz, testem elönti a vágy.

Életem csodás, mert te is része vagy
Ahogy rámnézel, a jég is megolvad
Elcsavartad a fejem, ez nagyon jó dolog,
Rég nem voltam már ennyire boldog

Kép
gaby25

Gabicsaládban egy költő veszett el :lol: Szépet írt a férjed! De szerintem nem jobb az övé :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

milen szep versek:)olan meghato:)

nekunk nem a balzac idezet volt a meghivonkon,nem emlekszem mar mi volt.

akkor ateszem a tesztelest vasrnapra.

jobb is igy szombaton akkor szirmiert lehet drukkolni:)

Kép
monyo83

Monyó! Oksi, akkor szombaton én, vasárnap te, legalább lesz téma mindkét napon :lol:

Idézethez csak azt nem írtam oda, hogy az egy Hamingway. Egyébként a pasiból érettségiztem szóbelin :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hű, reggeli vers mindenkinek van :)
Én nemtok verset írni :( meg a párom sem, de szeretni azt nagyon tudjuk egymás :wink:

Monyó!
Vegyél több tesztet! Tesztelj szombaton, vasárnap :) én nem bírnám ki, ha azt érezném, hogy terhes vagyok!

Bevettem az első gyogyimat tegnap este, reggel meg azt hittem eldobom magam. Többször le kellett ülnöm :( hányinger kerülgetett. Nagyon ajánlom, hogy jó legyen ez a gyogyi :)
Az jutott eszembe, ez valami edzőtábor lesz a terhességre :lol: Hüle vagyok, mi? :)
sonjus

okes.szirom.minden napra jusson orom:)
holnap ki tesztel???

sonji,az erzeseim csalhatnak,egyszer ezt erzem maskor meg azt.
ja.edzes,ez jo!nekem amikor elkezdtem szedni a metformint akkor voltak ilyen dolgaim mint most neke.akkor mondta nekem egy csaj,hogy elore felkeszulok a terhesegi rosszuletekre:)

Kép
monyo83

Sonjus
remélem a gyogyi mehozza a várt hatást :) :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Kata, ezelőtt mikor csináltad a tesztet? 2 napja????? És ugyanilyennel? Nem értem,...

Monyó: szép :D

Sonjus, már a Bromót szeded? :shock:

Szirmi, szép görbe!

Gaby, a hajszeszt én a fodrászomtól vettem. :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, ez másik fajta teszt volt, mint a múltkori!

Kép
kata05

Kata: :cry: :cry: :cry: Annyira sajnalom! Pedig azt hittem ma itt is nagyon jo hirek fogadnak majd! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Snufi!
Igen, azt mondta a doki, hogy máris kezdjem el szedni :shock:
Az jutott még eszembe, hogy azt is mondta, hogy stimulálás is lesz, úgyhogy tuti ad még más gyogyit is!
Remélem nem clostit, mert azt már szedtem eleget :(
A 3-5 cn-es UH-t meg lehet hasit csinál?
Fura, hogy mensi közben UH-lesz :?

Gaby!
A várt hatás egy bébi :), igen most mi is nagyon reménykedősek vagyunk!

Szirom, Monyóka!
Akkor hajrá hétvége :)
sonjus

A 2 nappal ezelőttire az volt ráírva, hogy beágyazódás utáni 3. napon is már lehet pozítív. Erre semmi, de sok rosszat halottam erről a hcg line-ról. Mindegy most várok szombatig, azt újra teszt, próbálok érzékenyebbet szerezni, ha nem jön meg!

Kép
kata05

Szirom! Miksa - hasadbanmivanügyben - a gondolkodás után mondhatta csak a tutit! Még mindig húúúúú!

Kolléga! Ma is dumcsizhatunk, ha nincs dógod! Nem is utoljára írsz, hanem elsőnek. :wink:

Hencsi! Ti is nagyböjtben farsangoltok? A ferty egy lusta dög - mindig csak pár nappal később "dolgozik". Reszkess apa!

Kata! Ez a beszéd! Akkor szurok tovább! Emelt adag!!!

Monyó! :cry: -örömkönnyek!
Szoppanzyúról: nem fél coca, rövid eltatásban végzik. Félig-meddig magamnál leszek, de nem fogok rá nagyon emlékezni. Olyan 5 feles unicum feeling.

Gaby! Hánycikilnél tartunk ma? :lol: :wink:

Na, én most nem írok SONJUSnak, hátha nem veszi észre! :lol:

Hinnye Áfi! Kész van? Kép

Szirom! ...és ha Bakónak bütykösek az ujjai...???

RadnótiJózsefAranyPetőfiAdy Gaby! Szép! Nagyon.

Na, ha jók lesztek, én is elárulom, hogy mi lesz az (egyházi=igazi) esküvői meghívónkon. ...ki fogtok akadni!

Kép
zölddisznó

Szasz Snuf! Neked sem írok, haha!

Tonticsalád! Apus? Hogy ébredt ma?

Szerintem Sonjus, a doki szurikat fog felírni. Nem szeretik a meddőségiken a clostyt. Elavultnak tartják!
...nem vámpír a dokid? Nem volt nála egy vekni kenyér véletlenül...?

Kata! Fontos, hogy ugyanolyanokkal tesztelj! Csak akkor fogjuk látni, ahogy szépen erősödik. Minden reggel felrakod szépen az aznapit, mi meg csak nézzük az erősödő csíkjaidat. Tudod, sorozatfüggő vagyok.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?