Sziasztok Lányok,
gyors felkeltem korábban, hogy megnézzem Kata ír-e mert utána elkisérem apát fodrászhoz, legalább közben tudunk beszélgetni, ha már mindig kerüljük egymást a munkánk miatt, egyébként a kevés, de megbecsült idő a jó házasság titka, az tuti.
Kata, nagyon sajnálom, de szerintem 12-13 dpo-n még ne legyél elkeseredve, szerintem két-három nap múlva ha nem jön meg, tesztelj mégegyet mindenképpen. Nincs görbéd véletlenül?
Sziromka, neked is köszi az infot. Én is sajna magánrendelésre járok, UH nélkül 6e, UH-val 8e, de sajna nem általány, hanem egyszeri....... Ezt az általány dologot még nem is hallottam, pedig szerintem tök jó ötlet kismamáknál, csak azért mert felmerül valami gondod és mondjuk havi kétszer kellene beugranod hozzá, nem kell többször fizetni, nagyon tetszik. Kár, hogy nálunk nem igy van.
Katica, már lazábbra veszem a figurát, legalábbis igyekszem. Tényleg mindig Te írsz utoljára, de mindenkinek írsz

Remélem sikerül minél előbb kigyógyulnod a nyavajádból és minden rendeződik. Ha vége lesz a sulinak sokkal jobb lesz minden, saját tapasztalat
Vhencsi, jó farsangolást!!!! Mit néztetek meg a színházban? Én ma fogok jegyet venni Győrben a Chicago-ra

Remélem kapok.
Monyóka, nagyon szép ez az idézet, nagyon tetszet, gratuálok nektek az 5 évhez

, még házasságban is szép idő.
Hát, hogy mit érzek? van olyan nap, amikor egész nap mozog a baby, általában mikor itthonról dolgozom. Amikor úton vagyok, csak reggel és este érzem, hogy dörömböl nekem

Írtóra élvezem a terhességet, kb.8-9 kg-ot híztam eddig sajna, ami néha zavar, néha nem, anno megfogadtam, hogy vigyázok arra mit eszek, de úgy vettem észre, hogy függetlenül attól mit veszek magamhoz havi 2 kg mindig megvan a 16.hét óta. Addig semmi nem volt.
Jövő héttől elkezdjük vásárolni a babaruhákat, meg berendezni a babaszobát, már nagyon várom

.
Nagyon szép napot mindenkinek, még jövök később is.
Puszi
Melcsi