Ancsa, Györgyi,
küldeném én a csokitorta receptet, nem találtam a mailcímeteket

A többieknek már ment a mail)
Barbi,
én Móriczos voltam, de szerintem jóval idősebb korosztályból, mint Te, '94ben érettségiztem (úúúriiisteeeen)
Steffi,
van egy egész nagy gyerekosztály a Kikában, érdemes körülnézni. Vettem 3 édes kis partedlit Máténak, hátul tépőzáras, aranyos mintával, 300 Ft/db. Remélem még mindig jó kevesen lesznek a hétvégén, mi nagyon jól éreztük magunkat a múltkor. Egyébként lehet, hogy mi is elnézünk szombaton arra, még meg kell beszélnem apával.
Gabbo,
jó hogy újra megvagy!!!!
Tünde,
hát hogyne mondana a Budenz! Én Lorántffy-s voltam, később Fillérnek hívták, nem csíptük a Budenzeseket
Nagyon ügyes vagy ezzel a táblázattal! Én a XVII.kerben lakom., szül.év: 1976
Monacs,
kitartás! Okos az a két kis lőkötő, ha ott van anya akkor minden oké.
Tényleg front van
Györgyi,
nekem ott szült egy ismerősöm, a szülőszobát nagyon dícsérte, végig a labdán ücsörgött, csak az utolsó percben feküdt fel az ágyra. A szobákkal viszont volt gondja, pontosabban az ottani szokásokkal, bárki bemehet a kismamákhoz, volt hogy 20 ember nyomorgott a kórteremben. Nem hiszem, hogy ez jó az újszülötteknek, nem szólva a fáradt kismamákról.
Ha jól emlékszem, vele volt a baba napközben.
Ha a barátnőd idegeskedik a dokija miatt, azonnal váltson. Kit érdekel mit szól az orvos? Nem ő várandós?!!!!
Snowwhite,
gratulálok a kis hercegnőhöz, küldöm a receptet.
Gyerekülés,
köszönöm az infót Merci, nagyon jókat írtál! Nekem is épp ezek a tulajdonságok fontosak a gyerkeülésnél. Tényleg érdemes Bécsbe menni, előtte körülnézni a Babyone és a Toysrus honlapján, minden hónapban van akció.
A BébéConfort-tal üzletel egy lány, valahol Gödöllőn, domandi az azonosítója a neten, szinte féláron adja az ülést, babakocsit, stb.