Sziasztok!
Tünde, hajrá! Ahhoz, hogy Bene maradjon is jól... aludjon, te pedig szaladj le gyorsan a cukiba!
Rettenetesen felcsigáztatok a tesco-s pelussal. Holnap úgyis én megyek a tesco-ba - egyedül!

Mindenféle méretben lehet kapni? Mi egyelőre libero newborn-nal szórakozunk, szeretem is... de ha van olcsóbb, háááááát...
Gyermekem tegnap rémesen megijesztett. Egész nap aludt összesen max 3 órát, ezek után éjszaka is bulizott 2-5.30h-ig. Ilyenkor mi van? Nem áll meg a fejlődésben? Na ez egy hülye kérdés volt. De mindenki (védőnéni, gyerekdoki) azzal jön, mennyire fontos, hogy eleget aludjon, mintha legalábbis miattam nem aludna. (Vagy nem itt kéne a punkrock zenekarral próbálni?

)
Örülök, hogy szóba jött ez a vakációzás. Apa (és kicsit jómagam) lelki és fizikai egészsége érdekében idén feltétlenül el kell mennünk egy kicsit kikapcsolódni. Az utóbbi 3 évben mindig bátyámékkal mentünk (az nem olyan). Van olyan hely, ahol valamelyikőtök már járt a picivel (Beni féléves lesz nyáron). Nem kell, hogy magasan bababarát legyen, elvégre mindenki igyekszik már ennek a kritériumnak eleget tenni. Nagyon-nagyon olcsó helyre van szükségünk. Ahol pl gyerek ingyenes, kettőnknek pedig olyan 10 e Ft. Tipp? Ennél többért nem fogjuk tudni bevállalni. Dunántúl, családias panzió. Ilyesmi.

Köszi előre is a tippeket.
Kriszta, nagyon fiatal vagy még!!! Még legalább két baba jöhet.