A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jube!

Séta jöhet megint, majd írok, hogy mikor jó! Pelust még nem próbáltuk, mert Léna még csak most növi ki a midi méretét a Libero-nak, és ez szerintem eggyel nagyobb, nem? De kinézetre jónak tűnik!

Tünde!

Hogy van Bene?

Lénának most egy 4x4-es szivacs puzzle szőnyege van, amire letettem háton a közepére, és kiszaladtam wc-re. Mire kijöttem, a parkettán volt, hason. Kiváncsi lettem volna, hogy csinálja. Pedig nem voltam sokáig "távol"...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, itt van a frissített tábla. Látjátok, még mi mindent átírhatok? :)
Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Lányok, köszi a kérdéseket, Bene határozottan jobban van. Lá nincs, ha ígymarad, du megvarrom mégis a jelmezét, és holnap megyünk farsangolni! :)

Ja, és a Panadol nekem sikerült!

mtunde

Sziasztok!

Tünde akkor Én is írnám az infókat: 1977 és III. ker.
Jobbulást Benének!!!!

Mi is kipróbáltuk a tescos pelust és valóban nem olyan szimpi, hiogy műanyag kívülről, viszont éjjel csak azt adom rá, mert ez kibírja többnyire az éjjelt. Napközben mostanában állandóan próbálgatok minden félét, most a DM-ben vetten ökopelust és az is tök jó és nem is volt annyira drága.
Viszont most a rossmannban 20% kedvezmények vannak, nézzétek meg!
marcsim

a lila zacskós tesco nem műanyag kívülről. van a tesco gazdaságos, az műanyag, de a lila az nem a gazdaságos, hanem csak szimpán tescos, és az papírborítású. vagy elbeszélünk egymás mellett, Tünde? én arról beszélek, amin kék minták vannak és viziállatkás. polip, meg halacska, meg ilyesmik. egyszer vettünk gazdaságost is, de most nem emlékszem, azon milyen figurák voltak...

köszi, hogy átírtad!

Kép

Kép
jube

Igne, lila zacskós, nem gazdaságos, hanem Tesco Value, és állatkás (vízi) és műanyag :(
T

mtunde

Tünde
ne hari, lehet, hogy már írtad, de milyen lesz a farsangi jelmeze Benének?

Marcsi, te a 3-ban merre felé laksz? Szépvölgyi úthoz közel?

Szia Jube! Rég írtál! Minden rendben veletek?

Zsófi, Léna ezek szerint meggyógyult végre? Mi Daninak nem porszívózzuk az orrát egy hete és szerencsére úgy néz ki, hogy nincs is szükség rá!

Steffi, Györgyi?

KépKép
barimami

Barbi, Bene tigris lesz, majd teszek fel képet :)

mtunde

Barbi,

köszi, kedves vagy, hogy hianyoltál! jól vagyunk, az elmult másfél hétben nagyon hisztis volt Panni, de ugy tűnik, megnyugodott.

akartalak is Téged meg Masnit kérdezni, hogy Alsópáhokon voltatok már? milyen? áprilisban elutaznánk 3 napra valahová, és nézelődök a neten.....

Kép

Kép
jube

Barbi!
Csillaghegyen lakunk, úgyhogy a szépvölgyi út sajna nem esik olyan közel. Mert Ti oda közel laktok?
marcsim

Tünde,
Most voltunk a Tesco-ba és van kék mintás zacskó :( , amit nagyon könnyen össze lehet keverni a lillával. A kék zacsiba vannak az olyanok amilyen nektek van (bátyámék is pont ilyet vettek véletlenül), a lillába pedig az amit Jube mond. Én is a lillára szavazok!!! Egyszer én is belenyúltam a műanyagosba és hát elég sz@.... volt!! :cry:
Köszi hogy átírtad a táblában az adatokat!!!

Steffi,
Ti hogy vagytok???

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Györgyi,

Május 13-án születtél????? Réka is aznap látta meg a napvilágot!!!!!!!! :lol: :lol: Csak pár évvel később!! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Akkor értem, akkor kéket vettem, pedig annyira lilás, és még Value is rá van írva, gondoltam, ez a jó :(
Mindegy, azért elhazsnáljuk!

mtunde

Tünde,

tesco value=tesco gazdasagos :cry:

egyzser mi is belenyúltunk....

Kép

Kép
jube

Sziasztok! :D

Jube!

Alsópáhokon van egy családbarát hotel, nem tudom, hogy erre gondolsz-e. Mi még nem voltunk (tavaly máshol voltunk, mert a mi költségvetésünkhöz kissé drága), de az egyik barátnőmék tavaly voltak és idén is menni szeretnének. Ő nagyon meg volt elégedve mindennel,jól érezték magukat és tényleg "családbarát" a felszereltség.Állítólag bilit, pelust is adnak, külön babakaja, játszóház stb.

Szép napot kívánok!

-Ktina-
ktina

Ktina!

mi kaptunk tavaly üdülési csekket, és lejár május5én, azt akarjuk ellőni.... az a hotelt néztem ki, igen. de még nem döntöttünk.
KÖSZI az infót!

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Van pár percem, csak gyorsan írok.

Tünde, ha az enyémet is átírnád:
születési évem: 1977
Lakhely: III. ker

Köszi!

Monacs, akkor így már tuti nem fogom elfelejteni a szülinapod :).

Orsi

KépKép
osori

Jube
Barátnőm nővére ott dolgozik és én ugyan még nem voltam, de az alapján, amit ők mesélnek, nagyon jó lehet! De pont ma jön fel az a barátnőm Dani-nézőbe, majd kifaggatom róla és beszámolok du.!!!
Panni a foga miatt volt hisztimanó?

Tünde
Jaj, tényleg, mér emlékszem!! És te varrod??? Ejha!!! Nem semmi! :shock:
Várom a képet!

Steffit azt hiszem hiába szólongatjuk, most jutott eszembe, hogy ma mentek el a városba, nem? Majd este biztos beszámol, hogy milyen volt :) :)

KépKép
barimami

Jube,
hogy vagytok???
Az alsópáhoki hotelben mi még nem voltunk, de ismerősök járnak oda és nagyon dícsérik. 3 gyerekkel szoktak menni nyáron hétre és mindhárom gyereket le tudják passzolni néhány órára mert vannak foglalkozások meg gyerekmegörző is.
A C-travel oldalon vannak külön Bababarát szálláshelyek, ott már nézelődtél?

Mi legközelebb Hőgyészre megyünk az Apponyi kastélyszállóba, majd beszámolok. 2 hét múlva terveztük a kiruccanást, remélem addig Máté minden éjszakát végigalszik (hurrá, hurrá, megint aludt egész éjjel!) és ott sem lesz gond.

Masni
masni

szia Masni!

megnézem, köszi a tippet! 4 hónaposan átalussza Máté az éjszakát? ez igen! hiphiphurrá!

jól vagyunk, Panninak jelentem van 2, azaz kettő foga. :D aranyos.
Barbi, gondolom ezért volt hisztis Panni, igen, de tegnap délben mintha elvágták volna. legalább így tudom értékelni, hogy milyen jó kislány! :lol:

Kép

Kép
jube

Bizony, alszik szépen :-) Óriás mázli és nem az én érdemem, hanem az övé.

Masni
masni

Barbi, igen, de nem az egészet varrom, csak van egy narancssárga pólóm, arra varrok csíkokat, van egy fekete-narancs csíkos harisnyám, abból csináltam neki farkat, azt kell a pólóra varrni. És ennyi :)

Jube, ez szemétség. Számomra a gazdaságos nem egyenlő a Value-val. Ráadásul lila... Vagyis kék, ok, de liláskék!!!

mtunde

Merci??? Bentfogtak?

mtunde

ktina, te nem szeretnél bekerülni a táblázatba?

mtunde

Marcsi
Igen, mi arrafele lakunk, ill. a Daubnerhez közel! Épp most fogyasztottam el a tízóraim, ami egy málnás-habos szelet volt, tegnap apa vitte sétálni Danit és beugrott nekem a Daubnerba is, igazi tündérbogár! :D

KépKép
barimami

Jube
Hát az tuti, hogy a hiszti után az ember lánya átrétékeli a helyzetét és rájön, hogy mennyire szerencsés, hogy nem mindig ilyen a gyermeke!
Aznap este, amikor a barátnőimmel fürdettem (apa nem ért haza), valamiért Dani elkezdett sírni és végig torka szakadtából üvöltött a vetkőztetés, masszázs, fürdetés, stb alatt kb 10-15 percig! Ilyet nem csinált újszülött kora óta, nagggyon kikészültem, a barátnőimnek kellett engem nyugtatgatniuk! :shock: Azóta viszont felüdülésnek tűnik, hogy max elkezd pityeregni a végén öltöztetéskor, amikor már az éhségtől türelmetlen! :roll:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Tünde, ha engem is átírnál: 1971, köszi

Remélem mindenki, babák és mamák jól vagytok?

Kép
ildi35

autósülés!
én a RÖMER-ről hallotam csupa jót. A német autóklub is őket ajánlja. Nekünk az van. (használt, áthúzott) Imádjuk!
Én most Katának néztem és 2006-ban vagy már 2007-ben a 15-36 kilóig CONCORD Lift Evo PT illetve a CYBER Solution Plus valamint a RÖMER Kid Plus 06 lett a 3 legjobb. Amikor anno újszülöttnek néztünk (olyan kosárként cipelhető) autósülést, akkor is a RÖMER volt a Nr.1. a németeknél. Nem tudom mennyit tudtam ezzel segíteni?

Alsópáhok!
Mi voltunk ott 2005-ben. Jó-jó, de nekem valahogy mégse jött be. Pedig volt kölön asztal, tele gyerekpapival, bébiétel melegítővel, volt gyerekmedence stb. Szerintem olyan amit egyszer ki lehet próbálni, de semmi több. Most már mindenhol törekednek a bababarát elhelyezésre/környezetre.

Jube/Vica!
Nem tudtok valamit Durcáékról?

Arcüreg-gyulladással mit lehet csinálni? Fáj a fejem, arcom-fülem néha és nem bírom kifújni az orrom rendesen. Infralámpázom + orrcsepp + tea + aspirin. Inhalálnom kellene? Utálom. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!

Látom mindenki átíratja. Nekem is átírnád!
1973
lakhely: BP. I. és XI.
köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

Kép

ez Alsópáhokon készült Katával anno. Ilyen felfújhetó úszógumik vannak a gyerekmedencében. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Kata nagyon durci a képeken, de nagyon édes!
Nekem ugyanez volt január végén, február elején. Szerintem csak az marad, amiket eddig csináltál. Én is infráztam, meg orrcsepp, fülcsepp meg Panadol extra. Csak nehogy a füledre menjen. Gyerekektől kaptad?

Egyébként a múltkor mi Pankát akartuk inhaláltatni, és azt mondta a gyerekorvos, hogy ma a hidegpárásító a szokásos. Kaptunk is kölcsön a rendelőből (van nekik egy és odaadják). Én pont most győzködöm az embert, hogy ruházzunk be egybe, mert egész jól bevált (a gyereknél).

Tünde! Egye fene, írd be az 1969-et. Ezen már úgysem lehet segíteni. :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Na az eleje jó értelmetlen lett. Szóval nekem is hasonló bajom volt. Ezt akartam írni. Csak ahogy megláttam Katát az úszógumiban, első felindulásomban összekavarodtam. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
OK. Akkor folytatom és inhalálok is. Párásítót nem akarok venni, mert nálunk túl nedves minden. Újépítésű a ház és panészedünk. :evil: :twisted: Én diapulmonos, kamillát szoktam a gyerekek ágya mellé tenni max. (Kata egyszer meg is nézte mi van benne. Kinyúlt a kiságyból. Lehetett felmosni :? )
Kata különben mindig is nagyon sovány volt. Ekkor azt mondták (amikor akép készült), hogy ha nem kezd el rohamosan hízni, akkor baj lesz. Egy évesen alig volt vasággyal 9 kiló. Most is csak 11kg. Bár a kép tényleg csalóka. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Alsópáhok az a Kolping Hotel? Egyszer én is néztem, de baromi drágának tünt.

Veronikusz
Pedig a kép alapján nagyon szimpi :wink: . Mennyi idős volt itt Kata? Olyan szép!

Felettünk lakástfelújítanak folyamatos kopácsolás megy :evil: . Remélem azért a terroristáim tudnak aludni. Alig várom már hogy Dóri tudjon mászni és utánunk jönni, mert ezt az ordítást így nagyon nehezen viselem.

Tescos pelus tényleg jó, bár mi csak egyszer használtuk, mert nincs a közelünkben tesco. Akkor is a ti javaslatotokra!!!

Tünde
Nagyon lelkesen csinálod a táblázatot, ügyi vagy :) !!!

Na, megyek tanulok holnap reggel vizsgázok Marketingből. Semmi kedvem.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Veronikusz!
Katád majdnem egyidős Pankával. Pannuci még most érte el a 10 kilót. Semmi para! Kata nem is sovány.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hátha valakit érdekel!

Február 25, Vasárnap: MEGA Játszóház a Vasas Fáy utcai sportcsarnokában. XIII. ker. Fáy u. 58. A teljes kézlabda pályán játszóházat rendezünk.
Lehetőség nyílik önfeledt játékra, mozgásra, kalandra. Az egyes játékoknál pedig nem kell kifizetni a használati díjat, a belépő egyszeri megfizetése után a játékok korlátozás nélkül használhatóak. A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek órákra elvarázsolják a gyerekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek. Bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek. A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni.
A rendezvényről további információkat kaphattok a http://www.megajatszóhaz.uw.hu web oldalon.
A csarnokot a Béke út felől lehet megközelíteni. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal valamint az 4-es busszal.
A Vasas sporttelepen fizető parkoló működik, melyben kényelmesen és biztonságosan lehet parkolni a rendezvény ideje alatt. (100Ft/óra)
A Játszóház három turnusban látogatható: 9-12.30; 14 – 15.30 és 16 – 19 óráig. A pénztár 8.30-kor nyit.

A belépő díjak: gyermekjegy 1500 Ft, Felnőtt jegy 300 Ft.
Mindenkit sok szeretettel várunk.

Kép
Kép
monacs

Lányok!

Nekem is terroristám lett :( Bene ma csodásan van, és nem akar du-i alvásba mélyedni. Pedig kéne neki. Nekem meg az a 1,5 óra, amikor egy remek önismereti előadást hallgatnék meg, amit már 2 hete elmentettem a gépemre... :evil:

Hát még üzdünk, pedig ilyenkor már rég a lóbőrt szokta húzni!

Láttam Martin (és Steffiéket is) élőben. Nagyon szép gyerek!
Lányok, még egyszer meghallom, hogy Daubner, és fogom magam, és lemegyek a sarki cukrászdába, és bosszúból jól bezabálok! :P

mtunde

Vica

Bizony május 13. péntek. :lol:

Jube
Jó, hogy itt vagy régen voltál.

Pelus

A Tesco-s a király!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi

Irigyellek a cukiért. :lol:

Na megyek mert Jázmint megcsípte a hisztipók és ordi

Kép
gyorgyi33

szóval ordibátor van, ahogy Apa mondaná. :lol:

Kép
gyorgyi33

Kriszta!
Akkor jó! Bár egy kiló ha lenne még rajta az jó lenne, mert ha beteg akkor nincs miből fogynia. :oops: Ja! és ha eszik akkor olyan mint egy kis etióp. Nagy pók hasa lesz. :lol: :lol: :lol:

Monacs!
Kata itt 7 hónapos volt.

Még egy kép ha meg nem haragszotok! :D Ez most októberben készült. Kata itt 1 hónap híjján 2 éves, Szofi meg 7 hónapos. Ja! az a banya meg én volnék. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Tünde, hajrá! Ahhoz, hogy Bene maradjon is jól... aludjon, te pedig szaladj le gyorsan a cukiba! :wink:

Rettenetesen felcsigáztatok a tesco-s pelussal. Holnap úgyis én megyek a tesco-ba - egyedül! :!: Mindenféle méretben lehet kapni? Mi egyelőre libero newborn-nal szórakozunk, szeretem is... de ha van olcsóbb, háááááát... :o

Gyermekem tegnap rémesen megijesztett. Egész nap aludt összesen max 3 órát, ezek után éjszaka is bulizott 2-5.30h-ig. Ilyenkor mi van? Nem áll meg a fejlődésben? Na ez egy hülye kérdés volt. De mindenki (védőnéni, gyerekdoki) azzal jön, mennyire fontos, hogy eleget aludjon, mintha legalábbis miattam nem aludna. (Vagy nem itt kéne a punkrock zenekarral próbálni? :shock: :lol: )

Örülök, hogy szóba jött ez a vakációzás. Apa (és kicsit jómagam) lelki és fizikai egészsége érdekében idén feltétlenül el kell mennünk egy kicsit kikapcsolódni. Az utóbbi 3 évben mindig bátyámékkal mentünk (az nem olyan). Van olyan hely, ahol valamelyikőtök már járt a picivel (Beni féléves lesz nyáron). Nem kell, hogy magasan bababarát legyen, elvégre mindenki igyekszik már ennek a kritériumnak eleget tenni. Nagyon-nagyon olcsó helyre van szükségünk. Ahol pl gyerek ingyenes, kettőnknek pedig olyan 10 e Ft. Tipp? Ennél többért nem fogjuk tudni bevállalni. Dunántúl, családias panzió. Ilyesmi. :roll: Köszi előre is a tippeket. :idea:

Kriszta, nagyon fiatal vagy még!!! Még legalább két baba jöhet. :wink:
vbea

Tünde!

Köszi szépen, nagyon aranyos vagy! :D
szül év:1974
gyermek:Nóra
született:2005.03.23.
Lakhely:Pilisvörösvár
Orvos:Dr Sipos
Szülésznő:nem volt választott

Remélem semmi nem maradt ki!

-Ktina-
ktina

Csak egy gyors bekukk, hozzátok.

Monacs: talált süllyedt nővérkém Linda

Eszesmerci: tudom, hogy lehet már mindenféle fura nevet is adni a gyermeknek, de nekem a normál nevek tetszenek. Tudom, hogy ez mindenkinek más, de a lényeg a lényeg a Tünde nagyon tetszik nekünk, csak most Tündérnek hívom, amíg bent lakik. :)

Jó hétvégét Nektek, szép sétálós időket. Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronika! Nagyon szépek a kislyánykák! Milyen banyáról beszélsz? :lol:

Györgyi, hajrá bikák! Én május 9. (mellesleg a győzelem napja) :lol:
Most már nekem is ki kell próbálnom ezt a tesco pelenkát. Jutalékot kapsz? :lol: :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Györgyi,
jól esett a köszöntés. köszi!

Eni,
www.racztanya.hu
mi itt voltunk nászúton és hát nagyon nagyon jó volt! az árak most nincsenek fent, de nagyon olcsó volt, és a kaja.... hűűű hát én nagyon sokat ettem!!! csupa igazi magyaros kaja, reggelire bundáskenyér, stb....
na nem kötelező, de én végigettem a menüt!

Kép

Kép
jube

Megjött a kedvem a képfelrakáshoz:

Kép SÁRIKA MA

Kép TESÓK

Kép ANYÁVAL

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Itt volnék! :lol:

Veronikusz!
Nagyon édesek a gyerekek és Te is tök jól nézel ki!!!!! A 2.kép milyen járművön készült?

Ktina!
Én is Sipos-os vagyok. És Barbi (Barimami) és Monacs és Durca.

Én meg Tündééket láttam! Olyan kis helyes, szimpi csajszi! :lol:
És Bene! Egy kis Tündérke! Végül volt alvás?!

Masni!
Basszus itthon jutott eszembe, hogy nem hívtalak :oops: Most mi legyen?!

Merci????????????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ktina, téged még szerintem nem is üdvözöltelek, úgyhogy most megteszem. Üdvözlet! Végre valaki a '74-es évjáratból! :lol:

Eni, őszintén együttérzek. ez a Beni kísértetiesen hasonlóan viselkedik Zsombihoz. Nyugodj meg, amint látod a képeinken, egész normális kiskrapek lett belőle! Bízz benne, hogy átmenetileg zavarta csak meg valami telihold, meg front, meg mifene. Sárira a porszívó van nagyon jó nyugtató hatással... :lol: és Apa brutál-metál zenéi jól feltekerve! Hátha segít valamit nektek is.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?