A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hányra mész?
molkata

Akkor is küldök nektek képet!!!Remélem siker lesz!!!![img]kacsa9.gif[/img]

Kép
Kép
christine

NO, MÉGEGYSZER..[img]http://kacsa9.gif_url[img](alt+p)[/img]

Kép
Kép
christine

No, hát csak nem megy...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
christine

Kár! :(
molkata

Itt vagyok, csak kajáltam, és kilakkoztam a körmöm :lol:

Kép
zsuzsi**

Itt van Picurka 18 hetesen. Elég homályos. Ez az utolsó uh-m róla és még nem tettem fel eddig. Legközelebb a 28. héten megyünk.

Kép
molkata

Zsuzsi! Ezek szerint jobban vagy! :lol:
molkata

Akkor nagyon csini lettél..... Sterintem nagy a kép mérete, azért nem teszi fel a gép.
FÚJ, MINGYÁÁÁ MEGVEREM. Majd este apa megmutatja, mert persze, lehet , hogy én rontok el valamit.

Kép
Kép
christine

MOLKATA!!! Nagyon édes a bébi.
Ráfért egy lapra?
Engem azzal ijesztgettek, hogy a baba mostmár nagy és nem lehet róla képet csinálni, mert egy lapra nem fér rá.

Kép
Kép
christine

Rózsa, nem baj, majd sikerül valahogy...

Kata. csak tompán fáj, de ez nem lesz jobb..... attól még szépnek kell lenni:)

Kép
zsuzsi**

Másnak nincs ilyen hülye gyomorsav problémája? Ok, tudom, múltkor ajánlottátok a Rennie-t, meg hogy ne egyem túl magam, meg stb. Igyekszem betaratni, bár ma nem ettem túl magam, és nem is olyat ettem, csak krumplifőzeléket. De csak engem talál meg ez a hülyeség?

kétfiús anyuka
babdorka

Helló csajok!

Megjöttünk. A háziorvos szerint a hasizmom fáj. Hát már semmit sem tudok, annyiféle variáció volt. De mindegy, ha a baba jól van, akkor a fájdalmat kibirom.

Kép
szücsi

Szóljatok, ha unjátok a pofámat.Jó?

Kép
Kép
christine

Molkata, nagyon-nagyon édi babád van!

Szücsi, az a lényeg, hogy minden ok a babával. Remélem, hamar elmúlik a hasfájás! Meg Zsuzsi fejfájása!

Fej- és hasfájások sicc! Huss-huss!

kétfiús anyuka
babdorka

Szücsi: akkor semmi gond. Lehet, hogy a fájdalom is elmúlik hamar.

Dorka: Nekem is van gyomorsav-problémám. Én sem tok vele semmit kezdeni, de azt mondták nekem, hogy hamarosan elmúlik.

Kép
zsuzsi**

Köszike!

Hát teljesen nincs rajta, csak a fejecskéje (ami szépen látszik) és vmennyi a kis testébööl. Ha, nem fér rá az sem gond (ezután már nem fog), mert azért az arcocskájáról kérhetsz képet és persze arról is, ami a lába között van, ha megmutatja :D

Zsuzsi! Igyál sok folyadékot. Nekem olyankor fáj a fejem, ha leesik a vérnyomásom....
molkata

Azt mondták, hamarosan elmúlik? Én mindenhol azt olvastam, hogy ennek a tünetnek nem is most kéne lennie, hanem a harmadik trimeszterben, amikor már annyira nyomja gyomrot a baba.

kétfiús anyuka
babdorka

Rózsa! Miért mondod mindig, hogy ununk téged? Örülök, hogy itt vagy!!!! Ne írj ilyen butaságot! :wink:

Dorka! Köszi! Nekem is van gyomorsav problémám, a 16. héten kezdöödött. Néha jobb, néha rosszabb. Este szokott rosszabb lenni. Az utolsó harmadban még rosszabb lesz :( Napközben próbálok ezt-azt nassolni, este pedig már nem eszem olyat, ami savat csinál. Egyelööre ennyit csinálok, rennie-t még csak 3* vettem be, éjjel, mert akkor nagyon rossz volt.

Szücsi! Örülök, hogy minden ok! Biztos növögettek :D
molkata

Molkata: ari babád van.

Babdorka: köszi a vudu-t (így kell ezt írni?)

Baba: ne haragudj, hogy a múltkor másnak kívántam sok boldogságot (neki is jár), de olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy elvesztettem a fonalt. Kárpótlásként duplán kívánok neked és nektek minden szépet és jót.

Kép
szücsi

Igen, de ha előbb jelentkezik, akkor valószínűleg nem azzal van összefüggésben, hogy nyomja a gyomrot, hanem mással.

Kép
zsuzsi**

Dorka! A születés hete weboldalán van egy cikk is róla. A második harmadban is jöhet. :(
molkata

Ma nagyon lusta vagyok, ezért megbeszéltem a párommal hogy nem főzök semmit, hanem elmegyünk étterembe, ha hazajön.
Már alig várom. nagyon éhesek vagyunk.

Kép
szücsi

molkata

Kép

Puszi mindenkinek!!!!
Alig győztelek titeket végig olvasni, olyan régen voltam már. :lol: De nagyon jókat mulattam olvasás közben!!! Kép

A pici fiam volt nagyon beteg, magas láz, hányás, hasmenés, fülgyulladás, orrdugulás, egy szóval mindent elkapott egyszerre. Szörnyű volt, főleg azért mert még a 2 és fél év alatt nem volt ilyen beteg, s annyira aggódtam érte, együtt sírtunk és együtt hánytunk...
DE MÁR MINDEN OK, egy kicsit még náthás és egy kis hőemelkedés, de ma már evett és már a kedvünk is jobb!!!!

Pocakom nekem is hatalmas, szerdán voltam dokinál mondtam is neki, erre ő: Ez teljesen normális, két picur van odabent!!! 16 hetesen akkora pocaknak kell lenni, mint egy babás terhesség esetén 20 hetesen. Szóval valószínű hogy júl végén úgy fogok begurulni szülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zenét hallgatni én sem nagyon tudok, nálunk állandóan SHREK megy a tévében, hol az első, hol a második rész.... Szóval akkor azt gondoljátok a kis tesók is SHREK függők lesznek.... Nem baj talán lesz egy új része a nyáron.....

Nekem nem küldtetek édes kisbabákat, úgyhogy most én megmutatom mit szeretnék:
Kép

Csak azt nem tudom a táblázatban, hogy nézne ez ki, félig kék és félig rózsaszín????
Persze a két fiú és a két kis lány felállásnak is nagyon örülnénk, a lényeg, hogy egészségesek legyenek....

Kép
Kép
times

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

UPSZ EZ EGY KICSIT HOSSZÚRA SIKEREDETT!!! REMÉLEM NEM FOGTOK ÉRTE LESZIDNI????!!!!
BOCSI!!!

Kép
Kép
times

Szilvi! Gratula!!!!! Rozsaszínüü leszel!!!!! :D

Times! Sajnálom, hogy beteg volt Grgöö, de legalább már túl vagytok a nehezén.
molkata

Szilvi! Most látom!!!! Gratula!!!!! A második nunis!!!!

Kép
Kép
times

Köszi Csajok!
A föld felett röpködök fél méterrel!! Nagggyon jó volt látni! Integetett nekünk, meg tiszta kis aktív volt! Az egyik karjáról kaptunk fotót :?
Most megint lépek, mert csak a torkos pénteken vagyunk túl, most megyünk csavargyárba!
Pusszancs

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa
te is jó hírekkel gyere este!

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi! Gratulálok a kislányhoz, remélem az enyim is az lesz :lol: :cry: :lol: :lol: Lassan én is fürdök, meg öltözködöm az uh-hoz.Most cytológiát is vesznek :cry: :oops: :cry:, sajna, azt mondta a doki, meg méhszáj ellenőrzés is lesz, kicsit izgulok.
De nyusziért mindent.Ha fiú lesz, apa nyer és jól tud tippelni, ha nem , akkor én és jégkrémmel ünnepelek.

Kép
Kép
christine

A Szt. Lászlóban nem volt szülészet, ugye? Mert akkor elvileg az István szülészetét nem érinti a Szt. István -SZt. László összevonás. Vagy igen?

KépKépKépKépKép
uxi

Molkata, kösz a cikket, érdekes. És a legjobb benne, hogy a Nutella nincs a tiltott ételek listáján felsorolva a sok cukrot tartalmazó ételeknél. :lol:

Tényleg Times! Erre nem is gondoltam! De ne izgulj, a táblázattal kapcsolatban mindent megoldok! Ezen ne múljon!

Szivvi, gratula! ÚÚgy irigyellek! Akkor mehet a rózsaszín sor?

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi! Gratulálok! Úgy örülök!!!!! Jajj, de jóóóóójóóóó!!!! Kép

Kép
zsuzsi**

De jó neked Szivvi! Gratulálok!

Kép
szücsi

Rózsa: drukkolok neked, hogy te nyerj. Nálunk is ez a felállás.

Kép
szücsi

De jó nektek, uh-sok!

Dorka! Még egy csomó érdekes cikk van ott. Pl az egyikben olvastam, hogy ha édeset eszik a mama, akkor a magzatvíz is édes lesz és olyankor többet iszik belööle a baba. :D Tehát, a N meg van bocsátva, mert Babóca is szereti. :lol:
molkata

Szivvi :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök, hogy teljesült az álmod, és kislányod lesz!

Kép
Kép
emma1976

Szivvi gratulálok!
én most fiút szeretnék,apukája szerint 50% :wink:
aztán lehet jővőhéten már lány lesz a favorit.
Rózsa a méhszájjat nekem is mindig nézi dokibácsi.nem kedvelem de sajnos muszály.szoritok neked is.várunk a beszámolóval.

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi: GRATULA!!! De jó neked! Én is akarok!!! :lol:

Rózsa: neked is megy a drukk továbbra!

Times: Szegény Gergő, de jó, hogy már túl vagytok rajta! A shrek nálunk is szokott menni. Azt is szeretik! Most éppen jégkorszakot néznek :lol: Meg még a herkules is nyerő. Szóval mindenevők :lol:

Dorka: savvalén is küzdök. Én rennie nélkül létezni sem tudok :oops:

Kata: nagyon édi a babód!

Szücsi: lényeg a lényeg, babó jól van, nincs vakbél, a többi meg elmúlik, nyugi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

megint mindenki eltünt Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

vagyok,olvasó üzem módban.más topicokban nézelődöm.
sav problémám nekem is van,váratlanul és jó intenziven jön,főleg este.

Bridzsi

Kép
esztora

Lányok, kösz az infót, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én küzdök gyomorégéssel.

Molkata, kösz, megnézegetem a többi cikket is.

kétfiús anyuka
babdorka

Hát én is visszaléptem fél perc szusszanásra....
Nem úgy megy ez a fürdés, meg minden, mint has nélkül, rendesen kifáradtam... Nekem is szokott égni a gyomrom, szintén rennie-t szedek.Nem vagytok egyedül, de egy a lényeg, ez legyen a legnagyobb bajunk :lol:

Kép
Kép
christine

Èn is vagyok. Olvasgattam néhány cikket a születés hetérööl.

Rózsa! Semmi sem úgy megy már, mint has nélkül, de jó :D
molkata

Molkata én tudok ajánlani hosszúhétévégés lehetőséget.Rajta van az interneten is.Diósgyőr Várkert Panzió.Márc.1O.-ig akciójuk van.Mi most voltunk,de tavaly is ugyanott voltunk nekünk tetszett.
pillangó7

Rózsa: már soha nem lkesz semmi olyan mint régen. De ez jó :lol: Hány órára mész?

brigi73

Én a Babazene 4. szoktam hallgatni.Ezen Beethoven,Bach,Mozart zenéi vannak átdolgozva (babagügyögés,tengerzúgás)tök jó.Bár nem érzem,hogy reagálna rá a babám.Vagy teljes hangerőn kell hallgatni,hogy hallja?Szerintetek hallják egyáltalán?Vettem egy zenélő plüssállatot azt szoktam a hasamra tenni és arra talán mintha mocorogna.
pillangó7

19 órára kell mennem.

Kép
Kép
christine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?