Puszi mindenkinek!!!!
Alig győztelek titeket végig olvasni, olyan régen voltam már.

De nagyon jókat mulattam olvasás közben!!!
A pici fiam volt nagyon beteg, magas láz, hányás, hasmenés, fülgyulladás, orrdugulás, egy szóval mindent elkapott egyszerre. Szörnyű volt, főleg azért mert még a 2 és fél év alatt nem volt ilyen beteg, s annyira aggódtam érte, együtt sírtunk és együtt hánytunk...
DE MÁR MINDEN OK, egy kicsit még náthás és egy kis hőemelkedés, de ma már evett és már a kedvünk is jobb!!!!
Pocakom nekem is hatalmas, szerdán voltam dokinál mondtam is neki, erre ő: Ez teljesen normális, két picur van odabent!!! 16 hetesen akkora pocaknak kell lenni, mint egy babás terhesség esetén 20 hetesen. Szóval valószínű hogy júl végén úgy fogok begurulni szülni
Zenét hallgatni én sem nagyon tudok, nálunk állandóan SHREK megy a tévében, hol az első, hol a második rész.... Szóval akkor azt gondoljátok a kis tesók is SHREK függők lesznek.... Nem baj talán lesz egy új része a nyáron.....
Nekem nem küldtetek édes kisbabákat, úgyhogy most én megmutatom mit szeretnék:
Csak azt nem tudom a táblázatban, hogy nézne ez ki, félig kék és félig rózsaszín????
Persze a két fiú és a két kis lány felállásnak is nagyon örülnénk, a lényeg, hogy egészségesek legyenek....