Jó reggelt
Kátya, kb ugyanannyi kell mindenből, igen, de nem kell méricskélni, jó az szemmértékre is. összekeverhetsz egy üres befőttesüvegbe egy nagyobb adagot előre, és akkor mindig annyit veszel ki, ammenyit bármilyen más leveles teából tennél kb 1 liter vízhez.
most már kezdem érezni, hogy a közérzetemmel is nagyon jót tesz (vszínű az orbáncfű

), és még a víz is 2 napja elkerül, szóval minden nagyon klassz és én nagyon hepi vagyok
szüléssel kapcs. most az a para, hogy mivel az 1.-nél már bent feküdtem a H-ba, mikor elindult, nálunk kimaradt a berohanós, beérünk-e, milyen lesz a forgalom stbstb téma.
ráadásul most itt van Isti is, akinek ide kell érnie vki felvigyázójának, újabb para-faktor. bár, legalább azt tudom, hogy nem vagyok egy gyorsan szülő csaj

szóval nagyon rohanni úgysem kell
ma megyünk az önkormányzatba apasági nyilatkozatért. Ha nem olvasom a hülye bulvárújságokban, hogy "Bochkor Gábornak apasági nyilatkozatot kell tennie", eszembe se jutott volna

olyan jól elvagyunk mi itt vadasan
Curse, Adél nagyon szép kislány, a tekintetében van már egy jó adag huncutság, szóval felkötheted a gatyód
Fibi, Guszti
Zsanci, imádom a fiad, hihetetlen hogy már csecsemőnek is kész pasi volt!! mégegyszer gratulálok a 2. szülinaphoz, Neked is a 2. szülésed 2. évfordulójához és az azóta eltelt 2 év minden egyes napjához

és sztem Merse rulez, és ne is figyelj a fanyalgókra, egyszerűen csak nem ismerik. én eddig akárkit kérdeztem, aszitte, hogy a Szinnyei Merse az egy vezetéknév
és mi lesz a 2. neve Mersének?
Neet, hogy vagytok? bölcsihez tapasztalat híján nem tudok hozzátenni, de mintha ez a gondozó néni nem találná (keresné) veletek a közös hangot
másik bölcsibe nem lehet átkérni magatokat? esetleg közelebbibe? a napokban hallottam, hogy az ovikorhatárt leviszik. Eszci akkor már akár szept.-től mehetne egy klassz kis óviba, hiszen ő már nagyon érett, komoly kislány! talán már most sincs túl korán valahová várólistára bejelentkezni, hogy tuti legyen helye.