SZiasztok!
Megjöttem a genetikai "tanácsadás"-ról: egy nagy NULLA volt

VIszont eldöntöttük, hogy nem megyek amniora

, hanem boldog kismama leszek a továbbiakban

és nem aggódom, mert semmivel nincs rá több okom, mint volt másfél éve, mikor Ármint vártam, akinél viszont egyáltalán szóba sem jött a vizsgálat.
Hascsíkosodás: szerintem nagyon alkat kérdése, nekem egyetlen csíkom sem lett az elõzõ terhességem alatt és egyelõre most sem mutatkozik ilyesmi!

Holott nem kentem és nem kenem semmivel most sem.
Fejfájás, nátha: szerintem a legjobbak a gyógyteák (kamilla, kakukkfû, hársfa, csipke, csalán, bodza, stb) és a homeobogyók! Fejfájásra jó lehet a belladonna vagy a Pulsatilla - de még mások is, csak most nincs itt a könyvem és fejbõl csak az jut eszmbe. Megfázásra, influenzára Aconitum, Ferrum Phosphoricum - és még mások, amik nem jutnak eszembe, de a Kispici által tegnap feltett linken el lehet indulni!
Tena: a kórházban még én is azt használtam de késõbb (5-6, naptól) jobb volt egy sima betét, mert a Tena túl nagy volt és nagyon bántotta a gátsebet.
Fáradékonyság: nekem az elsõ harmad elmúltával nagyrészt elmúlt, csak ritkán vannak álmos napjaim (de akkor nagyon!)
Leszter! Gratula a 3. harmadhoz!

Szeretnék már én is ott tartani! A táblázattal kapcsolatban lenne egy kérdésem: úgy látom, ez az utolsó mensi dolog szinte senkinél nem stimmel és úgyis a szülés várható ideje a lényeg meg a betöltött hetek-napok! Nem lehetne kivenni? Akkor legalább toligatás nélkül rögtön látszódna a táblában az is, hogy valaki hol/kinél fog szülni! Rossz ötlet?
Snugli: tegnmap a kispapi elszabotálta a képek felrakását, de remélem, ma már megteszi!
Orrszívás: szerintem is a porszívós a legjobb módszer! Én azt tapasztalatm, kiskorban egyáltalán nem zavarja a babát, nagyonbb korbanb sem maga az orrszívás, hanem az, hogy le kell fogni hozzá, amit utál. Legalábbis Árminnál így van.
Leszter! (Még egyszer!

) Megírnád nekem még egyszer azt a telefonszámot, ahol el lehet érni azt, ahol a 4D-s UH-t csináltattad? Ugye, neked jó tapasztalataid voltak? És a 23. hét környékén érdemes menni, vagy mikor a legjobb?
Megyek, mert Ármin uzsit kér!
Márti
19+2