Hello csajok!
4 napja nem volt netem, most nem győzlek visszaolvasni benneteket. Amit eddig olvastam, arra reagálok. Bocs, ha már nem lenne aktuális!
monyo83
Köszi, hogy drukkolsz nekem! Most megint másfél hét és kiderül mi újság. Tetszett az idézeted, jobb, mintha csak egy mondatot írtál volna. Párod, hogy reagált? A család miatt ne szomorkodj, majd csak rendbejön minden!
melcsi6
Jó volt a farsang. rengeteg jó jelmezt találtak ki a szülők. A kicsik pedig nagyon édesek voltak, ahogy lelkesen táncoltak. A színházban az Egy csók és más semmit néztük.
kata05
Sajnálom, ami veled történt. de majd a következő hónapban...
sonjus
Nem lázadok. Nem rosszindulatúan írtam. Csak megköszöntem.Szeretek itt mindenkit és olvasom is szorgalmasan, amit írtok. Én se írok mindenkinek, csak ha hozzá tudok szólni a témához. Nagyon békés ember vagyok.
áfonyaaa
Mi újság a szakdogával? Hogy sikerült?
gaby25
Kitartás! Nemsokára elkészülsz a dogával! Eygébként hogy állsz vele? Én nagyon utáltam írni. Az versikék nagyon jók, én nem tennék különbséget köztük.
zölddisznó
Nálunk így fért bele a programba, de azért jót buliztunk. A ferty szerint megint ügyesek voltunk.
mfpan
Én önmagam voltam. A zene és a vetélkedők irányítása volt a feladatom. De azért táncoltam is. A picuroknak volt jelmezük, legjobb a "fába szorult féreg volt". Augmentint mire szedsz, Én influenzára szoktam, nagyon hatásos.
katica30
Farsang nagyon jól sikerült.
babancs
Gratulálok a vizsgához! A legjobb az, amikor vége és kezedben a papír.
Szép álmokat mindenkinek. Ma ennyire tellett. Majd tovább olvasok és akkor írok még. Bár így is jó hosszú lett.