A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katica!

A dúla hasonló a szülésznőhöz, de nem kórházi dolgozó. Általában olyan nők, akik már többször szültek és nagy tapasztalatuk van a szülésben. Értenek a homeopátiához, végig kísérik gyak. az egész terhességed, ha felfogadsz egy dúlát. Foglalkozásokat is tartanak, felkészítenek testben-lélekben a szülésben. Szülésnél főleg annál jó ha van, aki nem fogad szülésznőt, és a férje sem megy be a szüléshez. A szülésnél csak "lélekben" segédkezhet, tehát beavatkozást nem végezhet (így tudom).

Kép
babancs

Most csak gyorsan Zöldiről hírek!!!!!!!!!

3 röfikéjük van, szuper érzésnek tartja :)
Ma feküdnie kell, a gépet sem kapcsolja be.
Puszil mindenkit és köszöni, érezte a drukkjainkat, holnap jön!
sonjus

coca: nagyon örülök nektek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D feküdj, pihizz!

szonjus: köszi az infot.

katica
katica30

Katica!
Volt már pé a 15., 18., és 21. napon is, legalább is a ferti szerint!
De ha a tojásfehérjés dolgot nézem, akkor az korábban volt, ha a fájást, az most van, ha a hőmet, akkor meg még nem tudom mikor :D
sonjus

sonjus: de bonyolult vagy! :D akkor válogathatsz a lehetőségek közül. uh-val nem nézték?

katica
katica30

Úgyis a következő hónap lesz érdekes mérés szempontjából, mert már 3-5. napon kell mennem UH-ra, kapok valami stiumus cuccost és reményeim szerint végig lesz UH :)
Állatira fogom figyelni magam és akkor TALÁN okosabb leszek :)
Gondolom az UH csak biztosabb, mint a hőmérőm :?
sonjus

A korábbi dokim nézte, de hát :evil: ....
Megnézett 14. napon, pedig akkortájt igencsak 32-35 napos ciklusaim voltak és ezt mondtam neki!
Aztán egyszer látta rajtam, hogy el vagyok nagyon keseredve, hogy a tüszőim nem akarnak nőni, pedig clostit is szedek és akkor megkérdezte, hogy mi legyen :shock: Mondtam neki, hogy nézzen meg a 17 napon is, s lőn 21 mm tüsző :) Kaptam repiszurit, de nem volt sikeres az akció :( utána meg már nem volt rám kíváncsi, hajtogatta, hogy meddőségi!
sonjus

Ja, minden ciklusban csak a 14. napra hívott be UH-ra :evil:
sonjus

sonjus: nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen orvosok, még szerencse, hogy lecserélted.

katica
katica30

Az a nagyobb szerencse, hogy rátaláltam a babanetre és kiokosítottak :) Hőmérés, egyéb figyelgetés, lehetőségek stb.
Nem voltam én mindig ilyen felhomályosult :)
Gondoltam, hogy csak abbahagyom a fogigátlót, aztán már jön is a gyerek :)
Sajnos, vagy inkább azt mondom hogy hál'Istennek, de nincs a környezetemben olyan, akinek hasonló problémái lettek volna így lövése sem volt senkinek ezekről a dolgokról :)
sonjus

HURRÁ COCA!!!!!!!!!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Coca, juhééééééééééj :lol: Pihenj!

Szirom, Nagyon örülök!!!

Áfi, őszintén sajnálom. Azért gyere.

Katica, mennek a drukkok a jó eredményhez. Ilyenkor én mindig azt kértem, hogy a tanár legyen jó kedvű és vidám, mikor az enyémet javítja :lol:

Hát sonjus nem semmi, de majd most. Szerintem az előző dokid tisztában volt azzal, hogy ő nem ért ehhez a részhez, azért szajkózhatta a meddőségit.

Szilcsi, én is pénteken tesztelnék, jó a görbe.

Athiz, csak ügyesen.

Babancs, nem lehet jó ez a magas pulzus szám. Nálunk Apa bent lesz a vajúdásnál végig, aztán a szülésnél is, bár mondtam neki, hogy amikor nem érzi jól magát, rosszul van stb... nem akar ott lenni, akkor menjen ki inkább. Nem akarom, hogy rossz élménye legyen. De ahogy ismerem, bent fog maradni :wink: Különben nem bírja a vért :lol:

Bocsi csajok, ennyire futotta

Mi holnap megyünk dokinénihez. UH szerintem megint nem lesz, de már kezdek hozzászokni. Jövőhéten megyünk az Uram egyik kollegájához, azt mondta ad babacuccokat, marha kíváncsi vagyok miket kapunk. :roll: Remélem kiságyat nem kell már venni, meg pelenkázót, meg.... na jó nem vagyok telhetetlen hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Coca, éljenek a kisröfik :) :) :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Egész délután sürögtem-forogtam a konyhában: bolognai spagetti (holnapra), tepsis hurka krumplival, aranygaluska (már csak a sodó hiányzik...) De a vasalás megint elmaradt,... :oops: :roll: :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH Snufi, de ennék hurkát, a fene.... Viszont arany galuska nem rossz ötlet, azt itt is tudok. Nálunk brassói van. Na eszek is :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Én is ennék, de csak kolbász van itthon, de azt mindjárt sütök is :)

Csináltam ma egy LH tesztet, az előbb. Kiváncsi vagyok fel megy e holnap a hőm, mert szerintem ez elég pozitív.

IME:

Kép

mondjuk tegnap volt szex aminek nem kellett volna lennie. Szóval most remélem nem lesz semmi gáz-

Csikken

(ui. hányan akartak gratulálni a két csik láttán elsőre ??? :) )

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Kis rofiknek sok-sok-sok-sok babaragacsot kuldok!!!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Anyucijuk meg pihenjen nagyon sokat!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Csikken!
:oops:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Zöldi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiscocák! Tessék kapaszkodni! :D

Snufi konyhatündér! Hű akkor nekem még magasabb lehet a prolaktin szintem, mint neked! (Tényleg beadom a doktorim! :lol: )

Szóval talizmán izé micsoda (tudom, tudom én fényképeztem, látszik
:oops: )

Kép

Szóval a papucsos meg olyan, hogy az egész kék vagy rózsaszín és középen egy pár mini papucs, mamusz szerűség van! Az olyan édi!

Kép
bettike
Eger

Csikken! Én akartam! :P

Kép
bettike
Eger

Bettike. :):):)

KépKép
Kép
csikken

Csáó Csajok!

Monyóka: :cry: Abba is hagytad a progit?

Kata: én is észrevettem, hogy néha iszonyú apátiába tudok zuhanni, ha valakiről megtudom, hogy összejött neki a baba...hősiesen bevallom, hogy az itteni pozitív tesztektől is :oops: de persze azért örülök mindenkinek!!!! :lol:

Melcsi: tök jó lesz neked jövő héttől! Szép nyugisan várhatod a babót, vásárolgathatsz.... :lol:

Bettike: tuti nem romlott el a hőmérőd? Különben cuki a talizmán, és ez nekem így látatlanban jobban teccik, mint a kék v. rózsaszín papucsos...abból mondjuk nem is tudom, melyiket venném, dehát Te is mérleg vagy, tudod, hogy nem egyszerű eldönteni...:lol:

Szilcsi: én azt álmodtam az éjjel, hogy visszamentem a régi nőgyógyászomhoz, aki megvizsgált, és azt mondta, hogy nagy valószínűséggel babás vagyok :lol: ...szuper görbe! drukk a péntekhez!!! :lol:

Csikken: hát, nem tudom, de ha ma pozitív, a tegnapi hancúr még célbaérhet... ez nagy baj lenne?

Cocának: gratulálok! Majd mondd el, milyen érzes 4 az 1-ben lenni? :lol:

Katica: drukk, hogy sikerüljön minden zh-d! :lol:

Van 1 kérdésem: szerintetek ha progit szedek, akkor tuti biztos, hogy addig nem jön meg, amíg szedem? Vagy megjöhet szedés közben is?

Többieknek pusszancs!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nekem nem lenne baj, de a doki azt mondta 1 hónap pihi.
Hát nem tudom...

Kérdésedre nem tudom a választ mert nem szedtem olyat.

KépKép
Kép
csikken

csikken, nekem is ezt mondta a doki, mégis akkor jött össze a baba. Ha baj lenne a szervezeteddel, ne regenerálódott volna eléggé stb... Akkor nem is sikerül a dolog. Én nem aggódnék ezen.

Szezso, én sem szedtem, de úgy tudom megjöhet, csak kicsi az esélye. Bár nem tudom, hogy az menstruációnak számít-e. Gondolok itt arra, hogy terhesség elején sokaktól hallottam, hogy megjött nekik, és nem tudom az igazán annak számít-e Na nem tudom mennyire vagyok érthető... bocsi :? Túl sok gondolat van egyszerre a fejemben :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Csikken, ez igencsak pozitív! Úgyhogy mindent bele! :)

Lányok,még semmi eredmény, nem írt és nem hívott a szülésznőm cukor ügyben! :(

Kép
elizabeth25

Csikken: szerintem a szervezeted tudja, hogy mit bír el :wink:

Purc: értem, mit akarsz írni...az a baj, hogy szörnyű kevés infóm van a Duphastonról, hétfőig kellene szednem, de én már most érzem a hasam... :(

Eliza: Te nem hívhatod fel a szülésznőt?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát remélem :)
Fertinél beírnám a tesztet,de a ferning teszthez kell írni?
Eliza nekem csak akkor derült ki amikor legközelebb mennem kellett a dokimhoz.

Purc neked miért kellett kihagyni? UGyanezen oknál fogva?

Most ettem meg a sült kolbászt :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

az az igazság, hogy bár tudom hogy diki mit mondott de ma is úúúúgy csinálnám. (vnélkül....)
Cs,

KépKép
Kép
csikken

diki=doki :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken: az OPK-hoz kell írni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csikken, így van vetélés miatt kellett. Egy percig nem álltunk le. Közvetlenül utána nem sikerült, hanem a rákövetkező hónapra, de abban a hónapban is mondta a nődoki, hogy még védekezzünk. Én meg úgy gondoltam, minek, ha nem vagyok kész, akkor nem vagyok kész. Persze más lett volna, ha egy késői vetélésem lett volna. De ilyen korainál szerintem fölösleges. Észre sem vettem volna, ha nem akarok annyira babát, csak azt hogy késik. Az ügyeleten is ezt mondták, hogy semmit nem tudnak tenni, és valószínű ha nem akarjuk ennyire, akkor nem is tudunk róla.

Szezso, ha hétfőig kell szedni, akkor hétfőig kell. Nehogy abba hagyd. még csak 9. DPO-n vagy. A hasadat érezheted, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy én görcsöltem az elején, mintha megjönne, szóval az esélytelenek nyugalmával vártam a mensit, csak nem jött :lol: Kb a 10 hét után múltak ezek el. Most meg megint feszülök, nő a méhem, kell a hely a kölöknek :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

köszi Szezso!

Értem Purc, hát majd elválik. :)

Cs

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok Lányok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Nem tudom mi a helyzetvelem , de a hőm elég jó. Mostanra belázasodtam, a torkom is fáj és nem tudom milyen lázcsillapítot merjek bevenni, mert mindegyikre az van írva, hogy vagy nem javasolt az első 3 hónapban, vagy az hogy csak orvosi utasításra. Nem vagyok biztos semmiben, de ha baba lenne, akkor nem szertnék benne kárt tenni.
Panadol, rubophen, advil vagy neo-citrál? Illetve ha egyik sem akkor mi?

Kép
cicuka78

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, sikerült a vizsgám! :D

Sajna nem tudok most sokat írni, mert fürdetés megy, stb, holnap meg dokival indítunk (Szilit viszem).

Cicuka, Algopyrint ill. Algozone-t nyugodt szívvel szedhetsz, mást nem szabad. Max. 3-at egy nap, a babának nem ártasz vele, ez tuti, én is azt szedem/szedtem.

Cocuska, nagyon örülök nektek.

Mégegyszer köszi mindent mindenkinek, puszi és drukkhegyek. Sajna még csüt-ön vöröskeresztezek, hát azt már nem tudom, túlélem-e. :roll:
Vendég

Cicuka,
terhesség alatt CSAK paracetamol!!! (magyarul Panadol) SEMMI MÁS!!!
Vendég

Nem fogjátok elhinni, hogy mit kaptam a barátnőmtől! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
bettike
Eger

Vendég

Sziasztok!

Annyira örülök Zöldinek! Du. Sonja sms-esének nagyon örültem!! :D Köszi, Sonjus!!

Snufikám!Köszi :)

Katica! Újabb vizsgálat kell, de már látok icipici reményt és ez erőt ad!Te meggyógyultál?

Sonjus Drága! MInden jó úton halad! Nemskára jön a kissonja:-)

Purc! Jó érzés kapni..főleg, ha a babának lesz!!

Csikken! Drukkolunk, hogy a következő 2-csíkosod terhességi teszt legyen!!

Szezso!Én is mindig lehangolódom, de mellete örülök!Szerintem ez nornális. A bogyó ügyében sajna nem tudok válaszolni..

babaimádó
Kép
babaimado

Athiz!Gratulálok

babaimádó
Kép
babaimado

Most beszeltem vele, mar megvan, de meg nem tudta megnezni, mert szulese van...de ha vegzett megirja vagy felhiv.

Kép
elizabeth25

Athiz! Ügyi vagy, bár nem is volt kétségünk felőle! :lol: :wink:

Egyébként ennek a papucsizének már komoly előélete van!
Anno a barátnőm magának vette, de aztán elhalasztották a babaprojectet és odaadta a sógornőjének, aki hamarosan babás lett, így hát ő odaadta egyik barátnőjének, akik már vagy 6 éve próbálkoztak! Hamarosan ő is babás lett! Ekkor jöttek barátnőmék, akik visszatértek a babaprojecthez és visszakapták, nemsokkal utána ő is babás lett! Ezért most megkaptam én, mert ugye én vagyok soron! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Athiz Gratula!!! :lol:

Cicuka! Ez a toroktéma nem vicc. :( Nekem már nincs hangom sem, de nem fáj semmim.

Bettike! :lol:
Tuti szerencsét hoz!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

coca: Hurrrááá! Pihenj nagyon sokat!!!

szirom: nem merek tesztelni :? Én is most olyan helyzetben vagyok mint szilcsi. Tesztelnék is meg nem is. De ahogy tanácsoltátok szilcsinek is, én is pénteken fogok, ha netalán addig nem jönne meg.

bettike: de jó kis talizmánjaid vannak :D Drukkolok, hogy hasson :D

Puszi mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

cicuka, paracetamol anno ceninek is a doki ezt mondta, mikor nagyon beteg volt. Különben meg langyos zuhany, tudom nem kellemes, de én arra esküszök.

Purc

Kép

Kép
purc

Hello csajok!
4 napja nem volt netem, most nem győzlek visszaolvasni benneteket. Amit eddig olvastam, arra reagálok. Bocs, ha már nem lenne aktuális!

monyo83
Köszi, hogy drukkolsz nekem! Most megint másfél hét és kiderül mi újság. Tetszett az idézeted, jobb, mintha csak egy mondatot írtál volna. Párod, hogy reagált? A család miatt ne szomorkodj, majd csak rendbejön minden!

melcsi6
Jó volt a farsang. rengeteg jó jelmezt találtak ki a szülők. A kicsik pedig nagyon édesek voltak, ahogy lelkesen táncoltak. A színházban az Egy csók és más semmit néztük.

kata05
Sajnálom, ami veled történt. de majd a következő hónapban...

sonjus
Nem lázadok. Nem rosszindulatúan írtam. Csak megköszöntem.Szeretek itt mindenkit és olvasom is szorgalmasan, amit írtok. Én se írok mindenkinek, csak ha hozzá tudok szólni a témához. Nagyon békés ember vagyok. :D

áfonyaaa
Mi újság a szakdogával? Hogy sikerült?

gaby25
Kitartás! Nemsokára elkészülsz a dogával! Eygébként hogy állsz vele? Én nagyon utáltam írni. Az versikék nagyon jók, én nem tennék különbséget köztük.

zölddisznó
Nálunk így fért bele a programba, de azért jót buliztunk. A ferty szerint megint ügyesek voltunk.

mfpan
Én önmagam voltam. A zene és a vetélkedők irányítása volt a feladatom. De azért táncoltam is. A picuroknak volt jelmezük, legjobb a "fába szorult féreg volt". Augmentint mire szedsz, Én influenzára szoktam, nagyon hatásos.

katica30
Farsang nagyon jól sikerült.

babancs
Gratulálok a vizsgához! A legjobb az, amikor vége és kezedben a papír.

Szép álmokat mindenkinek. Ma ennyire tellett. Majd tovább olvasok és akkor írok még. Bár így is jó hosszú lett.

vhencsi
Kép
vhencsi

Kép

Kép
bettike
Eger

Na csak annyit, hogy tudom, sokan vannak az Algopyrin ellen, de ha olvastátok azt a cikket, amit múltkor, ha jól emlékszem Zöldink belinkelt róla, meg a többi fájdalom- és lázcsillapítóról, akkor meglátnátok, hogy igazam van. De mindegy. Mindenki annak és abban hisz, amiben akar. :wink:
Vendég

Áfi: hogy vagy?

Purc: hát persze, hogy szedni fogom a progit, ameddig kell :lol: hacsak a mensi be nem figyel így magától szedés közben :?
egyszer már mondták nekem, hogy az ilyen korai görcsölés lehet a duzzadt méhnyálkahártyától is, de egyszerűen nem tudom máshoz kötni, mint a mensihez :(

Bettike: látom, azért mégiscsak lett papucsod :lol: milyen kis szemfüles vagy, hogy bekerültem az eseménytáblába :lol: nem írnád be zárójelbe, hogy Duphaston miatt? Mert amúgy tök esélytelennek érzem magam...

Na, megyek olvasni! Jó éjt mindenkinek! És szép napot holnapra!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz, nem olvastam, hogy írtad-e, hogy sikerült a kresz?
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Szezso,
köszi, én jól vagyok, apát kell (érthető módon) lelkileg ápolgatni, ezért jövök keveset, de igyekszem olvasni és ha valami égbekiáltót látok akkor gyorsan írni is 2 sort.
Hencsi,
köszi kérdésed, nem tudom mi van a szakdogával, de biztos eldicsekszem (vagy elbosszankodom) a jegyem ha megtudom! :)

A többieknek mindösszes drukkjaim és jókívánságaim, jövögetek ha tudok!

Csikken,
én majdnem bedőltem a 2 csíkodnak! :D (Így jár aki felületes :roll: )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?